Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
50
Favori
75.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kışlık lastik olarak ne kullanıyorsunuz, kullanan varsa : )

• Blizzak LM 005 sipariş verdim.

• boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt

kaça almış oldunuz ?

link var mı? aşırı pahalanmış.. alıp/almam noktaısnda gidip geliyorum

• 18.000 bin 4lü takım. Karlas Oto Lastik Kocaeli’nden kargo yapıyorlar. Kredi kartına vade farksız taksit de var. Ben arayıp telefonda verdim siparişi. Sahibinden’de numaraları var. N11’de dükkanları var. N11’de biraz daha pahalıydı ayrıca benim karta vade farksız taksit yoktu, ondan aradım, yardımcı oldular.

Edit: Pahalı ama Erciyes/Palandöken planlarım var kısmetse. Riske atmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 24 Kasım 2023; 15:29:26 >
  • Aracım 200 kilometre oldu bugün :) Güzel yönlerini herkes saymış, nefis bir Japon aracı ve yılların Hondacısı olarak 2022 ile girdikleri tasarım değişikliği beni mest ediyor. Benim negatif sayılabilecek izlenimlerim şöyle:

2012 Honda Jazz’dan geçtim. O araç bile uakıt tüketimini A, B ve tüm kilometre olarak gösteriyordu. Burada aracın total kilometresinin (A’dan ya da B’den değil, ilk alındığı günden) yakıt tüketimini göstermemesi ilginç. Gözden kaçmış olabileceğini sanmıyorum, kasti gizlenmiş gibi geldi. Beş sene sonra piller bitince şehir içi 7-8’lere çıkınca total ortalamaya bakıp hibridine de bataryasına da küfretmeye başlamayalım diye her halde :) Aldığımda göstergeyi sıfırlamıştım umarım bir yanlışlık olmaz A’da kalır :)

Bagajın ayakla açılmama durumu fena rezillik. Honda globale yazar.

Bayinin araçla hediye verdiği lastik paspas biraz dandik, bugün seyir halinde gaz pedalının ucunu yakaladı ve gaz bildiğiniz takılı kaldı. Allahtan önüm boştu da bir kaza yaşanmadı. Bayiyle bu konuyu görüşeceğiz.

Aracın motoru 2023 Jazz h:ev ile birebir aynı. HRV Jazz’dan 150 kilo daha ağır. Jazzın 0-100ü 1 sn daha hızlı, bagaj hacmi aynı, depo hacmi aynı. Aslında itiraf edelim Jazz’a biraz bol gelen bir giydirme yapmışlar, adına da hrv demişler başkaca bir olayı da yok. Üstelik orta ve diz hava yastığı koymadıkları için ncap’i de düşürmüşler. (Aracın duramayıp yaya testlerinde mankenlerin içinden geçmesi de bu düşüşe katkı sağlıyor bu arada, ncap’in sitesinden direkt alıntıdır)

Ha benim geçmişteki Jazz zaten bağırması ile ünlü bir araç idi. HRV’nin daha beter bağırması da dert değil o yüzden sese alışkınım, zaten b-suv/c-suv serileri Amerika haricinde performanslı sürüş hiç bir şekilde vaadetmiyor, bu üzücü çünkü araç gayet sportif bir yapıda. Keşke atılgan da olabilseydi.

İleride bataryalar önrünü tüketince full benzinde gidip eşek gibi anıracağı belli. 3. senesinde piyasası daha tam ölmeden satmayı kafaya koydum.

Ek olarak: Cross Hybrid de alabilirdim ama Toyota bayisindeki tok görünümlü satıcıya kıl oldum. İki gün sonra arayıp yalvar yakar bayiye çağırdığında ise ben çoktan hrv’nin plakasını seçmiştim bile :)

Ayrıca: Aracın direksiyonu fazla yumuşak, spor modunda da çok değişmiyor. Yolu/virajı tekerlekten hissetmek imkansız, geri bildirim sıfır denecek seviyede. Tutuş konusunda sürüş güvenliği sistemlerine emanetiz. Bu da maalesef bir B-SUV alıcısının talep ettiği bir konfor özelliği sanırım, sürüş keyfini ciddi düşürüyor. Atari salonu yarış oyunu direksiyonu hissiyatı hoş değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 25 Kasım 2023; 1:9:27 >

• bu multimedia cihazı bizdekinin aynısı değil mi ? herşey yüklü gibi

your car i careyoutube
    avenue gadget contact www.wasap.my/60177974727
    https://www.youtube.com/watch?v=fpCX-p48C94&t=19s
  • ender E kullanıcısına yanıt

Bu videoda android auto aracılığıyla bağlanabilen bir android cihazı tanıtıyorlar hocam. Mi box gibi düşünebilirsiniz.

• tavsiye ediyor musunuz aracı tucson ile fiyatları çok yakın veya sportage ile bir de euro ncap'den neden 4 almış bu araç anlam veremedim.

• cucu87 kullanıcısına yanıt

3 mesaj üstte yazılmış.

genel olarak güzel araç, tek eksisi bağırması gerçekten bayır vb’de. Sade şehir içi için gayet yeterli.

• Sıfır fiyatı düşen tek araç 2023’te :D

Honda bu aracı pazarlamayı yanlış yaptı, Bayon, CHR ve Juke sınıfıyken Corolla Cross, Qasqai, Tucson ile yarıştırdı. Elinde patladı.

Sıfır sahibi olarak 3 haftada 80 bin lira zarar yedim ben de :)
    1.560.000 tl şu anda Aralık Anahtar teslim fiyatı. Bunun daha hibrit diye ikinci elde abi bataryası bitmiş diye fiyat kırılması olacak.

