Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
58
Favori
82.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de makyajlı kasa advanced HRV kullanıyorum. Özellikle baktım, Navigasyon yok. Aslında pek ihtiyaç duymuyorum. Kablosuz Andoid Auto ve Apple Car play daha iyi. Hem güncel trafik durumunu bildiriyor, hem de harita güncelleme vs. ile uğraşmaya gerek kalmıyor.

Ancak yeni kasa ile beraber, ön cam rezistansını da kaldırmışlar görünüyor.

Bu arada, kablosuz android auto'yu aktif etmek isterseniz, youtube'da videoları var. Kısaca şöyle,

1. motoru çalıştırmadan accessory mode'da kontağı açıyorsunuz
    2. ses açma + home + ekranın en alttaki Ileri-geri butonlarına birlikte basıyorsunuz
    3. diognosis menü ekranı çıkınce, Detailed Information & Settings ekranını klikleyin
    4. karşınıza çıkan ekrandan smart phone menüsünü açın
    5. En üstte beliren Android Auto kısmını klikleyin
    6. "ON (USB/Wireless" seçeneğini aktif hale getirin
    7. Ana menüye dönene kadar return butonuna basın

Ana menüdeki Connect ile android telefonunuzu kablosuz bağlayıp Andoid Auto'yu kullanmaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 14 Eylül 2024; 16:48:52 >

• Burada da bulunsun; Honda Jazz başlığında yazan arkadaşın önerisiyle telefon dilini ingilizceye çevirdikten sonra Android Auto'da kablolu/kablosuz 5-10dk sonraki donma sorunu ortadan kalktı. Burada başka kişiler de benzer sorunu yaşıyordu, bu yöntemi deneyebilirler. Benim sorunum çözülmüş oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba HRV yi inceledim hoşuma gitti üst donanım paketinde olan "çok açılı kamera sistemi" ve "stil paketi" ne oluyor bilgi verebilir misiniz lütfen.Teşekkürler

• Mstf6145 M kullanıcısına yanıt

Burada bir kullanıcı önermişti ismini anımsamıyorum, bu ayın başında Rizline marka bagaj havuzu sipariş ettim. Gayet güzel oturdu şimdilik memnunum ama başka markalarla kıyaslayamam ilk kez aldım. Paspas almadık, arabada vardı.

• Herkese merhaba, araç hareket ettikten sonra kapılar otomatik kilitlenmiyor ayarını bulamadım bilen var mı? Gösterge tablolarında çevrim içi şekilde benzinle m yoksa elektrikle mi gittiğini görebilir miyiz ?

• ErkanG71 E kullanıcısına yanıt

birde apk yüklemeyi halletseniz ? çözüm vs varmı acaba sonuçta uzerınde android 8.1 yüklü.

• pazartesi günü trabzon beyazlı da 10.000km bakımını yaptırdım, bilgi olarak yapılan işlemler;

-cam suyu (honda dışı tedarik) - 62.50TL

-temizleme spreyi (honda dışı tedarik) - 125.00TL

-yağ filtresi - 467.63TL

-element assy air c - 714.85TL

-polen filitresi - 827.36TL

-tapa pulu - 16.32TL

-klima dezenfekte (honda dışı tedarik) - 416.66TL

-total 0W20 motor yağı (honda dışı tedarik) - 1575.00TL

-toplam periyodik bakım işçiliği - 2015.00TL

genel parça toplamı: 4205.32TL

genel işçilik toplamı: 2015.00TL

KDV: 1244.06TL

genel toplam: 7464.38TL

aracımın içini silip, dışını da yıkamışlar :)

• Mavi taht kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kapılar otomatik kilitlenmiyor. Ön ekran soldaki dijital göstergede güç akışına getirirseniz o esnada elektrik mi benzin mi hibrit mi gittiğini görebilirsiniz.

• slmlar arkadaşlar. honda advance için seramik kaplama, cam filmi, ses izolasyonu ve deri koltuk için 1.865 fiyat veriyolar. bu extralar olmazsa 1.825

sizce extralara değer mi? koltuğu deri kaplayınca aracın orjinalini bozmuş olur muyuz? deri yaptırmışken taba yaptırıyım diyorum eğer aracı almaya karar verirsem. sizlerin düşüncesi ne koltuk hakkında.

