Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

neyse teşekkürler herkese

bende artık beyaz ibiza sc sport luyum :) (1.6 105hp)
    bi tansiyonumuz düşsün yavaş yavaş yaparız mod olayını..

hayırlı ugurlu olsun guzel tercıh
  • arkadaşlar tekrar ben g.punto da hoşuma gitmedi şimdi aklıma yeni citroen c4 1.6i sx takıldı fiyatıda iyi gibi 26.736 TL sizce nasıl bi seçim olur? bu gidişle ben karar verene kadar araba bulamıcam :(
  • öncelikle selamlar herkese..

kız arkadaşım için araba bakmaktayız. seçeneklerimizi önce 3'e (Fiesta, Jazz ve İbiza) sonrasında ise Fiestayı boya sorunları yüzünden eleyip jazz ile ibiza olarak 2'ye indirdik.

İlk önceliğimiz arabanın otomatik vites olması. Ben Jazz'a sıcak bakarken o İbizaya daha sıcak bakıyor.
    Acaba bu iki araç arasında Jazz Fun ile İbiza Sport 5kapı arasında bir karşılaştırma yapacak olursak hangi araç daha ağır basar ve neden? Bir de İbiza tercih edersek Sport ile Style arasında hangisi tercih edilmeli, aradaki farka değer mi?

Aracı bir bayanın kullanıcağınıda göz önüne alarak yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 24 Mart 2009; 15:22:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutozturk

Bugün tekrar bayiye gittim elindeki araçlar tükenmiş ancak yeni parti geliyormuş ötv indirimi dahil liste fiyatı elegance için 24.750 verdi ancak yeni gelen seride renk seçeneği de olacak , diğer yandan da kur arttığı için yeni araçlar %6 zamlı geleceğini bu yüzden ötv indiriminin yarısını yeni gelen partiden alırsak kaybedecğimizi söyledi. elinde tek araç kalmıştı o da referance beyaz idi ben de elegance düşündüğüm için yeni partiyi bekliyorum ...

gerçekten de beyaz daha kolay bakılır haklısınız. belki aynaları boyatırım :)
    gelişmelerden haberdar edeceğim ikinize de teşekkür ederim

arkadaşım yeni parti gelmiş zaten fiyatları şişirmeydi iice şişmiş fiyatlar zamlanmış seata büyük adamlar bayi indirimini ötv indirimini bide ekstradan bindirimlerini kendilerine çektiler
    bu kur artışlarını kur düşüncede indirim olarak yansıtsalar ya gerçi biz kime anlatıyoruz adamlar yolunu bulmuşlar herşeyde bu böle zam oldumu gününü bırak saatini kaçırmazlar hemen fiyatları arttırırlar kur düşünce oralı olmazlar bence hükümet bu ötv indirimi yerine daha sağlıklı bişey bulmalıydı

• quote:

Orjinalden alıntı: ST@B

arkadaşlar tekrar ben g.punto da hoşuma gitmedi şimdi aklıma yeni citroen c4 1.6i sx takıldı fiyatıda iyi gibi 26.736 TL sizce nasıl bi seçim olur? bu gidişle ben karar verene kadar araba bulamıcam :(

Yeni C4 veya eskisi fark etmez ki zaten aralarında atla-deve yok, kesinlikle ibizadan veya puntodan daha iyi bir çok açıdan. Kalite olarak yol tutuş olarak güvenlik olarak sessizlik olarak.

Bazı konularda rakiplerinden biraz geri kalsa da bu paraya çok güzel bir araba.

1.6 motor pek ekonomik değildir, sx donanım da çok dolu değil ama gerekli donanımlar mevcut. Arka süspansiyonlar sesli çalışıyo. Tıkırdaması da pek eksik olmaz belli bir km'den sonra.

Kesinlikle tavsiyemdir, sürüşü zevkli bir araç Dizayı da bence çok hoş.

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

öncelikle selamlar herkese..

kız arkadaşım için araba bakmaktayız. seçeneklerimizi önce 3'e (Fiesta, Jazz ve İbiza) sonrasında ise Fiestayı boya sorunları yüzünden eleyip jazz ile ibiza olarak 2'ye indirdik.

İlk önceliğimiz arabanın otomatik vites olması. Ben Jazz'a sıcak bakarken o İbizaya daha sıcak bakıyor.
    Acaba bu iki araç arasında Jazz Fun ile İbiza Sport 5kapı arasında bir karşılaştırma yapacak olursak hangi araç daha ağır basar ve neden? Bir de İbiza tercih edersek Sport ile Style arasında hangisi tercih edilmeli, aradaki farka değer mi?

Aracı bir bayanın kullanıcağınıda göz önüne alarak yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Merhabalar, bence bayana Fiesta veya ibiza yakışır. Jazz biraz daha aile arabasına kaçıyo. Zaten kız arkadaşınızın da gönlü ibizaya kaymış :)

Kalite olarak pek fark yok. Jazz'ın iç mekan genişliği-ferahlığı daha iyi. Ayrıca daha az benzin yakar. Donanım olarak ibiza sport baya iyi: esp, katlanır aynalar, otm çift bölgeli klima, viraja duyarlı sis farları, 16" aleminyum jantlar vs var.

