Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
751
Cevap
63
Favori
91.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arac multimedya ekraninda ayarlar menüsünde çarpışma önleyici hassasiyeti var. Onu ayarlarsaniz öndeki araca veya yayaya en ufak hizli yaklaşımda hemen ötmeye ve uyarmaya basliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka çarpışma ve ani fren çalışıyor. Bende 1 kere aniden durdu geri giderken uyarı verdi gaza bir süre basamadim. Çocuklu aile geçiyordu arkadan yavaş yavaş onları görmeme ve dikkatli çıkmama rağmen arac aniden fren yaptı. Güvenlik ekipmanları çok iyi çalışıyor bu araçta. Benim sıkıntım arnavut kaldırımı ve bozuk asfalt bol Turistik yerde yaşıyorum. Titreşime saçma sapan yerlerden trim sesi geliyor onu kesmedim. Son zamanlarda torpido bölgesinden geliyor en ufak titreşime. Gıcık oluyorum şu takır tukur vs seslere

• uuryzc U kullanıcısına yanıt

Müsait zamanda bir testini yapacağım.

Bu arada aracı ben 30 Ekim'de aldım. 2 ayı geçti neredeyse ve ancak 450 km yapabildim. Bir hafta sonra bir uzun yola çıkmam gerek rodaj işlemini servisler erkenden yaparlar mı erken yaptırmanın bir zararı olur mu çünkü o uzun yola saatte 50-60 km hızla dayanamam. Bu rodaj sadece km bazlı mı süreyi dikkate almak imkan dahilinde mi? İlk "0" km arabam ve bu konuda biraz bilgisizim.

• chaos7 kullanıcısına yanıt
    50-60 doye bir sey yok, 100-120 gidebilirsiniz, fazlasini yapmayin ilk 1000 km

• uuryzc U kullanıcısına yanıt

- ön ve arka çarpışma özelliği taş gibi çalışıyor. bende 2-3 defa çarpışma önleme sistemi sokak arasında ve avm otoparkında giderken aniden çıkan yayaları algıladığında kendiliğinden çalışıyor. hatta arka çarpışma önleme sistemi park ederken arkadaş duba attı onu bile algılayıp ani fren yapıp durdu. emniyet kemerinizin yan koltukta dahil takılı olduğundan da emin olun derim.

- sol ayna geri giderken inmez ama sağ ayna otomatik iniyor zaten aracın kendi özelliği.

- apple car play kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama şu dikkatimi çekti bazen kendiliğinden radyo ekranına geçiyor sonra tekrar apple car play dönüyor sanırım sinyalizasyon kaybı ile yapıyor olabilir spesifik yerlerde karşılaşıyorum genellikle.

- 14500km lerdeyim ortalama yakıt tüketimim 4.3lt/100km de lastiklerim halen fabrika çıkışlı michelin crossclimate memnunum asfalt için oldukça da iyi verilere sahip.

- @uuryzc üstad senin trim trim trim demen yüzünden ne zaman arabaya binsem nereden ses geliyor diye bakıp duruyorum. bozuk yollarda kesinlikle gelen sesler böyle sessiz bir araçta sinir bozucu oluyor. geçen videoda porsche kullanan biri trip seslerini çekmiş kaç milyonluk araçta bizimkisinden daha çok trim sesleri var üstad :)

- gaz ve fren pedallarınızda böyle sizi rahatsız eden bi durum yaşadınız mı? böyle hafif titreşimmiş gibi mi desem garip bişey ama sürekli değil.

- rodaj ile ilgili ben aracı alırken sormuştum biz hondayız ve kalitemiz ile anılırız dedi (reklamlar) öyle şunu yapma bunu yap diye bişey yok bu araçlar artık akıllı sistem en ufak sorun olsa size araç uyarı verir zaten dedi. istediğiniz gibi kullanabilirsiniz sıkıntı yok dediler. şöyle düşünün test araçlarını sport mode alıp tam gaz elektrikle gitme testi yapıyorlar hız sınırı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikoylmz -- 11 Ocak 2025; 8:48:24 >

• ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Benim yakit tüketimim yüksek. Otobanda çok kullanıyorum ve 130-140-150 basıyorum adaptif sabitleyici ile. Yokus iniş dinlemeden basıyorum 8000 km ortalamam 6.1. En yüksek İzmir İstanbul arası 8.1 lt gördüm. 140 - 150 lerde gittim hep. Son hız denedim 179 a falan cikiyor. Yol tutus super, 140-150 vs sağlam tutunuyor yerden yüksek olmasina rağmen. Ancak ses feci, motor ve ruzgar sesi çok fazla.

Evet trim sesi pandemi sonrası üretim araçların çoğunda varmış artık. Eskiden Mercedes a 180 1.5 dizel kullanıyordum onda hiç yoktu ses falan... biraz da şans işi galiba bu trim ses olayı.

Ayna inmesi geri viteste ve ayna ayar dugmesi "sağ ayna" konumda.oluyor sadece.

Fren pedalından "çıt çıt" diye ses geliyor bende ufak dokununca ve adaptifte kendisi fren yapınca bir ses var.

Rodaj falan yapmadım ben. 200 km kadar 100 km hızı geçmedim sonra da şehir dışına çıktım otobanda 120-130 civari yaptım 600 km civari yol. Hatta daha da hızlı gitmiş olabilirim dönüşte.

Aractan memnunum ancak şu Lexus LBX premium ic tasarım konsol ve çok sessiz. Çok fazla dikkatimi çekiyor. Her an hondayi satıp biraz ekleyip Lexus a geçebilirim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuryzc -- 12 Ocak 2025; 11:13:38 >

• innov8-galaxy s2 İ kullanıcısına yanıt
    Ben bir tehlike atlattım. Kafam dalgındı araci çalıştırdım d ye alacağıma r ye almışım vitesi, gaza basmamla şiddetli bir sesli uyarı ve araç zing diye durdu. Ekranda aktif çarpışma önleyici gibi bir uyarı verdi. Hemen arkamda duvar vardı ve bu özellik sayesinde duvara carpmadi araç. Bir kaç kez de arkamdan geçen yaya ve sağdan yola inen yaya nedeniyle aynı şekilde uyarı verdi ve durdu.

• sol aynanın açılmaması sorunu büyüdü, daha sık açılmamaya başladı ve servisten randevu aldım. servis kirlenme/tozlanma sorunundan olabileceğini, temizleme sonrası hala devam ederse parça değişimi yapılabileceğini söyledi. aynı sorunu yaşayıp çare bulan varsa paylaşabilirse memnun olurum.

• butcher87 B kullanıcısına yanıt

Bende de sorun devam ediyor. Siz hangi şehirdesiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul. servis sprey sıkıp gönderdi, sonrasında sorun devam ediyor, aynı sorun 2 günde tekrar yaşandı 1 kere daha. şimdi bir gün kalsın bakalım dediler tekrar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.