Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
58
Favori
83.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chr almayı düşünenler sürücü koltuğundan evvel arka koltuğa oturursalar alma isteklerini kesin değiştirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • generator42 G kullanıcısına yanıt

Telefon dilini İngilizce'ye çevirdim, aplikasyonlar menüsünden android auto nun on bellegi ve dosyalarini sifirlayip temizledim, google play e girip guncelleme var mi diye kontro ettim, android auto ayarlarında programı başlatma ayarını "her zaman" olarak değiştirdim ve telefonumu yeniden başlattım (Samsung s23 Ultra)

Bende sorun çözüldü, yani bu işlemden sonra en son 50 km kadar kullandım hiç donma yaşamadım. İngilizcem çok iyi olduğu için telin ingilizce olması açıkçası sorun yaratmadı. Ancak google map navigasyon sesi Türkçe adresleri komik söylediği için google map dilini aplikasyon menüsünden Türkçe olarak değiştirdim.

Umarım yardımcı olur ve sorununuz çözülür. Ben 3 gündür uğraşıyorum ve sanırım artık çözüldü.

• navarchs kullanıcısına yanıt

Ben kablosuz kullaniyorum, arac ekranının fabrika ayarlarına girip android auto you kablosuz olarak bağla seçeneğini işaretledim. Youtube da videosu var nasıl yapıldığına dair.

• uuryzc U kullanıcısına yanıt

bu yaptığınız haricinde piyasada ortalama 1000 -1200 tl civarı satılan harici bir kablosuz android auto modülü ile (ekte foto koydum) çözenler olduğu da söyleniyor. bu konuda tecrübesi olanlar bizlere bilgi aktarırsa sevinirim.

Yeni Honda HRV e-hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generator42 -- 14 Ekim 2024; 12:55:9 >
  • navarchs kullanıcısına yanıt

istanbul honda servisine ben bilgi vermiştim, çözümün bu şekilde olduğuna dair. yoksa aracı serviste bekletip, çözemiyoruz diye gönderiyorlardı, oradaki teknik sorumlu demişti bunu ki numarasını aldım ona ben bilgi verdim.

dili ingilizceye çevirdiğimden beri ne kablolu ne kablosuz hiç sorun yaşamadım. aklınıza gelmeyecek navigasyon uygulamarında da test ettim, sorunsuz şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 14 Ekim 2024; 14:13:1 >
  • pinea P kullanıcısına yanıt
    Eski kasası görünüş olarak daha güzeldi ama arka kapı, arka kapı camı küçüktü, tavan perdesi nedeniyle basıktı. Yeni kasada arka kapı ve cam alanı büyük, cam tavan perdesiz, diz mesafesi de HRV kadar olmasada yeterli. Geçen ay çok ucuzdu 1615 den peynir ekmek gibi satıldı, ÖTV muafiyeti etkisiyle karaborsa oldu, yeterli stok olsa neredeyse Corolla satışlarını geçecekmiş C-HR satışları.

Yeni Honda HRV e-hybrid

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sanmam 120-130 aralıgında çok yakar.. diğer arkadaşlarda fikir versinler tabiki.

• ender E kullanıcısına yanıt

otobanda 150-160 civarlarında gidiyorum, ortalamam da 135-140tır muhtemelen. tüketim ortalama 5.6lt oluyor. 6lt ortalamayı 2500kmde hiç görmedim (her yakıt alımında sıfırlanan A modunda). genel ortalama (B) zaten daha düşük.

• Yan basamak fiyatları ne kadardır taktıran varsa söyleyebilir mi acaba

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Çok çirkin görünüyor, aracin tüm havasını bozuyor. Şahsi görüşüm böyle, birkaç tane gördüm bu işlemi yaptıran. İşlevsel olabilir ancak dediğim gibi şahsi görüşüm çok çirkin görünüyor, coupe tarzı havası komple gidiyor.

• ozdemibr O kullanıcısına yanıt

Bugün İzmir den Bursa ya sürdüm otobanda. Adaptif ile 130-140 km arası, Tam 7 litre ortalama ile geldim, hatta bir ara 7.1 oldu ancak otobandan çıkıp Bursa şehir içinde 10 km kadar trafikte sürünce 7 lt ye geri döndü.

