Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000Km bakımında bir problem çıktı mı? ücret?? Benim de 800 km oldu.. Yakında gideceğim de..

quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

Bayram tatili sebebiyle, City (Sport) 'um ile oldukça fazla şehirdışı km. yaptım. Hatta 1000 km. bakımını bile yaptırdım.
  • internet haricinde hiç arabayı görmemiş biri olarak oldukça merak ediyorum. teknik özellikleri donanımı ve uygun fiyatı ile honda city gerçekten etkileyici. Ancak alan arkadaşlara şunu sormak isterim. Araba boyut olarak civicten çok küçük mü duruyor. honda jazz gibi bişey mi? buna rağmen 500 lt bagaj hacmi ile civici geçmiş. Bir de şöyle bir endişem var. Şimdiye kadar hep 1.6 lt motor 100 beygir araba kullanmış biri olarak bu arabaya geçersek hayal kırıklığı yaratır mı? 4-5 kişi binip bagajı doldursak klima açık, otomobil çeker mi? gibi.
    Eğer olursa otomatik vites düşünürüm. otomatik vites alan var mı?
  • Klima konusundaki endişenize ben de katıldığımdan bunu servise sordum. Bunun araba motorunda ekstra bir yük yaratmadığını söylediler. Fakat test etmeden kesin bir şey diyemeyeceğim.
    Ayrıca 83 beygir az değil. Her araba doluyken biraz zorlanır fakat Honda'nın böyle bir risk alabileceğini zannetmiyorum.
    Boyutuna gelince; araba albeadan da symbolden de büyük. Jazz modelinden neredeyse 40-45 cm daha uzun ve iç hacmi bu segmente göre inanamayacağınız kadar büyük.
    Koltukları yatırınca, iddia ediyorum station wagon kadar yük alır.
  • İNCELEME VE PAYLAŞIM İÇİN TEKRARDAN...
    İŞTE KARŞINIZDA HONDA CITY (MADE IN TURKEY)
    http://news.auto.cz/?article=5359

photomania takdim eder:

!!!!!!!!!!!!DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!! HONDA CITY İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNEEEE!!!!!
    İŞTE KARŞINIZDA AYRINTILARIYLA !!!!!!!!!!!!!!!!HONDA CITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://news.auto.cz/?article=5359 (ELITE MODELİ-GALAKSİ GRİ-BRIDGESTONE POTENZA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomania -- 17 Ocak 2006 20:36:06 >

• sport modeli alanlara sorum var: alarm ve hoparlörlerde hangi markaları tercih ettiniz ve bunların değeri nedir? bu aksesuarların piyasasını bilmiyorum da. mesela 200 ytl ederler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSaFeL -- 17 Ocak 2006 21:02:57 >
  • zealous;

1000 Km. Bakımı tamamen ücretsiz yapılıyor.
    Benim araçta herhangi bir sorun çıkmadı, herşeyin normal olduğu söylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 17 Ocak 2006 23:32:45 >
  • Civic'ten birazcık küçük, özellikle motor kısmı daha kısa ancak civic'in yenilenen kasasında da motor kusmını küçültmüşler. (Sanırım bu önden çarpmalarda güvenliği artırıyormuş.) Ayrıntılı boyut ölçüleriniwww.honda.com.tr den kıyaslayabilirsiniz.
    Ben bundan önce 96 Toyota Corolla kullanıyordum. Corollanın genişliğini ve çekişini bilirsiniz. Genişlik olarak corollaya göre bir sıkıntı yaşamıyorum gayet rahat. Çekiş olarakta bilmeyen biri bu arabaya bindiğinde 1.4 motor olduğunu anlamaz. Sadece sürat olarak Corolla ile 180 yapabiliyordum. Fakat City'nin 180 yapacağını sanmam. Zaten kimseye de tavsiye etmem. Önemli olan sollamalarda atik olması, onu da zaten sağlıyor. (Bagaj doluyken bile)
    Otomatik vites hakkında hiç bilgim yok, yıllardır düz vites kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

