Şimdi Ara

Yeni Goodyear Efficientgrip Performance 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
48.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cpc5 yıllarca kullanılabilecek lastiktir. Efsane resmen. Continin Eco serisi berbat bu arada. Lastikçi Eco takmıştı araca az bir şey sürdüm lastiği hissedemememin yanında yol tutuşundan da memnun kalmayarak hemen Conti Premium Contact 5'e çevirttirmiştim. İyi ki yapmışım. Her şartta mükemmel bir lastik. 3 yıldır kullanıyorum. Ses de yapmıyor. 2 sene daha gider tahminimce.

Cpc6'nın bozduğunu söylüyorlar. Haklı olabilirler ihtiyacım olmadığı için araştırmadım ama Eco serisini asla tavsiye etmem.

Konuya gelirsek GY Efficient Grip Perf 3 sene önce Cpc5'in gerisindeydi. 2 versiyonu iyi olabilir araştırmak lazım ama ben yine de Cpc5'ten vazgeçmem herhalde ya.

Araştırma için tyrereviews sitesini kullanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Cpc5 yıllarca kullanılabilecek lastiktir. Efsane resmen. Continin Eco serisi berbat bu arada. Lastikçi Eco takmıştı araca az bir şey sürdüm lastiği hissedemememin yanında yol tutuşundan da memnun kalmayarak hemen Conti Premium Contact 5'e çevirttirmiştim. İyi ki yapmışım. Her şartta mükemmel bir lastik. 3 yıldır kullanıyorum. Ses de yapmıyor. 2 sene daha gider tahminimce.

Cpc6'nın bozduğunu söylüyorlar. Haklı olabilirler ihtiyacım olmadığı için araştırmadım ama Eco serisini asla tavsiye etmem.

Konuya gelirsek GY Efficient Grip Perf 3 sene önce Cpc5'in gerisindeydi. 2 versiyonu iyi olabilir araştırmak lazım ama ben yine de Cpc5'ten vazgeçmem herhalde ya.

Araştırma için tyrereviews sitesini kullanmıştım.
    Kesinlikle katılmıyorum. PC5 1 yıllık bir lastik. 1 yıl sonra ne tutunma kalıyor nede başka birşey.
    Kış lastiklerinden de daha sesli lastik.

Kesinlikle alınmaması gereken bir lastik. Daha önce konusunda da paylaştım. Bu lastiği kullandığım araç jetta 1.4 tsi dsg.. Kışlık goodyear'ları taktığım zaman oh be kurtuldum diyordum. 3. yılın başında atarak tam kurtuldum.

Benim tavsiyem alman testlerinde şişirilen bu lastikten uzak durun.

• Arkadaşlar merhaba, b8 kasa passat araca 215/55/r17 94W Efficientgrip performance 2 4 kanallı Polonya üretimi lastık almak üzereyim.Aracın üzerindeki continental ecocontact 5ten bu lastiğe geçeceğim.Kullanan arkadaşlardan tavsiye ve öneriye ihtiyacım var. (Bu ebatta 69db ve B-A etiket değerlerine sahip)
  • 4. senesinde yanlardan parçalanmaya başladı ilk serisi, yeni üretim almıştım ve yaptığı km 35000 anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

4. senesinde yanlardan parçalanmaya başladı ilk serisi, yeni üretim almıştım ve yaptığı km 35000 anca
    hocam ben yazınızda anormallik görmüyorum. normaldir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melmur

hocam ben yazınızda anormallik görmüyorum. normaldir bu durum.

Alıntıları Göster
    Aslında şöyle bu bir eksi yönü daha birçok sorunu var, dönemeçte aracı şeritten çıkarması, ötmesi, yumuşak olmasına rağmen kasis ve çukurlarda çok hissettirmesi, abs açtırması vs vs, ki bunlar daha ilk birkaç ayda başlayan sorunlar

• Cpc6 ile arasında kalmıştım, kağıt üzerinde daha sessiz hemde farklı marka denemek istediğim için bunu düşündüm.ilk serideki problemler giderilmişmidir acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    kullanıma bağlı değişiyor demek. ilk seri 7 sene 55000 km kullandım. Diş derinliği hala vardı fakat eskidi diye değiştirdim, seri 2 aldım.
  • 4000-5000km ve 1.5ay civarı kullandım aynı lastikleri; şu ana dek gayet memnunum. Aynı ürünü kullanan arkadaş tavsiyesi üzerine aldım ben de. Diğer arkadaşlar gibi ekstra detaylı gözlemlerim yok lakin, kışlık lastiklerden geçiş yapmıştım zaten. Fakat sessizlik ve konfor olarak şu ana dek parasının hakkını veriyor. 205/55/16 kullanıyorum, üretim tarihleri 2020 Ocak olması lazım, 4 kanallı. Aldığımda fiyatı 390 TL idi, gittigidiyor da çek vs uğraşıp 370 TL'ye gelmişti tanesi. O zamanlar bu konulara çok girip çıktım yorum görmek için, malum lastik de yeni olunca çok bir değerlendirme veya kullanıcı yorumu yok henüz. Arada kalan arkadaşlara tavsiye ederim. Kışlık lastiklerden önce de Michelin Energy Saver 2015 tarihli lastiklerim vardı, yıpranmış olmaları da etkilidir muhakkak lakin şu an araç daha konforlu benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastiğin müsait zamanda fotosunu aticam buraya,otobanda sürülen araba ile diğer yollara direncte farklı tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Valla ben bu lastiği (EGP) 30 bin km falan kullandım. 15-10 binden sonra kaymak asfaltta biraz ani direksiyon hareketlerinde resmen yüzmeye başlıyor. Hatta geçen sene bağa bahçeye gidiyorum ucuz lastik alayım dedim, Goodyear yan markası debica uhp2 aldım. O da aynı km'lerde aynı şekilde yüzmeye başladı. 8 ay falan kullanıp sattım bu lastikleri de. Goodyear EGP'nin yol sesi de öyle katalog verisindeki gibi aman aman düşük değildi. Kısacası bi numarasını görmedim.

