dün honda ayışığında 10 K bakımını 6.100 TL ye yaptırdım . Bilgi amaçlı yazmak istedim . Aracıma geçtiğimiz ay Mıchelin Alpin 7 225 50 18 taktırdım kışlık . memnunum frenlemesi olsun hissiyatı olsun . Bir sorum olacak kış ayı yakıt ortalamanız nedir arkadaşlar. Normalde İstanbul Göztepe - Altunizade arası hergun kullanıyorum . Yaz ayında yazlık lastiklerle ortalama 4.7 4.8 oldu hep . Kışlık lastıklere gectıgımden veri 5.2 5.4 arası yakmatayım hep. hava basınclarım 32X30 fabrıka ayarlarında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanburuk5 -- 28 Kasım 2024; 14:46:43 > |
Yeni Honda HRV e-hybrid (35. sayfa)
-
-
6.100 TL ?? Bursa inallar da 1000 km bakım için gittiğimde sordum 10k bakım 10.000 TL dediler.
İzmir Camkiran dan geçerken uğradım laf arasi sordum orası da benzer fiyat verdi.
6.100 TL yetkili servis bakımı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ayışığı hondada yaptırdım evet . Belirtiğim gibi 6.100 karta taksit bile yaptılar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastik değişimi havaların soğuduğu zamana denk gelmiştir. Soğuk havada yada yazın 45 derecede klima ile 0.5-1lt ortalama artabilir arttırabilir, kış lastiği belki 0.1-0.2lt fark eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 30 Kasım 2024; 23:28:1 >
Merhaba. Bugün hrv hibrit aracimda garip bir şey oldu. Sabah yola çıktığımda dijital ekranda a da16500 km olması gereken rakam 6500 , b de ise 1500 olmuştu. Ben sıfırlamadım. Dijitalde baştaki bir görünmüyor. Dün normaldi. Analogda doğru gösteriyor 16500. Bu tip bir sorun yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?
Bakım fiyatına polen filtresi dahil mi? Eğer dahilse iyi fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 1 Aralık 2024; 16:52:42 >
10 bin çok yüksek fiyat 20 gün önce Ankara Bora servisinde 7500 liraya yaptırdım polen filtresi dahil. Eskişehir 6500 Kayseri 5900 yaptıranlar da duydum.
225 50 R18 orijinal lastik ebatına alternatif ebat nedir. farklı tip ebat kullanan var mıdır?
-
çok iyi fiyata yaptırmışsın.
ben eylül ayında trabzon beyazlı honda da 7.500TL tek çekim zar zor yaptırdım. o sırada ordu samsun dan da benzer fiyatlar almıştım.
yapılan işlemleri daha önce paylaşmıştım bakabilirsiniz.
-
bende de aynısı. sanırım A ve B kayıt modu olduğu için max 9999 a kadar 4 hane şeklinde kaydediyor. orta alt digital km bilginiz doğru ise sorun yoktur diye düşünüyorum.
-
Herkese merhaba, ben de Ocak 2024’te ilk sıfır aracımı Ankara’da Boradan satın aldım. Forumu da arada takip ediyorum bilgi alabilme amacıyla. Son bir kaç gündür sol aynayla ilgili problem yaşıyorum. Bazen açılmıyor, araca binip içerideki aynaları katlama düğmesini kullanarak aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor. 9200 km yaptım. 10bin bakımı için sene bitmeden randevu alıp bir ihtimal zamlı yeni yıl fiyatından kaçınmaya çalışacağım. Aynayı da göstereceğim. Sizin bu konuda bir değerlendirmeniz olursa memnun olurum. Kazasız emniyetli sürüşler diliyorum.
sol ayna bende de problemli bazen açılmıyor arabaya biniyorum sonra kendiliğinden açılıyor. yaklaşık 1 senedir 3 kere falan yaşadım bu sorunu.
