Şimdi Ara

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eac kardeş bence çok üstlerıne gitme yeter
  • Bentley modelleri ile kıyaslanan bu muydu? Ha yok o Genesis'ti pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

İstediginiz kadar arastirin merakla bekliyoruz.Ama kendinizi cok yormayin arastirip bulucam diye. Kendinize yazik ;)

Suç onda değil aslında üye yaparken bunlara yaş sınırı koymuyorlar sonra burda uğraştıklarımıza bak, muhatab almıyoruz yine de konuşuyor bu kadarı da oluyormuş.Bırak isteyen istediğini araştırsın kervan almış yürümüş çocukların laflarıyla araba alacaklar da almaz olur biter değil mi?
  • Evet sonata sorunlu hepsinde olmasada sık sayılacak kadar çekme sorunu var ama ona rağmen satıyor vw passata bakın birde sonataya amerikada. Sonata en çok satan 7. araç. Passatın ismi bile yok. Bozuk hyundai bile passattan çok satıyor. Ayrıca almadan önce test edin çekmiyorsa alın diyorlar kullananlar çok memnun 2.0 t 274 bg hoş bir motoruda var.

http://online.wsj.com/mdc/public/page/2_3022-autosales.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 12 Ağustos 2011; 11:22:59 >
  • Şu forumdaki arkadaşları anlamıyorum nedense . Japonlar Koreliler hata yapsa oooo tüm Hyundai kötü mal yapıyor ooo genesis şöyle ooo genesis böyle . Sonata sağa çekiyor . Ulan sanki Genesise , Sonataya bindin sanki . Adamlar gerek teknolojisini japonlardan çalarak gerek birtakım şeyleri kendileri katarak kendi markasını yapmış . Şu ana kadar sonatayı sevmiyorum . Hyundaiyide sevmiyorum . Ama markayı kötüleme hakkımız yok . Hem sanane amerikadaki arabadan sen git altındaki arabaya bak ne var ne yok diye . Daha Türkiye olarak Etox gibi kıytırık arabamız varsa ( daha üretime bile geçmedi ) . Hyundaiye söyleyecek lafımız yok .
  • amerikada çok satması iyi olduğu anlamına mı geliyor? çok satan iyiyse türkiyede de passat d sınıfının en iyisi o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

amerikada çok satması iyi olduğu anlamına mı geliyor? çok satan iyiyse türkiyede de passat d sınıfının en iyisi o zaman...

Bir arabanin cok satmasi o arabanin iyi oldugunu gosterir. Eger araba iyi olmasa herkes enayi gibi o arabayi almaz. Turkiye de d sinifinda hangi arac en cok satilmissa o da bir adim ondedir. Ama bu passat midir yoksa baska bir marka midir bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

amerikada çok satması iyi olduğu anlamına mı geliyor? çok satan iyiyse türkiyede de passat d sınıfının en iyisi o zaman...

Bir arabanin cok satmasi o arabanin iyi oldugunu gosterir. Eger araba iyi olmasa herkes enayi gibi o arabayi almaz. Turkiye de d sinifinda hangi arac en cok satilmissa o da bir adim ondedir. Ama bu passat midir yoksa baska bir marka midir bilemiyorum.

satış rakamlarının iyi olması aracın iyi olduğunu göstermez, en basitinden f/p oranın iyi olduğunu gösterebilir, akabinde buna bağlı olarak da ikinci eli, parça bolluğu, servis çokluğu vs. gibi faktörler rol oynar...
    Şu ana kadar gördüğüm bu sola çekme olayı gerçek gibi, yolda düz gidemeyen bir arabanın hala iyi olduğunu neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz anlamış değilim, belli ki ağır bir mühendislik hatası var, ve benim bildiğim o amerikadaki dahiler ilk kazada hyundainin kanını eme eme bitirir, hatta sadece tazminat davası açmak için bile o aracı alırlar.....
    ayrıca frenlerinin bazen tutmaması ile ne farkı var bunun?dürüst olun bu haliyle forumda kim bu arabayı alır?

