Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wizard12

hayırlı olsun şimdiden ya senin araba 1.4müydü 1.2miydi...bide bu lambalardan memnun kalırsan haberim olsun bide nakadarki bunlar??? xenon tarzı ama xenon deil:D

Eveet taktırdım farları bugun serviste. Cok güzel oldu vallahi içime sindi. Servis danışmanı m-tech kullanıyomus yagmurda hiç göstermiyo benimkiler dedi Muhtemelen benimkiler de az gösterecek yagmurda ama rengini cok sevdim kesinlikle MAVİ değil sarı da değil tam bembeyaz. Mavilerin performansları cok düşük oluyo genelde. Bu arada wizard benim arba 1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 17 Şubat 2009; 21:51:13 >

• şimdiden hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hayırlısıyla... servis kaça takdı bana pm fln atarsan ona göre bende takdırıyım hoş duruyo ama gece yolda farkı oluyomu o önemli benim için bide =)
  • Sağolasın. VW(Seat) servisleri böyle ufak seylerden para talep etmiyor
    Gece resimlerini de en kısa zamanda eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 15 Ekim 2008; 17:19:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Sağolasın. VW(Seat) servisleri böyle ufak seylerden para talep etmiyor
    Gece resimlerini de en kısa zamanda eklerim.

o öleyse super ya inş. ankaradaki doğuşda talep etmez :D sanmıyorum ama :(
  • arkadaşlar bu servislerde doğuşumu önerirsiniz atayı mı? ücret olarak naıl?
  • Atay'dan haberim yok ama Maslak-Doğuş'da 15.000bakımı 270lira imiş İbiza'ların geçen hafta sormustum.
  • off baya iimiş benim arkadaş 15000 ata da 180ytlye yaptırmış... aa Bu arada bugün servise gittim yeni gelen ibizalarda istepne benim lastiikden ama benimkiyle değiştirmiyolar neymiş istanbul normal diomuş ilk partide öle çıkmışmış fln... Bu farada ekstra para istiyolar =) bu arka bagaj kapısındaki açıklığıda yenilerde yok onu farkettim bide 1.2nin en üstü elagance die biliyorum nasıl işse dijital klimalı,4cam otomatik olan stylance paketi gelmiş adam 1.2dince şaşırdım... bakalım pztside servise gitcek park sensörü takarken ayarını bozmuşlardı onu düzeltekler o aralığıda söledim bakıcaklarmışş bagaj kapak ayarımı ne warmış...??? daha hala parçaları gelmemiş aracın....
  • Ben de arka bagaj açıklıgına baktım İstinye Park'ta bir sürü vardı yeni ibiza. 1ine baktım onda da benimkindeki kadar aralık vardı. Ama galeride de bakmıstım onların aralıgı biraz daha fazlaydı. Demek ki bazıları hafif aralıklı bazıları fazla aralıklı bazıları da aralıksız. Ama benim ki cok da fazla aralık olmadıgı için aklıma bile gelmiyo oranın aralık oldugu :) Su almasında sorun yok zate.
  • bendekindede sorun yokta park sensörü takarken tamponun söktüklerri için ayarını bozmuuşlar ondan olabilir dediler bakıp düzeliriz fln dedilr dedim iice batırmayın daha beter olmasın dedim ama bakalım pztsi tamponun düzelticekler oda bakıcaklarmış inş. daha beter etmezler korkum oo... yaptıkları hatayı düzeltmek için iice sıçmazlar inş...
  • bugün aracı verdim ve 2 saat sonra aradılar hazır die şimdi ii olmuş ya aralık fln kalmamış tamponda önceki işçilikde oturtamamışlar zorlamışlar tamponu şimdi ii oldu walla ....bide şu aksesuarları gelse
  • yazık ya güzelim sıfır gelin gibi arabayı güvenip bunların eline teslim ediyorsun.ama yapacak birşey yok.
  • walla yapcak bişey yok jant çizilir bi trf düzelirken bi trdan ................... yapcak bişey yokk..
  • alan arkadaşlara Hayırlı olsun.bu aracı yeni fiesta ile karşılaştırsanız.hangisini seçerdiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siradan

alan arkadaşlara Hayırlı olsun.bu aracı yeni fiesta ile karşılaştırsanız.hangisini seçerdiniz?

Tesekkürler, henüz Ford bayiine gidemedim aracı incelemeye. Telefonda İstinye Otokoçu aradım ve galeride titanium fiesta oldugunu söylediler, test araçları da 1 aya kadar gelecekmiş. Salı günü muhtemelen ugrarım Ford'a ve görüşlerimi de objektif bir şekilde yazacagıma emin olabilirsiniz. Şahsen pek bir fark oldugunu sanmıyorum. İç mekan ve dış mekan dizaynı kişiden kişiye değişir. İç mekan kalitesi ve donanım olarak da yakınlar ama fiesta yarım adım daha önde bence bu konularda(resimlere bakarak yorum yapıyorum). 1.2 motor 1.25motordan tahminimce daha zevkli bir sürüşe sahiptir şehir içinde, çünkü max. torku ibiza 3000devirde verebiliyor(115Nm). İç mekan genişliği olarak da cok yakındırlar. Yol tutuş olarak fiesta biraz daha iyidir tahminimce, ama İbiza'nın cok daha konforlu süspansiyonlara sahip olduguna eminim. Cukurlardan geçerken ne ses var ne sarsıntı. Yakıt sarfiyatları da yakındır. Bence her ikisi de kalabalık aile arabası değil, genç veya kendini genç hissedenlere yönelik arabalar :) . Hem dinamik dizaynları var hem arka yaşam alanı dar.

