Şimdi Ara

YENİ HDD ALDIM FAKAT BİLGİSAYARIMDA PARÇA PARÇA GÖZÜKÜYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopa yeni hdd aldım ve eskisini masa üstüne taktım ama nedense 3 parçaya ayırdı dosyaları ben 122 gb olanı :/c sürücüsüne diğerlerinide /d sürücüsü ile birleştirmek istiyorum, Acaba bunu nasıl yapabilirim ? Denedim fakat olmadı malesef
     YENİ HDD ALDIM FAKAT BİLGİSAYARIMDA PARÇA PARÇA GÖZÜKÜYOR :(

• Program falan indirdim fakat yapamadım
  • hocam bilgisayarımdan disk yönetimi bölümüne gir oralardan yapabilirsin biraz uğraşman lazım yada xp cd ile diski silip tek part haline getir sonra biçimlendirmeden çık win7 kurulumuna geç diski 2 ye böl ama gene 3 parça olacaktır çünkü 100 mb bölümünü sistem olarak ayırıyor
  • Hocam oradanda birşey anlamadım ben nerelere basmam gerekiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbaySWAT

Hocam oradanda birşey anlamadım ben nerelere basmam gerekiyor acaba

hocam o zaman 2 nci tavsiyemi yapacan xp cd si ile yeniden diski toplayacan sonra win7 kurup diski 2 ye bölecen ama gene disk 3 part olacak
  • Ya ne kadar saçma 2 disk yapamayacakmıyım yani ben ? Şimdi yeni sistem topladım 2 tane 1tb hdd takacağım bunlar ayrı ayrımı gözükecek ?
  • hocam win7 sistem kurduğun için otomaik olarak 100 mb bölümünü kendisi yapıyor diski tek bölüm yaparsan o zaman disk 2 ye ayrılacak diğer diski depo olarak kullanırsın eğer parça parça görünüm seni rahatsız ediyorsa
  • Hocam tamam çözdüm sorunu 4 tane alan var bunlar bana kafi oldu ama birtek c yi 150 gb yapmak istiyordum yapamadım :S
  • AlbaySWAT kullanıcısına yanıt
    o zaman yapacağın tek şey diske yeniden format at C bölümünü ne kadar yapmak istiyorsan o kadar alan ayır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.