Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada yeni ibizanın sportrider versiyonu çok feci birşey,fiyatı gibi

Yeni İbiza aldım, görüşlerim
  • yarın bende maslak tarafındayım aslında.bijon aralığını yazacagım bu akşam sana tamambixenon 400 tl artı kit bu arada.ben yaptırdım.takmadım daha.sadece xenon mercek ise 300 tl.bu arada bnm lastikler 225 45 oluyor 17 de galiba.
    bu arada aynaları audi s serisindeki gibi boyatabilirsin foto koyarım sonradan boyama yapılan bir aracın.cok yakışı siyah aracın.beyaz sarı vs olsa siyah yap derdim.
  • bi xenon derken neyi kastediosunuz (bilgim yok o yüzden soruorum) ?
  • bilginiz olmayabilir tabiki sorabilirsiniz.ancak xenon ile bixenon arasındaki farkımı soruyorsunuz?tam olarak anlayamadım.neyse ben detaylıca cevap vereyim.
    normal fara xenon takınca ışık mercekten geçmediği için ışık dagılır ve biz buna çakma xenon diyoruz ve cok göz alır:).özellikle 6000 k üzeri olanlar ışıgı daha fazla vermez daha az aydınlatır ve daha fazla göz alır.(8000k 10000k vb)orjinal mercekli xenon farlarda kullanılan 4300 k dır.bunların coğuda bixenon dur.bixenon normal mercekten farkı kısalar yanarken fark edilmez ancak uzun verildiginde 5 kat daha fazla aydınlatır.piyasada olan bmw audi vw mercedes vb fabrika çıkışlı xenon farlar bixenondur.açıklayabildiysem ne mutlu
    kaya biraz geç oldu ama 4*108 miş bijon aralığı bnm aracın.neyse inş sabah görürsün gitmeden bakarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

bilginiz olmayabilir tabiki sorabilirsiniz.ancak xenon ile bixenon arasındaki farkımı soruyorsunuz?tam olarak anlayamadım.neyse ben detaylıca cevap vereyim.
    normal fara xenon takınca ışık mercekten geçmediği için ışık dagılır ve biz buna çakma xenon diyoruz ve cok göz alır:).özellikle 6000 k üzeri olanlar ışıgı daha fazla vermez daha az aydınlatır ve daha fazla göz alır.(8000k 10000k vb)orjinal mercekli xenon farlarda kullanılan 4300 k dır.bunların coğuda bixenon dur.bixenon normal mercekten farkı kısalar yanarken fark edilmez ancak uzun verildiginde 5 kat daha fazla aydınlatır.piyasada olan bmw audi vw mercedes vb fabrika çıkışlı xenon farlar bixenondur.açıklayabildiysem ne mutlu
    kaya biraz geç oldu ama 4*108 miş bijon aralığı bnm aracın.neyse inş sabah görürsün gitmeden bakarsın

Aydınlandım tşk ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

arabayı zıplatmaman gerek ki spor yaylardan zıplamıyodur heralde. bi yaylansa çamurluğa çarpacakmış gibi duruyor lastikler.

Eskiden zıplıyodu ama artık zıplamıyo öyle. O söylediğin hiç aklıma gelmemişti dogru söylüyosun ama şu anki zıplamalar eskisine göre çok daha kısa mesafeli. Bir sorun cıkaracagını sanmam.

Bir de resimlerde arabanın içinde 4 lastik var yani arka taraf çok azcık daha kalkar heralde lastikleri çıkarınca

Sevgili quad_65 ve @Serdar sizlere de teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.

@oto_glr, senin bijonlar 4 çarpı kaçtı bijon aralığı. Yarın tekrar gidicem fatura almaya gitmişken bir sorarım ellerinde varmıymış diye.
    Şimdilik yaza kadar bişey yapmayı düşünmüyorum ama aklımda Sis farı, spoiler ve kapı kollarının metalik siyaha boyatılması var.
    Bi-xenon olayı ise çok pahalı. Belki ilerde

eski lastiklerini de artık kış lastiği takıp kullanırsın. hatta sende de benim gibi yedek lastik bisiklet lastiklerindense bi tanesini bagajda tut istersen.

• quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

Buyur @oto_glr bu 3ü vardı... Sabah çıkmadan önce bakmıstım foruma bişey yazdın mı diye. Ne yazık ki orda da fazla secenek yok 4*108. Bunlar içinden de şahsen en sağdakini begendim.

@opeth, benim yedek lastik zaten Tam Boy İnternete bi koyayım da hak ettiği değeri veren olursa satıcam lastikleri :)

• cok teşekkürler baktıgın için iyice bir araştırma yapmak gerekecek:)fiyatının da uygun olması önemli.bende gösterdiklerinden en sağdakini beğendim ancak daha hoş bişiler istiyorum
  • jantlar tüm bu forumda örneklenenlerden daha şık...orjinal gibi olmuş..çukursuz günler
  • bak bebeğini susturmuşsun,jant diye ağlıyordu jantlar çok yakışmış dostum hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim @egunns, geröekten o kadar jant arasından hiç hesapta olmayan bir jant çıktı. Ama ben de begendim bunu

quote:

bak bebeğini susturmuşsun,jant diye ağlıyordu jantlar çok yakışmış dostum hayırlı olsun

