Şimdi Ara

Yeni Honda CBR250RR Resmi Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 250cc piyasasını fena tokatlayacak yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosvos. -- 27 Temmuz 2016; 14:07:49 >

• 250R 250RR mı olmuş yoksa 250RR mıydı ilk adı da Bu arada şahane duruyor , R25 ile aralarında oluşacak ilişkiyi merak ediyorum şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKY

250R 250RR mı olmuş yoksa 250RR mıydı ilk adı da Bu arada şahane duruyor , R25 ile aralarında oluşacak ilişkiyi merak ediyorum şimdiden

250R normali tek silindir.Bu eğer eski bilgiler geçerli ise rr çift silindirli modeli.Honda fanlığı yapmayayım ama bu tiple uygun fiyatla gelirse r25 e güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

Orijinalden alıntı: FKY

250R 250RR mı olmuş yoksa 250RR mıydı ilk adı da Bu arada şahane duruyor , R25 ile aralarında oluşacak ilişkiyi merak ediyorum şimdiden

250R normali tek silindir.Bu eğer eski bilgiler geçerli ise rr çift silindirli modeli.Honda fanlığı yapmayayım ama bu tiple uygun fiyatla gelirse r25 e güle güle.

Bu tiple çift silindir gelecek gibi duruyo ama uygun fiyat olur mu orasını düşünmek gerek

• FKY kullanıcısına yanıt
    Hondanın olayı o zaten.Diğer japonlar hızlı güçlü honda fiyatı uygun.Ha yinede dediğin gibi olursa r25 hiç sallamaz yine olduğu gibi satar.
  • Makina sanırım Çift silindir , tasarım inanılmaz olmuş egsoz beni benden aldı..Her şeyi sonunda dijitale dökmüşler , özellikle kafa bölümü tam R25 olmuş 250SL WD yerine bunumu beklesem diye düşünmüyor değilim :)

Fakat büyük ihtimalle Honda zamlarla 18-20 ye kitler bize bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 25 Temmuz 2016; 22:53:58 >
  • Ne zaman satışa sunulur bu alet acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada detaylı tanıtım videosu var

CBR250RR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 26 Temmuz 2016; 9:45:57 >
  • ve yeni video (egzos sesi içerir)
    https://www.youtube.com/watch?v=1rpoub0H9UI
  • Ne zaman çıkıyor acaba? Türkiye fiyatı hakkında tahmini olan var mı?
  • Endonezyada üretilecek yeni Honda CBR RR da;

+ 8-valf, sıvı soğutmalı, paralel ikiz DOHC motor
    + 5 kademeli Pro-link süspansiyon
    + ABS Opsiyonel olarak sunulacak,Önde 310mm Çift kanal abs disk arkada 240mm disk
    + Çelik Boru tip kafes şasi
    + Önde çift led far
    + 3 fonksiyonlu sürüş Modu
    + Motor gücü hakkında net bir açıklama yok ama 35 Bg lerden bahsediliyor.
    + Full digital Gösterge paneli

• Görünüşleri her ne kadar güzel olsada ufak bi kaç dokunuş var hiç beğenmedim. Biraz daha sade olabilirdi, özellikle siyah üstüne kırmızı olanlarda çok sırıtan yerler var. Sade siyah modeli yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.