Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
58
Favori
83.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır kilitlemiyor. Aslında basit bir yazılım güncellemesiyle halledilebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gecikmeli bagaj kilit düğmesi tasarlayarak neyi amaçlamışlar bu honda mühendisleri peki,bagajı kapatıp ön arka kapıları açık bırakıyorsa arkadaşın dediği gibi amaç ne.

• chinablue kullanıcısına yanıt
    Önce kapıları kitleyip bagaji anahtarla açarsanız kapılar açılmıyor. O zaman ise yarıyor ama keşke kapıda kitlense.

• arkadaşlar honda hrv ile toyota yaris crossu performance ve kalite açısından kıyaslayabilir misiniz? eminin bazılarınız hrv yi alırken yaris cross ile arasında kalmıştır.

• aracın rodaj süresi var mıdır? şehir içi 5 lt civarı yakıt ortalamam var ilk 1000 km de . ve totalden almıştım yakıtı hangi yakıt firmasını kullanmamı tavsiye edersiniz

• navarchs kullanıcısına yanıt

Yaris Cross ile kiyaslanacak bir arac değil. HRV çok daha iyi. HRV yi CHR ve Corolla Cross ile kiyasliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • generator42 G kullanıcısına yanıt

Bayi bana rodaj yok dedi, ilk 200 km civarı şehir içinde yaptım agirlikta eco ve normal modda. Sonra direk İzmir Istanbul otobaninda 120-140 arası hatta bir süre 160 larda kullandım. Otoban harici Bursa - Eskişehir yaptım 80-120 arasi hizlarda. 1000 KM ücretsiz kontrol yaptırdım yetkili serviste sorun yok, kontrol eden servis aynı şekilde rodaj yapmaniza gerek yok dedi, kontrolden sorunsuz ve hatasız çıktı. Şehir içi ve Eskişehir gidiş gelis ortalama 800 KM de 5.5 lt ve genel toplam 1300 km de şuan arac, tüketimi 6.4 lt. Ben hep opet ya da shell den alıyorum.

HRV B ve C segment arası bir konumda, iç genişliği C segment ama bagaj 300lt, arka yolcu yoksa koltukların yukarı katlanmasıyla büyük eşyalar için yer olabiiyor. Yaris Cross komple B segment bagaj yine 300lt civarı. Lexus Lbx, Yaris Cross'un premium malzemeli hali, şu an %80 ÖTV çıkarıldığında Avrupa fiyatına göre 350K kadar indirimde, Türkiye'de bilinmeyen marka olduğundan ikinci elde yavaştır. Türkler ikinci eli hızlı diye gider 2.2 milyona Troc alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 28 Ekim 2024; 23:40:42 >
    Bayi bana da rodaj yok demisti ancak ben kilavuzu okudum araci almadan. Orada rodaj olduğu ve yanlış aklımda kalmadiysa ilk 1000km için yazıyordu.

Bayilere çok guvenmemek gerek, onlar egitimlerde anlatilandan öğreniyor açıp okuduklarini veya merak edip arastirdiklarini sanmiyorum.

Jazz başlığını acan arkadas eminim arastirma ilebl bayidekilerin hemen hemen hepsinden daha fazla öğrenmiştir çoğu detayı.

• anladığım kadarıyla hrv ile yaris crossu mukayese dahi etmek istemiyorsunuz. peki c-hr'la mukayese edebilir misiniz?

• HRV ile LBX arasında karar verme aşamasındayım.Araç sadece istanbulda kullanılacak ve bagaja çok ihtiyacımız yok o yüzden B/C suv arası birşey bakıyorum.İstanbul trafiğinde az yaksın sanayi falan uğraştırmasın istiyorum.Evde elektrikle şarj imkanım yok o yüzden bu fiyata tesla /ioniq gibi araçları eledım.Bu iki aracı kullanan yada farklı bir araç önerebilecek var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet İlgaryoutube
    Honda Hrv Hybrid Kullanım Tüyoları Performans Videosu
    https://www.youtube.com/watch?si=6KzP9xA0MEsQXww4&v=qXgWbVNzmBs&feature=youtu.be

• rcpbk R kullanıcısına yanıt

LBX hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama yazdıklarınzla sanki hrv yi tarif etmiş gibi oldunuz gerçekten yakıt tüketimi az vites geçişlerini hissetmyrsnz sorunsuz japon aracı ben gayet memnunum

• Fiyatlar yine artmış
    Yeni Honda HRV e-hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 2 Kasım 2024; 10:56:47 >
  • Arkadaşlar araba hybridden çıktığı an düşük devirde bile bazen yüksek gürültü çıkarıyor motordan. Bu sadece bende mi var araçtan soğudum

• oktayaydogdu1010 O kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı. Şimdi soguk havada daha fark edilir durumda. Ayrıca gaz almıyor hissi yaratiyor dusuk hizdayken. Yani bi oksurse rahatlayacak da oksuremiyor gibi :)

• Aracın egzoz çıkışı çok belirgin ve göze batıyor, görünmez olsa çok daha şık ve sportif olacak. Farklı bir tasarım ya da marka bir egzoz ile değiştirmek, gizlemek mümkün müdür acaba, bir sorun ya da garanti ile ilgili problem yaratır mı? Aynı fikirde olan ve benzer düşüncedeki kullanıcıların yorumlarını merak ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuryzc -- 9 Kasım 2024; 7:8:53 >
  • bagaj havuzu tavsiyesi olan var mı?

rizline ya da wöller ama wöller daha kaliteli diyorlar

• ikoylmz kullanıcısına yanıt

Ben wöller aldım memnunum kokuda yapmıyor kaliteli

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.