< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 31 Ağustos 2024; 22:16:0 > |
Yeni Honda HRV e-hybrid (27. sayfa)
-
-
dönüşlerde yan aydınlatmalar çok iyi yazmışsın da ben mi çok bi farklı bişey göremedim ya da ayarı mı var bilmiyorum. 2023 advance paket var bende de ama "Aktif Dönüş Aydınlatması" var yazıyor ama ben çözemedim.
-
Şehir olmayan(refuj, yol aydinlatmasi, yerleşim yeri aydinlatmasi olmayan yerlerde) karanlık bir yolda giderseniz adaptif far asistanıni da yan aydinlatmayi da fark edersiniz. Donuslerde aydinlatma, aracin dönüş yoluna bağlı olarak genişliyor. -
Arkadaşlar merhabalar, 2021 style paket almak istiyorum. Aracın ilk serilerinden olması nedeniyle kronik bir problemi var mı acaba ? Ayrıca mavi çift renk olan modeli düşünüyorum boya kaporta herhangi bir problem var mıdır?
-
benim bildiğim 2021-2023 model yılı hariç tıpatıp aynı ve herhangi kronik bir problemi yok. şimdiden hayırlı olsun
-
direkt Android Auto. ne demek ?
-
Önceki yazışmalarımızı görmeyenler için anlaşılır olmamış haklısınız. Eksilerine yazacağım şey direkt olarak Android Auto demek istemiştim. Çünkü gerçek anlamda sorunlu ve sorun yaşayıp çözüme ulaşanı da henüz goremedim. Hiç sorun yaşamadığını söyleyenler de var ancak AA versiyonlari veya Honda yazılım versiyonları farkli olabilir.
Başlangıçta AA çalışıyor ancak 10-15dk kimi zaman 3-5dk sonra donuyor. Spotify açıksa müzik de donuyor açık değilse de harita donuyor, yol imleci ilerlemiyor, ekran dokunmatigi çalışmıyor ancak home tuşuna basıp ana ekrana dönülebiliyor. Hareket halinde de carplaye geçiş yapılamıyor, tek çözüm arabayı duraklatip varsa carplayi açmak.
Android kullanıcılar icin navigasyon sıkıntılı kısacası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 2 Eylül 2024; 14:5:42 > -
Teşekkür ederim. Tek aklımdaki soru işareti aracın performansı... Biraz daha araştıracağım hatta mümkün olursa test sürüşü yapmak faydalı olacak gibi.
-
Merhaba 2024 model aracım var mayısta almıştım . Servise ne söylersek bu güncellemeri yaparlar ? Bunlar için ek ücret istemezler umarım
-
hocam güncelleme yapacak mı bilmiyoruz ben de servise uğrayıp soramadım müsait arkadaşlar varsa bi soruversin hayra geçer
-
Uğrayabilirsem bende soracağım .daha önceden Öğrenen olursa bizleride bilgilendirsin :)
-
-
Merhaba, sol kadranı bu şekilde nasıl ayarlayabilirim? Devir göstergesi, Ortalama Yakıt ve Menzil tek göstergede olacak şekilde?
-
güncelleme yokmuş maalesef
-
Sağlık olsun hocam napalım hayırlısı :) bakalım 10 k bakımım yaklaşıyor kasım gibi ne kadar fiyat cekecekler .o sırada update varsa bir daha sorarım
-
Devir dısında dıgerlerı zaten mevcut . Devır olmuyor dıye bılıyorum.
-
7500tl -
kadran seçimlerinde aynı ekran var zaten direksiyondaki menü tuşları üzerinden yapabilirsiniz.
2024 modellerin iç orta konsol kısmının telefon koyma bölmeli olmuş tasarımsal olarak çok beğenmedim.
-
söylediğim göstergelerin bir arada olduğu, yani fotoğraftaki gibi bir seçenek yok, o yüzden soruyorum zaten. yoksa ayrı ayrı gösterge olduğunu ben de biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 5 Eylül 2024; 10:54:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X