Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Primium mu, Golf 1,6 FSİ Midline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhabalar, boyle bir forumdan haberim yoktu ; ta ki eski arabamı satıp yeni araba alma calısmalarına baslayana kadar.
    Cok bilgili değilim araba konusunda, belki de karsılastırması zor 2 model yazmıs olabilirim ama bu ikisinden 1 ini alıcam. Fiyatları cok yakın birbirine.
    Rica etsem, bilen arkadaslar veya kullanıp da yasayanlar guvenlik, yakıt ekonomisi gibi alımı etkıleyebılecek konularda bilgilerini paylasabilirler mi?
    Simdiden cok tesekkurler.

• golf tek gecerim.

ben bı ara 5 kasa golfumu satıp honda aldım 1 hafta surmedı sattım golf e dondum.

golf hakıkaten hondanın yanında araba. kalıtesı yeter.

golf fsi ekonomıktır. yakıtta uzmez seni.
    bıde su var , herhangıgır yere, davete yada kız ark la bulusmaya bi golf le gıtmek var bıde honday la.
    bunuda dusun derım
  • Golf u o sınıfta tek geçerim ama 140 hplik golf olursa tam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 5 Nisan 2007; 19:27:10 >
  • tabikide honda diyeceğim çünkü golf midline en donanımsız versiyon.jantlar kapak kapı kolları gövde rengiyle aynı değil
    arabayı güzel göstermiyor

ama cıvıc 125 beygir ,iç tasarımı çok farklı dikkat çekici güzel ,alacağınız civic donanımlı bir araç olucak
  • civic diyorum, hem daha performanslı, hem daha donanımlı, artık servis periyodunu da 6 aydan 1 yıla yükselttiler, civic almamak için neden kalmadı.
  • premıum donanımlı mı???
  • BU İKİSİNDEN BİRİYSE EĞER CİVİC
  • 2 bın ytl daha cikabilirseniz kesinlikle golf comfortline derim.ancak midline da da bayaa bi donanim artisi oldu eskisine gore galiba.aama jantlar kapak.sis yok hala.
    civic in bahsettıgınız donanımı bilmiorum ama vw den daha fazla donanima sahip olacagi kesindir.
    ancak kalite,yol tutus,sağlamlık açısından golf daha önde.fs motor gercekten de az yakıyor.ozellikle sahirlerarasi yollarda kendini gosteriyor.c.control e aldıgınız da sabit bir 99 km de araç son derece verimli ve az yakıyor.
    performans olarak honda bir adım onde olabilir belki cunku beygir daha yuksek ancak bu minik farkı gozlemlemek cok da kolay değildir.
    yanı oole buyuk bir fark olacagini sanmıyorum.
    şahsi tasiyem golf olur.
    yrn oburgun dersenizki ben aracimin dış donanimini guzelleştiricem,golf buna gayet açık bir araç.
    250-300 lira civarinda boyabilir çıta getirtip yan citaları,kapı kollarını,o korumaları,govde rengi yaptırabilirsiniz.
    1250 ytl civarinda çok hoş 16" alumınyum alaşım jant alabilirsiniz.
    300 ytl civarinda ziebert den kaliteli cam filmleri yaptırabilirsiniz.
    işte ozman golf çok yakışıklı olur.
    (bahsettigim fiyatları golf bakarken edinmiştim,yaklaşık 2 ay once)
    tercih sizin ama almadan once mutlaka test sürüşü yapmanızı oneririm.mutlaka...