• ne yapıcam karar veremedim.2005 2006 golf mu almak lazım o paraya yoksa (full) bu arada evliyim.
  • Bizde GolfV de var 2005model. 30.000km'de. FSI tiptronik ve midline donanımında. Fazla benzi yakması dışında bir şikayetimiz yok. İbiza ile karşılaştırmak pek dogru olmaz. Birinden inip digerine biniyorum bazen enteresan duygular kaplıyo içimi :). Sonra ondan da inip PAssat'a binice cok daha farklı duygulr beliriyo mesela :) Yani sınıf farkı Ama benim İbiza en boş olanı, gerçi herşeyi var. İlk sayfada herşeyinden bahsettim, artıları eksileri vs. Cocuklarınız varsa ve 16yaşından büyüklerse bence arkada pek mutlu olmazlar Ibıza'da :) Ama yeni evliyseniz bence ibiza daha cok yakışır. Uzun sene kullanaksanız hele bence sıfır alın. Bu arada yeni jazz ve city de yakında TR'ye geliyor. İkisinin de donanımları ve motorları cok iyi. İç mekan da sıkıntı yaratmaz o araçlarda. Onları da düşünün bence Özellikle yeni City harika olmuş bence...

• ilgilenip mesaj yazdığın için teşekkürler.çocuk yok yeni evliyim.açıkçası arka taraf pek önemli değil.sizdeki golf ne kadar yakıyor.
    ibizanın 100 le giderken içeri hava alması çok berbat bişey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradan -- 26 Ekim 2008; 8:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siradan

ilgilenip mesaj yazdığın için teşekkürler.çocuk yok yeni evliyim.açıkçası arka taraf pek önemli değil.sizdeki golf ne kadar yakıyor.
    ibizanın 100 le giderken içeri hava alması çok berbat bişey!

arakdaş seni çok guzel bilgilendirmiş bak o 100le giderken içeri hava almasını yeni gördüm.. bendede ibiza war bi üst donanımı bende öle bişey yok hatta 140da da sadece tatlı bi motor sesi duyuyosunn..... ama bişey daha aynı model araçlarda ufak ayrıtalar çok fark edio mesela benim tam o ön camla birleşen yan kısım(tavanla bağlantı)kuran çıtan içteki tavanın birleştiği yer oynuo baya ama yeni gelen serilerde düzelmiş .... anlatamadm ama :)
  • Aslında demek istedigim içerde hafif hafif rüzgar gürültüsü sesi oluşmaya başlıyor, yoksa içeri rüzgar girmiyor. Ama 100ile giderken Auris test ettim onda bile aynı sorun vardı. Yani cogu arabada fark edersiniz bu dediğimi eger arabanın içinde bir sessizlik hakimse. Bu arada wizard dediğini biraz anladım ama benim hiç dikkatimi cekmedi Bir de büyük ihtimalle 140ile giderken motor sesi arttıgından dolayı ruzgar sesini duymak zorlaşıyordur
    @siradan, bizim golf otomatik vites o yuzden fazla yakıyor. Yani sehir içinde 100km'de 10lt'nin altı zor. Ama manuel FSI kullananlar daha az yaktıgını söylüyor. Bu arada sehir dışında da cok makul yakıt sarfiyatı vardır fsi motorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 26 Ekim 2008; 12:06:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Aslında demek istedigim içerde hafif hafif rüzgar gürültüsü sesi oluşmaya başlıyor, yoksa içeri rüzgar girmiyor. Ama 100ile giderken Auris test ettim onda bile aynı sorun vardı. Yani cogu arabada fark edersiniz bu dediğimi eger arabanın içinde bir sessizlik hakimse. Bu arada wizard dediğini biraz anladım ama benim hiç dikkatimi cekmedi Bir de büyük ihtimalle 140ile giderken motor sesi arttıgından dolayı ruzgar sesini duymak zorlaşıyordur
    @siradan, bizim golf otomatik vites o yuzden fazla yakıyor. Yani sehir içinde 100km'de 10lt'nin altı zor. Ama manuel FSI kullananlar daha az yaktıgını söylüyor. Bu arada sehir dışında da cok makul yakıt sarfiyatı vardır fsi motorun.

ok.peki yeni fiestanın daha iyi olduğunu söylemiştin sanırım.O olsa nasıl olur veya grande punto yada 207.bunlarda sıfır olsa.nedersin?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.