internet haricinde hiç arabayı görmemiş biri olarak oldukça merak ediyorum. teknik özellikleri donanımı ve uygun fiyatı ile honda city gerçekten etkileyici. Ancak alan arkadaşlara şunu sormak isterim. Araba boyut olarak civicten çok küçük mü duruyor. honda jazz gibi bişey mi? buna rağmen 500 lt bagaj hacmi ile civici geçmiş. Bir de şöyle bir endişem var. Şimdiye kadar hep 1.6 lt motor 100 beygir araba kullanmış biri olarak bu arabaya geçersek hayal kırıklığı yaratır mı? 4-5 kişi binip bagajı doldursak klima açık, otomobil çeker mi? gibi.
    Eğer olursa otomatik vites düşünürüm. otomatik vites alan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: threeel

Koltukları yatırınca, iddia ediyorum station wagon kadar yük alır.

Yedek lastiğide çıkardığınız zaman küçük bir kamyonet olarak bile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

sport modeli alanlara sorum var: alarm ve hoparlörlerde hangi markaları tercih ettiniz ve bunların değeri nedir? bu aksesuarların piyasasını bilmiyorum da. mesela 200 ytl ederler mi?

Alarm olarakwww.hepsiburada.com dan cylocine marka alarm alıp serviste taktırdım. Alarm 70 milyon, daha sonradan extra modüller eklenebiliyor. (Cam kaldırma vs.) Aracı teslim alırken alarmı yanınızda götürüp bi pazarlık yaparsanız ücretsiz montaj yapacaklardır. Ücret alsalar dahi bu işlemleri serviste yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hoparlör konusunda; aracı incelerken satış temsilcisi bilerek mi yoksa bilmeyerek mi bilmiyorum, arka hoparlörler için kabloların çekili olduğunu hoparlörü hemen takılabileceğini söylemişti. Ancak yanlış söylemiş, arka tesisat çekili değil. 20-25 milyon gibi bir ücretle bağlantıları yapıyorlarmış. Hoparlörü piyasadan alın derim. 25 milyondan başlıyor. Fakat ön hoparlörler çok kaliteli o yüzden arkaya da kaliteli ve daha güçlü birşeyler almak lazım. Ben de yaza doğru taktırmayı düşünüyorum. Şimdilik öndekiler yetiyor. İyi bi hoparlörün çiftini 80-100 milyona alınabilir. (Tabi çok daha pahalıları da var.)

• hondacityi 1 aydır inceledim.herseyi iyi.fiyat iyi.ozellikler iyi.bende otomatik vites olanı olmaya karar verdim. herkese tavsiye ederim.. ocak sonu teslim alacagımdan dolayı cok heyecanlıyım..sabırsızlanıyorum..arabayı aldıktan sonra yazacagım..bu siteye sadece hondacity icin uye oldum..bu arada axa oyak sigorta 2 milyara yakın hesap cıkardı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: auzel

..bu arada axa oyak sigorta 2 milyara yakın hesap cıkardı..

Axa oyak kafayı yemiş olmalı...
  • Axa Oyak resmen kafayı yemişş.
    Zaten onların derdi kaskodan uzak durmak.
    800-1200 YTL arası fiyat veren 5-6 şirket duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: auzel

..bu arada axa oyak sigorta 2 milyara yakın hesap cıkardı..

tabi bir ailede anne baba ve çocuğunda olmak üzere 3 adet city varsa 2 milyar tutabilir.
  • Ben Aksigorta yaptırdım.. 747 YTL.. 8 taksit..
  • arkadaş bende honda tutkunu bir adamım içini falan çok beğendim ama aynı şeyi dışı için söyliyemem araba bilmiyorum ama bana aynı siena albea karışımı bir tasarım hissi verdi yani biraz daha güzel bir tasarımı yapamazmıydı honda mühendisleri ekonomik olması fiyatı özellikleri herşeyiyle dört dörtlük ama araba yolda giderken şöle kendine dönüp baktırtacak dimi yolda arkasını gördüm adam bide park sensörü taktırtmış yemin ediyorum albea zannettim ama genede city alanlara allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin honda bugün türkiyedeki en ekonomik araçtır 23 500 ytl yede binilecek en iyi araçtır.

