Şimdi Ara

yeni honda civic ve motorda ses problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
239
Cevap
1
Favori
56.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımda var . 2 sene oldu neredeyse alalı . Km 55.000 . Ne böyle bir sorun duyduk nede gördük...

Arkadaşımın diğer 2 ortağındada aynı araçtan var . Vede hiç birinde böyle bir sorun yok .

Sizin sorun çok garipmiş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

2 yıldır yeni civic sahibiyim ve burda bir çok yeni civic sahibini tanıyorum şimdiye kadar 1 tanesinden bile böyle bir şikayet duymadım ki servis 10 tanesinden 8inde var demiş.ben en azından 15 kadar yeni civic sahibi tanıyorum belki nadir olarak çıkmıştır 1-2 araçta ama bu kronik olduğunu göstermez tabi...

@ceyhunberber
    haftasonu için benim civici alabilirsin ama fsilarla muhattap olup boşuna benzin yakma...

önce gelsinde bulusmaya ben benzin yakarim sorun değil

• quote:

Orjinalden alıntı: justiceman

bi de her topicde sorunsuz honda diye övünüp duruyordunuz.böyle elinizde patlar işte servis bile bilmiyomuş sorunu

cok komiksin. gül gül öldük..
  • haydaa,nasıl yapamıyoruz anlayamadım..

bu sorunu duydum,hatta bu sese bizzat şahit oldum..inanılmaz derecede gürültü yapıyor sanki bir pervane dönerken birşeye sürtüyor gibi..arkadaşım yaptırdı serviste sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ama 2.000 ytl.masrafı oldu..inşallah aynı sorun değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 27 Kasım 2008; 8:58:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dranov

haydaa,nasıl yapamıyoruz anlayamadım..

bu sorunu duydum,hatta bu sese bizzat şahit oldum..inanılmaz derecede gürültü yapıyor sanki bir pervane dönerken birşeye sürtüyor gibi..arkadaşım yaptırdı serviste sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ama 2.000 ytl.masrafı oldu..inşallah aynı sorun değildir..

garantili aracta 2000 ytl masraf ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

sorun kullanıcıdaysa garanti karşılamıyor benim bildiğim..bir parça kırılmış,o değişti..ama yine de tam bilmiyorum garanti olayını nasıl oldu.
  • quote:

biz napalım elimize gelen 10 civicten 8 inde bu problem var yapamıyoruz problemin ne oldugunu bile anlamıyoruz japonyada muhendisler bu sorunla ilgileniyo...

Olayın büyümesinin sebebi aslında servisin bu ifadesi ve bunun yanlış anlaşılması. Birincisi ifadede abartı olduğuna eminim. Sorunu çözmekte aciz kalan servis resmen topu Honda'ya atıp aradan sıyrılmaya çalışmış. Ayrıca problemi çözememek neyse de problemin ne olduğunu bile anlamamak ne demek?

Bir de şu var; servis tüm Civic'lerin %80'inde bu problem var demiyor ki. Bize şikayetle gelenlerin %80'inde var diyor. Bu yüzden tanıdığınız Civic sahiplerinin sorun yaşamaması zaten çok normaldir. 1000 tane Civic satılır; 10 tanesi şikayetle servise gider ve 8 tanesinde bu arıza çıkar ise 1000'de 8 için kronik sorun diyebilir miyiz?

• quote:

quote:

quote:

sorun kullanıcıdaysa garanti karşılamıyor benim bildiğim..bir parça kırılmış,o değişti..ama yine de tam bilmiyorum garanti olayını nasıl oldu.

bir insan motora nasiil kullanici hatasi yapar anca kaza yapip devam etmesi bakim yaptirmayip belki....

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir insan motora nasiil kullanici hatasi yapar anca kaza yapip devam etmesi bakim yaptirmayip belki....

ne bileyim artık sizden kaynaklanmış dediler heralde!!hem belki de cidden kullanıcı hatasından kırılmıştır..
    en azından yaptırdı arkadaşım..bak arkadaşa yapamıyoruz demişler..

