Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diagrams

5 Dk lık sürüşte yakıt tüketimimi ölçülür. bumudur sizin otomobil bilginiz ?

soğuk motor çalıştır , dipgaz ayağını çekme sonra aaa çok yakıyor.

+ performansı çok az
  • Ne yazsam siliniyor :))
    YA biri çıkıp artık ncap test sonuçlarını tümü ile koyabilrimi . sadece yandan çarpmaları istemiyorum. (şu an ncap sayfasına girip bakamıyorum. İnternet her yere yasaklı çalıştığım yerde. Bir bu forumu ve gazeteleri açıyor ne yazıkki )
    Birde malzeme kalite değerlendirme raporlarını. İşçilik kalitesi değerlendirme raporlarını koyabilirmi boş konuşmayı bırakıp.
    hyundai hangi plastiği kullanmış woswos hangisini cidden bu konu çok ilgimi çekmeye başladı.

Lütfen ama lütfen içinde 6 . his olmasın. Konsolu okşadığınızda aldığınız zevki duymak istemiyorum.

Bu mesajıda şikayet edip sildirin hadi göreyim sizi.

• İ30 :http://www.euroncap.com/results/hyundai/i30/478.aspx
    Golf :http://www.euroncap.com/results/vw/golf/2009/354.aspx

Toplamlarda %21 daha fazla İ30'un güvenliği.İ30 geçtiği tek yer sürücü ve yolcu bölümü.
  • Fil gözlüğü takıp yorum yapanlar çıkarın bir gözlüklerinizi de yüzünüzü görelim.Çok merak ediyorum şu i30'u kaç tanesi gidip kullandı ineledi şöyle alıcı gözüyle baktı da gelip burda yorumculuk oynuyor.Bari beğenmediysen beğenmedim de geç kardeşim.

Ordan giriyor burdan çıkıyor.Yok çok yakıyor, yok şasi sağlam değil,yok yan darbelerde iyi değil,yok konforlu değil,yok direksiyonu gemi dümeni gibi,yok hyundai işte ne beklenir ki,yok hava yastıkları açılmıyor,yok alman değil alamam,yok çakma araba,yok fakir arabası,yok marka imajı,yok ağırbaşlı değil,yok çizgileri çok uçuk bizim insanımız sevmez,yok hantal gitmiyor,yok sürüş hissi çok kötü,yok golf varken adı bile anılmaz,yok donanımı çok fazla,yok süslü oyuncakları ile göz boyuyor,yok o kadar parayı buna bağlamam,yok garantiye oynuyor,yok çakma japon,yok sıfır kokusu çok kötü kokuyor,yok taksi arabası da bidi bidi bidi...

Bu nedir böyle anlamadım arkadaş.Geriye ne kaldı?Hiç bir şey.Yahu bu i30'un hiç elle tutulacak bir yanı yokmuş meğerse.Biz toplum olarak önce içimizdeki fesatlığı yok etmemiz gerekiyor ki güzel taraflarından da bakabilelim bir objeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

Fil gözlüğü takıp yorum yapanlar çıkarın bir gözlüklerinizi de yüzünüzü görelim.Çok merak ediyorum şu i30'u kaç tanesi gidip kullandı ineledi şöyle alıcı gözüyle baktı da gelip burda yorumculuk oynuyor.Bari beğenmediysen beğenmedim de geç kardeşim.

Ordan giriyor burdan çıkıyor.Yok çok yakıyor, yok şasi sağlam değil,yok yan darbelerde iyi değil,yok konforlu değil,yok direksiyonu gemi dümeni gibi,yok hyundai işte ne beklenir ki,yok hava yastıkları açılmıyor,yok alman değil alamam,yok çakma araba,yok fakir arabası,yok marka imajı,yok ağırbaşlı değil,yok çizgileri çok uçuk bizim insanımız sevmez,yok hantal gitmiyor,yok sürüş hissi çok kötü,yok golf varken adı bile anılmaz,yok donanımı çok fazla,yok süslü oyuncakları ile göz boyuyor,yok o kadar parayı buna bağlamam,yok garantiye oynuyor,yok çakma japon,yok sıfır kokusu çok kötü kokuyor,yok taksi arabası da bidi bidi bidi...

Bu nedir böyle anlamadım arkadaş.Geriye ne kaldı?Hiç bir şey.Yahu bu i30'un hiç elle tutulacak bir yanı yokmuş meğerse.Biz toplum olarak önce içimizdeki fesatlığı yok etmemiz gerekiyor ki güzel taraflarından da bakabilelim bir objeye.

hocam size bişey söylimmi. onların %70 in babasında vw var. belki golf bile kullanmamıştır. yan koltukta oturmuştur işte. elin almanı yapmış , korelisi yapmış bizim türklerin eli bomboş hala daha başkasının yaptığına saygı yok. adama sorarlar sen naptında elin uzakdoğulusunu begenmiyorsun ? yok koreliymiş.. o koreli tüm türkiyenin metrolarını aldı. binin bir taksim metrosuna hyundai , binin bir habipler metrosuna hyundai.. adamlar sadece otomobile oynamıyor. tüm sektörlere oynuyolar.. hadi sende oyna tüm sektörlere dünya devleri firma arasına gir .. ama yok o elin korelisi değilmi.

