Şimdi Ara

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: molarrr

bunun getz inde böyle problem yok,

i10, i20, ,i30 da yok,

accent de yok yok yok.

üst sınıf sonata sola çekiyor he mi?

Fix
    Or
    Repair
    Daily,

Found
    On
    Road
    Dead,

Bu hataları en dandik Ford, batmaktan kurtulmaya çalışan Opel bile yapmıyor artık.

Artı ben böyle hatayı son 40 yılda hiç bir firmada görmedim.

İnanın böyle bir hata yapılacak olsa pejo, reno, opel, ford, vw bunu hyundai firmasına bırakmaz kendileri yaparlardı.

Arkadaş ne içmiş acaba en dandik ford muş hahahahahahaha

Bunu, bunu alın dışarı.
  • Bir hata olduğunu yetkililer bile kabullenmiş fakat bizim forumdakiler karşı çıkıyor ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

ben bu işe inanmıyorum, hiç kusura bakmayın.

hyundai test sürüşlerinde görmeyecek,

filo halinde alan kiralama şirketleri fark etmeyecek,

bayiler, dergiler, test sürüşü yapanlar fark etmeden alacak????

saçmalığın daniskası, bu olay gerçek olsa hyunda nin ipini çekerler amerikada.

böyle fahiş hatayı reno, pejo bile yapmaz.

Bu hatayı Pejo veya Reno bile yapmaz diyorsunuz da , Peugeot ve Renault markaları Hyundai 'den kaliteli markalar, onların yapmayıp da Hyundai'nin yapması gayet normal karşılanabilir.

Bizim memleketimizde Hyundai Starex sahibi 3-5 tane çapulcu Hyundai fanatikliği yapıyor diye Hyundai düzgün bir marka mı oldu ?

Aynen öyle oldu.Ama fanatikler yüzünden değil hakettiği için.

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada.

Afedersin ama istersen bir primeranın orta konsoluna bak sonra konuş.Göstergelerin yerini değiştir al sana kusursuz iç tasarım ayrıca dijital saatte yakıyor.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 8 Ağustos 2011; 11:05:46 >

• Yorumlardan tek anladığım şey bu forumda hyundai çok kıskanılıyor.
  • Demek ki.Hyundai'nin tasarım ve değerlendirme süreçleri henüz olgun değilmiş.
  • yeni üretimleri sağa çeken halde yaparlarsa sorun kalmaz...bence sorun sağda...
  • Hyundai aştı diyorlardı gördük anca şerit çizgisini aşıyor
  • verilen linklere bakıyorum araç sahipleri ciddi seviyede şikayet ediyorlar hatta bazılarına "bu bir sorun değil hepsinde var araba böyle" denmiş, ama niyeyse bizim insanımız kabul etmiyor. kraldan çok kralcı olmayı herkesten daha hızlı öğreniyoruz.
  • Hyundai'ler 10 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle.Kendi sınıfındaki araçlarla kıyaslanması bile saçma
  • yahu ne adamlarsınız hyundai firması aracının sola çekme problemini kabul ediyor forumdaki hyundai fanatikleri kabul etmiyor böyle araç üretmesini bilmeyen firmalardan araç alınmaz

ha birde accent blue nin fiyatı 50.000TL oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

yahu ne adamlarsınız hyundai firması aracının sola çekme problemini kabul ediyor forumdaki hyundai fanatikleri kabul etmiyor böyle araç üretmesini bilmeyen firmalardan araç alınmaz

ha birde accent blue nin fiyatı 50.000TL oldu mu

Öyle deme şimdi onuda överler ilk tartışmada zorlayıp aracı C sınıfı yaptılar şimdi biraz daha kasarlar D sınıfı yaparlar aman diyim.Saygılar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49979966/tm.htm

eac aynı konuyu ısıtıp ısıtıp koyma daha yaratıcı ol kapasiten var ben eminim.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

ülkemize yatırım yapmış ve bana göre insanlara parasının karşılığını sonuna kadar veren bir markaya bu kadar kötüleme niye?audi,vw kimin markası?ben golf v kullanıyorum vw i severim ama hyundai de severim.çocukça tartışmalar bunlar.bir markayı kötülerken geniş çerçevede düşünün.hyundai son yıllarda çok iyi şler çıkarıyor ve adamlara (korelilere) helal olsun.bizim yerli bir markamız bile yok esas ona üzülün.