-
Ankara Bora ve Efe’den telefonla 10bin bakımı fiyatı sordum. Sözleşmişler gibi aynı şeyi telaffuz ettiler. Net rakam vermediler ve 8000-8400 arasında tutacağını ifade ettiler. Bora 2 taksit, Efe 3 taksit yaparım dedi. Aracı Bora’dan almama rağmen Aralık ayının son haftasına Efe’den randevu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgca -- 4 Aralık 2024; 23:46:0 >
Oraya gidince de indirim yapıyorlar. Bora bana da 8400 fiyat verdi telefonda oraya gidince 7600 e düştü. Araca bakım yapılırken yukarıdan izleyebiliyorsun. Ben o yüzden bora tercih ettim.
Fiyatlar acayip değişken. 6000 e de yaptıran var 10000 bin fiyat alan da (İzmir Bursa) tamam şehirler arası fark olur da bu kadar da fazla.
Ben aracı Camkiran İzmir den aldım ancak bu derece servis fiyat farkları olmamalı.
Bursa İstanbul ve Eskişehir tarafa surekli git gel yapıyorum. Hangi ilde düzgün fiyat ve karta taksit varsa gidişime denk getirip orada yaptiracagim 10.000 bakımını.
selam arkadaşlar. yaklaşık 5 gün kadar sonra kaporasını verdiğim bayiden Honda hr-v alacağım.. aracın her hikayesini öğrenmeye çalıştım. ülkemizdeki 1 ya da 2 yotutuber dışında aracı inceleyen diğer kişilerden pek tatmin olamadım açıkçası bu nedenle de tüm dünya dillerinde araştırmaya girdim. bir sitede karşıma şu çıktı. yeni nesil honda hrv lerin arkasında çarpışma sırasında öndeki gibi çarpışma şiddet azaltıcı önleyici kiriş bulunmuyor. bir çok model araçta var iken honda da neden olmadığı konusunda emin olamadım. yani en azından honda nın hrv sinde! ncap testinde arkadan çarpma darbe alma testi olmadığı için malzeme den mi kaçınıldı bilemiyorum. sitede ayrıca kasa sacının çok ince olduğu ve korozyana cabuk uğrayacağı boya sorunu konusunda açıklamalar var. tabi ne derece gerçekçi bilemedim. fakat arka çarpışma kirişinin olmadığı gerçek. resmi alta atıyorum. düşüncelerinizi merak ediyorum.. yani mideni bulandırmak istesen her araçta bişiler bulursun olumsuz olan. ama yine de fiyat ve performans açısından bir kez daha düşünmem gerekli sanırım... bu aracı tercih etmem deki yegane sebep dur kalk trafiğindeki ekonomik sürüşü.. onu da bilemiyorum çünkü sahip değilim. yani mevcut dizel aracım 5,2 yakıyor bu araca vereceğim paranın bundan daha iyi olmasını beklerim ve ya buna yakın bir değer..
resimde de görüldüğü gibi bagaj bitim yerinin altında kiriş öndeki gibi yok... kapı içlerindeki koruma barların zayıf olması ve arka çarpışma kirişinin olmaması hayallerimi yıktı.. :)
-
Global büyük firmalar farklı fabrikalarda, farklı kıtaların ve ülkelerin standartlarına göre farklı üretilir. Ocak ayında HRV bulunmadığı için, Corolla Cross tercih etmiştim 9 ülkede 4-5 farklı versiyonda ve kalitede üretiliyor. HRV de benzer şekildedir ama araç bulunmadığı için daha fazla ve ciddi araştırmadım. Euro Ncap, Çin Ncap, Asya Ncap, Latin Ncap , Kuzey Amerika standartları hepsi farklı. Kafes gibi olan yaşam alanını koruyan şasi sağlam aldıktan sonra, kaporta saçı falan önemli değil, gereksiz ağırlık.
Sizler yazınca algıladım. Ben de de bir kez oldu. Servis sonrası durumu bizlerle paylaşır mısınız?
Kaskonuzu arabayı aldığınız bayiden yaptıysanız işçilik ücretinin yarısını almıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X