Şimdi Ara

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eac

quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

İstediginiz kadar arastirin merakla bekliyoruz.Ama kendinizi cok yormayin arastirip bulucam diye. Kendinize yazik ;)

Suç onda değil aslında üye yaparken bunlara yaş sınırı koymuyorlar sonra burda uğraştıklarımıza bak, muhatab almıyoruz yine de konuşuyor bu kadarı da oluyormuş.Bırak isteyen istediğini araştırsın kervan almış yürümüş çocukların laflarıyla araba alacaklar da almaz olur biter değil mi?

Sen beni muhattap almıyorsun diye ben sesimi kesmem.
    Ama ben konuştuğum zaman siz sesinizi kesersiniz.

25 yaşındayım ben. Senin yaşın kaç?
    Araştırmışlığın ne? Otomotiv teknolojisinde kaç yılını geçirdin?
    Kaç gece kafanı patlattın düşünerek?

Ben çocuk isem, sen daha doğmadın bu hayata anladın mı? O kadar büyük fark var aramızda.

Foruma üye olunur iken yaş sınırı değil IQ sınırı konulması taraftarıyım.
    Malum senin gibiler kendini çok zeki zannedenler;

"Niteliksiz insanlar, ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler."
    "Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimindedir."
    "Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da âcizdirler."

Ayrıca bakınız: DUNNING-KRUGER SENDROMU

Kardeşim sevgili eac! Hyundainin üretim hataları için yapmış olduğun araştırmayı ve onca gece patlattığın kafayı, motor araştırmaları için kullansaydın, bugün belki de 100 km de 2 lt benzin tüketen araçlara biniyor olurduk belki de.

Hyundai hataları konusunda doktoranı aldığını bir forum üyesi olarak onaylıyorum, yakında profesörlük haberlerini de umutla beklemekteyim. "Sola çeken prestij: Hyundai Sonata ve Kia Magentis" kitabının piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla beklemekteyim.

Hyundai Sonatanın sola çekmesini dert etmiyorum. Öyle sola çeken bir prestijim olsaydı keşke de, 108.000 yerine 70.000 e sahip olabilseydim. Üstelikte 108.000 e satılan 105 HP lik arabayı direksiyona dokunmadan sollayabilseydim.

Bir de, bu elindeki kanıtları cezan nedeniyle yayınlayamıyorsun sanırım. Genesiste bir problem var mı merak ettim. İlerde Bentley yerine bunlardan almayı düşünüyorum da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Dediklerinde Haklısın Benim Lafım Bu Dediklerine Değil... Ben Starex Kullanan 3-5 Çapulcu Lafına Takıldım.. Bende Starex Kullanıyorum Aynı Zamanda T5 De Transitte Kullanıyorum 3 Ününde Açıklarını Hatalarını Sorunlarını Söylüyorum.. Sonuçta Bunları Nüfusuma Almadım Bugün Hatalarını Söylerim Yarın Başkası Yararlanır Bir Teşekkür Eder..

Yanlış Anlaşıldıysak Affola Ben Sadece O Kelimeye Biraz Bozuldum..

Sen beni anlamadan direk savunmaya geçtin, o yüzden boşuna tartışma çıktı aslında...

Starex kullanan çapulcu ifadesini şuanda okuyan ve kendini bilen 1-2 kişi var forumda onlar üzerlerine alınmıştır zaten..
    Ben seni ne tanırım ne bilirim, niye senin için çapulcu diyeyim ?

Geçen bir Hyundai konusunda bu meşhur Starex sahibi arkadaşın bana özelden gönderdiği mesajı sana direk olarak kopyalayayım da ne tarz insanlar olduklarını az çok anlarsın, böylelikle "Çapulcu" kelimesinin çok hafif kaldığı kanaatine de varırsın.. Adamın hiçbir muhabbetimiz olmadığı halde bana durduk yerde gönderdiği mesajı aşağıya ekliyorum...

------------------------------------------------

"adam gibi yorum yapın ...... senin ailen baban amcandır. beni dellendirme gelirim yanına aklını alırım. insan gibi yorum yapın bir daha uyarmam buradan adresimi veririm sana bir derdin varsa yanımda konusursun"

---------------------------------------------

Bu arkadaş emrediyor biz kölelerine, Hyundai hakkında güzel yorumlar yapacakmışız yoksa aklımızı alırmış, ayrıyetten adres falan vericekmiş ( kendisi Muhtar zannedersem ) .. Şimdi gel de sen bana söyle bu tiplere kullanılacak tabir nedir ?

• Her araçta hata olabilir,olamaz diyen sallamış olur zaten,çoğunun kronik sorunları vardır,mesela opelin direksiyon kutusu sorunu gibi(99-2002 arası) şuan düzelttilermi bilmiyorum ama 3 yılda aynı sorun yaşatan büyük bir firma,insignia içinde aynısını diyebilirmiyiz yada wolkswagenin hatırlayamadığım modellerindeki elektrik problemi keza toyotanın gaz sorunu vs. vs. uzar gider,kullanan ve yaşayan varsa aracının sorunlarını anlatır kroniksede üretici sıkıştırılıp sonuç alınmaya çalışılır,önceki sayfadaki arkadaşım güzel anlatmış,her firmanın sorunları olabilir önemli olan bunların üretici tarafından kabullenilip düzeltme yoluna gidilmesi,sorun hyundai nin burda ne yaptığı,desteği varmı yokmu,bu olmalı,marka fanatikliği değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.