Arkadaşlar laptopa yeni hdd aldım ve eskisini masa üstüne taktım ama nedense 3 parçaya ayırdı dosyaları ben 122 gb olanı :/c sürücüsüne diğerlerinide /d sürücüsü ile birleştirmek istiyorum, Acaba bunu nasıl yapabilirim ? Denedim fakat olmadı malesef
Program falan indirdim fakat yapamadım
hocam bilgisayarımdan disk yönetimi bölümüne gir oralardan yapabilirsin biraz uğraşman lazım yada xp cd ile diski silip tek part haline getir sonra biçimlendirmeden çık win7 kurulumuna geç diski 2 ye böl ama gene 3 parça olacaktır çünkü 100 mb bölümünü sistem olarak ayırıyor
Hocam oradanda birşey anlamadım ben nerelere basmam gerekiyor acaba
quote:
Orijinalden alıntı: AlbaySWAT
Hocam oradanda birşey anlamadım ben nerelere basmam gerekiyor acaba
hocam o zaman 2 nci tavsiyemi yapacan xp cd si ile yeniden diski toplayacan sonra win7 kurup diski 2 ye bölecen ama gene disk 3 part olacak
Ya ne kadar saçma 2 disk yapamayacakmıyım yani ben ? Şimdi yeni sistem topladım 2 tane 1tb hdd takacağım bunlar ayrı ayrımı gözükecek ?
hocam win7 sistem kurduğun için otomaik olarak 100 mb bölümünü kendisi yapıyor diski tek bölüm yaparsan o zaman disk 2 ye ayrılacak diğer diski depo olarak kullanırsın eğer parça parça görünüm seni rahatsız ediyorsa
Hocam tamam çözdüm sorunu 4 tane alan var bunlar bana kafi oldu ama birtek c yi 150 gb yapmak istiyordum yapamadım :S
AlbaySWAT
kullanıcısına yanıt
o zaman yapacağın tek şey diske yeniden format at C bölümünü ne kadar yapmak istiyorsan o kadar alan ayır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme