Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Primium mu, Golf 1,6 FSİ Midline mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: throlll

arkadaşım golf ün sözde efsaneliği türkiye dedir o da sırf reklamda efsane dediği için
    madem dünya çapında efsane amerikada neden vw rabbit diye geçiyor
    bir efsane nin adının heryerde aynı olması gerekmez mi

Tavşan hızlı üreyen bir hayvan olduğu için, her yerde sık göründüğü için o ismi tercih etmiş olabilirler.
    Efsane de aynen dediğin gibi reklamlarda geçtiği için efsane deniyor. Eğer reklamlara göre hareket edeceksek her C4'ün transformers olması gerekir. Eh madem öyle trafik derdi çekmemek için alalım bi C4, robot moduna sokup uçuralım köprü trafiğine de tıkanmayalım. Madem reklamlar gerçeği bu kadar yansıtıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: master them

Sorun her araçta vardır zaten sorunsuz araç diye kavramda yoktur

birinci ben golf5 fsı kullanıyorum,daha öncede golf 4 vardı şimdide golf 5 var

sence biz golfte sorun yasasaydık gidip tekrar golf alırmıydık?
    ama orta sınıfta yine araç alırsak VW ye bakarız

Vw'nin rekla politikası diyip duruyorsun peki napıyor vw herkez kendi markasını pazarlamak için piyasada birseyler yapmak için tabikide reklam vericek biraz mantıklı olalım(mercedeste reklam veriyor bmw de reklam veriyor toyotada veriyor )
    (ne kadar su ,okadar meyve)

yakıt tüketimi demişsin Civic daha azmı yakıyor,yada Golfun az yakan modelleri yokmu ''TSI,yüksek performans az tüketim '' hatta bu motor yılın motoru seçilmiştir

peki adamlar yılın motorunu seçmişler budamı reklama giriyor

Peki millet neden Golf tercih ediyor
    nedeni ise

Sınıfındakilerden daha prestijlidir vede ikinci elde daha az zarar edersin
    Sınıfındakilerden daha konforlu ve kalitelidir
    İşçilik olarak zaten testlerde iyi not almıştır
    Benzinli motor seceneğinin bol olması
    ama en büyük nedeni ise o bir EFSANE olması

sana çok iyi bir örnek veriyim ''neden golf cıkıyorda sonra rakipleri atağa geçiyor''

bunun en büyük nedeni ise GOlfu incelemektir

yani Golf o sınıftada öncülük etmektedir

birde GOLf ''GTI'' sınıfını başlata araçtır

Zaten GOlf kasa değiştiriyor 2008 gibi şimdiden heycanlııym ki yeni golfu test etmek için

quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

işte bu bahsettıgin nedenlerden dolayı efsane o.

kasada yaptığı değisiklikler hep bir oncekıne sadık kalınarak yapılıyor.2.elide bu yuzden altın gibi.

WV'nin yıllardır izledigi basarılı reklam politikası ve TÜRK halkınında arastırmadan arac almalarından dolayı golf 1000-1500 ytl daha gazla prim yapıyo olabilir.

Ama sunu söyliyim gerek yakıt tuketimi , gerekse 400bin km ye sorunsuzca ulasabilmesi golfun kazandırdıgı 1000ytlnın 3 4 katını bana rahatlıkla kazandırıyor

Forever Honda Civic Vtec

Yeni Honda Civic Primium mu, Golf 1,6 FSİ Midline mı?

her zmaan oldugu gıbı haklısın!!!!

• Biz araç alırken reklama falan bakmıyoruz zaten reklam seyrettiğimizde yoktur pek
    gidiyoruz 3-5 marka test ediyoruz ama en çok hayran beyendiğimizi alıyoruz

Golf Almanyadada efsane olarak geçiyor nedense yada testlerde bile , dergilerdede efsane diyip geçiyorlar
    ben onların yalancısıym
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

arkadaşım golf ün sözde efsaneliği türkiye dedir o da sırf reklamda efsane dediği için

Tavşan hızlı üreyen bir hayvan olduğu için, her yerde sık göründüğü için o ismi tercih etmiş olabilirler.
    Efsane de aynen dediğin gibi reklamlarda geçtiği için efsane deniyor. Eğer reklamlara göre hareket edeceksek her C4'ün transformers olması gerekir. Eh madem öyle trafik derdi çekmemek için alalım bi C4, robot moduna sokup uçuralım köprü trafiğine de tıkanmayalım. Madem reklamlar gerçeği bu kadar yansıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 10 Nisan 2007; 0:44:38 >

• Dogru diyosun sorunsuz arac yoktur. O zaman ornek veriyim

Bir markanın urettigi arabaların 1/10.000 problem cıkarır. Bundan dolayı Sorunzuluk imajını Amerika basta olamak uzere butun dunyada tasır.

Baska bir markanında sattıgı her araba 70 80 bin km yi asınca servisin yolunu asındırmaya baslar.

34binYTl lik Civic ile 35binYtl golfu kıyaslarsan Civic in ne kadar ekonomik oldugunu gorurusun. Bide sana tavsiyem test verilerine cok guvenme. Bu aracları kullananlar varsa onlara sor.

49lt benzinle 960km( maksimum) şehir dısı
    49lt benzinle 750km ( normal kullanım) Ortalama

2004 Civic Vtec

quote:

Vw'nin rekla politikası diyip duruyorsun peki napıyor vw herkez kendi markasını pazarlamak için piyasada birseyler yapmak için tabikide reklam vericek biraz mantıklı olalım(mercedeste reklam veriyor bmw de reklam veriyor toyotada veriyor )

yakıt tüketimi demişsin Civic daha azmı yakıyor,yada Golfun az yakan modelleri yokmu ''TSI,yüksek performans az tüketim '' hatta bu motor yılın motoru seçilmiştir

nedeni ise

sana çok iyi bir örnek veriyim ''neden golf cıkıyorda sonra rakipleri atağa geçiyor''

Zaten GOlf kasa değiştiriyor 2008 gibi şimdiden heycanlııym ki yeni golfu test etmek için

• quote:

Biz araç alırken reklama falan bakmıyoruz zaten reklam seyrettiğimizde yoktur pek
    gidiyoruz 3-5 marka test ediyoruz ama en çok hayran beyendiğimizi alıyoruz

Golf Almanyadada efsane olarak geçiyor nedense yada testlerde bile , dergilerdede efsane diyip geçiyorlar
    ben onların yalancısıym
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Zaten bir ürün reklam sloganıyla anılır, pazarlamadaki 4P kuralının en önemli bölümlerinden birisi budur.
    Bugün İmza arabasını süper lüks sloganıyla tanıt, dergilerde de halk dilinde de öyle kalır. Çünkü popüler kültürün amacı budur. Dikkat edersen golfün reklamında da Andy Warhol gözüküyor. Kendisi popüler kültürün dehası, ordinaryusudur. Bence düpedüz efsane yakıştırması yapmalarına gönderme yapıyorlar. Yani kendi kendilerine laf sokuyorlar.

• almanyada efsane mi mercedes lerin felan taksi olduğu almanyadan bahsediyoruz değil mi?
    arkadaşım iyi hoş araba olabilir(ki buda tartışılabilir) efsane ise amerikada neden rabbit adıya satılıyor ben bunu anlamıyorum bi açıklada öğrenelim
    bilmem blirmisin marka imajı ürün imajı falan
  • Sende haklısın dostum mesela benim araçım otomatik oldugu için fazla yakıyor ama 1.9 dizel golfte malum 48 ytlden başlıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

Dogru diyosun sorunsuz arac yoktur. O zaman ornek veriyim

Bir markanın urettigi arabaların 1/10.000 problem cıkarır. Bundan dolayı Sorunzuluk imajını Amerika basta olamak uzere butun dunyada tasır.

Baska bir markanında sattıgı her araba 70 80 bin km yi asınca servisin yolunu asındırmaya baslar.

34binYTl lik Civic ile 35binYtl golfu kıyaslarsan Civic in ne kadar ekonomik oldugunu gorurusun. Bide sana tavsiyem test verilerine cok guvenme. Bu aracları kullananlar varsa onlara sor.

49lt benzinle 960km( maksimum) şehir dısı
    49lt benzinle 750km ( normal kullanım) Ortalama

2004 Civic Vtec

quote:

nedeni ise

• Amerikada neden rabbit denildiğinin bilmiyorum ama vardır tabikide bir nedeni
    quote:

almanyada efsane mi mercedes lerin felan taksi olduğu almanyadan bahsediyoruz değil mi?
    arkadaşım iyi hoş araba olabilir(ki buda tartışılabilir) efsane ise amerikada neden rabbit adıya satılıyor ben bunu anlamıyorum bi açıklada öğrenelim
    bilmem blirmisin marka imajı ürün imajı falan
  • golf ün yüzü çok eski vede Civic çok daha kuvvetli bir arabadır...tabiki CİVİC
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.