Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
57
Favori
83.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reis kenarları nasıl yüksekliği çok basit durmuyor dimi? bi de fotosu varsa bagajın duruşu paylaşsan sana zahmet

• ikoylmz kullanıcısına yanıt

Foto yükleyemiyorum ama çok sırıtmıyor tam oturuyor bagaja

• Bu güncellemeyi bizim araçlara nasıl attırabiliriz

Yeni Honda HRV e-hybrid
  • ender E kullanıcısına yanıt

Sadece yeni makyajli kasada var, bir önceki versiyonlara eklenmiyor bu özellikler

• uuryzc U kullanıcısına yanıt

yazılım işi tamamen bence .. kasa ile ilgisi yok .

• Kasko ve sigorta fiyati alan var mi?
  • Kapı altlarındaki plastik çamurluklarin içi çamur ve ufak taş doluyor, özellikle yağmurlu havalarda. Çok pis bir görüntü oluşuyor ve ayrıca araya giren ufak taşlar arnavut kaldırımı gibi sarsıntı yapan yollarda sinir bozucu trim sesi yapıyor.
  • bayilerden güncel en düşük fiyat bilgisi varmı hrv için volvo xc60 ı satıp geçmeyi düşünüyorum not:volvo 2014 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tardif -- 16 Kasım 2024; 9:17:51 >
  • Yeni Honda HRV e-hybrid

Bu tarz camurluk taktiran ve kullanan var mı acaba ? İse yarıyor mu gerçekten? Davlumbazi delmek gerekiyor mu montaj için?
    Öyle de yapmıyor işte servisler honda bu konuda çok zayıf. Ben bagaji ayakla açma sensörü istedim onu bile yapmadılar.
    Siz aracı satmayı düşünüyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam ne oldu vaz mi geçtiniz?
  • merhabalar

• herkese merhaba

ben de 2017 model seat leon 1.2 tsi manuel aracımı satıp advance donanım hr-v ile aranıza katıldım. bir çok bayi ile telefonda görüşerek fiyat aldım. istanbul’daki bir bayi güzel bir indirim verdi. fakat iş ertesi gün aracı almaya gelince elimdeki tüm araçlar satıldı diyerek yan çizdi. ben de diğer uygun fiyatı veren ankara’daki bir bayiden, istediğim de renk olan kül griyi aldım. çok kaliteli olmasa da paspas seti ve bagaj havuzu da hediye ettiler. aracı teslim alıp 700 km yolculuğa çıktım. teslim esnasında sormama rağmen lastik basınçlarını kontrol etmeyi unuttum. otobanda aklıma geldiğinde, 32-33 olması gereken 4 lastiğin de 47 olduğunu gördüm. bu sebeple bir tanıdığım aracını aldığı gün lastik yarmıştı, sizin de aklınızda olsun.

uzun yolda ekranda görülen 5.3 ortalama. her ne kadar 120km/s geçmesem de, evet motor sesi bazen aşırı yüksek olabiliyor. şehir içindeki değer ile ilgili henüz net bir şey söyleyemem. havalar soğuduğu için, iç iklimlendirme sıcak konumunda çalıştığında, batarya full olsa dahi benzinli motor çalışmaya devam ediyor. bu da haliyle yakıt tüketimini arttırıyor.

sert karakterli olan leondan sonra bu araç çok rahat kullanım hissi veriyor. şerit takip, adaptif hız sabitleyici vs çok güzel çalışıyor. gece yol aydınlatması, uzun far asistanı da net görüş sağlıyor.

genel manada şimdilik araçtan oldukça memnunum. herkesin gönlünce olsun.

• Aracı yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım ve bu 3 ayda yaklaşık 3500 km yol yaptım. 3 aylık deneyimime göre araca dair iyi kötü yönler;

iyi yönleri;
    iç hacim genişliği,
    EV motorda sıfır ses olması,
    iç teknik donanımı,
    dış tasarım halen güzel geliyor.
    Çarpışma önleme,
    Araç yüksekliği kullanım hissiyatı olarak da zemindeki taş, kaldırım vs durumların için de iyi hissettiriyor.
    ACC dur/kalk olması güzel, keşke durduktan sonra 3-4 saniye değil de hep otomatik olsaymış. ama muhtemelen güvenlik sebebiyle yapılmıyor yazılımsal olarak.
    koltuk ısıtma çok kullanışlı ki havaların soğuduğu birkaç günde test ettim 2 koltuk için de çok hızlı ve çok iyi çalışıyor.

kötü yönleri;
    benzinli motorda çok düşük hızlardayken sanki vites geçişi olmamıyor da bağırıyor hissi oluşuyor. bazen bilerek sert basıyorum gaza ki olmayan vites geçişi olsun da devir düşsün düşüncesiyle.
    ilk aldığımda android auto problemi vardı ancak telefon dilini ingilizceye çevirdikten sonra hiçbir şekilde donmadı, onlarca uygulama kullandım.
    ACC hızlanmada ve yavaşlamada atak oluyor yani ani hızlanma ve duraklama oluyor. yumuşak olabilirdi.
    ön cam ısıtması olmaması kötü.
    sanki batarya hızlı boşalıp doluyor gibi. batarya ömrünün kısa olabileceği konusunda şüpheliyim.
    Kulak frenlerinde daha sert frenleme seçeneği olsaymış iyi olurdu. 3 kademesi var ancak en üst kademede de frenleme biraz yumuşak kalıyor. Çok kullandığım bir özellik.

bagaj mevzusu filan işimi rahatlıkla görüyor. hiç büyüğüne ihtiyacım olmadı olmuyor da. 4 valiz çok rahat sığıyor.

• 2500 KM yi devirdim. Genel toplam yakit tüketimim 6.1 lt / 100 km. Kullanım %70 hatta daha fazla oranda otobanda ve 120-130-140 km hız sabitleme ile. Birkaç kez son hız denemesi yaptım 179 KM ye kadar çıkıyor.

Spor modda motor sesi ve vites gecisleri harika hissettiriyor, fazla bagirmiyor. Zaten sesi benim hoşuma gidiyor.

Arac hareket edince kapılar otomatik kilitlenmiyor, aractan inip bagajdan eşyaları alip uzaklas otomatik kapat ve kilitleye basinca kapılar kilitlenmiyor, sinir bozucu.

Arka süspansiyonlar bağımsız olmadığı için tekne gibi sağa sola savurup yatıyor bozuk yollara girdiğinizde, bu aracta keşke olsa dediğim tek şey arka bağımsız suspansiyondur.

Kapi alti siyah plastik camurluklarin içi pislik ve ufak taş doluyor yağmurlu havalarda sürünce ya da su birikintileri üzerinden geçince. Aliexpress den "honda vezel" on arka lastik arkası tozluk pacalik sipariş verdim. Birebir uyumlu lazer kesim görünüyor, umarım göründüğü gibi gelir, bekliyorum.

Zaman zaman kapılardan, orta konsoldan ve ekranın üst kısmından, emniyet kemeri yuvasi ve tutucu yerlerden trim sesi geliyor, arnavut kaldırımı yollarda. Onun harici arac çok sessiz, EV modda özellikle.

Soğuk havalar başladığı için EV moda biraz geç geçiyor.

Android auto için telefon dili İngilizce olmali, yoksa donuyor ekran ve aracı kapatıp tekrar çalıştırmadan düzelmiyor Android auto. Kablosuz kullanmak için ekran fabrika ayarlarından aktif etmeniz gerek.

Bagaj çok kullanışlı, özellikle yukleme alani düz ve arka koltuk yatirma&magic seat super. Ekstra bölmesi ayrı kullanisli. Bagaja laf atanlar kamyonet vs. Alsınlar.

Genel olarak çok memnunum, tipi inanılmaz çekici bir araç. Toyota Chr yerine Honda aldığım için pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuryzc -- 20 Kasım 2024; 20:51:24 >

• uuryzc U kullanıcısına yanıt
    Bagaj kilitleme ile kapıların otomatik kilitlenmesi ancak şu şekilde oluyor.

Araçtan indikten sonra kapılar kapalı ve bagaj açık konumda iken anahtardaki kilit tuşuna basarsanız, bagajı sonrasında tuş ile kapattınız durumda tüm kapılar otomatik kilitleniyor.
  • ozdemibr O kullanıcısına yanıt

Peki ben anahtarsiz giriş çıkış olayından ne anladım o zaman😄? Dediğinizi anladım ve biliyorum. Önce kapı kilitlemek için kapı koluna basıp sonra bagaji acip kapat ve uzaklas dugmesi ile kilitleniyor.

Benim demek istediğim kapı kilitleri açıkken bagaj kilitle ve uzaklas butonu ile tüm aracin kitlenmesi gerektiği.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuryzc -- 21 Kasım 2024; 15:43:47 >
  • kerkenez22 K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Hangi modeli nekadar hangi bayiden aldınız

• tardif T kullanıcısına yanıt

sağ olun. advance donanım, ankara bora. ekim ayı sonunda, 1.815.

• lastik ebatına göre kış lastikleri fiyatı çok uçuyor. yanak oranı 50 olması özel üretime giriyor sanırım . zira 55 olanlar uygun fiyata bulunuyor. aracı yeni aldım kış lastiği bakıyorum sizler ne aldınız? falken eurowinter iyi seçenek midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generator42 -- 27 Kasım 2024; 21:7:6 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.