Şimdi Ara

Yeni Goodyear Efficientgrip Performance 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
48.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajınız alakasız. Bana Conti soruldu ben de önermem dedim. Memnun olduğum lastiği de önerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Mesajınız alakasız. Bana Conti soruldu ben de önermem dedim. Memnun olduğum lastiği de önerdim.
    Ben diğer mesaja cevap verdiniz sandım özür dilerim. Zira yeni cinturato daha birkaç gün önce satışa çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Gürültülü bir lastik mi??? Yapmayın Hocam Dünyanın en sessiz lastiklerinden birine gürültülü diyorsunuz, ilginç.

Alıntıları Göster
    Dünyanın en sessiz lastiklerinden biri mi, yok daha neler? 69 db bir lastiği dünyanın en sessiz lastiklerinden biri olarak görüyorsanız ya daha önce hiç sessiz bir lastik kullanmadığınızdan size öyle geldi, ya da Bridgestone lardan falan geçtiniz.

100 km/s üzeri bu lastik sessiz değil kesinlikle. Ha bu kadar büyütülecek bir mevzu değil elbet. Almayın, gürültüden duramıyorsunuz falan demiyorum. Bu lastiğe sessiz demeyin.

Performans olarak, virüsten ötürü çok bir yolculuk yapamıyorum. Şehir dışı yasağı kalkınca güzel bir değerlendirme yapabilirim ancak şu anlık 10 üzerinden 8 rahat alır. Konfor da keza öyle.

Çarşamba günü bir işim için yola çıktım, yayanın biri gözümğn içine baka baka yaya geçidine aniden atladı. E yol onun vs derken durdum. Çok da ani değildi ancak arkadan biri tampona gümletti. İş tartışmaya gidecekken -bunda tutanak tutacak ne var mevzusu- beni simamdan tanımış, ilkokul arkadaşım çıktı şahıs. Şans yok ki arkadaş. Mıknatıs gibi milleti çekiyorum araca. Daha önceleri de kırmızı ışıkta geçip vazgeçince geri geri gelip ön tampona korma çalmama rağmen hıyarın biri yapışmıştı. Bu insanlar yüzünden araç kullanmaktan soğudum. %95'i kullanmayı bilmiyor. Kurallara uymayan araç kullanmayı bilmiyordur benim gözümde, bu kadar net. Alakasız bir konuya geçtim kusura bakmayın.

Benim lastikler Egp 2 205/55/r16 91v, 2020 5. hafta Slovenya üretimi ve 4 kanallı, araç Focus 3.

• 2016 dan beri Goodyear Efficientgrip Performance kullanıyorum. bu lastğin bir polonya bir de almanya üretimi var.
    polonya üretimini atın çöpe gitsin.
    4 kanallı alman üretimi mükemmel bir lastik.
    ses yapıyor, patinaj yapıyor diyenler büyük bir ihtimal 3 kanallı polonya üretimi kullanıyorlar.

ara ara zorlarım yağmur frenleme, viraj vs hala taş gibi güven veriyor.
    gözüm kapalı tekrar alırım.
    önceki lastiğim Conti premium 5 di
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Bendeki 2. Seri slovenya hocam fark varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    2.seri için bir yorum yapamıyorum. 1.seride bariz bir kalite farkı vardı. polonya üretimleri (3 kanallı olanlar) çok kötü.
    Yeni çıktığı için kullanan kişilere sormak lazım.
  • Bende alman üretimi 4 kanallı olanından var. ama şuan artık bulamıyorum. Bulan varsa buradan bildirebilir mi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

2016 dan beri Goodyear Efficientgrip Performance kullanıyorum. bu lastğin bir polonya bir de almanya üretimi var.
    polonya üretimini atın çöpe gitsin.
    4 kanallı alman üretimi mükemmel bir lastik.
    ses yapıyor, patinaj yapıyor diyenler büyük bir ihtimal 3 kanallı polonya üretimi kullanıyorlar.

ara ara zorlarım yağmur frenleme, viraj vs hala taş gibi güven veriyor.
    gözüm kapalı tekrar alırım.
    önceki lastiğim Conti premium 5 di
    Bir yanlışın olmasın? Bende 3 kanallı polonya üretimi olan var ve kullandığım en başarılı lastik. AB etiket değerleri A-A şeklinde. Continentalden bile kat kat başarılı.

Beğenilmeyen bu lastiğin yerli üretim olanı.
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    ER300'den sonra öküz arabası tekerleği taksanız daha iyi gelir. Öyle berbat bir lastik görmedim. Corolla'nın üzerinde gelen lastiklerdi. Hem etiket değerleri berbat hem de çok aşırı sert bir lastik.

