Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
708
Cevap
57
Favori
82.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı yakin zamanda aldim ve 1000kmye gelmek uzereyim. Aracin hemen hemen her özelliğini kullandım. Aşırı memnun kaldım. Dış tasarımı vs. zaten o ayrı konu zaten etkileyici. Bahsettiğim şeyler araç kullanimina ilişkin.

Adaptip far asistanı filan önceki aracima göre çok daha keyifli geçişe sahip. Dönüşlerde yan aydınlatma filan çok güzel.

Yokuşlarda vs. bağırıyor denilmiş ama ben ondan da cok memnun kaldım, hiç bağırma sesi almadım.

Hızlanması, atikligi, ruzgar sesinin azlığı filan memnun kaldım. Belki önceki aracım suzuki swift olduğu için ondan çok çok iyi geldi bana.

Süspansiyonlari da gayet yumusak geldi, michelin lastikler de belki biraz etkilidir ama cok memnun kaldim.

Adaptif hız sabitleme filan dur kalk yapması süper. Serit takibi de yine swiftten cok daha iyi, algılama ve içerde tutması geyet ideal.

Yol tutusundan da çok memnun kaldim. Sürüş keyfi de gayet tatmin edici.

Kör nokta algılaması gayet iyi, ses uyarısı yumusak ve güzel.

Eksileri; direkt Android Auto.

Bataryayı tam dolduramadim o eksi yonden ziyade benim henüz cozememis olmamdan kaynaklı muhtemelen.

Kadranda motor sıcaklığı vs. yok bide devir gösterge ozelliginde orta alanda yakit tuketim vs. baska bilgiler gosterselermis guzel olurmus.

Geri görüş kamerasi biraz dar gosteriyor ama henuz alismadigim için farkli geliyor.

Tabela algilamada da sesi kapatma seçimi olsa çok iyi olurdu ya da varsa da ben bulamadım.

Şimdilik gözlemlerim bu şekilde, özetle araçtan çok memnun kaldim.

Edit: Bataryayi doldurabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 31 Ağustos 2024; 22:16:0 >

• ozdemibr O kullanıcısına yanıt

dönüşlerde yan aydınlatmalar çok iyi yazmışsın da ben mi çok bi farklı bişey göremedim ya da ayarı mı var bilmiyorum. 2023 advance paket var bende de ama "Aktif Dönüş Aydınlatması" var yazıyor ama ben çözemedim.

• ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Şehir olmayan(refuj, yol aydinlatmasi, yerleşim yeri aydinlatmasi olmayan yerlerde) karanlık bir yolda giderseniz adaptif far asistanıni da yan aydinlatmayi da fark edersiniz. Donuslerde aydinlatma, aracin dönüş yoluna bağlı olarak genişliyor.
  • Arkadaşlar merhabalar, 2021 style paket almak istiyorum. Aracın ilk serilerinden olması nedeniyle kronik bir problemi var mı acaba ? Ayrıca mavi çift renk olan modeli düşünüyorum boya kaporta herhangi bir problem var mıdır?

• Feedbask kullanıcısına yanıt

benim bildiğim 2021-2023 model yılı hariç tıpatıp aynı ve herhangi kronik bir problemi yok. şimdiden hayırlı olsun

direkt Android Auto. ne demek ?

• ender E kullanıcısına yanıt
    Önceki yazışmalarımızı görmeyenler için anlaşılır olmamış haklısınız. Eksilerine yazacağım şey direkt olarak Android Auto demek istemiştim. Çünkü gerçek anlamda sorunlu ve sorun yaşayıp çözüme ulaşanı da henüz goremedim. Hiç sorun yaşamadığını söyleyenler de var ancak AA versiyonlari veya Honda yazılım versiyonları farkli olabilir.

Başlangıçta AA çalışıyor ancak 10-15dk kimi zaman 3-5dk sonra donuyor. Spotify açıksa müzik de donuyor açık değilse de harita donuyor, yol imleci ilerlemiyor, ekran dokunmatigi çalışmıyor ancak home tuşuna basıp ana ekrana dönülebiliyor. Hareket halinde de carplaye geçiş yapılamıyor, tek çözüm arabayı duraklatip varsa carplayi açmak.

Android kullanıcılar icin navigasyon sıkıntılı kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 2 Eylül 2024; 14:5:42 >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Tek aklımdaki soru işareti aracın performansı... Biraz daha araştıracağım hatta mümkün olursa test sürüşü yapmak faydalı olacak gibi.

Merhaba 2024 model aracım var mayısta almıştım . Servise ne söylersek bu güncellemeri yaparlar ? Bunlar için ek ücret istemezler umarım

• serkanburuk5 S kullanıcısına yanıt

hocam güncelleme yapacak mı bilmiyoruz ben de servise uğrayıp soramadım müsait arkadaşlar varsa bi soruversin hayra geçer

Uğrayabilirsem bende soracağım .daha önceden Öğrenen olursa bizleride bilgilendirsin :)

• androit autoyu beklerken fiyatlar güncellenmiş
    Yeni Honda HRV e-hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinea -- 3 Eylül 2024; 18:6:48 >
  • Yeni Honda HRV e-hybrid

Merhaba, sol kadranı bu şekilde nasıl ayarlayabilirim? Devir göstergesi, Ortalama Yakıt ve Menzil tek göstergede olacak şekilde?

güncelleme yokmuş maalesef

• ender E kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun hocam napalım hayırlısı :) bakalım 10 k bakımım yaklaşıyor kasım gibi ne kadar fiyat cekecekler .o sırada update varsa bir daha sorarım

Devir dısında dıgerlerı zaten mevcut . Devır olmuyor dıye bılıyorum.

7500tl

kadran seçimlerinde aynı ekran var zaten direksiyondaki menü tuşları üzerinden yapabilirsiniz.

2024 modellerin iç orta konsol kısmının telefon koyma bölmeli olmuş tasarımsal olarak çok beğenmedim.

• ikoylmz kullanıcısına yanıt

söylediğim göstergelerin bir arada olduğu, yani fotoğraftaki gibi bir seçenek yok, o yüzden soruyorum zaten. yoksa ayrı ayrı gösterge olduğunu ben de biliyorum.

Yeni Honda HRV e-hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 5 Eylül 2024; 10:54:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.