• toyota yi hiç sevmem ,almam da ama böyle bir sorun onlarda olsa bütün araçları geri toplamışlardi. mühendisleri olur ya hyundai ninkiler gibi aptal çıkarlarsa da parayı iade ederlerdi.
    marka güveni ışte budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

Bu hatayı Pejo veya Reno bile yapmaz diyorsunuz da , Peugeot ve Renault markaları Hyundai 'den kaliteli markalar, onların yapmayıp da Hyundai'nin yapması gayet normal karşılanabilir.

Bizim memleketimizde Hyundai Starex sahibi 3-5 tane çapulcu Hyundai fanatikliği yapıyor diye Hyundai düzgün bir marka mı oldu ?

Aynen öyle oldu.Ama fanatikler yüzünden değil hakettiği için.

Afedersin ama istersen bir primeranın orta konsoluna bak sonra konuş.Göstergelerin yerini değiştir al sana kusursuz iç tasarım ayrıca dijital saatte yakıyor.Saygılar.

Primera'ya bindikten sonra GENESİS'in içine binsen bu söylediklerinden utanırsın.(BEN BİNDİM VE İNCELEDİM.)Genesis herşeyden önce E segmentinde bir araç.Son olarak Şu an dünya pazarında 5. olan Hyundai,Nissan değil.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eac

quote:

quote:

pejo ve reno'nun adı çıkmış sadece.

Sene 1993; Renault Safrane;

Sene 1993 Peugeout 605 ;

bu otomobiller yollarda dolaşıyordu.

Safrane;

605;

iken 1993 hyundai sonata buydu;

Dış resimlerini hiç koymiyim, hyundaiciler oturup ağlarlar.

Bugün beğenilmeyen pejo ve reno'nun geçmişi bu iken hyundainin bu.

bu çok hoşuma gitti ya bravo eac

• safranın güzelliğine bak be
  • Ben mesajımda kalite ile ilgili bir yazı yazmadım sadece konsolun (Ç)alıntı olduğunu anlatmak istedim ki zaten arada sınıf farkları var zahmet olacak daha kaliteli olsun birde son olara E sıfını araç alacak olsam son araç olurdu.Saygılar.
  • hyundai neymiş birader haberimiz yokmuş, benim sokakta gördüğüm hyundailerden mi bahsediliyor yoksa yeni bir marka mı çıktı....
  • quote:

Artı ben böyle hatayı son 40 yılda hiç bir firmada görmedim.

Son CRV yeni çıktığında camber li yollarda sola çekiyordu isterseniz bir aratın.

Ek ; http://www.crvownersclub.com/forums/archive/index.php/t-1177.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 8 Ağustos 2011; 15:47:41 >
  • Çekme sorunu hala var maalesef. Böyle bir aracın böyle bir sorunla karşılaşması kötü. Geçen suriye plakalıydı galiba gördüm burda, önden görebildim sadece, güzel ve heybetli duruyordu, şahsen çekme sorunu olmayan sonatayı passata insigniaya tercih ederim.Şunuda söyleyim bu sorun dışında sonata kullanıcıları araçtan çok memnunlar. Yalnız merak ettiğim araba abd de çok satıyor neden? Birde amerika gibi ıvır zıvıra bile gereksiz davaların açıldığı bir yerde hyundainin ocağına nasıl incir ağacı dikmiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 8 Ağustos 2011; 15:01:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.