İlk seri 4 kanallı polonya üretim lastikten 4 lü takım alıp 40bin km kadar kullandım 205 55 16 ölçüsünde. Islak zeminde kazık frende bile ABS devreye girmeden aracı durduruyordu. Araç 2012 Kia Rio Sedan 4 disk frenliydi. 20bin km'den sonra kuru zeminde tutunmada; ani kalkışlarda patiye düşme yapıyordu. Yumuşak ve kesinlikle çok sessiz bir lastikti. Sonra ufak bir kazadan dolayı 2 lastiği değiştirmek zorunda kaldım. Aynı seriden bulamadım Conti Premium Contact 5 aldım önlere taktım. Ses bariz bir şekilde arttı.

O gün bugündür 69dB üstü lastik almam. Ses şiddeti her 6dB'de bir ikiye katlanır. Yani 68dB lastikle 71dB lastik arası ses şiddeti farkı %50'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 11 Mayıs 2020; 1:36:15 >
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    selam küçücük polonya üretimi lastik nasıl bizden iyi oluyor? biraz subjektif gibi bu kadar batı hayranı olmayalım zaten gevur markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Dünyanın en sessiz lastiklerinden biri mi, yok daha neler? 69 db bir lastiği dünyanın en sessiz lastiklerinden biri olarak görüyorsanız ya daha önce hiç sessiz bir lastik kullanmadığınızdan size öyle geldi, ya da Bridgestone lardan falan geçtiniz.

100 km/s üzeri bu lastik sessiz değil kesinlikle. Ha bu kadar büyütülecek bir mevzu değil elbet. Almayın, gürültüden duramıyorsunuz falan demiyorum. Bu lastiğe sessiz demeyin.

Performans olarak, virüsten ötürü çok bir yolculuk yapamıyorum. Şehir dışı yasağı kalkınca güzel bir değerlendirme yapabilirim ancak şu anlık 10 üzerinden 8 rahat alır. Konfor da keza öyle.

Çarşamba günü bir işim için yola çıktım, yayanın biri gözümğn içine baka baka yaya geçidine aniden atladı. E yol onun vs derken durdum. Çok da ani değildi ancak arkadan biri tampona gümletti. İş tartışmaya gidecekken -bunda tutanak tutacak ne var mevzusu- beni simamdan tanımış, ilkokul arkadaşım çıktı şahıs. Şans yok ki arkadaş. Mıknatıs gibi milleti çekiyorum araca. Daha önceleri de kırmızı ışıkta geçip vazgeçince geri geri gelip ön tampona korma çalmama rağmen hıyarın biri yapışmıştı. Bu insanlar yüzünden araç kullanmaktan soğudum. %95'i kullanmayı bilmiyor. Kurallara uymayan araç kullanmayı bilmiyordur benim gözümde, bu kadar net. Alakasız bir konuya geçtim kusura bakmayın.

Benim lastikler Egp 2 205/55/r16 91v, 2020 5. hafta Slovenya üretimi ve 4 kanallı, araç Focus 3.

Alıntıları Göster
    Sayın Hocam EGP 2 nin 205 55 R 16 da gürültü düzeyi 69 değil, 68 Db dir. Bundan daha düşük gürültü düzeyi olan hangi lastik var bir de onu söyleyin biz de öğrenelim. Hayır bu Lastiği kullanmasam size inanacağım da, önce ki aracımda kullandım inanılmaz sessiz bir lastik. Kusura bakmayın ama ya sizin aracınız da bir problem var ya da kulaklarınızda.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    şöyle söyliyeyim;
    3 kanallı da kötü değil ama 4 kanallı alman daha da iyisi. 3 kanallı daha çabuk yıpranma ve sertleşme yapıyor.
    yabancı forumlarda da aynı şeylerden söz ediliyor.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Db düşüklüğü olarak Falken Ziex 310 ecorun 67 Db.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hiç memnun değilim ER300lerden bizimde auris üzerinde geldi. 4 yıldır kullanıyorum diş derinliği halen yeterli fakat biraz çatlama var aralarda birde ses ve sertlik olarak sinir ediyor insanı

• Continental den daha konforlu mu değil mi,mesele bu ?

• grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    Premium contact 5 in altında olduğunu düşünüyorum cpc5 çok konfor odaklı bi lastikti bana göre
    Fakat cpc6 da continental daha sportif bi hamur ortaya çıkarmış gibi
    Konfor olarak premium contact 6dan daha iyi olduğunu düşünüyorum egp2 nin.
    Tutuş konusunda bişey diyemeyeceğim kullanmadan

• grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    50.000 km CPC6 kullandıktan sonra EGP2’ye geçtim. Açık ara daha sessiz ve konforlu bir lastik EGP2. Yol tutuşu da daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.