Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten de öyle, ben de daha dün karar verdim ama bugun uygulayamadım Arkama biri takıldıkça az da olsa basasım geliyor :)
  • öncelikle hayırlı olsun kardeş bende bunun beyaz elegance modelini aldım. şuan için memnunum 1.2 ama baya ii kaçıyo 1.ve 2.vitesde anında devirleniyo kalkışda 1.4 hatta bazı 1.6lara kafa bile tutulabilir :D ben sana bişey sorcaktım bu bagaj kapağının yan farla olan aralığına hiç dikkat ettinmi benim bugün dikkatimi çekti sağ kısımla sol kısım arasında fark war... yani şöle diyim kapağın o farla olan kısmın arası... bide benim lastikler dunlop istepne brigstone çıktı ve buna normal dediler :D arabayı almadan öncede servis park sensörü taktı onu takarkende tamponun sol çamurlukla ayarını bozmuşlar buda cabası... bu arada yan aynaları senmi boyattırdın ya.. bende bu katlanabilir ayna ve kol dayama takdırmayı düşünüyorum servislere gelmiş fiatlarıda uygun gibime geldi. sence nasıl ? tekrar hayırlı olsun .. aaa bide aklıma geldi bu kapı eşiğinde o siyah arka kapıya gelen kısımda boya izleri warmı fabrikada en son işlemden sonra sipreyle boyuyolar galiba bi pütürlük fln wrmı?ilk başta şaşırdım ama diğer kapıda aynı beyaz damla şeklinde boya izi kalmış siyah parçada ama eli sürünce çıkıyo..??

Yeni İbiza aldım, görüşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard12 -- 6 Ekim 2008; 17:21:43 >

• Tesekkür ederim Wizard, sana da hayırlı olsun, kazasız belasız sür inşallah aracını. Vallahi beyaz görünce içim bi değişik oldu. Ben de beyazını alcaktım hem daha ucuz hem de güzel göründüdüğü için ama satış temsilcim opsiyonlamayı unutmuş beyaz ibizayı sağolsun ve o sırada da araba satıldı. Neyse siyah da güzel gerçi ama bakımı zor Dediklerinize cevap vermeye calısıyım:
    Aynaları ben serviste boyattım hediye ettiler kesinlikle özellike beyaz olanj aracınıza tavsiye ederi.
    Aynalar katlanır yaptırmaktan kestiniz ne? maneul değil de kumandadan mı katlnanır yaptıracaksınz?
    Kol dayamaya serivs 400lira gibi bir fiyat cekmesi lazım? Dha ucuz olsa ben de taktrcam.
    Diğer dediklerinizi kontorl ettikten sonra akşama dogru söyleicm.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 6 Ekim 2008; 17:48:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tesekkür ederim Wizard, sana da hayırlı olsun, kazasız belasız sür inşallah aracını. Vallahi beyaz görünce içim bi değişik oldu. Ben de beyazını alcaktım hem daha ucuz hem de güzel göründüdüğü için ama satış temsilcim opsiyonlamayı unutmuş beyaz ibizayı sağolsun ve o sırada da araba satıldı. Neyse siyah da güzel gerçi ama bakımı zor Dediklerinize cevap vermeye calısıyım:
    Aynaları ben serviste boyattım hediye ettiler kesinlikle özellike beyaz olanj aracınıza tavsiye ederi.
    Aynalar katlanır yaptırmaktan kestiniz ne? maneul değil de kumandadan mı katlnanır yaptıracaksınz?
    Kol dayamaya serivs 400lira gibi bir fiyat cekmesi lazım? Dha ucuz olsa ben de taktrcam.
    Diğer dediklerinizi kontorl ettikten sonra akşama dogru söyleicm.
    İyi günler.

eft hem kumandadan hemde içten oluyo galiba. kol dayama banada öle dedilr ama liste açıklanmış bi bak istersen..http://www.seat.com.tr/icerik.asp?sub_menu_ID=0103004#
    aynaları boyatmak sağlıklı oluyomuymuş.. ya. nasıl boyadılar =) teşşekkürler buarada.aa bide kazasız belasız sürmen dileğiyle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard12 -- 6 Ekim 2008; 18:47:50 >

• SORMASI AYIP KACA ALDINIZ
    INDIRIM YAPTILAR MI =?

quote:

