Bildirim
Yeni Hd6850 Aldım da?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gerek yok anakart otomatik olarak onboard u devre dışı bırakır. Güncel sürücüsünü kurmanı tavsiye ederim :) -
eğer onboard ekran kartı sistem belleğinden falan yemiyorsa iptal etmeye gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: feyyaz10
Arkadaşlar Vatan'dan bu gün yeni Amd Hd6850 aldım.Taktım kasaya,kurulumu da yaptım.Aygıt yöneticisinde de görünüyor,Sormak istediğim onboard.daki ekran kartını iptal etmek gerekir mi?
Bir de başka yapmam gereken bişeyler var mı,yani kullanım hakkında falan?
324 tl ye mı aldınız fiyatta artma varmı ? -
cvp için teşekkürler ama nasıl anlarım onboard.un ram kullandığını.
kartı 263 liraya aldım vatan.da %25 indirim var ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: feyyaz10
cvp için teşekkürler ama nasıl anlarım onboard.un ram kullandığını.
kartı 263 liraya aldım vatan.da %25 indirim var ya.
bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girince orda yüklü bellek miktarının yanında kullanılabilir bellek diye bişey varsa ekran kartı sistem belleğinden kullanıyodur ki harici kart taktıktan sonra öyle bişey olacağını sanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 24 Mart 2012; 19:45:05 > -
güle güle kullanın hiç bir işlem yapmanıza gerek yok. -
anakart otomatik harici vgaya geçer zaten. hayırlı olsun. markası sapphire ise kulübe de beklerim.
http://forum.donanimhaber.com/m_57518660/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 24 Mart 2012; 21:26:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X