• axa oyak sigorta banada çok yüksek fiyat verdi

Kaskoda bana en iyi teklifi ışık sigortadan verdiler... 800 ytl nin altındaydı

bu kaskonun içinde = yeni araç teminatı, eskime teminatı, hırsızlık, yangın,

üçüncü şahıs deprem vb....., 30 milyarlık da hasar teminatı verdiler.....

Aksigortadan 747 ytl lik fiyatı hangi şehirden aldın ..

bana İzmirden 800 ytllik bir teklif sunmuşlardı.

ancak Işık sigortanın teklifi daha iyi gözüküyor.... Yeni araç teminatı ve 30.000 ytl lik hasar teminatı çok iyi
    Alarm da da hepsiburada.com dan 72 ytl lik olanını almayı düşünüyorum.
    hayırlısı

• Tekrar merhaba arkadaşlar. Şuan memleketteyim buraya gelirken 1100km yol yaptım arabayla. Ne yazık ki 120 den aşağıya düşemedim hatta ortalama 130-140 la geldim. Şehirler arasında da harika. Acımasam son sürat deneyecektim 160 a çok rahat çıktı ancak malum arabada eşim ve bebeğim var gazdan ayağımızı çekmek zorunda kaldım. Kaynaşlı gişelerinde 1saat, Ankara da 1saat olmak üzere ve 120 den aşağıyada inmemek kaydıyla km de 15krş yaktı. Ordu'da bu arabayı gören herkes bayıldı bu fiyatın çok makul olduğu kanısını taşıyorlar. Ben çok memnunum Ankara'dan kayınbiraderimi de almıştım araba 4 kişi full bagaj dı ve yolda hiç sorun çıkmadan geldim. Kayınbirader arabanın bu motorla nasıl olupta böyle ivmelendiğine inanamadı. Herkese kazasız belasız yolculuklar.
  • OFF OFFFF Bizde bayrama gidemedik ki yeni arabamızla
    Hala bekliyoruz gelsin diye, ama bütün yorumlar iyi, heyecanla bekliyorum. bu arada kendi arabamı da sattım arabasız kaldık malesef
  • 1000 KM bakıma gelmeye başlayan CİTY kullanıcılarıyla kısa görüşmeler yapıyorum , hepside araçlarından memnun ve gerçekten beklentilerin üzerinde bir araç...

Beğenilen Özelliklerini sıralarsak

- Yakıt tasarufunun gerçekten katalog verilerine çok yakın olması
    - 1.4 motor olmasına rağmen iyi performans vermesi
    - Yol tutuşunun iyi olması ve Yol sesini almaması
    - Bagaj hacmi
    - Radyo / Cd çaların her bölgedeki radyo frekansını otomatik algılaması ve kayıt etmesi
    - Fiyat olarak makul olması ..

Birşey atladıysam ekleyin lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

arkadaş bende honda tutkunu bir adamım içini falan çok beğendim ama aynı şeyi dışı için söyliyemem araba bilmiyorum ama bana aynı siena albea karışımı bir tasarım hissi verdi yani biraz daha güzel bir tasarımı yapamazmıydı honda mühendisleri ekonomik olması fiyatı özellikleri herşeyiyle dört dörtlük ama araba yolda giderken şöle kendine dönüp baktırtacak dimi yolda arkasını gördüm adam bide park sensörü taktırtmış yemin ediyorum albea zannettim ama genede city alanlara allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin honda bugün türkiyedeki en ekonomik araçtır 23 500 ytl yede binilecek en iyi araçtır.

Yol tutuşu iyi olduktan sonra, çekişi, yakıt tüketimi, rahatlığı, güvenliği, kalitesi, kullanımı vs. iyi olduktan sonra tipinin neye benzediğinin hiçbir önemi yok bence. Şahsen, dönüp dönüp bakılacak bir arabaya binmek istemem.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.