• Milletimiz kadar Duygusal bir ırk var mı dır acaba..
  • quote:

quote:

quote:

satış rakamlarının iyi olması aracın iyi olduğunu göstermez, en basitinden f/p oranın iyi olduğunu gösterebilir, akabinde buna bağlı olarak da ikinci eli, parça bolluğu, servis çokluğu vs. gibi faktörler rol oynar...
    Şu ana kadar gördüğüm bu sola çekme olayı gerçek gibi, yolda düz gidemeyen bir arabanın hala iyi olduğunu neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz anlamış değilim, belli ki ağır bir mühendislik hatası var, ve benim bildiğim o amerikadaki dahiler ilk kazada hyundainin kanını eme eme bitirir, hatta sadece tazminat davası açmak için bile o aracı alırlar.....
    ayrıca frenlerinin bazen tutmaması ile ne farkı var bunun?dürüst olun bu haliyle forumda kim bu arabayı alır?

Bakin. Bir araba cok satmissa dediginiz gibi f\p orani artar. Haliyle ikinci eli de artar. Sonucta 10 araba varsa 10 u da sifir alinmis degil ya.cok tutulan bir arabanin yedek parcasi da cok olur. Ornegin corolla vs megane. Zibil gibi kayniyor piyasada. Hem eski hem yeni modelleri. Simdi siz bu arabalara kotu diyebilir misiniz.Benim mantigima gore bunlar siniflarinda cok iyi arabalardan birisidir.

Diger konuda da altini cizerek soyluyorum Ulkemizde olsa ve de sorun halledilebilir olsa saga sola cekmesi umrumda olmaz bir dk dusunmem alirim. Yanilmiyorsam da İ40 lar gelecek ulkemize. Hep beraber gorelim nesi var nesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

İstediginiz kadar arastirin merakla bekliyoruz.Ama kendinizi cok yormayin arastirip bulucam diye. Kendinize yazik ;)

Suç onda değil aslında üye yaparken bunlara yaş sınırı koymuyorlar sonra burda uğraştıklarımıza bak, muhatab almıyoruz yine de konuşuyor bu kadarı da oluyormuş.Bırak isteyen istediğini araştırsın kervan almış yürümüş çocukların laflarıyla araba alacaklar da almaz olur biter değil mi?

Sen beni muhattap almıyorsun diye ben sesimi kesmem.
    Ama ben konuştuğum zaman siz sesinizi kesersiniz.

25 yaşındayım ben. Senin yaşın kaç?
    Araştırmışlığın ne? Otomotiv teknolojisinde kaç yılını geçirdin?
    Kaç gece kafanı patlattın düşünerek?

Ben çocuk isem, sen daha doğmadın bu hayata anladın mı? O kadar büyük fark var aramızda.

Foruma üye olunur iken yaş sınırı değil IQ sınırı konulması taraftarıyım.
    Malum senin gibiler kendini çok zeki zannedenler;

"Niteliksiz insanlar, ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler."
    "Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimindedir."
    "Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da âcizdirler."

Ayrıca bakınız: DUNNING-KRUGER SENDROMU

• hyundainin gelişimini kıskanmayın o hata filan değil otomatik park sistem i, otomatik ani fren sistemi , var buda BUDA GELİŞMİŞ HYUNDAİNİN OTOMATİK SOLLAMA SİSTEMİ öğrenin artık bunları ilkel arabaya binmekten anlamıyorsunuz siz teknolojiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner35

hyundainin gelişimini kıskanmayın o hata filan değil otomatik park sistem i, otomatik ani fren sistemi , var buda BUDA GELİŞMİŞ HYUNDAİNİN OTOMATİK SOLLAMA SİSTEMİ öğrenin artık bunları ilkel arabaya binmekten anlamıyorsunuz siz teknolojiden

Trafiğin soldan aktığı ülkelerdeki sağdan direksiyonlu modellerde otomatik sollama yapmasın ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: oner35

hyundainin gelişimini kıskanmayın o hata filan değil otomatik park sistem i, otomatik ani fren sistemi , var buda BUDA GELİŞMİŞ HYUNDAİNİN OTOMATİK SOLLAMA SİSTEMİ öğrenin artık bunları ilkel arabaya binmekten anlamıyorsunuz siz teknolojiden

Trafiğin soldan aktığı ülkelerdeki sağdan direksiyonlu modellerde otomatik sollama yapmasın ama.

lütfen haluk23 bey biraz sabır adı üstünde gelişiyor.. kırmızılar sola çekiyormuş , yeşiller çekmiyor düz gidiyormuş,laciverti sağdan yapılcak renk renk bu bir devrim niteliğindeki yeniliktir 2012 sonuna doğru önü kalkanı(low rider) yapılacak desteklerimizle

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: molarrr

ben bu işe inanmıyorum, hiç kusura bakmayın.

hyundai test sürüşlerinde görmeyecek,

filo halinde alan kiralama şirketleri fark etmeyecek,

bayiler, dergiler, test sürüşü yapanlar fark etmeden alacak????

saçmalığın daniskası, bu olay gerçek olsa hyunda nin ipini çekerler amerikada.

böyle fahiş hatayı reno, pejo bile yapmaz.

