Yeni Honda HRV e-hybrid (37. sayfa)
-
-
Hocam hiç dikkat etmedim aracı sürerken. Sizin mesajınıza istinaden dikkat edeceğim. Paylaşılan haber de dikkate alındığında, honda TR tarafından kendisine bilgi verilen olursa buradan paylaşılması kıymetli olur.
-
Direksiyon ile ilgili Bursa inallar teknik servis ile görüştüm. Kronik hata ve geri çağırma bazi civic lerde olmuş. Bizim hrv ler made in Japan. Kesinlikle hata ve kronik sorun yok.
Direksiyon elektrik destekli, bazen yumuşak bazen sert olma sebebi ısınma ile alakalı dedi. Kışın sert ve ağır hissettirir zaman zaman, bu normal dediler.
Katlanir ayna senkronizasyon sorunu yokmuş, hepsi bu şekilde katlanıyor. Sürücü aynası gec katlanıyor, nasıl olur ya vs dedim hem o sıra bakımda olan başka hrv yi gösterdi hem de galeriye girip 0 km olana rica ettim baktım. Sanırım Japon güvenlik üst seviye kanunu, son anda ayna kapat kapi aç yapmadan önce geç kapanıyor, son kontrol için kör nokta açısından. -
ben 1 senedir kullanıyorum araçtan genel olarak çok memnunum, sol ayna problemi bende şu şekilde:açılmıyor aracı açtığımda çokı çok nadiren, geç kapanma değil de hiç açılmadı sonra kapıdaki tuştan ya da kumandadan aç kapa yaparak açabildim sol aynayı. (4-5 kere yaşadım 1 senedir) periyodik bakımda söyledim hata görmemişler, video çekin dediler plaka da görünecek şekilde.
-
üstad dediğin gibi bu aralar karadeniz de havalar oldukça soğuk ve yağışlı geçiyor ısınmaya bağlı olarak böyle bir hissiyat almış olabilirim. bi süre daha kullanımdan sonra aynı şekilde devam ederse trabzon da servise bi uğrarım bende.
bu ayna sorunu yaşayan arkadaşlar model/paket ve yıl bilgisi de yazarsa daha anlaşılır olur. bende 2023 advance paket var hiç ayna sorunu yaşamadım çok şükür.
-
Bende 2023 style kullanıcısıyım. 1 yıldır hiç ayna sorunu yaşamamıştım ama son 1 aydır 2 3 defa denk geldi. Aracı açıp biniyorum bakıyorum sol ayna kapalı sağ açık. İçeriden düğmeyle kapatıyorum sağ tarafı ve tekrar açınca ikisi birden açıyor. Dediğim gibi hiç olmuyordu son 1 aya kadar olsa herhalde fark ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 28 Aralık 2024; 3:11:44 > -
Koltuk ısıtma kendiliğinden kademe düşürmesi bende hiç olmadı ben manuel artırıp azaltıyorum. Koltuk ısıtma aracı kapatırken açıksa tekrar çalıştırdığımda aynı kademeden aktif oluyor. -
Radyo kanallarında üzerine basılı tutunca listeye kaydediyor. Ancak sonrasında degistiremedim. Nasıl kaldırabilirim. Cift eklenen kanallar da oldu. Kitapçıkta bir bilgi bulamadım. Yardım eder misiniz?
-
Arkadaşlar trim sesleri ile aranız nasıl?. Aracin farklı farklı yerlerinden sinir bozucu trim sesleri geliyor. Servise de 3 kere gösterdim silikon sprey sıkıyor gonderiyor.
Sürücü kapısı camlardan gacir gucur ses geliyor, fitilleri temizledim sprey sıktım geçmiyor. Bugün temizledim aralara vazelin sürdüm. Bakalım, güneş altında sıcakta geliyor.
Emniyet kemeri B stunundan geliyordu onu giderdiler.
Orta multimedia ekranı çevresi ve ust taraftaki kutusu çatır çutur ses yapiyordu orayı servis açtı ve sorun gitti.
Orta konsol çatır çutur ses yapıyor ve sprey ile azaltmama rağmen geçmedi.
Torpido gözü alt taraf ve cevre bölgesinden ya da on yolcu koltuğu bölgesinden takır takur sesler geliyor. Torpidoyu çıkardım bez bant sardım destekledim, hafif gres yağı sürdüm.
Torpidoyu çıkarınca hava filtresi beyaz kapak tik tik yapıyordu onu ince bantla sıkilastirdim yine olmadi.
A stunu airbag olan yerleri açtım Sol ve sağ stun. Solda kablolar ve sigorta kutusu var. Onları bantla saglamlastirdim ve kapağın iç boş kısımlarına kalin izolasyon kopuk bant kesip yapıştırdım yine sesleri kesemedim.
Koltuk altında kablolar bostaydi onları plastik kelepçe ile sabitledim olmadı.
Bozuk asfalt ve arnavut kaldırımı yollarda sesler ciddi can sıkmaya başladı. Daha yaz gelmeden öğlen sıcağında cam ve kapi bolgesi böyle yapıyorsa yazın İzmir sıcağında ne olur düşünmek bile istemiyorum.
Elimden geleni yapmaya ve ses kaynağını anlamaya çalışıyorum ancak tam olarak bulamıyorum.
Bazen ben mi fazla takintiyim diyorum ancak yıllar önce Mercedes A180 1.5 dizel aractan neredeyse hiç ses gelmiyorken full hybrid aracin surekli ses yapması ciddi midemi bulandırmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuryzc -- 2 Ocak 2025; 18:47:36 >
-
Bugün Honda Bora servisine randevulu olarak gittim. Aracım 2023 Advance. Servis kaydı açılırken çektiğim videodan bahsettim, videoyu benden aldılar. Ayrıca siz değerli kullanıcıların da benzer şikayetleri olduğunu ifade ettim. Araca yapılan müdahaleyi uzaktan izledim. Sol aynayı söktüler, birtakım işlemler yaptılar, tekrar taktılar. Birazdan aracı teslim alacağım. Bilgilendirmeyi tekrar güncelleyeceğim teslimat sonrası.
Aracı teslim aldım ve ondan fazla kez deneme yaptım. Şimdilik sorun yok. Teslim alırken parça değişip değişmediğini sordum. Hayır değişmedi dediler. Yaklaşık bir saat sürdü işlem. Net olarak kapı döşemesini ve aynayı söktüklerini gördüm. Problem yaşayan arkadaşların da götürmesini tavsiye ederim zira bazen dalgınlıkla da olsa birkaç yüz metre sürdükten sonra aynaya baktığımda kapalı olduğunu görünce rahatsızlığım had safhaya çıkmıştı. Çok nadir yapıyor demeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgca -- 3 Ocak 2025; 21:16:44 >
-
Bende sadece dikiz aynısının oradan geliyor şöyle elimle bastırınca geçiyor bir süre sonra tekrar geliyor. Onun dışında hiç bir trim sesi almadım araçtan. -
Teşekkür ederim geri dönüşünüz icin. Bende aracımı bakıma boraya götürüyorum. Fırsat bulunca randevu alıp gideyim. -
Merhabalar ben de 03.01.2025 tarihi itibari ile Ankara Honda Bora dan aldığım Advance donanım paketli aracım ile aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bir sorum olacak arka ikili koltuğu havaya kaldırdığımda mekanizmayı aşağıya indiriyorum ama koltuk havada sabitlenmiyor. Ben mi beceremedim acaba?
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Üstteki kafaliklar var ya onları indirin. Kafaliklar havada olursa koltuk kitlenmiyor. -
Teşekkür ederim, tekrar denerim bu şekilde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X