• i30 yandan gelen darbede değil direk testinde göğüs bölgesinde biraz zayıf koruma sağladı. ekstrem bir durum. evet daha iyi koruma sağlasa daha iyi olurdu ama güvenlik açısından kötü demek mümkün değil. kötü olsa euro ncap 5 yıldız vermezdi. yandan darbe ile direk testi ayrı zaten. yandan darbede i30 başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 25 Temmuz 2012; 19:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

i30 yandan gelen darbelerde iyi değil..golf kapı gibi maşallah..
    bu arada porsche vw tarafından alındı..ufak bir not olarak kalsın..
    iyi forumlar..

hocam bildiğim kadarıyla golf'te kapı opsiyonel
  • quote:

Fil gözlüğü takıp yorum yapanlar çıkarın bir gözlüklerinizi de yüzünüzü görelim.Çok merak ediyorum şu i30'u kaç tanesi gidip kullandı ineledi şöyle alıcı gözüyle baktı da gelip burda yorumculuk oynuyor.Bari beğenmediysen beğenmedim de geç kardeşim.

Çok yerin de bir serzeniş olmuş.Beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

hocam size bişey söylimmi. onların %70 in babasında vw var. belki golf bile kullanmamıştır. yan koltukta oturmuştur işte. elin almanı yapmış , korelisi yapmış bizim türklerin eli bomboş hala daha başkasının yaptığına saygı yok. adama sorarlar sen naptında elin uzakdoğulusunu begenmiyorsun ? yok koreliymiş.. o koreli tüm türkiyenin metrolarını aldı. binin bir taksim metrosuna hyundai , binin bir habipler metrosuna hyundai.. adamlar sadece otomobile oynamıyor. tüm sektörlere oynuyolar.. hadi sende oyna tüm sektörlere dünya devleri firma arasına gir .. ama yok o elin korelisi değilmi.

Aynen anlattığın gibi dostum.Sana katılıyorum.

• Genelleme yapmaktan nefret ediyorum, hele ki insanları sınıflandırmaktan.. Ama yorumlara bakıyorum da -istisnalar haricinde- gerçekten hangi marka, hangi insana nasıl hitap ediyor kabak gibi ortada.

Evet ben de yaptım; genel konuştum, bir çok kişiyi ön yargıyla bir sınıfa ayırdım.Üstüne alınanlar buyursun topa tutsunlar mesajımı.Hiç umrumda olmaz, çünkü pek de iplemiyorum artık bazı tipleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli otomatik alacakların dikkatine
    Görüldüğü gibi tsi+dsg, gdi+6 ileri otm.'ye göre çok daha atak ve ekonomik bir makine.
    donanım farkı, 2. el değer kaybı, malzeme kalitesi, estetik vs karması subjektiftir.
    Benim kanaatim İLLA Kİ i30 alınacaksa, eski kasada olduğu gibi manuel ve dizel alınmalı ve 5 yıl binilmeli.
    Benzinli de kesinlikle Golf'tür..

i30 style
    Fiyat 46.800 TL
    0-100 11 sn
    ş.içi 9.1 LT
    max hız 192 km
    tork 164 nm

golf trendline
    Fiyat 49.100 TL
    0-100 9.5 sn
    ş.içi 7.7 LT
    max hız 200 km
    tork 200 nm

fark
    Fiyat 2.300 TL -% 5
    0-100 1.5 sn +%15
    ş.içi 1.4 LT +%18
    max hız 8 km +% 4
    tork 36 nm +%22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 25 Temmuz 2012; 20:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

Benzinli otomatik alacakların dikkatine
    Görüldüğü gibi tsi+dsg, gdi+6 ileri otm.'ye göre çok daha atak ve ekonomik bir makine.
    donanım farkı, 2. el değer kaybı, malzeme kalitesi, estetik vs karması subjektiftir.
    Benim kanaatim İLLA Kİ i30 alınacaksa, eski kasada olduğu gibi manuel ve dizel alınmalı ve 5 yıl binilmeli.
    Benzinli de kesinlikle Golf'tür..