Ha fiyatı uygun genelde, ama elim gitmiyor artık almaya. Aynı miktarda kullandığım conti cpc5 (30 bin km), hankook s1 evo2 (20 bin km) lastiklerinde tutunma hala yerli yerindeydi. Aşınma daha fazla ama varsın aşınsın ama tutsun yolu.
    Sizinki EGP mi yoksa EGP 2 miydi hocam? Ben de 185 65 R15 ebatlarında EGP bulamadığım için Lassa Greenways modeline yöneldim. Sizce uygun mu? Yol sesi ve konfor ilk önceliğim.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    EGP idi. 2'yi hiç kullanmadım.
  • Cinturato p7
    Efficientgrip Performance
    Premium conti6
    VS. 205 60 r16 92h ölçüde sessiz ve konforlu ne önerirsiniz yaz lastiği

• bybursa B kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç Sessiz ve konforlu ise p7 direk eleyin

• bybursa B kullanıcısına yanıt
    1 yıldan sonra da lastik yere tutunsun istiyorsanız continental'i de eleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

1 yıldan sonra da lastik yere tutunsun istiyorsanız continental'i de eleyin
    Ben 10 seneden fazladır Continental kullanıyorum.
    PremiumContact serisinden 2 ve 6 da dahil.
    Hatta su an 6 var bir aracımda.

Son kullandıgım ContiPremiumContact 2 yi 9 sene kullandım. 100bin km. Sadece hızlı kalkarsam patiye düşüyordu. Her türlü yolda da kullandım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

En az 5 sene kullandım bir takımı. Gayet de tutunuyor.
    Siz ne yaşadınız veya hangi seriyi kullandınız da böyle bir problem yaşadınız merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Ben 10 seneden fazladır Continental kullanıyorum.
    PremiumContact serisinden 2 ve 6 da dahil.
    Hatta su an 6 var bir aracımda.

Son kullandıgım ContiPremiumContact 2 yi 9 sene kullandım. 100bin km. Sadece hızlı kalkarsam patiye düşüyordu. Her türlü yolda da kullandım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

En az 5 sene kullandım bir takımı. Gayet de tutunuyor.
    Siz ne yaşadınız veya hangi seriyi kullandınız da böyle bir problem yaşadınız merak ettim.

Alıntıları Göster
    Ben pc2 ile kullanmaya başladım continental. Onda da farketmiştim 1.5 yıl sonunda araba virajlarda savrulmaya başlamıştı.

Sonradan pc5 aldım. 1 yılı geçti. Bir arkadaşım arabayı aldı bunda birşey var savruluyor dedi. Sonra deneme yapmaya başladım gerçekten virajda lastik ben yokum diyordu.

İzmirde yaşıyorum. Yaz kış lastik değiştiriyorum. Sökülen yazlıklarımı güneş almayan kapalı garajda kılıf içerisinde muhafaza ediyorum. O halde lastikler ölüyor.

Şuanki kışlıklarım goodyear ultragrip 9 ve 6. kışı kullanacağım. 35bin km olmuştur maşallahı var. Continental zaten sadece ses seviyesi yüzünden bile vazgeçilebilir bir lastik.

Ayrıca bir lastiği 9 yıl ve 100k km kullanmışsınız. Ömür sınırlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

Ben pc2 ile kullanmaya başladım continental. Onda da farketmiştim 1.5 yıl sonunda araba virajlarda savrulmaya başlamıştı.

Sonradan pc5 aldım. 1 yılı geçti. Bir arkadaşım arabayı aldı bunda birşey var savruluyor dedi. Sonra deneme yapmaya başladım gerçekten virajda lastik ben yokum diyordu.

İzmirde yaşıyorum. Yaz kış lastik değiştiriyorum. Sökülen yazlıklarımı güneş almayan kapalı garajda kılıf içerisinde muhafaza ediyorum. O halde lastikler ölüyor.

Şuanki kışlıklarım goodyear ultragrip 9 ve 6. kışı kullanacağım. 35bin km olmuştur maşallahı var. Continental zaten sadece ses seviyesi yüzünden bile vazgeçilebilir bir lastik.