Bu hatayı Pejo veya Reno bile yapmaz diyorsunuz da , Peugeot ve Renault markaları Hyundai 'den kaliteli markalar, onların yapmayıp da Hyundai'nin yapması gayet normal karşılanabilir.

Bizim memleketimizde Hyundai Starex sahibi 3-5 tane çapulcu Hyundai fanatikliği yapıyor diye Hyundai düzgün bir marka mı oldu ?

Düzgün Konuş Sen Necisin ? .. Önce Biraz Düzgün Yazmayı Öğrende Sonra Gel Yorumunu Yap.. Hemen Çirkefleşin Zaten..

Asıl Çapulcu Kimdir Biliyormusun İnsanları Kullandıgı Arabalarına Göre Degerlendiren Çapuldu Diye Hitap Eden Şahsiyetlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 28 Ağustos 2011; 18:40:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: molarrr

ben bu işe inanmıyorum, hiç kusura bakmayın.

hyundai test sürüşlerinde görmeyecek,

filo halinde alan kiralama şirketleri fark etmeyecek,

bayiler, dergiler, test sürüşü yapanlar fark etmeden alacak????

saçmalığın daniskası, bu olay gerçek olsa hyunda nin ipini çekerler amerikada.

böyle fahiş hatayı reno, pejo bile yapmaz.

Bu hatayı Pejo veya Reno bile yapmaz diyorsunuz da , Peugeot ve Renault markaları Hyundai 'den kaliteli markalar, onların yapmayıp da Hyundai'nin yapması gayet normal karşılanabilir.

Bizim memleketimizde Hyundai Starex sahibi 3-5 tane çapulcu Hyundai fanatikliği yapıyor diye Hyundai düzgün bir marka mı oldu ?

Düzgün Konuş Sen Necisin ? .. Önce Biraz Düzgün Yazmayı Öğrende Sonra Gel Yorumunu Yap.. Hemen Çirkefleşin Zaten..

Asıl Çapulcu Kimdir Biliyormusun İnsanları Kullandıgı Arabalarına Göre Degerlendiren Çapuldu Diye Hitap Eden Şahsiyetlerdir...

Ben neciyim biliyor musun?

- Burada devasa büyüklükte bir hatasından bahsedilen Hyundai firmasının hatasını kabul etmekten bile aciz, körü körüne savunan , elinde tek bir done olmadan Hyundai reklamı yapmaya çalışan,
    - Hyundai markasını savunmasının tek sebebi, altında halihazırda 15 milyarlık bir Hyundai Starex olması olan, (aslında altında başka bir marka olsaydı, onun fanatiği olacaktı)
    - Hyundai hakkında olumsuz bir yazı gördüğünde, cevap olarak " Hyundai ile dalga geçmeyin, ben bu konuda çok hassasım " diye karşılık yazabilen.
    - Hyundai markasına yazılan her olumsuz yazının sanki kendisine edilmiş bir hakaret olduğunu düşünen,
    - Hyundai hakkında olumsuz birşeyler okuduğu anda sinirleri tepesine çıkacak kadar psikolojik sorunları, doyuma ulaşamamış erkeklik sendromları olan, toplum içinde kabul görememişliğin dışavurumunu hat safhada yaşayan ...

Kısacası bu yukarıda yazdığım Hyundai fanatiklerinden değilim...

Altımda Opel olmasına rağmen Opel'i köpeğin Dötüne sokmaktan çekinmem,
    Altımda Golf varken eleştirmekten çekinmem,
    Altımda 300C varken de açık seçik hatalarını yazmaktan bozulmam,

Sanırım şimdi benim neci olduğumu idrak etmişsindir.

Peki ben sana soruyorum, sen necisin arkadaşım ? Sen necisin de benim yazımdan insanları arabalarına göre değerlendirdiğim sonucuna varabildin ?

