Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
55
Favori
80.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün honda ayışığında 10 K bakımını 6.100 TL ye yaptırdım . Bilgi amaçlı yazmak istedim .

Aracıma geçtiğimiz ay Mıchelin Alpin 7 225 50 18 taktırdım kışlık . memnunum frenlemesi olsun hissiyatı olsun .

Bir sorum olacak kış ayı yakıt ortalamanız nedir arkadaşlar. Normalde İstanbul Göztepe - Altunizade arası hergun kullanıyorum . Yaz ayında yazlık lastiklerle ortalama 4.7 4.8 oldu hep . Kışlık lastıklere gectıgımden veri 5.2 5.4 arası yakmatayım hep. hava basınclarım 32X30 fabrıka ayarlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanburuk5 -- 28 Kasım 2024; 14:46:43 >
  • serkanburuk5 S kullanıcısına yanıt
    6.100 TL ?? Bursa inallar da 1000 km bakım için gittiğimde sordum 10k bakım 10.000 TL dediler.

İzmir Camkiran dan geçerken uğradım laf arasi sordum orası da benzer fiyat verdi.

6.100 TL yetkili servis bakımı?
  • Merhaba ayışığı hondada yaptırdım evet . Belirtiğim gibi 6.100 karta taksit bile yaptılar :)

Lastik değişimi havaların soğuduğu zamana denk gelmiştir. Soğuk havada yada yazın 45 derecede klima ile 0.5-1lt ortalama artabilir arttırabilir, kış lastiği belki 0.1-0.2lt fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 30 Kasım 2024; 23:28:1 >
  • Merhaba. Bugün hrv hibrit aracimda garip bir şey oldu. Sabah yola çıktığımda dijital ekranda a da16500 km olması gereken rakam 6500 , b de ise 1500 olmuştu. Ben sıfırlamadım. Dijitalde baştaki bir görünmüyor. Dün normaldi. Analogda doğru gösteriyor 16500. Bu tip bir sorun yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?
    Bakım fiyatına polen filtresi dahil mi? Eğer dahilse iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 1 Aralık 2024; 16:52:42 >
  • uuryzc U kullanıcısına yanıt
    10 bin çok yüksek fiyat 20 gün önce Ankara Bora servisinde 7500 liraya yaptırdım polen filtresi dahil. Eskişehir 6500 Kayseri 5900 yaptıranlar da duydum.
  • 225 50 R18 orijinal lastik ebatına alternatif ebat nedir. farklı tip ebat kullanan var mıdır?

çok iyi fiyata yaptırmışsın.

ben eylül ayında trabzon beyazlı honda da 7.500TL tek çekim zar zor yaptırdım. o sırada ordu samsun dan da benzer fiyatlar almıştım.

yapılan işlemleri daha önce paylaşmıştım bakabilirsiniz.

• Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

bende de aynısı. sanırım A ve B kayıt modu olduğu için max 9999 a kadar 4 hane şeklinde kaydediyor. orta alt digital km bilginiz doğru ise sorun yoktur diye düşünüyorum.

• Herkese merhaba, ben de Ocak 2024’te ilk sıfır aracımı Ankara’da Boradan satın aldım. Forumu da arada takip ediyorum bilgi alabilme amacıyla. Son bir kaç gündür sol aynayla ilgili problem yaşıyorum. Bazen açılmıyor, araca binip içerideki aynaları katlama düğmesini kullanarak aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor. 9200 km yaptım. 10bin bakımı için sene bitmeden randevu alıp bir ihtimal zamlı yeni yıl fiyatından kaçınmaya çalışacağım. Aynayı da göstereceğim. Sizin bu konuda bir değerlendirmeniz olursa memnun olurum. Kazasız emniyetli sürüşler diliyorum.
  • sol ayna bende de problemli bazen açılmıyor arabaya biniyorum sonra kendiliğinden açılıyor. yaklaşık 1 senedir 3 kere falan yaşadım bu sorunu.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.