Şimdi Ara

Yeni hayatımın ilk günü (Paxera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
101.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm , uzun zamandır karmaşık duygular içindeydim karar vermekte güçlük çekiyordum erteliyordum her şeyi strestliydim depresyondaydım. En sonunda psikoloğa gitmeye karar verdim bugün hiç caymadım direk gittim okuldan çıkıp hemen hemen her şeyi anlattım Paxera adlı ilaç verdi Amaan ilacı diyorlarmış halk arasında :D yemeği yedim sonra aldım paxera mı nedense o an çok mutsuzdum hiçbir işe yaramıyacak gibi düşünüyordum yarım alacağıma 1 tane aldım o anlık sinirle anca o yeter diye düşündüm biraz uyku bastırdı sonra arkadaşlar çağırdı ilacın etkisimi bilmem her zamandan daha az umursuyordum belkide psikolojiktir çünkü etki göstermesi 1-2 hafta diye duydum daha bir özgüvenli hissettim.Ama hala takılıp kalıyorum.Ama eskisi gibi olmayacak bugünden sonra. bakalım neler olcak Paxera yeni arkadaşım adım adım anlattım her şeyi kullanacakları neler bekliyor diye :D yan etkileri bir acayip çünkü ben korktum dışarı çıkamam filan diye sorun yoktu kullanan var mı benim gibi antidepresan yorumunuz nedir bu süreci nasıl geçirmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 0:30:13 >

• Paxera 30 kullandım. Beyaz olanı az etkili. Doz artırmıştı doktor. 30 ya da 20lik verdi sonradan. İşte mavi Bi hap çentikli.

bence;

artıları:doğru. Her şeyi boş ver diyorsun ve takmıyorsun. Daha iyi hissediyorsun. Sonra süper oluyor hatta.

eksileri: uyku bozukluğu, hapı bırakınca daha kotu olurum hissi, bırakamama düşüncesi, unutkanlık başlaması.

2 sene kullandım. Bıraktım. Bırakınca çok kotu ortada kalmış gibi hissediyorsun. Ama super depresyon ilacıdır. Kullanmayanlar yorum atmasın lütfen.

edit: kullanırken bazen özgüven patlaması oluyor. Ya da tam tersi içine kapanık olabiliyorsun. Değişik duygular içinde kalabiliyorsun. Araç kullanırken sıkıntı yapıyordu bazen. Ha bir de bazı denge problemi yaşıyorsun. Ama ağır bir depresyon geçirmemişsen kullanma.

ben ağır darbeler almıştım. Çok şükür atlattım o günleri. Ama eğer depresyon hastasıysanız çok güzel arkadaşınızdır paxera. Sakın iki tane birden içmeyin. Doktorunuz ne diyorsa uyum sağlayın. Kontrollerinizi aksatmayın. Kafanıza göre ilaç içip ya da doktorun kullanacaksın dediği ilacı kafanıza göre iyileştim diye kenara atmayın.

konu sahibi arkadaşım, geçmiş olsun şimdiden.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Hayatın İlk Günü (Paxera)

Paxera, yeni hayatın başlangıcında verilen bir ilaçtır. Doğumdan hemen sonra bebeklere verilir ve annenin rahmindeki ortamdan yeni doğan dünyasına uyum sağlamalarına yardımcı olur.

Paxera Ne Zaman Etki Eder?

Paxera, bebeğe verildikten sonra hemen etki etmeye başlar. İlacın tam etkisi, genellikle birkaç saat içinde görülür. Etkileri, bebeğin yeni ortama uyum sağlamasına yardımcı olarak aşağıdakileri içerir:

• Solunum fonksiyonlarının iyileştirilmesi
    • Kalp atış hızının düzenlenmesi
    • Kan basıncının dengelenmesi
    • Vücut ısısının korunması

Paxera, yeni doğan bebeklerin hayatta kalma oranlarını artırmaya ve sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı olmaya yönelik önemli bir ilaçtır. İlacın etkileri genellikle birkaç gün sürer ve ardından bebeğin vücudu kendi başına uyum sağlamaya başlar.

Paxera'nın, bebeklerin yeni yaşamlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına yardımcı olan güvenli ve etkili bir ilaç olduğunu unutmamak önemlidir. Ebeveynler, bebeklerinin Paxera almasını sağlayarak, sağlıklı ve başarılı bir hayatın temellerini atmalarına yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abartma hiç bişey değişmeyecek.
  • Okumayın reprezant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 18 Kasım 2014; 23:53:17 >
  • Yuaw hue hue
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

Abartma hiç bişey değişmeyecek.

bilmiyorum ki ne yapacağımı bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm gittim psikoloğa napayım
  • Psikolojik değil ilaç etkisi ama çokta bağlanma derim dostum bende yaşadım bunları sorunlarını kendin çözmeye çalış pes etme devam et ömür boyu sorunlardan kaçıp ilaçlara sığınacak kadar aciz duruma düşme !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenatzOyunda

Psikolojik değil ilaç etkisi ama çokta bağlanma derim dostum bende yaşadım bunları sorunlarını kendin çözmeye çalış pes etme devam et ömür boyu sorunlardan kaçıp ilaçlara sığınacak kadar aciz duruma düşme !

