Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
708
Cevap
58
Favori
82.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2023 model hrv e-hev style paket kullanıcısıyım. İki sorum olacak;
    1. Sizde de direksiyon ısıtma çalıştırıldıktan belirli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor mu? Yoksa sürekli ısıtması aktif mi?
    2. Kablosuz şarj ünitesi arızalanan oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz, garantiden mi yaptılar?
  • Araç 4000 KM yi geçti ve birkaç gündür direksiyon çok düşük hızlarda ağır gelmeye başladı bana, sanki daha zor dönüyor sağa sola. Lastik basıncına baktım inik değil. Sorun bende mi yoksa bir anormallik mi var çözemedim, servise soracağım. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba ?
  • Selo Smk S kullanıcısına yanıt
    Direksiyon ısıtma ışığı hep yanıyor bende açtığım zaman, kendiliğinden kapandığını ya da soğuduğunu görmedim. Koltuk ısıtma kademesi maksimum seviyeden tek tek düşmeye başlıyor zamanla. Ayrica koltuk ısıtma açık halde aracı kapatıp açınca tekrar aktif hale geliyor.
  • Selo Smk S kullanıcısına yanıt
    Direksiyon ısıtma açtıktan bir süre sonra beni rahatsız edecek kadar ısınıyor o yüzden ben kendim kapatıyorum. Ama başka forumlarda facebookta falan kendiliğinden kapandığını yazanlar olmuştu.
    Kablosuz şarjla ilgili sorun yaşamadım. Ama sorun varsa servis halleder.
  • dgca kullanıcısına yanıt

sol ayna durumu bende de oluyor. servis sonrası bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemibr

Yeni Honda HRV e-hybrid

Merhaba, sol kadranı bu şekilde nasıl ayarlayabilirim? Devir göstergesi, Ortalama Yakıt ve Menzil tek göstergede olacak şekilde?

ekranın sol kısmındaki devir kadranını ve bilgileri gösterir şekilde fotoğraftaki gibi ayarlayabilen oldu mu?

• ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş bu ya, bende makyajlı kasa var böyle bir ayar yok. Hangi versiyon bu ? Önceki kasa mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.