Orjinalden alıntı: wizard12

öncelikle hayırlı olsun kardeş bende bunun beyaz elegance modelini aldım. şuan için memnunum 1.2 ama baya ii kaçıyo 1.ve 2.vitesde anında devirleniyo kalkışda 1.4 hatta bazı 1.6lara kafa bile tutulabilir :D ben sana bişey sorcaktım bu bagaj kapağının yan farla olan aralığına hiç dikkat ettinmi benim bugün dikkatimi çekti sağ kısımla sol kısım arasında fark war... yani şöle diyim kapağın o farla olan kısmın arası... bide benim lastikler dunlop istepne brigstone çıktı ve buna normal dediler :D arabayı almadan öncede servis park sensörü taktı onu takarkende tamponun sol çamurlukla ayarını bozmuşlar buda cabası... bu arada yan aynaları senmi boyattırdın ya.. bende bu katlanabilir ayna ve kol dayama takdırmayı düşünüyorum servislere gelmiş fiatlarıda uygun gibime geldi. sence nasıl ? tekrar hayırlı olsun .. aaa bide aklıma geldi bu kapı eşiğinde o siyah arka kapıya gelen kısımda boya izleri warmı fabrikada en son işlemden sonra sipreyle boyuyolar galiba bi pütürlük fln wrmı?ilk başta şaşırdım ama diğer kapıda aynı beyaz damla şeklinde boya izi kalmış siyah parçada ama eli sürünce çıkıyo..??

• yaklaşık bi 700-800 ytl indirim yaptırdım çoğu yer yapmıyo .. bide fiat gizli lüften kimseye sölemeyin diolar :D
  • Bana da 250lira indirim yaptı bi de aynları kapı kollarını boyamayı filan teklif etti işte sonra da sakın kimseye söylemeyin ama dedi
    Bu arada dısarda aynaları boyatılmış bir kaç araba gördüm ve hiç begenmedim hepsinin boyası dökülmüş. Ama benimki serviste boyandı ve kesinlikle öneririrm, hem işçilik olarak hem de kalite olarak cok saglam duruyo
    Bu arada dediklerine baktım :
    Sptne bridgestone, normal lastiklerim de bridgestone. stepne ile normal lastikler aynı ebatta.
    arka kapı esşiği boyasında dediğiniz gibi birşey fark etmedim.
    arka farlar ile bagaj kapısı arasında da bir farklılı göremedim.
    Bu son dediğiniz yerleri de tam anlayamadım aslında. biraz bakındım ama gözle görünür bir şey göremedim.

• dediğim yerler resimde çizdim tam o aralık. alla alla benim niese istepne fln farklı nasıl işşse bide 11kmde aldım onada daha az dediler en az 25kmde teslim yapıyoruz dediler... aynaları kapı kollarını boyatmayıda servis önermedi ..

• 5dk'dır resme bakıyorum ama bir anormallik göremedim :) Bence siz cok fazla dikkat ediyorsunuz. Mis gibi araba maşallah. Benim tavsiyem aynaları olsun boyatın, gerçekten daha kaliteli görünüyo araba. Bana da satış temsilcisi başta boyatma bence filan dedi çünkü para vermiceğimi biliyo. Bir de genelde bilgisizler yani oraya önce bi tabaka cekilip üstüne sonrada boya sürüldüğünü bile bilmiyorlar artık. Ben kapı kllarını boyatmadım bilerek, heryeri sökülmesin arabanın diye. Ben arbayı alalı nerdeyse 1 ay oldu 2 kez arabayı yıkattım üstüne de bi 50kg yagmur yagdı sorun yok :) bu arada sonrada yapılan parça boyamalarda parça başı 75lira idi galiba yani hepsi 450ye filan geliyo
  • quote:

5dk'dır resme bakıyorum ama bir anormallik göremedim :) Bence siz cok fazla dikkat ediyorsunuz. Mis gibi araba maşallah. Benim tavsiyem aynaları olsun boyatın, gerçekten daha kaliteli görünüyo araba. Bana da satış temsilcisi başta boyatma bence filan dedi çünkü para vermiceğimi biliyo. Bir de genelde bilgisizler yani oraya önce bi tabaka cekilip üstüne sonrada boya sürüldüğünü bile bilmiyorlar artık. Ben kapı kllarını boyatmadım bilerek, heryeri sökülmesin arabanın diye. Ben arbayı alalı nerdeyse 1 ay oldu 2 kez arabayı yıkattım üstüne de bi 50kg yagmur yagdı sorun yok :) bu arada sonrada yapılan parça boyamalarda parça başı 75lira idi galiba yani hepsi 450ye filan geliyo

rresimde belli olmuyo tabie :D bu resimde belli olsa burda hiç bişey yok gibi ama arkasına geçip bakında şöle örnek veriyim baş parmağının bi kalınlığı war bide serçce parmağının aynı bunun gibi =) şaşırdım görünce .. lastik flnda canımı sıktı katlanabilir aynada 100ytlmiş kolçakda 250 :D ii gibime geldi tabi bide servisin işçiliği önemli bi park sensörü takdılar takmasalar daha iimiş.. nese kardeşim bide sen bi seninkine bak bakalım bişey warmı zahmet olmassa.bide ilk aldığında kaç kmdi?(servisten ald.)