Japon’dan yediğimiz ilk kazığımız oldu. Hadi bakalım :)
  • Arkadaşlar merhaba ,

15 yıllık Opel Astra hb kullanıcısıyım . Arabadan anlamam hiç .

honda hrv hev almak istiyorum .

Orta paket Advanced 1560 tl idi ( değişmiş olabilir bilmiyorum .)

t rock pego 2008 kere de baktım . Bunlara göre kıyaslarsanız sevinirim .

ama bazı sorunlar kafamı araştırıyor .

-ilki parça sıkıntısı olur mu ? Parça zor bulunur dedikleri için yazıyorum . Honda’larda durum nasıl ?

boyum 1.85 aile arabası olacak , dar mı , genelde o yönde yorumlar var , 1,75 civarı arkadaşlar başımı çarpıyorum diye yorum yaptı .( İçi bu sayılan arabalara göre fark oluşturur mu, t rock a göre 2008 e göre .)

1,90 m sorun olmadı diyen de var. Sizce nasıl araba rahatsız eder mi ?

bagaj çok mu küçük ? 320 lt nasıl olur bilemedim .

hibrit olayı ilerde ne olur sanırım 6 yıl garanti var .

saç malzemesi özellikle ince geldi ön kaput özellikle.

satımı kolay olur mu ?

alternatif , austral alpin 1630 ,

Troc 1690 .

yorum yaparsanız mutlu olurum .

kısa zamanda sıfır almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyasb -- 10 Aralık 2023; 17:0:46 >

• Konyasb K kullanıcısına yanıt

Merhabalar, 42bin küsür kmdir aracı kullanıyorum, bu süreçte 2 bakıma soktum. Sorunsuz olarak sürüşe devam etmekteyim. Araba dar değil ferah fakat bir sportage kadar büyük değil. Boyum 175cm bir kez dahi kafam çarpmadı. Çarpanlar nasıl beceriyor bilemedim çünkü aracın içi yüksek yani baş kısmında mesafa var baya. Bagaj olayı "bana" yetiyor. Sizin kendi kullanımnız nedir bilemem onu gidip showroomda inceleyin. Hibrit motoru başarılı, toyotalardaki gibi bir kullanımı var. Kısa mesafelerde (ev-gym,ev-market) batarya dolu ise elektrikle gidip geliyorum ki bataryayı fullemek zor değil.T rock kısa süre kullandım onunla kıyaslayabilirim, motoru onun kadar performanslı değil fakat sürüş hissayati + yakıt + sağlamlık hissi açışından hrv sizi tatmin edecektir.

Benim açımdan tek - yönü var yalıtım.

Ek olarak 99 kasa civicden itibaren güncel kasa dahil olmak üzere bütün civic ve önceki nesil HRV ve güncel nesil HRVyi kullanmış biri olarak söylüyorum bugüne kadar hiç bir hondada parça sorunu çekmedim. Test sürüşü yapma imkanınız varsa yapın.

Edit: aracım 2022 model orta paket, evet bir yılda 42bin km yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiler -- 10 Aralık 2023; 19:18:53 >

• dunyao kullanıcısına yanıt

Yanmıyor

• Araç alma arefesindeyim hrv 1560, cupra leon 1500, pejo 408 de 1600e veriyorlar. 2020civicden geçecem ve gönlüm yine hondadan yana. Bu 3 araçtan hangisini önerirsiniz?
  • Aracı kullanan arkadaşlarla paylaşmak isterim. Hiç rot balans yaptırmadıysanız bi yaptırın benim ki 30binlerde gitti bunu da 120+ hızlarda ön takım titrerse anlayabilirsiniz.

Ek olarak bakımlara 15binde bir götürebilirsiniz

• Leon, 408 ve hrv ile kıyaslanacak bir araç değil. HB aracın dinamikleri farklı. 408 ile en büyük farkı cam farkı ve motoru bence. Cam tavan sorun değil diyorsanız ve yakıt da önemli diyorsanız hrv doğru seçim olacak ama tabi 408in iç mekanı da güzel arada bıraktırca seçimler.

• thiler kullanıcısına yanıt
    Sunroof da yakıt da önemli değil sadece yeni teknoloji, güvenlikli, değerini yitirmeyecek ve spor görünümlü bir araç olsun istiyorum. Bir de içine sığabilelim istiyorum. 2 çocuk var ama bebek arabası sorunumuz yok.
  • Şerit takip, adaptif sürüş, yaya algılama, fren destek sistemi gibi çok sayıda güvenlik özelliği var Honda SENSING yazıp araştırırsanız görürsünüz. Güvenlik kısmında hiç sorun yok. Spor görünümlü mü? evet bir 408 veya leon kadar spor durmuyor fakat "güçlü" bir duruşu var ve performans kısmında da sizi üzmez diye düşünüyorum elektrik motoru yardımıyla ara hızlanmalar güzel. Hibrit falan ama gazlamaya da müsait dağ yollarında   uçmakdere yollarında az gazlamadım. İç mekanı geniş ve ferah ben aynı ferahlığı 408de bulamadım. Showroomda arka yaşam alanını görmeniz iyi olur

Sağolun değerli görüşleriniz için. B-suv geçiyor ama c-suvlarla kapışıyor :)

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .

sanırım benzin deposu şöför mahalinin altındaymış , bu yüzden mi basık diyorlar bilmiyorum .

(tabi 2008 , t troc a göre kıyaslıyorum bu durumu .)

parça sorunu olmaması çok iyi bence .

teşekkür ederim .

saç kalitesi şimdiki arabalarda genelde böyle mi ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.