• Kesinlikle civic. Golf hantal arabadır , gaza bastıgında kendini toparlayıp hızlanan kadar civic gözden kaybolur. Ayrıca golfu ekonomik bulanlar civic kullansalar dizel sanırlar Civic econonik arabadır, 300,000km ye kadar motorda sorn cıkarmaz.
    Eger 45 50 yaslarında sadece ayagımı yerden kessin diyorsan golfu al, ,
    yok daha fazlasını istiyosan tabiki Forever CiVic......................
  • bu arada unutmuşum civic 6 yıl garantili
  • Golf daha konforlu ve daha ferahtır. FSI motor ekonomiktir. Ancak ben ek olarak hız sabitleyici taktırmanızı öneririm. Honda eğer uzun boylu iseniz içi çok dardır. Daha doğrusu basıktır. Yol sesi aynen içerdedir. Ancak daha performanslı olabilir. Yakıt tüketimi daha fazladır.
  • http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/teknik.htm
    civic maalesef 5 ileri şanzuman a sahip.max torq 152 nm.0-100 km hızlanmasi da manuel vites için 10.2 saniye olarak verilmiş.yakıta da sehiriçi 9.1 ,sehirdışı 5.4 ortalamada da 6.7

http://www.vw.com.tr/models/binek/teknik_donanim/golf_teknik_listesi.pdf

golf de 6 ileri şanzuman mevcut.(fsi için)
    max torq 155nm.manuel vites için 0-100 km hizlanmasi 10.8 saniye olarak verilmiş.
    yakıtta sehiriçi 9,sehirdışı 5.6,ortalama da 6.9 litre verilmiş.

bu durumda sonuç aynen de dediime cıkıyor.
    aralarında gozle gorulecek oyle buyuk performans farkları ASLA yok.yakıta da aynı degerlere sahipler.(9-9.1,5.6-5.4-6.9-6.7)

• +1 civic
    quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

tabikide honda diyeceğim çünkü golf midline en donanımsız versiyon.jantlar kapak kapı kolları gövde rengiyle aynı değil
    arabayı güzel göstermiyor

ama cıvıc 125 beygir ,iç tasarımı çok farklı dikkat çekici güzel ,alacağınız civic donanımlı bir araç olucak
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/teknik.htm
    civic maalesef 5 ileri şanzuman a sahip.max torq 152 nm.0-100 km hızlanmasi da manuel vites için 10.2 saniye olarak verilmiş.yakıta da sehiriçi 9.1 ,sehirdışı 5.4 ortalamada da 6.7

http://www.vw.com.tr/models/binek/teknik_donanim/golf_teknik_listesi.pdf

golf de 6 ileri şanzuman mevcut.(fsi için)
    max torq 155nm.manuel vites için 0-100 km hizlanmasi 10.8 saniye olarak verilmiş.
    yakıtta sehiriçi 9,sehirdışı 5.6,ortalama da 6.9 litre verilmiş.

bu durumda sonuç aynen de dediime cıkıyor.
    aralarında gozle gorulecek oyle buyuk performans farkları ASLA yok.yakıta da aynı degerlere sahipler.(9-9.1,5.6-5.4-6.9-6.7)

• herkese oncelıkle cok tesekkur ederım ama civic ile golf için olumlu da olumsuz da yazanlar esıt gıbı.

anladıgım kadarıyla bu olay alman otosuyla japon otosunu karsılastırmak gıbı oldu.
    hepsının kendıne gore artıları var.

umarım karar verebılırım...
  • Bu arada sormayı unuttum, Golf un 2008 yılında kasası degısecek dıyorlar, dogru mudur????
  • doğrudur
    quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Bu arada sormayı unuttum, Golf un 2008 yılında kasası degısecek dıyorlar, dogru mudur????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Bu arada sormayı unuttum, Golf un 2008 yılında kasası degısecek dıyorlar, dogru mudur????

2008 sonunda yenı kasa gelicek planlanana gore.
  • Önemli olan max devirde ürettiği atçıklar değil, önemli olan sergilediği performans.

Golf ve Civic aynı performansa sahip araçlar aşağı yukarı...

2. el Audi A3 bakmak çok mantıklı gelir bana.

İlla alacak olsam 1.4tsi alırdım heralde
  • golf midline donanımı biraz zayıf.
    alacaksanız comfortline almanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.