• Yalnız o fiyatlara pek bakmayın siz Kol dayamaya eminim 400 lira cekerler en az. Elektrkli aynaları da yaparlar mı bilmem. Sonucta bunları arabayı ilk sipariş verirken söylüyosunuz ve fabrikadan öyle cıkıyo. Neyse ben yarın gidicem servise zaten, hepsini ögrenip seni de bilgilendiririm. Kolçak ile elektrkli aynaları beraber 500e yapslar hemen yarın yaptırırım valla :) Benim araba ilk aldıgımda 9km'deydi. Yani 15e kadar normal bence. Lastik işi de enteresan olmuş ebatlarını da kontrol edin bi belki o da farklıdır, öyle bir durumda geri verirsinz hem de vermişken dunlop alırısınz.

edit: Sağ arka taraftaki aralık biraz daha kalınca sanki di mi, benim diger resimlere baktım da öyle görünüyo gerçekten Bi asagı inip canlı canlı bakıyım merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 6 Ekim 2008; 22:02:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gecenin2

satıcılara inanmamak lazım tabiki adamın tek gayesi arabayı satmak.bide 120 ile giderken fren yaptı abs yi gösterecekmiş ellerinide volandan kaldırdı bak nasıl sapmıyor dedi yani kaza anında millet ellerini volandan kaldırıyormuş onu göstermeye çalıştı midem azıma geldi deli mi nedir.arka hoparlörleride muhtemelen ayarını yapamamıştır.

İlk gün ben de bilerek biraz daha kontorlsuzunu yaptım denemek amaçlı, araba hafif yalpaladı ve korktum ama o günden sonra bir çok kez denedim ve araba ani frenlerde hep stabildi.
  • süspansiyonlar yumuşak ama konfor mükkemel bu yüzden.ben tam şehir aracı olduğunu düşünüyorum.birde leonda kullanılan çelik kullanılmış .leonda audi demişlerdi bu durumda ibizada audide kullanıaln malzemeden kullanılmış anlamı çıkıyor.
  • quote:

Yalnız o fiyatlara pek bakmayın siz Kol dayamaya eminim 400 lira cekerler en az. Elektrkli aynaları da yaparlar mı bilmem. Sonucta bunları arabayı ilk sipariş verirken söylüyosunuz ve fabrikadan öyle cıkıyo. Neyse ben yarın gidicem servise zaten, hepsini ögrenip seni de bilgilendiririm. Kolçak ile elektrkli aynaları beraber 500e yapslar hemen yarın yaptırırım valla :) Benim araba ilk aldıgımda 9km'deydi. Yani 15e kadar normal bence. Lastik işi de enteresan olmuş ebatlarını da kontrol edin bi belki o da farklıdır, öyle bir durumda geri verirsinz hem de vermişken dunlop alırısınz.

edit: Sağ arka taraftaki aralık biraz daha kalınca sanki di mi, benim diger resimlere baktım da öyle görünüyo gerçekten Bi asagı inip canlı canlı bakıyım merak ettim :)

eft aynen öle .... sağ aralık fazla. tmm kardeş sen bi sor bakalım servise nediycek. ya walla çok sevinirim ya lastik ebatlarınada bi bakıyım.. bu listede park sensörünede 400demişler 300e takdırdım servise a 3 de var:D 303 yanie hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard12 -- 6 Ekim 2008; 22:19:44 >

• quote:

süspansiyonlar yumuşak ama konfor mükkemel bu yüzden.ben tam şehir aracı olduğunu düşünüyorum.birde leonda kullanılan çelik kullanılmış .leonda audi demişlerdi bu durumda ibizada audide kullanıaln malzemeden kullanılmış anlamı çıkıyor.

Evet gerçekten de cukurlardan geçerken Passat ve Golf'te bile bu kadar konforlu hissetmiyorum.
    Demin indim asagıya konrol ettim, 1-2 mm'lik bir fark var, enteresan. Tasarımı öyle demek ki
  • quote:

quote:

süspansiyonlar yumuşak ama konfor mükkemel bu yüzden.ben tam şehir aracı olduğunu düşünüyorum.birde leonda kullanılan çelik kullanılmış .leonda audi demişlerdi bu durumda ibizada audide kullanıaln malzemeden kullanılmış anlamı çıkıyor.