Sağolasın, susturdum kerâtayı sonunda

• araban da, jantlar da hayırlı olsun,

araba deli olmuş, özellikle egzosları çok güzel yaptırmışsın, iyi bir ustaya denk geldin herhalde. (jant-lastik de güzel de egzos bir farklı olmuş).

bugun 1 tonun altında bir araçla 185 55 15 lerden birini yarmayı başarmış biri olarak, yeni lastiklerinle allah kolaylık versin diyorum, dualarımız seninle :)

şaka bir yana , yollar şu sıralar hayatımda görmediğim kadar kötü, hem kar yağmadı, hem seçim var, yine de en ufak bir çalışma yok , hayret doğrusu.

bir de bu uzakdoğu malı lastiklerin alayı yağmurda sıfır tutunma modundalar, adamlar muson ikliminde yaşıyor ürettikleri lastikler yağmur yağdımı direkt drifte bağlıyor, anlaşılır şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 23 Şubat 2009; 21:58:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

araban da, jantlar da hayırlı olsun,

araba deli olmuş, özellikle egzosları çok güzel yaptırmışsın, iyi bir ustaya denk geldin herhalde. (jant-lastik de güzel de egzos bir farklı olmuş).

Teşekkür ederim @can, egzozları sanayide 3 dükkana sormustum yapabili misiniz diye, sonuncusu yaparım ama paranı alırım demişti

quote:

bugun 1 tonun altında bir araçla 185 55 15 lerden birini yarmayı başarmış biri olarak, yeni lastiklerinle allah kolaylık versin diyorum, dualarımız seninle :)
    şaka bir yana , yollar şu sıralar hayatımda görmediğim kadar kötü, hem kar yağmadı, hem seçim var, yine de en ufak bir çalışma yok , hayret doğrusu.

Vallahi dualara çok ihtiyacım var o konuda :) Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yollar gerçekten de çukur dolu bu kış.

quote:

bir de bu uzakdoğu malı lastiklerin alayı yağmurda sıfır tutunma modundalar, adamlar muson ikliminde yaşıyor ürettikleri lastikler yağmur yağdımı direkt drifte bağlıyor, anlaşılır şey değil.

Aynen katılıyorum sana.
    İlk defa böyle bişey gördüm ben, 3.viteste patiye kalıyo araba ıslak yolda bi de araba 1.2 motor yani

• Dostum oto_glr söyledi sağolsun jant aldığını yoksa haberim olmayacaktı..
    Biraz sıkıntılar vardı moralim bozuktu dün foruma girememiştim.
    Sağolsun Polemik dostum destek oldu..

Gerçekten jantların hem sade hem dikkat çekici olmuş. Yani hiç ama hiç abartı durmamış. Ayrıca fiyat ta çok uygun
    Güle güle kullan. Emin ol beğenmesem çıkar beğenmedim derdim ama hakikaten çok beğendim. (Nazar değmesin Maşallah diyelim de:) )

Sen 17 ye cesaret ettin madem bende 18 e edicem
    Darısı başıma

Bu arada ıslak ve kötü havada küçük jantları tercih etmeni öneririm. Kışın geniş tabanlı, ince yanaklı lastikler biraz tehlikeli oluyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 24 Şubat 2009; 1:59:22 >

• Jantların cok şık ve alımlı hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Dostum oto_glr söyledi sağolsun jant aldığını yoksa haberim olmayacaktı..
    Biraz sıkıntılar vardı moralim bozuktu dün foruma girememiştim.
    Sağolsun Polemik dostum destek oldu..

Gerçekten jantların hem sade hem dikkat çekici olmuş. Yani hiç ama hiç abartı durmamış. Ayrıca fiyat ta çok uygun
    Güle güle kullan. Emin ol beğenmesem çıkar beğenmedim derdim ama hakikaten çok beğendim. (Nazar değmesin Maşallah diyelim de:) )

Sen 17 ye cesaret ettin madem bende 18 e edicem
    Darısı başıma

Bu arada ıslak ve kötü havada küçük jantları tercih etmeni öneririm. Kışın geniş tabanlı, ince yanaklı lastikler biraz tehlikeli oluyorlar...

Çok teşekkür ederim Levent, beğendiğine ayrıca sevindim. Darısı senin başına 18" istiyo senin araba :) Ama şu kadar söyliyim benim arabada konfordan eser kalmadı

Bu arada Hayırdır, sıkıntılar geçti umarım ?

@dhci16, sana da teşekkür ederim.

• kaya şimdi ne yaptırmak istiyorsun aracına?

ben sis farını yaptırırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

kaya şimdi ne yaptırmak istiyorsun aracına?

ben sis farını yaptırırdım

Ya sis farı istiyorum da biraz zaman lazım. Malum bütün sermayeyi jantlara yatırdık

Bakalım baharda taktırırım inşallah sis farlarını.

Gerçekten de boş duruyo orası biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 15 Mart 2009; 0:56:50 >

• Çok şık olmuş aracın kardeş,tam bir karabüyü olmuş,Allah kaza,bela vermesin.
  • pırıl pırıl ne güzel maşallah. boş zamanın olursa benim arabayıda yıkasana
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.