• navarchs kullanıcısına yanıt

Her şey önemlisi o ses izolasyonunu yaptırın bnde alırken bayiden koltuklar yarın deri yarı kumaş şeklinde yaptırdım aldım gayet memnunum orijinal gibi duruyor koltuk kaplama konusuna gelirsek bayi motor kaputuna ppf kaplama yaptırmıştı ben daha sonra başka bir yerde komple ppf kaplama yaptırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mstf6145 M kullanıcısına yanıt

ppf kaplamanın resmi atsanız.. merak ettim.

• orcunbicakci O kullanıcısına yanıt

Merhabalar ne kadar istiyorsunuz? PM atabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar. Ben de Suzuki Swift artık küçük geldiği için bugün itibari ile makyajlı HRV advance paketi satın aldım. Uzun araştırmalar ve Toyota CHR ile arasında yaptığım sürüş testleri ve incelemelerden sonra Honda dedim.

Size sorum seramik kaplama olayına girip girmemek konusunda kararsızım. Bayi 8000 TL komple dedi, daha önce Suzuki mi yaptırdığım yer 5 yıllık Nebula Angelwax 18000 diyor. Eski Suzukim 1 yıl kullandım açıkçası çok bir seramik kaplama var olayı göremedim.

Ciddi fiyat farkları var piyasada, Şahsen önceki araçlarımda yaptığım gibi ön kapı camlarına termal ve arka ile aynı şekilde kabrartmalı cam filmi çektirip başka bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.

Ppf kaplama kaput vs istemiyorum. Zamanla yapışacak uğraştıracak ve seramik gibi saçma sapan farklı fiyatlar söylüyorlar.

Arac gün ışığı beyazı rengi, bu yüzden de olduğu gibi kalsın ileride pasta cila vs yaptırırım yılda bir diye düşündüm.

Siz ne dersiniz, ne yaptınız?

Havuz paspas, bagaj havuzu da alacağım. Bayide çok pahalı. Dışarıdan alacağım online, alan varsa memnun kaldıysa link alabilirim.

Sağ olun şimdiden..

• uuryzc U kullanıcısına yanıt

Ben kaliteli ppf kaplama yaptrmak zorunda kaldım yanımda duran arabanın kapısını öküzün biri nasıl açtıysa kapının boyasını kaldırdı noktadan biraz daha büyüklüğünde boyası kalktı site önünde çocuklar oyun oynuyor arabaya sürtünen çocuklar oluyor çizik kuş pisliği vb.dış etkenlerden korunmak için yaptrdım bnde ppf bu konuda en iyisi kalitelisi hangisiyse onu yaptırın bence hayırlı olsun bu arada tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim

Yeni Honda HRV e-hybrid

• aracın boyasının kolay hasalandığını düşünüyorum bende de biriki hata var boya kaynaklı. boya sanki kaportaya tam oturmamış kolayca sökülüyor

• butcher87 B kullanıcısına yanıt

Evet japon araçlarının çoğu markasında öyle maalesef motor şanzıman konusunda iyiler sorunsuz diyebiliriz ama kaporta boya ve yalıtım konusunda zayıflar

• Herkese merhaba,

2024 model Advance aracım var. Aracı yeni aldım 10 bin kilometrede.

Birincisi motor sesi çok fazla geliyor, bu sizde de böyle mi? İçeride büyük bir uğultu var 60 hızdan sonra.

İkincisi klimayı açar açmaz uğultu oluşuyor ve ses çıkarıyor. Sonrasında bu ses geçiyor.

Sizde de bu durum böyle mi?

Motor sesi acaba hoparlörden verilen motor sesi gibi bir şey mi? Acayip rahatsız edici.

Chr de kullanıp neden hrv de karar verdiniz? Sizde hrv nin chr ye göre daha iyi olan yanları nelerdi? Aracınız hayırlı olsun bu arada.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.