Ayrıca bir lastiği 9 yıl ve 100k km kullanmışsınız. Ömür sınırlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Ben de İzmirdeyim. Kışlık lastik kullanmıyorum. Hep bunlar vardı üstünde.

Cpc2 yi son kullandığım zamanlar bile Marmaris Fethiye tarafına giderken Sakar geçidi var. Ordaki virajlara bile yokuş aşağı hızlı girebiliyordum.
    Hiç güvensizlik de vermiyordu.
    Yine de güvenlik amaçlı değiştirdim. Çünkü haddinden fazla kullandım.

Muayenede de 3mm civarı diş derinliği çıkmıştı.
    Araç Vectra C 2004.

Cpc5 alacaktım 215 55 16 ölçüsünde fakat bu lastiği beğenmiyorlardı genel olarak. O yüzden direk cpc6 aldım 205 55 16 ölçüsünde.

Bir de 2012 model 508 var. 245 45 18 onda da Sport Contact 5 var. Gayet memnunum şimdilik.

Bu iki aracın da yalıtımı iyi olduğu için ses konusunda hiç sorun yaşamadım.
    Zaten müzik vs çalıyor genelde.

Egp de düşündüm, çok yorum inceledim.
    Beğenen lastiğe tapıyor, beğenmeyen yerden yere vuruyor ortası yok inanın.

Egp2 için iyi diyorlar bilmiyorum.

Pirelli P7 Cinturato vardı. Çok sert gürültülü dediler.
    Yeni çıkan P7C2 var o da baya yeni. Hiç inceleme yoktu ben alırken.
    Gözü karartıp alacaktım fakat risk almadım.

Bu arada cpc 6 tercih etmemdeki bir sebep de internette ve youtubeda karşılaştırıldıgı lastikler asymmetric 5 ve pilot sport 4 dü hep.

O yüzden güvenip aldım. 4 bin km civarı oldu şu an.
    Memnunum gayet.

Son olarak da güzel üslubunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Kimisi güzelce düşünce paylaşmak yerine fanatiklik yapıp lastiği savunacağım veya yerden yere vuracağım diye şekilden şekile girip kalp kırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Ben de İzmirdeyim. Kışlık lastik kullanmıyorum. Hep bunlar vardı üstünde.

Cpc2 yi son kullandığım zamanlar bile Marmaris Fethiye tarafına giderken Sakar geçidi var. Ordaki virajlara bile yokuş aşağı hızlı girebiliyordum.
    Hiç güvensizlik de vermiyordu.
    Yine de güvenlik amaçlı değiştirdim. Çünkü haddinden fazla kullandım.

Muayenede de 3mm civarı diş derinliği çıkmıştı.
    Araç Vectra C 2004.

Cpc5 alacaktım 215 55 16 ölçüsünde fakat bu lastiği beğenmiyorlardı genel olarak. O yüzden direk cpc6 aldım 205 55 16 ölçüsünde.

Bir de 2012 model 508 var. 245 45 18 onda da Sport Contact 5 var. Gayet memnunum şimdilik.

Bu iki aracın da yalıtımı iyi olduğu için ses konusunda hiç sorun yaşamadım.
    Zaten müzik vs çalıyor genelde.

Egp de düşündüm, çok yorum inceledim.
    Beğenen lastiğe tapıyor, beğenmeyen yerden yere vuruyor ortası yok inanın.

Egp2 için iyi diyorlar bilmiyorum.

Pirelli P7 Cinturato vardı. Çok sert gürültülü dediler.
    Yeni çıkan P7C2 var o da baya yeni. Hiç inceleme yoktu ben alırken.
    Gözü karartıp alacaktım fakat risk almadım.

Bu arada cpc 6 tercih etmemdeki bir sebep de internette ve youtubeda karşılaştırıldıgı lastikler asymmetric 5 ve pilot sport 4 dü hep.

O yüzden güvenip aldım. 4 bin km civarı oldu şu an.
    Memnunum gayet.

Son olarak da güzel üslubunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Kimisi güzelce düşünce paylaşmak yerine fanatiklik yapıp lastiği savunacağım veya yerden yere vuracağım diye şekilden şekile girip kalp kırıyor.

Alıntıları Göster
    Ben babamın 2012 jetta tsi aracına 2 yıl önce goodyear egp perf1 205/55R16 taktım hala çok iyi.

kendi jettama da michelin primacy 4 almıştım çok memnundum. Aracı sattım.

Megane 4 aldım 1 yaşında fabrikada T001 bridgestone var. Sert bir lastik. Seslide memnun değilim.

Aklımda 2 model var. 1- Nokian eLine 2 AA 2- Goodyear egp perf gen2

Önümüzdeki yaz yeni bir model çıkmazsa bunların arasında fiyatı uygun olanı seçeceğim.

• mp4 e para yetmiyorsa efgp2 ona da yetmiyorsa falken
    Şuan revaçta olan sıralama bu. Yeni modeller çıktıkça durum değişir ama eldekilerin en iyisi bunlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.