Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katlanır ayna var mı aracında aynaları katlamışsında yoksa elinle mi katladın.
  • -Evet Daçkada oturuyorum Tifosi sen de mi burda oturuyosun, hemen yan sitede var 3kapılı cam filmli sport cdti bi corsa:)
    -Evet elimle katladım ve katlarken de hiç üşenmiyorum cunku cok güzel duruyor Ama katlarken yine de etrafı bi kolaçan ediyorum kimse bakıyo mu diye
    -Baz donanım=referance,1.2 motor 5400devirde 70hp, 3000devirde 110Nm, yani benzinli.
    -Sis farı, 15" aleminyum alaşım jant ve yolcu koltugu yukseklik ayarı 1500lira farkla Elegance donanımında mevcut.
    Bu arada sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz için, hepimiz kazasız belasız sürelim inşallah arabalarımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 24 Eylül 2008; 18:46:45 >

• hayırlı olsun umarım aracınla bir sorunun olmaz ve başın ağrımaz kaza filan da yapmazsın inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

hayırlı olsun umarım aracınla bir sorunun olmaz ve başın ağrımaz kaza filan da yapmazsın inşallah.

Cok sagol, amin. Hepimiz kazasız belasısz sorunsuz kullanalım inşallah arabalarımızı.
  • hayır daçkada oturmuyorum ama orda çok yakın bir arkadaşım oturuyor karikatüristler sitesindeydin yanılmıyorsam o sokaktan belki 100kez geçmişimdir istinyeden yukarı çıkıp bırakmak için arkadaşımı.
  • Arabayla ilgili bugun fark ettiğim bir kaç şeyi daha yazıyım.
    -Arabanın içindeki orjinal kaucuk paspas ne yazıkki orjinal değil üstünde Cordoba yazıyorBelki de bu sebepten olsa gerek gaz pedalını köklediğimizde paspas takılır gibi oluyo, Allah korusun bir takılsa oraya ani bir durumda cıkarayım diye ugrasmam gerekecek.
    -Bagaj cok küçük bir hamleyle kapanabiliyor yani fazladan bastırmaya ittirmeye gerek yok, yarım kapandı derdi yok,yavaşça bıraktıgınızda bile şak diye kapanıyo.
    -Bagajdaki cepler yeterince başarılı değil, ama fazladan askılar var.
    -Yol tutuş 175lik lastiklere ve süper konfora ragmen cok başarılı. Hacı osman yokuşundaki virajları 115-120km/h arası hızlarla önden hiç kaymadan cıktım.(bu sırada bir adet fabia da bana yetişmeye calışıyodu ve yetişiyordu düzlüklerde ama her virajda arkamda kaldı)

*bu yazdıklarımı ilk mesajıma da ekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Arabayla ilgili bugun fark ettiğim bir kaç şeyi daha yazıyım.
    -Arabanın içindeki orjinal kaucuk paspas ne yazıkki orjinal değil üstünde Cordoba yazıyorBelki de bu sebepten olsa gerek gaz pedalını köklediğimizde paspas takılır gibi oluyo, Allah korusun bir takılsa oraya ani bir durumda cıkarayım diye ugrasmam gerekecek.
    -Bagaj cok küçük bir hamleyle kapanabiliyor yani fazladan bastırmaya ittirmeye gerek yok, yarım kapandı derdi yok,yavaşça bıraktıgınızda bile şak diye kapanıyo.
    -Bagajdaki cepler yeterince başarılı değil, ama fazladan askılar var.
    -Yol tutuş 175lik lastiklere ve süper konfora ragmen cok başarılı. Hacı osman yokuşundaki virajları 115-120km/h arası hızlarla önden hiç kaymadan cıktım.(bu sırada bir adet fabia da bana yetişmeye calışıyodu ve yetişiyordu düzlüklerde ama her virajda arkamda kaldı)

*bu yazdıklarımı ilk mesajıma da ekliyorum.

Aldığınız bayi değiştirmiş olabilir,gidin isteyin,ben Sizden İbiza aldım,Corodoba paspaslarının aracımda ne işi var deyin?Ben olsam gider,söylerdim,mırın kırın ederlerse kabul etmeyin,orjinal paspaslarınızı isteyin.

• Buldugum ilk müsayit zamanımda gidicem zaten, bir de gitmişken body kitlerin vs. fiyatını alıcam.
  • Baska bir seat forumunda 2 arkadasta daha var Yeni Ibiza. Onlada birininkinin paspasında İbiza yazıyo birininkinde Cordoba yazıyo. Okuldan bir arladasımın da 2008model ibizası var onda da cordoba yazıyomuiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 26 Eylül 2008; 16:43:06 >
  • quote:

Baska bir seat forumunda 2 arkadasta daha var Yeni Ibiza. Onlada birininkinin paspasında İbiza yazıyo birininkinde Cordoba yazıyo. Okuldan bir arladasımın da 2008model ibizası var onda da cordoba yazıyomuiş

O zaman ortak kullanılıyo hocam,ama sizi niye rahatsız ediyo ki peki,takılıyo felan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Baska bir seat forumunda 2 arkadasta daha var Yeni Ibiza. Onlada birininkinin paspasında İbiza yazıyo birininkinde Cordoba yazıyo. Okuldan bir arladasımın da 2008model ibizası var onda da cordoba yazıyomuiş

O zaman ortak kullanılıyo hocam,ama sizi niye rahatsız ediyo ki peki,takılıyo felan?

Vallahi anlamadım gitti, gaz pedalı bazen takılır gibi oluyo işte paspasa yoksa isterse Chery yazsın sorun değil, tam uyumlu olsa...

• hayırlı olsun,kazasız belasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

hayırlı olsun,kazasız belasız

Sagolasın, amin.
  • Hayırlı olsun..kazasız belasız kullan aracını..Seat bu sefer döktürmüş..harika bir araç bence..1,2 olmasına rağmen 1,4 dizel fiestaları 1,5 dizel meganeları çok rahat alt edersin..yanlız 1,4 TDİ cordoba'ya zor..
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
  • İlk resimde arkadaki Polo'dan daha şık duruyor
  • Aman ha hocam pedalın paspasa takılması olayı çok sakat durumlara yol açabilir benim de debriyaj pedalı takılıyordu yeni bir paspas almıştım bir ara. servis paspasın kenarını güzelce keserek sorunu halletti .bence servise bu sorun için basvur. yolda özellikle yuksek hızda giderken takılırsa sorun olur...
  • hayırlı uğurlu olsun
  • @@@ Madheus , Energetic, ==>burak7777<== , Hepiniz sagolun, sizlerde kazasız belasız kullanın inşallah araclarınızı.

-"isimbulunamadı", Servise yarın gidicem ve halledicem paspas olayını inşallah.
    -"m@ni@c67", bence de
  • kardeş araba güzel görünüyor hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız binersin aracına. eksileri benim kafama takıldı. aslında pek de önemsenmeyecek özellikler değil benim için bir kaç tanesi ama genel toplamda iyi bir araba. Ne kadara aldın aracı tam olarak. bayide indirim yaptırabildin mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.