Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
44.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun öncelikle...bende 4 ay önce mavi yeni İ30 sytle otomatik benzinli aldım çok memnunum, herşeyden önce insanın içini açan bi duruşu bi yakışıklılığı var aracın.. çok yakıt sarfiyatıda yok ben 30 km gittiğim yolda (20km az dur kalk var) 5.6 lt ile ulaşıyorum. yakın mesafelered ort tüketimim 7,8-8 arası o da yürüyerek bile gidilebilecek yerlere..aracı yıkadığınız zaman özellikle yolda bütün gözler sizde o yüzden nazara karşı besmelesiz binmeyin...konfora gelince baz pakette bile yok yok, silecek resistansı bile var sıcak sıcak siliyor ön camı, o kadar çok göz varki araçta neyi nereye koyduyğunuzu unutturuyor, araç hoşgeldin melodisi, geç sönen farlar, 3 farklı direksiyon modu, ön cam buğu algılama, 100 mt ilerlemeden soğuk havalarda ısınan ön kabin havalandırma,12volt 2 adet priz çakmaklık vs vs bilinenleri saymıyorum bile..yani şu donanımlar diğer her tutucu markalarda +1-2 bin tl...çok güzel seçim kutlarım kazasız sürüşler inşallah hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1044ykp -- 17 Nisan 2013; 10:05:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: attci

İ30 'un 1.6 (benzinli)verisi----ş.içi: 8 lt--- ş.dışı: 4.7 lt.--- ortalama : 6 lt. imiş.
    İ30'un 1.6 (dizel)verisi--------ş.içi: 5.2 ------ş.dışı: 3.8 ---- 4.3 lt imiş.

yani ne yaparsak yapalım. dizelin ekonomisi ortada.ama tabi fiyat ve diğer şeylerde göz önünde olmalı TURBO motorda uzun yolda kendini hissettiriyor.ve yol bilgisayarında dizel olanda yapılabilecek menzili görmek ayrı bir zevk...

not: benzinli araç kullanıyorum..

+++

35 yıl benzinli kullandım, arada bir kez dizel mazda minibüs kullandım, şu anki aracım dizel, ekonomi bir başka oluyor depoyu fullüyorum ne zaman aldığımı unutuyorum, hele dizelin sesi yok mu adamı mest ediyor gır gır gır. 1700 devirden sonra turbo açılıyor bir ivmelenmesi var,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Çok sağ olun arkadaşlar. Satış temsilcim inşallah pazartesiye kadar yetiştirmeye çalışacağım diyor araç teslimini.

İyiymiş hocam.
    Bende tekrardan hyundai alırsam kesinlikle Anamur Hyundai Deryadan alırım

gel Serkan gel sana Eskişehir'den alalım, hemen teslim

Otosar iyi indirim yapmıyor abi
    Ben en başta Afyona hiç gelmeden Eskişehiri tercik etmeliydim abi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağ olun arkadaşlar. Satış temsilcim inşallah pazartesiye kadar yetiştirmeye çalışacağım diyor araç teslimini.

İyiymiş hocam.

belli mi olur belki indirim yaptırabiliriz.

• i30 100 kilometrede 10 litre yakar artık lineayı mumla ararsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyiymiş hocam.

belli mi olur belki indirim yaptırabiliriz.

Tamam abi kaşıntı tutarsa beraber gidelim otosara

• quote:

quote:

İyiymiş hocam.

Çok ilgililer Serkan. En azından Mezitli'dekiler o şekilde. Kendimi evimde hissettim gerçekten.
    Satış temsilcim Ayhan Bey, benim aracı incelemek için ölçüm cihazı beklediğimiz sırada "Hocam gel yemek yiyelim" dedi ben de ben yedim Ayhan Bey, sen şu dizel Style i30'un anahtarını ver bakayım dedi. Attı anahtarı, Ayhan Bey yemekteyken yarım saat kurcalamadığım yer kalmadı. Araç iyice içime sindi o esnada... İşte diğer bayan satış temsilcileri geliyor, nasıl sevdiniz mi filan.... Başka plazalarda araç incelersin, tepende beklerler... Hyundai Derya o anlamda mükemmel firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 17 Nisan 2013; 17:09:41 >

• Diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

İyiymiş hocam.

