Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tozluraf
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
737
Cevap
60
Favori
87.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç yol sesi bence makul ölçüde iyi belki yüksek hızlarda artıyor ancak segmentine göre normal diye düşünüyorum. kasis ve çukurlarda benim beklentimin üstünde oldukça az hissettiriyor diyebilirim.

HRV şehir dışı yüksek performans beklentisi ve bagaj hacmi düşüklüğü dışında çok iyi bir araç. Şehir için hızlanması, ilk kalkış performansı gayet iyi ancak şehir dışı 150-160 gibi hızlarda zorlanıyor. Ha bir de benzin motor devredeyken ses cidden yüksek ve rahatsız edici. bu 3 konu dışında araç süper.

İç aksam kalitesi, iç hacim genişliği, şehir içi yakıt verimliliği, konfor vb bu alanlarda rakiplerine toplam puan olarak oldukça iyi. (t-roc, kamiq, corolla cross vb.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher87 -- 7 Ağustos 2024; 8:45:28 >
  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara'dayım. %50 işçilik indirimi herkese yapılan bir indirim mi? Belli bir süresi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç içi kamera taktıran var mı kayıt amaçlı?

• butcher87 B kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkürler. Aslında cok üst düzey bir beklentim yok yol sesi ve süspansiyon konusunda ki muhtemeldir swiftten de daha iyidir.

Bahsettiğiniz nitelikler ve dış tasarım gayet güzel. Çok yakın zamanda yeni makyajlanmış olanını alacağım yüksek ihtimalle. Alternatif bir araç dahi bakmıyorum.

Peki premium ses sistemi advance pakete opsiyonel olarak eklenebiliyor mu acaba yoksa broşürde yazdığı şekilde sadece style pakete mi opsiyon olarak sunuluyor?

Bu arada yeni makyajlı HRV advance pakette hemen hemen hiçbir değişiklik yapılmamış. Arka lambalar led olmuş, ön ızgara biraz küçültülmüş, iç panelin yapısında ufak bir değişim ile birlikte tüm usbler type-c olmuş. Akla gelen değişimler bunlarla sınırlı. Style için ise acilmayan bir cam tavan eklemisler, 360 park, ic renkleri de turuncu yerine mavi olmuş.

Ses konusu beklediğim gibi çıkarsa tam aradığım araç olmuş olacak gibi.

• Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

3.9 yakıt tüketimi oldukça başarılı ben genellikle uzun yol 4.1 altına düşemedim şuan 4.3 hatta

10.000km bakımı benim de yaklaşmak üzere tüm honda servisler de aynı mıdır ben trabzon da sanırım aynı bulma şansım yok gibi

• Almayı düşünenlere, merak edenlere haber vermiş olayım. Mesaj geldi, 10 Ağustos' ta 1,690,000 lansman fiyatıyla makyajlı kasa satışa başlanıyor...

1690 lansman ve alt segment (advanced) ise, style almayı düşünenlere kötü haber olacak sanırım....

• tngmnv T kullanıcısına yanıt
    Ucuza cikiyor bayagi bu bilgi doğru mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Telefonuma gelen mesaj bu şekilde hocam, lansman diye %2 indirim yapılması az geldi bana ama diğer markaların bu güvenlikli paket satım zorunluluğu ardından diğerlerinden fiyat bilgilerinin düşmemesi açısından muamma... Üst paket de benim merakım, bakalım ne olacak....

Elegance paket için fiyatta indirimi olmus, bahsedilen rakam o. Advance değişmemiş. Style zamlanmış 1980 civarı olmuş (net rakam aklımda kalmadi)

• https://tr.motor1.com/news/729629/2024-makyajli-honda-hrv-turkiyede/

• İyi günler herkese. Maddi sebeplerden 0 alamıyorum ikinci elde düşünüyorum çok olmamakla birlikte ilanlar mevcut. İkinci el alırken bu araç özelinde nelere dikkat etmek gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

Bugün ilk 10.000 bakımı için hem Bora hem de Efe ile görüştüm. Aracım şu anda 7.600 km'de ama alalı 1 yıl olduğu için bakım fiyatı sordum. Efe 8.150 TL, Bora 7.900 TL dedi. Bora'da Cumartesi uygunluk olmadığı için Efe'den randevu aldım. Net fiyat çıksın bir miktar indirim yaparız dediler.

• Kartal_Ruhu K kullanıcısına yanıt

7600km de randevu almakta biraz erken gibi olmuş, yurtdışında bunların bakımları 15bin de bir oluyor. bende 20bin bakımına gitmem gerekiyor ve şu anda 22bin km deyim. sanırım antalyadan dönünce ankarada bakıma götürürüm ..

1 yıl veya 10 bin km dediği için yıl dolunca gitmesi gerekir yoksa garanti dışı kalabilir.

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Aracı alırken 10.000 km veya yılda bir bakıma getirin dediler. Yarın öbür gün araçta bir sıkıntı çıkarsa bahaneleri olmasın diye uyacağım bu dediklerine. Tabii garantisi bitene kadar.

• Yeni Honda HRV e-hybrid
    Yeni Honda HRV e-hybrid

Maalesef araçla ufak bi kaza yaşadık. tali yoldan gelen polo ile çapraz çarpıştık moralimi bozan şey adamın arabasında çizik bile olmadı benim tampon delindi. malzeme kalitesi bu fiyat segmentinde biraz düşündürdü. Geçen de istanbul’da arkadan bir tır vurmuştu görenler olmuştur araba teneke gibi büzülmüş, moralim bozulmadı değil mekanik sorunsuz ama dış kasa pek güven vermiyor artık bana

• ön tampon 22.500₺ işçilik 4200₺ imiş bu arada öyle yazayım bilgi olsun

• Geçmiş olsun hocam, tampon plastik zaten. Yürüyenine zeval gelmesin.

• SinanHrv S kullanıcısına yanıt

sizin durum çözüldü mü hocam

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.