i30 style
    Fiyat 46.800 TL
    0-100 11 sn
    ş.içi 9.1 LT
    max hız 192 km
    tork 164 nm

golf trendline
    Fiyat 49.100 TL
    0-100 9.5 sn
    ş.içi 7.7 LT
    max hız 200 km
    tork 200 nm

fark
    Fiyat 2.300 TL -% 5
    0-100 1.5 sn +%15
    ş.içi 1.4 LT +%18
    max hız 8 km +% 4
    tork 36 nm +%22

pek güzel hesaplamışsınız da bu i30 style otomatik 44 bin TL'ye alınabiliyor. bahsi geçen fiyat golf'ün kampanyalı fiyatı zaten 1 kuruş daha inmezler. oldu mu 5 bin TL fark. ya çift bölgeli otomatik klima ne oldu ? bluetooth ne oldu ? hani fonksiyonel direksiyon? daha sayalım mı ? şimdi siz trendline golf'ü alıp bir de bilgisayar toplar gibi toplayacak mısınız? onu oradan bunu şuradan yok rns 800 yok rcd 500 işte park sensörü de lazım. oldu mu o golf size en az 52 - 53 bin.

üstelik eylülde kasa değiştirecek golf...

• ben kimseyi suçlamıyorum. bizde enver paşa zamanında hasıl olan alman hayranlığı günümüze bu şekilde sirayet etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: Doufidan

Babamda Bluemotion 1.6 Tdi 105 ps var. 6 ay önce aldık . Amcamda da yeni i30 var ben pek standart değerlerinden falan anlamam ama arkadaşlar yapmayın ya ikisiyle de izmit ankara arası gidip geldim golf bambaşka bi konfor ya

Saffet naber yaw ?

Saffet ? Anlamadm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Babamda Bluemotion 1.6 Tdi 105 ps var. 6 ay önce aldık . Amcamda da yeni i30 var ben pek standart değerlerinden falan anlamam ama arkadaşlar yapmayın ya ikisiyle de izmit ankara arası gidip geldim golf bambaşka bi konfor ya

Saffet naber yaw ?

Saffet ? Anlamadm

Ntwdeki tosbağa öwücü saffet sandım seni

• bazıları vw'yi bazıları da hyundai'yi yere yere bitiremedi valla illallah geldi gına geldi kustum artık.
  • ben eski kasa i30 sahibi olarak bu ikisi arasında benzinli otomatikte golf, dizel manuelde i30 diyorum, 3. seçenek olsa benzinde her anlamda 2sinden daha dengeli (iyi demiyorum) bir donanım, performans, kalite, estetik, bakım riski (garanti sonrası gdi, tsi ve dsg arızaları ciddi masraf açar), 2. el değeri sunan Astra J derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

İ30 :http://www.euroncap.com/results/hyundai/i30/478.aspx
    Golf :http://www.euroncap.com/results/vw/golf/2009/354.aspx

Toplamlarda %21 daha fazla İ30'un güvenliği.İ30 geçtiği tek yer sürücü ve yolcu bölümü.

off ya ne yazık ki açamıyorum. Açsam bir yorumda bulunurumda :))

Arkadaşlar şunu bir türlü anlamıyor. Woswos da normal bir araba , otomobil yani. hani şu orta segment mi deniyor işte o sınıftan. Bir reno,bir citro bir toyota bir hyundai. Şahsen leonuda beğeniyorum insignia yıda , juke da yani illa bir markaya tapmak mı lazım.

• woswosum yok, akrabalarımında woswosu yok, şimdi birileri geliyor kırk yıllık golf ü i30 la dibine kadar kıyaslıyor ve sonuç olarak i30 alınır golf alınmaz diyor, o paraya değmez diyor. Tamam tercihinizi yapmışsınız siz zaten, bırakın insanlar da kendi tercihlerini yapsınlar, niye sevmediğiniz bir markayı kötüleme yoluna gidiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altotito

woswosum yok, akrabalarımında woswosu yok, şimdi birileri geliyor kırk yıllık golf ü i30 la dibine kadar kıyaslıyor ve sonuç olarak i30 alınır golf alınmaz diyor, o paraya değmez diyor. Tamam tercihinizi yapmışsınız siz zaten, bırakın insanlar da kendi tercihlerini yapsınlar, niye sevmediğiniz bir markayı kötüleme yoluna gidiyorsunuz?

Kendiniz küçümseyici kelimeler kullanıyorsunuz.''40 senelik bir wv karşısında hyundai kimmiş''demek olmaz.Wv kimse kötü marka demiyor diyemez de zaten.Ama birazcık ta insaf be güzel kardeşim.Hani şu golf yeni kasa,yeni astra,yeni focus olsa tamam diyeceğim.Daha halen neredeyse 5 senelik, yeni kasası ile platform değiştirmiş eski bir golf ile şu yeni i30'a kaka çekmek hiç samimi gelmiyor.

Ayıptır ya hiç yoksa aradaki yıl farkı bile alınması için bir neden.(Dizeller için konuşuyorum)

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.