Şimdi Ara

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Ben mesajımda kalite ile ilgili bir yazı yazmadım sadece konsolun (Ç)alıntı olduğunu anlatmak istedim ki zaten arada sınıf farkları var zahmet olacak daha kaliteli olsun birde son olara E sıfını araç alacak olsam son araç olurdu.Saygılar.

Zaten bu forumda bir aracı Hyundai ürettiyse tasarımları kesinlikle ÇALINTIDIR,özgün olamaz;mühendisleri APTALDIR,hatalı araç yapar durur;araçlar kalitesizdir ve fahiş fiyatlara satılıyodur.Ancak gel gör ki Fiat,Reno,Pejo'nun ayak basamadığı ABD pazarını domine eden bir marka ve dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası da Hyundai'dir.BİRİSİ FENA YANILIYOR AMA KİM?SÖZÜM SADECE SİZE DEĞİL ŞU YUKARIDAKİ SAÇMA SAPAN YORUMLARI YAPAN HERKESEDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 8 Ağustos 2011; 15:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eac

605;

<<Yeni Hyundai Sonata'nın sola çekme problemi>> Yeni bilgiler geldi 2. sayfada.

iken 1993 hyundai sonata buydu;

Fotoğraf çekimi açısından Hyundai'e haksızlık var burada.

605 gündüz ve neredeyse stüdyo çekimi kadar başarılı iken Sonata gece ve flaşı ayarsız (muhtemelen ayarlanmıyor da :) ) bir makineyle amatörce çekilmiş.

Aynı şartlarda çekildiğinde iki araçta da bomboş bir direksiyon simidi (Yıl 2011 ve 508 hariç tüm Peugeot direksiyonları hala bomboş, orası da ayrı :) ), siyah renkli çok kaliteli olmayan bir göğüs ve çevirmeli düğmeler olduğu daha net görülecektir.

Ahşap ya da ahşap görünümlü çıta konması 605'i ne kadar kaliteli yapar orası ayrıca sorgulanabilir.

Ayrıca Sonata son günlerin forumda moda ifadesi "apaçi" eğilimli bir arkadaşa ait olmalı ki pedallar değişmiş, mavi atraksiyon yapılmış, dandirik bir de cd çalar eklenmiş.

Not: Peugeot ya da Hyundai marka aracım yok ve daha önce de olmadı.

• @haluk23 hocam ayrıca safrane ve 605 e segmenti,sonata ise d segmenti...
  • Haluk hocam boşverin,adam bir kere iyi niyetli değil ki konuyu açarken.Ayrıca Safrane ve 605 E segment,Sonata D segment,bunu bile bilmeyenler var forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Haluk hocam boşverin,adam bir kere iyi niyetli değil ki konuyu açarken.Ayrıca Safrane ve 605 E segment,Sonata D segment,bunu bile bilmeyenler var forumda.

Hakikaten çok doğru primera ile genesis in iç mekan kalitesini kıyaslayanda var bu forumda.Saygılar.
  • quote:

quote:

Ben mesajımda kalite ile ilgili bir yazı yazmadım sadece konsolun (Ç)alıntı olduğunu anlatmak istedim ki zaten arada sınıf farkları var zahmet olacak daha kaliteli olsun birde son olara E sıfını araç alacak olsam son araç olurdu.Saygılar.

Zaten bu forumda bir aracı Hyundai ürettiyse tasarımları kesinlikle ÇALINTIDIR,özgün olamaz;mühendisleri APTALDIR,hatalı araç yapar durur;araçlar kalitesizdir ve fahiş fiyatlara satılıyodur.Ancak gel gör ki Fiat,Reno,Pejo'nun ayak basamadığı ABD pazarını domine eden bir marka ve dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası da Hyundai'dir.BİRİSİ FENA YANILIYOR AMA KİM?SÖZÜM SADECE SİZE DEĞİL ŞU YUKARIDAKİ SAÇMA SAPAN YORUMLARI YAPAN HERKESEDİR.

Kendi adima yorumunuz icin tesekkur ederim. Cok yerinde bir yorum ve konuyu ozetleyen bir yorum ;) Hyundai firmasi ( tabir i yerindeyse ) tavugunuza kis mi dedi arkadas. Neden cekemiyorsunuz su markayi. Gunumuzde devir saatinden calinan oradan buradan kisitlanan bir reno ya binmektense pasa pasa hyundai alirim. Kaldi ki gunumuz arabalarinin hepsi pahali. Sadece Hyundai mi asiri pahali ? Ornegin accent blue. Gecmisteki accent ler ile bir mi. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Ozellik artinca fiyat ta o kadar artacak tabi. Kaldi ki adamlar neye gore hangi kriterlere gore odul verdiklerini siz den bizden daha iyi bilirler. Demek ki marka kendini gelistirmis ki odul u de kazanmislar. Markayi karalayacaksiniz diye sacma sapan yorumlarda bulunmayin lutfen. Ortada bir sorun var mi ? Tabiki var. Fakat her araba kusursuz mu ? Bir dusunup iki yazacagimiza iki dusunup bir yazarsak bence dAha saglikli olur. Saygilar.