• quote:

ne bileyim artık sizden kaynaklanmış dediler heralde!!hem belki de cidden kullanıcı hatasından kırılmıştır..

dam üstünde saksağan vur beline kazmayi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 27 Kasım 2008; 9:28:57 >
  • quote:

quote:

konuya pek uymadı gibi
  • quote:

quote:

quote:

konuya pek uymadı gibi

2000 ytl masrafa arkadasin gikini cikarmamasi gbi oda ortama uymadi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

konuya pek uymadı gibi

2000 ytl masrafa arkadasin gikini cikarmamasi gbi oda ortama uymadi...

neden uymasın??arkadaşımın başına gelmesi ve 2000ytl.ye yaptırması konuyla ilgili..yani taş sekmiş,aşırı zorlanmış vs..gibi sebeplerden kırılmış olamaz mı?hadi bazı yerler yapıyor ama honda servisinin üçkağıt yapacağını sanmıyorum..

• quote:

neden uymasın??arkadaşımın başına gelmesi ve 2000ytl.ye yaptırması konuyla ilgili..yani taş sekmiş,aşırı zorlanmış vs..gibi sebeplerden kırılmış olamaz mı?hadi bazı yerler yapıyor ama honda servisinin üçkağıt yapacağını sanmıyorum..

asiri zorlama icin devir kesici mevcut 10 km boyle kesicide gittiyse birsey diyemiicem.... daha ben motoru masraf cikaran honda görmedim ilginc geldi bence üçkağit olabilir bunun hondasi toyotasi mercedesi bmw si yok...

arkadasimin 520 sine 20 binde disk masrafi cikardilar.. sence normalmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 27 Kasım 2008; 9:53:08 >
  • quote:

quote:

asiri zorlama icin devir kesici mevcut 10 km boyle kesicide gittiyse birsey diyemiicem.... daha ben motoru masraf cikaran honda görmedim ilginc geldi bence üçkağit olabilir bunun hondasi toyotasi mercedesi bmw si yok...

arkadasimin 520 sine 20 binde disk masrafi cikardilar.. sence normalmi...

hocam aklımın ucundan geçmemişti ama içimi kurt kemirmeye başladıtakır takır ses geliyordu onu biliyorum ama ne değişti,neden kaynaklandı tam bilmiyorum..acaba??diye düştü içime..
    bir başka araç servisinde değiştirdik diye aynı parçayı çıkarıp taktıklarını gözümüzle gördük onu biliyorum..ama tamamen oradaki ustaların üçkağıdı,servis yetkilisinin haberi yoktu eminim..ama honda.dan beklemiyordum.şimdi düştü içime..

• quote:

Orjinalden alıntı: justiceman

bi de her topicde sorunsuz honda diye övünüp duruyordunuz.böyle elinizde patlar işte servis bile bilmiyomuş sorunu

koptuk gülmekten
  • kronik olduğunu ispatlayan kanıtları göremedik daha....
  • Honda motorunda olurmu böyle birşey,

demekki oluyormuş, tombala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

kronik olduğunu ispatlayan kanıtları göremedik daha....

az daha inanıyodum bende ...
  • @oflazca

çok güzel bir açıklama olmuş kardeş sagolasın

millet tum hondaların %80 inde var gibi algıladı ama adamlara şikayete gelen araçların bu oranda bir problemi var demek istemişler..

belkide dediginiz gibi yapamıyolar ve suçu hondaya atmaya çalısıyorlar bilemicem..

ama sonucta ortada böle bir hata var ve bundan dolayı bu servise giden 2 den fazla araç var ki bu laflar edildi orda..

@dranov

kardes aynı söledigin gibi bir ses çıkıyor araçtan sanki pervane dönuyo ve birseye surtuyo gibi..

nasıl bir sorunmus cözumu nasılmış eger ogrenebiliyorsan cok işimize yarar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.