• Ben Bu Konuda Hyundai Bunu Yapmış Şunu Yapmış Haklı Yada Haksız Dedimmi ? Demedim..
    Bu Şekilde Malının Arkasında Durmuyorsa Sorunu Gİdermiyorsa Yazıklar Olsun Derim .. Sonatam Da Yok Olmadıgı İçin Sorunu Yaşamadım Bilmiyorum..

Peki Ne Demek O 3-5 Starex Kullanan Çapulcu ? Bu Değilmi İnsanların Arabasına Göre Degerlendirmek.. İsteyen İstedigi Aracı Savunur Savundumu Çapulcumu Oluyor.. Araba 15 Milyar Ama O Adamın İşini Görüyormu Görüyor Oldu Bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 28 Ağustos 2011; 19:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Ben Bu Konuda Hyundai Bunu Yapmış Şunu Yapmış Haklı Yada Haksız Dedimmi ? Demedim..
    Bu Şekilde Malının Arkasında Durmuyorsa Sorunu Gİdermiyorsa Yazıklar Olsun Derim .. Sonatam Da Yok Olmadıgı İçin Sorunu Yaşamadım Bilmiyorum..

Peki Ne Demek O 3-5 Starex Kullanan Çapulcu ? Bu Değilmi İnsanların Arabasına Göre Degerlendirmek.. İsteyen İstedigi Aracı Savunur Savundumu Çapulcumu Oluyor.. Araba 15 Milyar Ama O Adamın İşini Görüyormu Görüyor Oldu Bitti..

Adamın altında 15 milyardan daha ucuz araba da olabilir, 5 milyarlık şahin de olabilir...

Ama altındaki 15 milyarlık arabayı körü körüne savunup da, Hyundai marka araç alanlar akıllıdır, diğerleri boşu boşuna fazladan para veren enayilerdir gibi saçma laflar ediyorsa çapulcudur, o kadar..

Hep söyledim yine söylüyorum, sen veya ben biniyoruz diye, altımızdaki araba ultra lüx premium olmaz, en iyi araba da olmaz...

Bu tarz iddialarda bulunmak kişilik problemidir, böyle problemli tipleri bozacak benim gibi tipler emin ol her zaman çıkacaktır. Ben yaptığımda yanlış birşey görmüyorum.

Adam bugün Hyundai'ye biniyor, fanatik Hyundaici kesiliyor başımıza, yarın gidiyor Volkswagen araç satın alıyor, VW 'yi kral ilan ediyor, ilerleyen zamanda Toyota satın alıyor, dünyanın en sorunsuz arabası diye ilan ediyor.
    Böyle tiplerden artık tiksinti geldi, tekrar ediyorum bu tarz insanlar cebinde kaç parası olursa olsun, altında ne araba olursa olsun ÇAPULCU'dur...

• Dediklerinde Haklısın Benim Lafım Bu Dediklerine Değil... Ben Starex Kullanan 3-5 Çapulcu Lafına Takıldım.. Bende Starex Kullanıyorum Aynı Zamanda T5 De Transitte Kullanıyorum 3 Ününde Açıklarını Hatalarını Sorunlarını Söylüyorum.. Sonuçta Bunları Nüfusuma Almadım Bugün Hatalarını Söylerim Yarın Başkası Yararlanır Bir Teşekkür Eder..

Yanlış Anlaşıldıysak Affola Ben Sadece O Kelimeye Biraz Bozuldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 28 Ağustos 2011; 20:45:04 >
  • Beyler araç sola çekiyor mu çekiyor. O zaman daha inkar etmenin bir manası yok. Kabullenin artık. Ayrıca çok satılan araç aracın iyi olduğunu göstermez. Bakınız 20 yıl öncede tofaş çok satıyordu. Ne şimdi tofaş çok mu iyi? Örnek vermek gerekirse mesela yukardaki arkadaşın imzasında görüyorum ve bunun gibi çok araç var. Cherysler 300C bu araç kötümü? Herkes kendi aracını bir noktada eleştirmeli. Gerçekleri görebilmeli. Sorun istiyorsanız kendi aracımın bütün kötü özelliklerini sayayım. Ama aracım çok iyi hiç sorunu yok çok süper araç demedim hiç bir zaman. Aksine dışa vururum kötü taraflarını.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.