Evet gerçekten de cukurlardan geçerken Passat ve Golf'te bile bu kadar konforlu hissetmiyorum.
    Demin indim asagıya konrol ettim, 1-2 mm'lik bir fark var, enteresan. Tasarımı öyle demek ki

hehe heralde ya bende dedim servis vurdumu ne tamponuda bozmuşlar tırstım bi an ya.. :D sağol kardeşim yarında hayırlı haberini bekliyorum servisle konuştuktan sonra ...

• arkadaş bu ne ya istepneye bakıyım dedim lastik farklı ebatınada bak demiştin ya şimdi bi baktım 175/70/R14 brigstone aracın üstünde takılı olanda 185/65/R15 dunlop bu ne iş ya .. böle saçmalık olurmu ya.. aldığım yeri aradım onlarda bizde söledik fabrikadan öle geliyomuş dediler dio böle saçmalık olurmu yaw. saçmalığa bakk.... bu arada kardeş sen aynayla - kolçağı sordunmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard12 -- 7 Ekim 2008; 15:51:51 >
  • Arkadaslar bugun gittim yeni paspaslarımı teslim aldım, üzerinde Cordoba yazan eski paspasları da geri istemediler. Bu açıdan memnun kaldım yani müşteri memnuniyetine önem veriliyor kesinlikle benim gittiğim Doğus-oto Maslak'ta.
    Sevgili wizard12, lastik olayını senin için sordum cunku farklı ebatlarda olacagını tahmin etmiştim. Benim lastiklerim senin stepnenin aynısı(bridgestone b250) o yuzden bir sorun yok. Canlı canlı kontrol ettim bayiideki arabaları ve hepsinde aynı problem var. Satış temsilcisine de baksanıza bu ne biçim iş dedim birinin lastigi patlasa yolda kalır filan dedim. Onun da ben söyleyince haberi oldu beraber baktık ve hemen merkezi arayacagını söyledi. Bence peşine git bu işin, böyle şey mi ollur de.
    Kolçak fiyatını filan da soracaktım ama sis farı fiyatını sorunca vazgeçtim. Sis farı her şey dahil takılması 830lira dedi Bu fiyattan snra da bir şey sormadım, serivsten aksesuar filan alınmaz anlicagın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 7 Ekim 2008; 16:25:13 >

• quote:

Arkadaslar bugun gittim yeni paspaslarımı teslim aldım, üzerinde Cordoba yazan eski paspasları da geri istemediler. Bu açıdan memnun kaldım yani müşteri memnuniyetine önem veriliyor kesinlikle benim gittiğim Doğus-oto Maslak'ta.
    Sevgili wizard12, lastik olayını senin için sordum cunku farklı ebatlarda olacagını tahmin etmiştim. Benim lastiklerim senin stepnenin aynısı(bridgestone b250) o yuzden bir sorun yok. Canlı canlı kontrol ettim bayiideki arabaları ve hepsinde aynı problem var. Satış temsilcisine de baksanıza bu ne biçim iş dedim birinin lastigi patlasa yolda kalır filan dedim. Onun da ben söyleyince haberi oldu beraber baktık ve hemen merkezi arayacagını söyledi. Bence peşine git bu işin, böyle şey mi ollur de.
    Kolçak fiyatını filan da soracaktım ama sis farı fiyatını sorunca vazgeçtim. Sis farı her şey dahil takılması 830lira dedi Bu fiyattan snra da bir şey sormadım, serivsten aksesuar filan alınmaz anlicagın

üstünde durucam kardeş bu cumaya kadar aradılar aradılar yoksa şiketvar.com a başvurcam şimdiye kadar çoğu şikayeti çözümlemişler ciddende öle yaşadım,daha yeni =). sis farına nie öle demişler sana şaşırdım ya bende sordum bugün adamın kendinde haberi yok 2türlü warmış galiba gelin bi bakalım dediler kapattılar :D bakalım cuma olmadı bi servise gitcem... teşekkürler tekrardan bu lastiğe bakman çok ii olmuş ya teşşekkürler..

• Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu. Bu arada benim dediğim fiyatlandırma şu şekilde:

-sis farları çifti 310
    -yeni ızgara:60
    -işçilik:200
    -yeni far anahtarı, zartu zurtu:300---(yani far anahtarı yaptırmadan direk kısalara baglasan bile yine 500ü geçiyo.. Ki bunu yaparlar mı sormadım.)

Gerçi 870lira etti ama böyle bişeydi yaklaşık :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.