2 yıl önce gitmiştim psikoloğa ilaç vermişti 1 hafta sonra ilaca ihtiyacım yok diyip çöpe atmıştım şu an bu durumdayım.
  • Paxera 30 kullandım. Beyaz olanı az etkili. Doz artırmıştı doktor. 30 ya da 20lik verdi sonradan. İşte mavi Bi hap çentikli.

bence;

artıları:doğru. Her şeyi boş ver diyorsun ve takmıyorsun. Daha iyi hissediyorsun. Sonra süper oluyor hatta.

eksileri: uyku bozukluğu, hapı bırakınca daha kotu olurum hissi, bırakamama düşüncesi, unutkanlık başlaması.

2 sene kullandım. Bıraktım. Bırakınca çok kotu ortada kalmış gibi hissediyorsun. Ama super depresyon ilacıdır. Kullanmayanlar yorum atmasın lütfen.

edit: kullanırken bazen özgüven patlaması oluyor. Ya da tam tersi içine kapanık olabiliyorsun. Değişik duygular içinde kalabiliyorsun. Araç kullanırken sıkıntı yapıyordu bazen. Ha bir de bazı denge problemi yaşıyorsun. Ama ağır bir depresyon geçirmemişsen kullanma.

ben ağır darbeler almıştım. Çok şükür atlattım o günleri. Ama eğer depresyon hastasıysanız çok güzel arkadaşınızdır paxera. Sakın iki tane birden içmeyin. Doktorunuz ne diyorsa uyum sağlayın. Kontrollerinizi aksatmayın. Kafanıza göre ilaç içip ya da doktorun kullanacaksın dediği ilacı kafanıza göre iyileştim diye kenara atmayın.

konu sahibi arkadaşım, geçmiş olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knaqsikoloph -- 19 Kasım 2014; 0:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244

quote:

Orijinalden alıntı: TenatzOyunda

Psikolojik değil ilaç etkisi ama çokta bağlanma derim dostum bende yaşadım bunları sorunlarını kendin çözmeye çalış pes etme devam et ömür boyu sorunlardan kaçıp ilaçlara sığınacak kadar aciz duruma düşme !

2 yıl önce gitmiştim psikoloğa ilaç vermişti 1 hafta sonra ilaca ihtiyacım yok diyip çöpe atmıştım şu an bu durumdayım.

Alıntıları Göster
    Ayrandan olabilir..

• Paxera ne yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

Paxera ne yav
    trollerken hoşuma gidiyorda trollenmek hiç hoş olmuyormuş :D
  • Ayran çarpmış seni
  • Bende kullaniyom...hersey guzel ama birakmak isteyine neler olacak gorursun..ozaman bir konu daha acarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

Bende kullaniyom...hersey guzel ama birakmak isteyine neler olacak gorursun..ozaman bir konu daha acarsin

aklıma bir rüya için ağıt filmi geldi ya o ilaç bağımlılığı acayip bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 1:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244

quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

Bende kullaniyom...hersey guzel ama birakmak isteyine neler olacak gorursun..ozaman bir konu daha acarsin

aklıma bir rüya için ağıt filmi geldi ya o ilaç bağımlılığı acayip bir şey

Alıntıları Göster
    Efexor kullandım ama bıraktım. İnsanın canı ilacı istiyor kabul ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Efexor kullandım ama bıraktım. İnsanın canı ilacı istiyor kabul ediyorum

Alıntıları Göster
    kullanma yan etkılerı senı bıtırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O tür ilaçların ilacı üretenden başka bir şeye faydası yok.
  • ilk gun yasadigin tamamen plasebo etkisi.. 10 15 gun daha sinirli yapar insani, 15 gun sonra rahatlama olur. 1 2 ay sonra herseyin rayina girer hayattan zevk alirsin, hicbirseyi kafaya takmazsin.. yan etki olarak ilerleyen gunlerde uykusuzluk, ayak sallama, ve azalmasi yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

ilk gun yasadigin tamamen plasebo etkisi.. 10 15 gun daha sinirli yapar insani, 15 gun sonra rahatlama olur. 1 2 ay sonra herseyin rayina girer hayattan zevk alirsin, hicbirseyi kafaya takmazsin.. yan etki olarak ilerleyen gunlerde uykusuzluk, ayak sallama, ve azalmasi yapabilir.

o plasebo olayını house m.d izlerken duymuştum :D ya bence gece gece acayip triplere girmemden kendimi eve kapatmamdan içime kapanmamdan daha kötü sonuçlar doğurmaz yan etki olarak daha kötü ne olcak ki.doktorum şimdi bunu önerdi 10 gün sonra gel yan etkilerine göre ilacı değiştirebiliriz filan dedi. her ay kendimi kontrol ettirecekmişim :D ayrıca 3 liraya aldım sigorta sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 6:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xdepression

quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

ilk gun yasadigin tamamen plasebo etkisi.. 10 15 gun daha sinirli yapar insani, 15 gun sonra rahatlama olur. 1 2 ay sonra herseyin rayina girer hayattan zevk alirsin, hicbirseyi kafaya takmazsin.. yan etki olarak ilerleyen gunlerde uykusuzluk, ayak sallama, ve azalmasi yapabilir.

o plasebo olayını house m.d izlerken duymuştum :D ya bence gece gece acayip triplere girmemden kendimi eve kapatmamdan içime kapanmamdan daha kötü sonuçlar doğurmaz yan etki olarak daha kötü ne olcak ki.doktorum şimdi bunu önerdi 10 gün sonra gel yan etkilerine göre ilacı değiştirebiliriz filan dedi. her ay kendimi kontrol ettirecekmişim :D ayrıca 3 liraya aldım sigorta sağolsun

Son durum nedir?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.