Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
58
Favori
82.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonum güncel sürüm xiaomi maalesef bendede donma oluyor bi süre sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme:

şöyle basit bir kazada bile arabanın ön şase koruyucu sacı yamulmuş. tekrar hatırlatıyorum aynı noktadan bana vuran polonun tamponu yamulmamıştı bile. silecek suyu deposu sağ önde arkadaşlar tam bu delinen yerin hizasında. ön şase sacı 1 cm daha yamulsa delecekmiş depoyu kendim inceledim valla ucuz yırtmışım arabayı servise vermedim çünkü ustanın dediğine göre en az 100 bin hasar kaydı çıkartırlardı dedi. boyası sedefli çok pahalı ustaya sence nasıl arabanın kalitesi dedim ana şasisi çok iyi sağlam ama şase saçları çok ince yapmışlar dedi tanıdık ustaya sanayide 6 bine yaptırdım vuran adamdan parayı aldım konu kapandı…

• ozdemibr O kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Araçtaki infotainment sisteme ait bilgiler

Model No: MY21ADA

Audio system : 82DA-0019-221

Android version : 8.1.0

Cep telefonumdaki Android Auto

12.7.643414

Cep telefonum (Samsung S22 Ultra)

Android 14

Android Security Patch Level: 1 July 2024

Selamlar,

• ErkanG71 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klasik 10.000km yetkili servis teklif olarak;

trabzon beyazlı - 7.800TL

samsun kamer - 7.500TL - 7.600TL

ordu ateş - 7.500TL

teklif soran arkadaş var mı?

• 20bin bakimina 7bin aldilar. Ankara bora. Maalesef yarisindan fazlasi işçilik ve kdv tutuyor :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Efe servisine sordunuz mu orda ne kadar? Daha önce efeye gittiniz mi? İki serviste sizce hangisi?

• Özellikle makyajlı kasa elegance paket kullanan arkadaşlar bilgi eğlence ekranında navigasyon butonu var mı benim araçta yok

• Pas pas ve bagaj havuzu almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar hangi marka paspas önerirsnz

• Merhabalar. Audi A3 kullanıcısıyım. Suv araca geçmek istiyorum. Hrv cok hoşuma gidiyor. Ses yalıtımı ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

• Turgut Akkılıç T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, burası çok aktif değil. Facebook foruma yazın isterseniz.
    Honda HR-V e:HEV Türkiye(2021 ve sonrası modeller) | Facebookfacebook
    Honda HR-V e:HEV Türkiye(2021 ve sonrası modeller) | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/519605323000842/?ref=share&mibextid=NSMWBT

Ben araç alırken çok araştırdım, sadece bagajının ufak(300lt) ve sürücü koltuğunun yüksek olmasından Corolla Cross aldım, yakıt tüketimi benzerdi, 4-4.5lt şehiriçi. Sadece 5dk lık test sürüşü ile birşey diyemem. Genel olarak alt segment Japon araçlarda yalıtım biraz zayıftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 12 Eylül 2024; 23:51:3 >

• Mstf6145 M kullanıcısına yanıt

Merhaba

Ben de makyajlı kasa hr-v kullanıcısıyım, aracın bilgi eğlence ekranında navigasyon butonu yok. Ayrıca android auto'ya kablosuz bağlanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Nox -- 13 Eylül 2024; 9:1:55 >
  • In Nox kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir saçmalık kaldırmışlarmı ...

• ender E kullanıcısına yanıt

1 ay sonra ilk bakıma gittiğimde soracağım, satın alırken dikkatimi çekmemişti. İlginç bir durum açıkçası.

• In Nox kullanıcısına yanıt

kapatmışlar diyip geçerler... başka bişiy yapmıyorlar..ben sistemden erişip şunları felan açın felan dedim.. biz bilmiyoruz diyorlar

• bagaj havuzu olarak rizline genellikle tavsiye ediyorlar ama test sürüşünde honda nın orjinal bagaj havuzu kalitesi yok maalesef bende araştırıyorum pas pas kullanmayı düşünmüyorum zaten aracın kendisinin var yeterli bence

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Corolla cross yalıtım bundan kötü diye biliyorum.

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    Bir tık kötü olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.