Şimdi Ara

Yeni Goodyear Efficientgrip Performance 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
48.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Kalite farkı mutlaka vardır.

Benimki polonya üretimi olan model. Bugüne kadar kullandığım en başarılı lastik. Yol tutuş, frenleme, ıslak zemin performansı üst düzey ve çok sessiz.

Beğenmeyenler muhtemelen yerli üretim olanları kullanıyor.

Alıntıları Göster
    Bende polonya üretimi olanları kullanıyorum 205 55 16 ebatında. Virajlarda yol tutuş ve genel olarak frenleme çok iyi ama kalkışta diğer lastiklere göre kolay patinaja düşüyor sizde de böyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheelie

Bende polonya üretimi olanları kullanıyorum 205 55 16 ebatında. Virajlarda yol tutuş ve genel olarak frenleme çok iyi ama kalkışta diğer lastiklere göre kolay patinaja düşüyor sizde de böyle mi ?

Alıntıları Göster
    Evet aracım güçsüz olmasına rağmen gaza sert basarsam patinaja çekiyor araç. Bu önceki lastiklerimde de oluyordu gerçi

• Yokmu alıpta kullanan yeni seriyi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala alamadım. çünkü bu yeni nesil lastiğin 195 65 15 91v ebadında dört kanal bulamadım, üç kanal var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Yokmu alıpta kullanan yeni seriyi acaba?
    4 kanallı Polonya üretimini alalı 1 ay oldu.yasaklardan dolayı sadece şehir içinde kullanabiliyoruz ama kesinlikle çok kalite bir lastik.turkiyede zirve olarak görülen conti ve Michelin in lastiklerinden eksiği yok fazlası var.onlara göre bir tık altında da fiyat.benik ebatları lastik başına 775 e aldım.diger iki firma emsal ürünler 900-1000 TL arasında idi.ader basi

Arkadaş yazmış yukarda memnun kalmayan kar yerli üretimi kullanıyor.siyah ve beyaz kadar fark var.arkadasimda yerli üretimi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 5 Mayıs 2020; 16:19:17 >
  • biraz önce N11'de 4 kanallı buldum ve tanesini 381 TL'den satın aldım.
  • Kullanıcılara göre ilk seriye oranla ses konusu kötüye gitmiş. Bakalım er300 lerden sonra nasıl gelecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Kalitesinden şüphem yok hocam. Uzun yoldaki 90 100 km civarında araç içine aldığı ses önemli bi konu benim için. Malum japon araçları çok ses alıyor içeriye benim araçta üstüne birde Bridgestone ER300 ler var yol sesinden çok şikayetçiyim.
    Primacy 4 ile arasında çok kaldım ama Efficientin yeni seri yeni desen olması cezbetti açıkçası

• şu an benim araçta da egp1 var 4 kanallı, 2.nin yorumlarına göre ilerde karar veririm ama sırada primacy4 var bi de michelin deneyeyim diyorum öncekiler continental cpc5ti

cpc5 35.000kmde bitince hayal kırıklığı olmuştu, egpnin ortalama ömrüne 40.000 diyorlardı neyse dedik aldık şu an 20.000deyim genel olarak memnunum

egp1de yol sesi daha az, konfor olarak daha iyi continental'e göre, yol tutuş ve fren olarak bi sorun da yok, tek sıkıntısı önceki mesajlarda da arkadaşlar bahsetmiş ıslak yokuşlarda kalkış yaparken araç gereksiz bir patinaja düşüyor

özellikle bu kum gibi yağan yağmurda kış aylarında yokuşlu bir sokakta, aracı park yerinden çıkarıyorum, yürüsün diye gaza yarım basıyorum direk patinaj başlıyor, ayağı gazdan çekiyorum biraz daha az basıyorum ya da araç biraz da olsa yürümeye başladığı için tekrar gaza basınca patinaja düşmüyor

şu an yaz aylarında böyle bir sorun yok ama egp2 alan arkadaşlar bu olaya bi baksın kış aylarında, yeni lastikte çözülmüştür umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 11 Mayıs 2020; 21:4:9 >

• HB den aldım bende ama lastiğin 1 i geldi 3ü kargo şirketinin söylediğine göre farklı araçta. 3 gün geçti kalan 3 lastik gelmedi hala. Hepsi bir gönderilmeaş gerekmiyormu lastiklerin kargoda?

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Lastik gürültülü bir lastik. 100 km hızda uğultu rahatsız edici düzeyde.
    Gürültülü bir lastik mi??? Yapmayın Hocam Dünyanın en sessiz lastiklerinden birine gürültülü diyorsunuz, ilginç.
  • Bu lastiğe gürültülü lastik diyen başka lastik kullanmamış olmalı.

Bu lastikleri 2 aydır kullanıyorum. 3000 km yaptım. Ebat 225/50/17. Çok memnunum şu ana kadar. Hem sessizler hem de yol tutuşu gayet iyi. Eski lastiklerim CPC6 idi. Onlara nazaran hem yumuşak hem sessiz hem de fiyatı daha uygun.

Testler de ortada zaten. Herkese tavsiye ederim.

• entigin E kullanıcısına yanıt

önerir misiniz hocam? yoksa good year mı
  • Lastikleri 1 aydır kullanıyorum, çoğu kişi Polonya üretimi demiş fakat benimkiler Slovenya üretimi. Genel anlamda ben de lastiklerden memnun kaldım fakat 20.000 KM sonrasında ne durumda olur onu zaman gösterir.

Alacak arkadaşların dikkat etmesi gereken durum; yukarda da bahsedildiği gibi yerli üretim olan lastikler kalite anlamında memnu etmeyecektir, ayrıca yerli üretim olanlar 3 kanallı. Satın alırken 4 kanallı olmasına dikkat edin.
  • irfanCLK kullanıcısına yanıt
    Benim gelenlerde slovenya. 2020. 8. Hafta

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ben de cevap vermek istiyorum izninizle. Kesinlikle öneririm. Bu lastik aradığınız ölçülerde zirveye oynayan bir lastik. 16-17 inç olsa durum farklılaşır ancak 18 jant ve 45 yanakta kıyas noktası Conti PC6'dır.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    tesekur ederım hocam
    pirelli Cinturato P7 2020 arasında bir secim yapacagım artık bakalım
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Önermem. EGP2 inanın çok iyi lastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Önermem. EGP2 inanın çok iyi lastik.
    P7C2 kullandınız sanırım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

tesekur ederım hocam
    pirelli Cinturato P7 2020 arasında bir secim yapacagım artık bakalım
    Hocam sen de premium contact 6 al keyfine bak. Çok araştırma kafayı sıyırırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.