• quote:

Haluk hocam boşverin,adam bir kere iyi niyetli değil ki konuyu açarken.Ayrıca Safrane ve 605 E segment,Sonata D segment,bunu bile bilmeyenler var forumda.

Evet kesinlikle iyi niyetli değil..Konuyu açarken hep büyük,büyük yazmış sanki hyundai ona bişi yapmış gibi..
  • quote:

quote:

Hakikaten çok doğru primera ile genesis in iç mekan kalitesini kıyaslayanda var bu forumda.Saygılar.

Bunu yapan sizsiniz,ben değil.Ayrıca iki konsol birbirine benzeyince ne oluyor?piyasadaki tüm araçlar özgün tasarımlı mı?ÜSTELİK BANA GÖRE BENZEŞMİYORLAR.Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Bunu yapan sizsiniz,ben değil.Ayrıca iki konsol birbirine benzeyince ne oluyor?piyasadaki tüm araçlar özgün tasarımlı mı?ÜSTELİK BANA GÖRE BENZEŞMİYORLAR.Saygılar.

Oha diyorum başka bir şey demiyorum ALLAHtan aynı konuda geçti olay bu arada konuyu açan arkadaşa laflar atılmış hyundai ona birşey mi yapmış gibisinden bende merak ettim hyundai size ne veriyor acaba.Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oha diyorum başka bir şey demiyorum ALLAHtan aynı konuda geçti olay bu arada konuyu açan arkadaşa laflar atılmış hyundai ona birşey mi yapmış gibisinden bende merak ettim hyundai size ne veriyor acaba.Saygılar.

İlk önce yukarıdaki HAKARETLERİ,AŞAĞILAMALARI teker teker okuyun,Hyundai o arkadaşlara ne yapmış sorusunun cevabını alalım,bunu sonra düşünürüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk önce yukarıdaki HAKARETLERİ,AŞAĞILAMALARI teker teker okuyun,Hyundai o arkadaşlara ne yapmış sorusunun cevabını alalım,bunu sonra düşünürüz.

Merak etme hepsini okudum hyundai o arkadaşlara birşey yapmamış onlar sadece açılan konuya bağlı kalarak ve doğal olarak eleştiri yapmışlar konuyu açan arkadaşta önemli bulduğu cümleleri büyük yazmış bunu çözdük hadi şimdi hyundai size ne veriyor.Saygılar.

• konuyu açan arkadaşın hyundai ile arası neden kötü? bi sıkıntı felan mı yaşadı acaba. merakımdan soruyorum.
  • Bu konuda şunu gördüm..

1- Hyundai kabul etmiş fanatikleri hâlâ savunuyor körü körüne.. (Her markada sorun çıkıyor ötekiler kendini aklamasın)

2- Hyundai yi ne çekemeyenler varmış.. Açık buldular ya saldırıyorlar..

bunun altında yatan neden şu; Avrupa - Uzak Doğu savaşı başka bişey değil.. bazıların isim yapmış markalara rakipden korkuyor..
  • @Jamais Vu,
    Yukarıdaki o aşağılamalara eleştiri diyorsan göz doktoruna görünmeni ve tekrar dikkatlice okumanı tavsiye ederim.Ayrıca Hyundai bana 1 adet gemi verdi arkadaşım,rahatladın mı?Yoksa kıyaslanan Reno,Pejo gemi üretemiyor mu?

• Bize bu ulkede 75 kusur milyon insanda oldugu gibi arac uretme disinda baska bisey vermiyor. Kaldi ki Hyundai kuran ne babamizin oglu ne de hissemiz var. Ama kuru kuru ya bir markayi kotulemektense tarafli olarak markayi savunuyoruz. En azindan kendi adima boyle.
  • Küçükken topu Hyundai Assan'a kaçmış diyorlar. Ne kadar doğrudur bilemem.
  • bir otomobil firması düşünün dünya pazarında 5. sırada, ve bir otomobil firması düşünün kendi ürettiği arabada yaşadığı sorunu anlayamıyor
  • quote:

Hyundai sözcüsü Jim Trainor da sorunu anlayabilmek için çok sıkı çalıştıklarını ve sonuca ulaşmayı başaracaklarını ifade ederken, Hyundai'nin içinden çıkan fısıltılar, sorun görülen Sonata'ların tümünün ön takımının komple değişmesi gerektiğini ancak şirketin buna yanaşmadığını ve geçici çözümler üreterek bu durumun altından kalkmaya çalıştığını ifade etti.

