Şimdi Ara

Yeni Hdd kutusu harici diski partition lı gibi gösteriyor açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir 3,5” harici disk aldım. Docking station ile laptopa bagladım. Başlattım, gpt formatına ayarladım, partition yapmadım. Hdd 4tb. İçine dosyaları attım sorunsuz calıstı.

Sonra harici disk kutusu aldım kendime. Bagladım hddyi buna gecirdim. Docking station arkadasımındı ona geri verecektim. Benim harici disk kutusuna takıp acınca disk şöyle gorunuyor

Sanki 2 parcaymıs gibi attıgım dosyaların oldugu 2tb kısmı siyah, bos olan mavi 1,6tb bi kısım daha varmıs gibi. Oysa ben 2 partition yapmadım ki. Bos olan kısım mavi ve hiç bişey seçtirmiyor. Acamıyorum basit birim atayamıyorum vs. Hepsi gri seceneklerin. Mavi kısmıysa bilgisayar sadece disk yoneticisinde goruyor, içini açamıyorum.

Hddyi geri cıkarıp tekrar docking stationa takıyorum. Sorunsuz tek parca 4tb. Sorun ne anlamıyorum? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Attıgım belgeler silinmeden duzeltemez miyim? Attıgım belgeleri yedeklenemiyorum laptopta yer yok baska hdd de yok :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drinkblood7 -- 13 Haziran 2024; 2:37:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yeni Hdd kutusu harici diski partition lı gibi gösteriyor açmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hdd kutu eski sistem olabilir...

yani max. destek 2tb....

onu değiştirin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.