Çok ilgililer Serkan. En azından Mezitli'dekiler o şekilde. Kendimi evimde hissettim gerçekten.
    Satış temsilcim Ayhan Bey, benim aracı incelemek için ölçüm cihazı beklediğimiz sırada "Hocam gel yemek yiyelim" dedi ben de ben yedim Ayhan Bey, sen şu dizel Style i30'un anahtarını ver bakayım dedi. Attı anahtarı, Ayhan Bey yemekteyken yarım saat kurcalamadığım yer kalmadı. Araç iyice içime sindi o esnada... İşte diğer bayan satış temsilcileri geliyor, nasıl sevdiniz mi filan.... Başka plazalarda araç incelersin, tepende beklerler... Hyundai Derya o anlamda mükemmel firma.

Anamurdaki deryada aynı şekilde hocam.
    Bu arada f klavye ile yazıyorum daha dogrusu yazamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

i30 100 kilometrede 10 litre yakar artık lineayı mumla ararsın.

0 araç bekliyor arkadaş, insanın hevesini kırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Boşverin hocam, bu tarz hiçbir dayanağı olmayan işkembe-i kübrâdan yorumlara aldırış etmeyiz.
    Böyle yorumlarla hevesimiz kırılacak olsaydı....
    15 litre yakarım, 10 litre az olmuş deyim de arkadaşın hevesi kırılmasın bari.

• az km yapıyorsanız iyi yapmışsınız, çok yapıyorsanız da hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Nick, mesaj uyumu.
  • yeni aracınız hayırlı olsun ! güle güle kullanın .
    sanırım eskı aracınıza ısınamadınız o yüzden sattınız . yoksa dizel linea çok yakıyor da
    benzinli i30 a geçmek mantıklı gelmiyor
  • hayırlı olsun....
    artık yakıt-performans durumlarını yazarsınız inşallah...
    gerçek vaziyetini görmüş oluruz aracın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Boşverin hocam, bu tarz hiçbir dayanağı olmayan işkembe-i kübrâdan yorumlara aldırış etmeyiz.
    Böyle yorumlarla hevesimiz kırılacak olsaydı....
    15 litre yakarım, 10 litre az olmuş deyim de arkadaşın hevesi kırılmasın bari.

Hocam yakıt konusunda elbette benzinliler dizelden fazla yakar ama GDI motora artık lpg takılabiliyor hem de son sistem sıvı lpg. LDI diye geçen bu sistemde sıfır benzin tüketimi ile benzin performansını aynen alabiliyorsun. O yüzden yakıt seni üzer bir hal alırsa bu sistemi uygularsın fazlasıyla rahatlarsın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

quote:

quote:

İ30 'un 1.6 (benzinli)verisi----ş.içi: 8 lt--- ş.dışı: 4.7 lt.--- ortalama : 6 lt. imiş.

yani ne yaparsak yapalım. dizelin ekonomisi ortada.ama tabi fiyat ve diğer şeylerde göz önünde olmalı TURBO motorda uzun yolda kendini hissettiriyor.ve yol bilgisayarında dizel olanda yapılabilecek menzili görmek ayrı bir zevk...

+++

35 yıl benzinli kullandım, arada bir kez dizel mazda minibüs kullandım, şu anki aracım dizel, ekonomi bir başka oluyor depoyu fullüyorum ne zaman aldığımı unutuyorum, hele dizelin sesi yok mu adamı mest ediyor gır gır gır. 1700 devirden sonra turbo açılıyor bir ivmelenmesi var,

Gır gır yapma abi ya

• Hayırlı olsun, kazasız, belasız sürüşler dilerim. Bu GDI motor 97 oktan mı istiyor yoksa 95 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Hayırlı olsun, kazasız, belasız sürüşler dilerim. Bu GDI motor 97 oktan mı istiyor yoksa 95 mi?

95 Oktan yeterli olacaktır. 97 oktan daha çok büyük hacimli motorlar için tavsiye ediliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

quote:

quote:

+++

Gır gır yapma abi ya

ben yaparım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.