Hyundai sözcüsü Jim Trainor da sorunu anlayabilmek için çok sıkı çalıştıklarını ve sonuca ulaşmayı başaracaklarını ifade ederken, Hyundai'nin içinden çıkan fısıltılar, sorun görülen Sonata'ların tümünün ön takımının komple değişmesi gerektiğini ancak şirketin buna yanaşmadığını ve geçici çözümler üreterek bu durumun altından kalkmaya çalıştığını ifade etti.

Bu cümle herşeyi kısa ve net ifade ediyor. Hyundai sahibi arkadaşlar hiç boşuna savunmasın,
    Neticede kul yapımı bir makinedir araba. Ama firmanın sorunun arkasında durup en kısa zamanda düzeltmesi gerekir, aracı yere asimetrik bastırıp düz gitmeye zorlamak yapılacak en saçma harekettir, tabi her 5bin kmde lastik yenilemek istemiyorsanız...

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Bu cümle herşeyi kısa ve net ifade ediyor. Hyundai sahibi arkadaşlar hiç boşuna savunmasın,
    Neticede kul yapımı bir makinedir araba. Ama firmanın sorunun arkasında durup en kısa zamanda düzeltmesi gerekir, aracı yere asimetrik bastırıp düz gitmeye zorlamak yapılacak en saçma harekettir, tabi her 5bin kmde lastik yenilemek istemiyorsanız...

Ama firmanın sorunun arkasında durup en kısa zamanda düzeltmesi gerekir

• Şahsıma karşı edepsiz yakıştırmalar olmuş cevap vermem gerekiyor.

1. Konuda bazı yerleri büyük puntolarla ve koyu harflerle yazdım çünkü amacım dikkat çekmek idi. Ama ben bunu kimseyi rencide edecek şekilde yapmadım. Asıl rencide olan benim çünkü 9997 nikli üyenin açtığı "hyundai ödüle doymuyor EAC kapak!! başlıklı konu hala forum sayfasında ve buna verecek cevap bile bulamıyorum. Hyundaifanatikleri asıl problemi kendilerinde arasınlar. Bu çok büyük bir ayıptır. Buyrun bu da konu linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_51424505/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51448183

Yazık size çaresiz insanlar.

2. Hundai ile bir alıp veremediğim yok. Otomotiv sektörünün içinde bulunmuş bir mühendisim ve hyundaiyi de iyi bilirim. Gerek üretim speklerini gerek montaj speklerini gerek tedarikçi değerlendirmelerini şu forumda benim diyen insandan daha iyi biliyorum. Nazarımda, ben de kendi halimde bir insanım, Hyundai de kendi halinde bir markadır. Ancak Hyundai, gerek otomotiv, cnc, iş makinesi gibi kollardaki üretim anlayışı ve kalitesiyle ve gerek parça kullanımı ve işçilik olgusuyla forumda çok eleştirilen Fransız markalarının çok gerisinde kalan 2.Sınıf Fason üretim yapan bir otomotiv şirketidir. Ürettikleri CNC ler dahi bu kalitededir. Ancak forumda Premium segment bir araçmış gibi fanatikleri türemiş ve insanları yanıltmaktadırlar. Ben sadece somut kanıtlara dayalı gerçek verileri yazıyorum.

Hyundai üretimi otomobiller bugün günümüzde özellikle Alman otomotiv üretim sektörünü en az 5 yıl geriden, Alman CNC sektörünü ise en az 10 yıl geriden takip etmektedir.
    Mühendislik bilimiyle ilgilenen çok kişi bunu adı gibi bilir. Bilmeyenler Amerikalı bir otomotiv mühendisine Hyundai hk. ne düşündüğünü sorsun, gereken cevabı alacaklardır.

3. Renault Safrane ve Peugeot 605 E sınıfı iken Sonata D sınıfıydı diye savunan olmuş. Hyundainin 1993 yılında E sınıfı aracı vardı da biz mi koymadık? Ayrıca 1993 Sonata Karoser burulma direnci açısından 1987 Renault 11 Serisi ile aynı değerleri vermektedir bunu bileniniz var mı?

4. Yazdıklarımı eleştirin, ama içi dolu eleştirin. Size saygı duyacağım. Ama buradan her Hyundai fanatiğine sesleniyorum ki, siz bana hakaret ettikçe ben daha da ileri götürüp bu foruma belgeler de yükleyeceğim. Ta ki siz yola gelene kadar. O zaman hiç yüzünüz kalmayacak. Gerçi şu durumda bile yok ama neyse...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.