Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
60
Favori
87.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben rizline marka aldim. Memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    Rizline Tam olarak uydumu araca acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xanu kullanıcısına yanıt
    Tam olarak uydu. Önlerde kilit var hiç oynamıyor çok iyi. Arkalarda kilit yok ama arkada iyi.

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün yolda yakın arkadaşımın 2021 golf 1.5 eTSI si ile drag yarışı yaptık. Başlamadan evvel pili tamamen doldurup spor moduna aldım. Pil doluyken aracın kalkışı canavar gibi oluyor 3 defa yarıştık hepsinde tokatladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

Daha önceden çok dikkat etmemiştim o yüzden önceden de aynı mıydı yoksa yeni mi böyle oldu bilmiyorum ama benim pil çok hızlı şarj olup deşarj oluyor. Malum şarj seviyesi %20 nin altına inmiyor ve tahmini yokuş aşağı sanki 500 metrede %20 den %100 e doluyor ve hızlanmalarda pili kullanırken de anca anca 500 metre götürüyor gibi o şarj. Şarjı hemen o 500 metrede %100 den %20 ye ışık hızında iniyor gibi. Sizde de böyle mi? Ayrıca pili araç hareket etmezken %100 e kadar doldurma gibi bir şansımız var mı? Benim bildiğim gaz vermeden araç düzde ya da yokuş aşağı giderken şarj oluyor sadece, bir de şarjı kullanması gerekip de seviye %20 altındaysa motor çalışıp şarj ediyor pili.

• filozof07 kullanıcısına yanıt

Kalkışta gazı kökleyince sizde de arabanın kıçı biraz sağ sol yapıyor mu?

• dunyao kullanıcısına yanıt

Savrulmayı hiç farketmedim, birdahaki yarışta dikkat edeceğim. Aracım daha 3 bin km, lastikleri hala fabrika çıkışı gibi, arkadaş da ondan bahsetti onun lastikleri biraz eski olduğu için ilk kalkışta yolu tam kavramıyor ona bahane buldu en son :)

• nArc kullanıcısına yanıt

Aslında B modunda sürüş pek keyifli olmasa da(araç zor gidiyormuş gibi devamlı fren hissiyatı) pili gerçekten hızlı dolduruyor. yarıştan önce b moduna alıp biraz sürdüm pili baya doldurdum, ama normal kullanırken tercih etmiyorum B modunu

• Herkese Merhabalar

Araç alma arefesindeyim

Hrv- Hybrid ile dizel otomatik tuscon arasında kaldım

Yakıt önemli unsur benim için Honda şehir içinde az yakıyor kabul ama şehir dışında nasıl yakar ve perfonması nasıldır.

hybrid bataryalarının ömrü arızası bakımı varmdıır. Şimdiden teşekkür ederim

• SinanHrv S kullanıcısına yanıt

anahtarın pilini değiştirin.

• BlntEdirne B kullanıcısına yanıt

şehir dışı hız yapınca şehir içinden çok yakar. ne kadar yavaş gidersen o kadar az yakar. hatta sıkışık trafikte yakıtı mükemmel, çok kısa gaz ver sonra araç kendi o gazla hafif hafif giderken pili şarj ediyor ve artık her gazı pilden veriyor, sıkışık trafikte yokuş yukarı gidilmiyorsa yok denecek kadar düşük yakıyor. 80km/s civarı hızlardan sonra sürüş çok keyifli değil çünkü yavaş hızlanıyor. 60km/s e kadar çok atik, iyi hızlanır. pille ilgili ise kimsenin bilgisi olduğunu sanmıyorum.

• b modu zaten pili doldurmak için motor freni gibi motorun hareketini yüksek oranda şarja kullanıyor. bu modda araç zor gidiyor gibi değil, gazı kesince kestiğin gibi yığılıyor araba. zaten sürüş modları arasındaki yegane fark da bu. spor moda alınca da baya yakın bir karakterde sürüş sunuyor. eko da gazı veriş ve kesiş süreleri uzun, sporda çok hızlı.

• Merhabalar, honda hrv almayı düşünüyorum. Suzuki Swift glx premium'dan geçiş yapacağım. Suzuki tarafında mekanik herhangi bir sorun yaşamadım aslında gayet memnunum.

Eksiklikleri; yalıtım, süspansiyon,ses sistemi, kısmen bagaj hacmi. Ama en önemli eksi 100ü gectikten sonra yol sesinin fazla geliyor olması. Elbette japon araçlarında bu tarz bir durumun olduğu biliniyor ancak sizin deneyimleriniz hrv için nasil? hrv'nin bagaj hacmi gayet yeterli bizim için. Güvenlik donanımları da Suzuki ile hemen hemen aynı. Yakıt konusunda swiftten biraz daha iyi görünüyor.

Ayrıca su anda İstanbulda hicbir bayide arac yokmuş, Ağustos ortasinda zamli ve makyajli araçlar gelecekmiş.

• BlntEdirne B kullanıcısına yanıt

Ankaradayım Sinopa 3.9. Sinoptan Ankaraya dönüşte ise 4.5 yaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeynep Mehtap -- 6 Ağustos 2024; 8:19:53 >
  • cemilsisik C kullanıcısına yanıt

Gecen hafta 10bin bakım yaptırdım. %50iscilik indirimi yapıldı. Toplam 4900 tl ödedim. Ankara honda efe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeynep Mehtap -- 6 Ağustos 2024; 8:19:22 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 10bin bakımı yaptırdım. Ankara honda efe de. %50 indirim ile 4900 TL ödedim.

• Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

Yakıt şehir dışı için gayet iyi görünüyor. Peki şehir dışı araç yol sesi ve şehir içi kasis, çukur hissiniz nasıl?

Suzuki Swift asfalt sesini biraz fazla içeri alıyor 100km/h üzerinde ve süspansiyonları sert olduğu için İstanbul içi yollardaki sorunlar iyi filtrelenemiyor.

Bu konularda bilgi verebilir misiniz rica etsem?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.