Araçta 3 kişi vardı ve bagaj doluydu, ayrıca çok feci rüzgar vardı, rüzgara karşı geldim bütün yol, yer yer silecek ve motor kaputu bile hafif titredi.

Yokuşlarda batarya düşükse ciddi bağırıyor, özellikle yüksek rüzgar direncine karşı ve yüklü olunca Araç.

Siz 150-160 km hizlara çıkıp bu yakit ortalamasini nasıl sağladınız? Araç boş ve rüzgarı arkana alırsan mümkün gibi, öteki türlü imkansız.

• generator42 G kullanıcısına yanıt

hiç gerek yok donanımsal olarak kablosuz mevcut honda sisteminde. yukarıdaki arkadaşın yaptıını yapın, anlamadıysanız benim konumda ilk mesajda açıklaması mevcut.

2 kişiydik ve bagajda 2 valiz vardı. Rüzgar filan yoktu da benim önceki aracım CVT şanzıman ve mild hibrit olması sebebiyle kullanım farklılığımız olabilir. Çok sert gaz fren kullanmıyorum normalde de. 7 ortalamayı bu araçla göreceğimi hiç düşünmüyorum açıkçası.

Mevzu; aracı belirli hız aralığında ve devirde tutabilmek. Tüketimin ivmeye göre farklılaşması normal ve dolayısıyla sizin ivmeniz muhtemelen benden yüksektir.

Önceki Aracım mild hybrid suzuki swift, benzer yolcu ve yükle benzer hizlarda 5.9 lt tükettim aynı yolda.

Devirde tutmak derken arac zaten tamamen adaptifte gidiyor. Otobanda uzun yolda gazla frene neredeyse hiç dokunmadan gidiyorum hep. Yani bu tuketim aracin kendini 120-130-140 km hızlarda iniş çıkış fark etmeden tutmasından kaynaklı tüketimi. İnişlerde 120 km hızlarda arac EV moduna kendisi geçiyor adaptif hızda gitmesine rağmen. Gazdan ayağımı çekip suzulme yapmam pek bir şey değiştirmez bu hızlarda. Mola yerlerine varmadan 2 km önce kapatıyorum batarya full oluyor dinlenme alanına girene kadar.

O

• araç şehirlerarası/otoyol biraz yüksek hız (120-140) tüketimi olarak düşük verilere sahip değil arkadaşlar bu bir gerçek bence. yani 7 de olabilir, 6 küsür de. ama daha aşağısı biraz zor 140 km/sa gibi hızlarda. tabi neye göre karşılaştırıldığı da önemli. ben tsi ye göre yüksek buluyorum. ancak başka turbo motorlara veya atmosferiklere göre yüksek hız tüketim değerleri iyi sayılabilir. genel kullanımı yüksek hız veya şehirlerarası olan kullanıcılar bence bu aracı tercih etmemeli, şehir içi içinse elektrikli araçlardan sonra en verimli araçlardan biri bence

• butcher87 B kullanıcısına yanıt
    Araç genel olarak sakin kullanımı seviyor. Yani şehir içi de sert hızlı kullanirsan yine fazla yakar. Ha bir benzinli gibi yakmaz ama fabrika verisi üstünde yakar. Şehir dışı da aynı şekilde düşük ve sabit hızda kullanirsan sehir içi gibi olmasa da daha makul yakacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 18 Ekim 2024; 19:27:1 >
  • Bagaj otomatik kapanma sonrası kapılar otomatik kilitlenmiyor. Ne anladık bu işten. Bir ayarı filan var mı acaba? Yani elde çanta vs. varsa otomatik kapansın diye gecikmeli kapanma düğmesi koymuşlar, sonrasında kapılar kilitlenmeyecekse ne anlamı kalıyor ki?

nasıl kapanmıyor o düğme zaten aracı komple kitlitlemek için koyulmamış mı,incelemelerde de birebir bunu söylüyorlar.

• chinablue kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç kere denediğimde olmadı. Bagaj kapanıyor ancak kapılar kilitlenmiyor ki bunu uzaklaşma ve zaman ile test etmek için eve geçtim indiğimde kapılar açıktı ve yan aynalar da açıktı.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.