|
Yeni Honda HRV e-hybrid (25. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun. Malzeme kalitesi deyince sizin aracinizda style paket galiba. Benim siyah tavanda renk atmaları bozulmalar başladı. Siz de var mı siyah tavanda renk atması kalkma falan. -
Arkadaşlar.
2022 model kırmızı Advance paket araç sahibiyim. 11.000 km'dedir ve yan basamak mevcuttur. Kapalı garaj aracıdır orjinaldir boyasız , çiziksizdir. ilk bakımı yaptırdım.
istanbuldan ilgilenen olursa özelden irtibat kurabilir.
-
Birde bence tamponu değiştirmeyin o tampon tamir olur zaten plastik parça boyalı falan gözükmez. Sanayide çok daha ucuza tamir ettirirsiniz. Şimdi tramerde bir sürü hasar gözükmesin küçük bir şeyden. -
Neden satıyorsunuz ihtiyaç mı memnun mu değilsiniz? -
Çok memnunum, hiç bir sorun yok aracı kesinlikle tavsiye ederim. Yeni CRV alacağım.
Evde Jazz da mevcut.
-
Honda kendisi hrv yi kaca alip crv veriyor sordunuz mu?
Bu arada bende 2022 kasimda aldigim ehrv mi ev almak icin satiyorum , o donem sadece elegance gelmisti. 24bin km dedir. Herhangi bir kazasi vs yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Ağustos 2024; 14:56:15 > -
2023 CRV 3 Milyon 2024 CRV 3.150
Kendi aracıma düşük teklif verecekleri için sormadım. Sarı siteden satacağım.
-
Merhabalar
2021 model Advance Paket Siyah aracimiz var.
Arac 2022 de trafige cikti ve gelen ilk seriden. Gaziantepten zar zor bulmustuk o donemde.
Arac sadece yazlari 3 ay kullanildi geri kalan surecte 9 ay kapali otoparkta yatti, ve bu nedenle 18.000 km yeni varmak uzere.
Yurtdisinda oldugumuz icin arac her yil 9 ay yatiyor, her sene yaz sonu satmayi cok dusundum ama araca kiyamadim hep vazgectim.
Bu sene tekrar vergi kasko vs odemek istemiyorum. Fiyat konusunda kafam cok karisik... Sari sitedeki fiyatlar pek dogruyu yansitmiyor.
Galerici vs telefonlariyla ugrasmak istemiyorum. Burada araci takip eden sayisi bir hayli var, bu arabayi bilen alir. Eger arac bakan varsa kacirmasin.
Arac Mersin Mezitlide, ciddi dusunen varsa lutfen benimle iletisime gecsin.
-
kaza önleyici sistem çalıştı hocam. benim araç şak diye durdu uyarı verdi ama adamın arabası durmadı geldi vurdu direkt. bu kaza önleme sistemi beni 3-4 kazadan korumuştur o özelliğini seviyorum aracın cidden iyi çalışıyor.
-
hocam ben stek ppf kaplama yaptırdım arabaya kazada bile yırtılmadı delik olan yer hariç cidden kaliteliymiş stek dynolite. tavan da ppf kaplı olduğu için soyulma falan olmadı hiç
-
stek ppf kaplamanın resmi var mı ?
-
merhaba; 2 haftadır honda jazz hybrid sahibiyim;hrv ile aynı platfotm aynı motor,aynı şanzıman diyecektim ama arabada herhangi bir şanzıman yok malumunuz;
aynı fabrikada üretiliyor ikiside japonya imalatı.
hiç hybrid bataryanın fiyatını sordunuz mu?
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ağustos 2024; 20:51:47 > -
Hrv ve jazz aynı motor değil diye biliyorum. Elektrikli motorun gücü farklı olması lazım. Şanzuman var cvt şanzuman.
Bataryanin fiyatını bir kaç ay önce sordum o günkü kürdan 220 bin demişlerdi. Başka bir forumda birisi jazz için sormuş 450 bin demişler tekrar sormak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 27 Ağustos 2024; 10:16:10 > -
hayır aynı motor; aynı şasi aynı platform.
sitesinden teknik verilerine bakabilirsiniz. hrv biraz daha ağır olduğu için yazılımla 6 kw kadar arttırmışlar ama sıkıştırma oranından motor hacmine kadar aynı motor.
araçta şanzıman yok; hele cvt şanzıman hiç yok.
bu videoyu izleyin; çoğu kişi hatta sahipleri bile honda hybrid sisteminde cvt şanzıman var sanıyor çok ilginç bir durum.
crv ile jazz ın bataryalarıda benzer olduğuna göre bir kaç ay içinde 2 katına çıkmamıştır rakam diye düşünüyorum.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 10:33:14 >
-
Full elektrikli değil ki araç benzinli motordan güç tekerlere nasıl aktarılacak şanzuman olmasa. Hadi biz yanlış biliyoruz honda türkiyede mi yanlış biliyor. e-cvt şanzuman var diyor sitesinde. -
e cvt isim benzerligi , elektrik motorlari sanziman taklidi yapiyorquote:
Orijinalden alıntı: Ugrb81
Full elektrikli değil ki araç benzinli motordan güç tekerlere nasıl aktarılacak şanzuman olmasa. Hadi biz yanlış biliyoruz honda türkiyede mi yanlış biliyor. e-cvt şanzuman var diyor sitesinde.
gonderdigim videoyu izlerseniz anlayacaksiniz zaten. dakika 1.48 den itibaren izleyin.
aslinda hepsini izleyin hosunuza gidecektir
sadece 80-120 arasi benzin motoru icin sabit oranli bir dişli var.
diger zamanlar zaten surekli elektrik motorunda gidiyoruz.
hic merak edip incelemediniz mi ben gunlerdir izlemedigim video okumadigim inceleme kalmadi.
bizim youtuberlari bosverin onlarda brosurdeki e cvt yi cvt saniyor.
bu arabada (hrvde, zrv,de crvde de yok)
kayis. kasnak, tork konvertoru gezegen disli sistemi hicbirsey yok.
1 tane 80-120 arasi benzin motorunun devreye girdiginde kullanmasi icin dişli var o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 12:36:45 >
-
Benzinli motor sadece 80 120 arası devreye girmiyor ki şehir içi hibrit seyrederken de devrede. -
ya benimle mucadele edeceginize bu sistemi yapan adamin sunumunu izlesenize :)quote:
Orijinalden alıntı: Ugrb81
Benzinli motor sadece 80 120 arası devreye girmiyor ki şehir içi hibrit seyrederken de devrede.
sonra tartisiriz benmi dogru biliyorum siz mi diye.
hibrit sistemde benzin motoru tekerleklere baglanmiyor bu aracta benzinli jenerator gorevi goruyor.
arac 80-120 harici tamamen elektrik motorlarinda gidiyor.
honda nin toyotadan en büyük farki bu hibrid sistem de.
toyota da sizin dediginiz gibi benzin motoru ev modu haric surekli tekerleklere bagli.
honda da degil
honda bu sisteme menzil arttiricili elektrikli araba diyor
ben soylemiyorum valla sistemi dizayn eden japon muhendis soyluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 12:44:35 > -
Hibrit sistemde benzinli motor tekerlere bağlanır hem elektrik hem benzinden güç gider zaten o yüzden hibrit. Sizin anlattığınız daha çok nissan e power teknolojisine benziyor. Benzin motor tekerlere güç vermiyor jeneratör görevi görüyor ve o araçlarda şanzuman yok zaten. Neyse izleyim bakalım merak ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X