Jazz Fun da baya dolu sayılır donanım açısından.

Otm şanzımanlarda ise Ibiza'nın bariz üstünlüğü var, DSG. Kesinlikle daha ekonomik-performanslı bir vites kutusu. Şahsen ikisi arasından ibiza sport 1.6 dsgyi alırdım. Fiyatı biraz fazla ama aklıma da alternatif gelmiyo şu an ne yazık ki. Fakat Citroen C4 1.6 sxpk otm. vites de düşünülebilir. Yukarıda yazdım verdiğiniz parayı hak eden bir araç bence.

Dediğim araba 31.000TL

Ayrıca bayanlara C4 çok yakışıyo. bizim okuldaki C4lerin çoğunu kızlar kullanıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 24 Mart 2009; 23:27:11 >

• Yorumların için teşekkürler kaya5789.

Bütçemiz 34 bin lira civarı olduğundan İbiza Sport alabiliyoruz o konuda bir sıkıntımız yok.
    Citroene pek sıcak bakmıyoruz aslında. Şu an opak beyaz veya opak mavi İbiza sport modeline doğru kaymış durumdayız.

Opsiyon olarak ne ekleyebiliriz tavsiye verebilir misiniz? O da olursa çok iyi olur diyebileceğiniz birşeyler..
  • Opsiyon olarak pek bişey eklemeye gerek yok bence ama "kol dayama" ekletebilirsiniz. Sonradan taktırması pahalıya geliyo. Aynı şekilde eğer uzun yola gidilecekse Cruise Control de eklettirilebilir.

Yarım cam tavan + Sunroof çok süper olur mesela ama pahalıya gelebilir bu sefer de.

Bu arada o mavi renk için fazlada 1500TL istiyolar diye biliyorum.
  • Kol dayama ve cruise control çok gerekli değil bizim açımızdan.
    Mavi renk için o kadar verilmez bence, beyazını tercih ederiz. Ama sunnroof için biraz zorlayabiliriz sanırım bütçeyi.
    Belki bir de film.

Bu hafta sonu bayiye gidip yakından bir incelemek istiyoruz. İnşallah umduğumuz gibi çıkar araba arayışına son vermiş oluruz.
  • corsa easytronic şanzıman derken şans eseri ibizayı gördüm nette dolaşırken. Bugun hemen istanbul xxxxxx daki bayilerine gittik. Test sürüşüne girdik hemen. 1,2 motor 70hp referance modeli ile sürüşe başladık.

sağolsunlar çevreyoluna çıkardılar ve abartısız 20 km deneme sürüşü yaptırdılar sağolsunlar. aracın direksiyon kontrolü vites geçişleri çok güzeldi çok beğendim. en düşük modelini test etmeme rağmen harikaydı bence çok beğendim. kafamdaki corsa işaretlerini tamamen sildim.

akşam 5 gibi tekrar ailemle gidip ibiza 1.4 85hp elegance beyaz modelini almaya karar verdik. +park sensörü +aynalar ve kapı kollarını beyaz renge boyicaklar. kol dayamayı da isticektim ancak eve gelince aklıma geldi geçti o artık napalım. Bu aracı seçmekte pişman olmicağıma inanıyorum. Biraz daha zaman sora xenon taktırmayı düşünüyorum.
  • Güzel seçim yapmışsın. Benim aracım da senin test ettiğin 1.2 referance modeli. Genel olarak baya memnunum, zaten bu konu altında yazılmış mesajları okursan bazı şikayetlerim dışında ne kadar memnun oldugumu göreceksin.

Corsa'ya tercih edilir mi edilmez mi sana kalmış. Ben bu sınıfta en çok fiesta ve ibiza'yı begeniyorum hemen ardından da G.Punto-207-Corsa.

Güle güle kazasız belasız sürersin inşallah alacagın aracı. Aynaları ve kapı kollarını beyaza boyatınca araba daha da güzel olacak.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Kol dayama ve cruise control çok gerekli değil bizim açımızdan.
    Mavi renk için o kadar verilmez bence, beyazını tercih ederiz. Ama sunnroof için biraz zorlayabiliriz sanırım bütçeyi.
    Belki bir de film.

Bu hafta sonu bayiye gidip yakından bir incelemek istiyoruz. İnşallah umduğumuz gibi çıkar araba arayışına son vermiş oluruz.

İnşallah begenirsin ve umdugun gibi çıkar, şahsen memnunum aracımdan.
  • kaya ibiza kaç km oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Güzel seçim yapmışsın. Benim aracım da senin test ettiğin 1.2 referance modeli. Genel olarak baya memnunum, zaten bu konu altında yazılmış mesajları okursan bazı şikayetlerim dışında ne kadar memnun oldugumu göreceksin.

Corsa'ya tercih edilir mi edilmez mi sana kalmış. Ben bu sınıfta en çok fiesta ve ibiza'yı begeniyorum hemen ardından da G.Punto-207-Corsa.

Güle güle kazasız belasız sürersin inşallah alacagın aracı. Aynaları ve kapı kollarını beyaza boyatınca araba daha da güzel olacak.

Şimdiden hayırlı olsun.

teşekkürler kaya5789... çarşamba fln teslim alırız sanırım. merak ettiğim bişi bunun aynaları kapanmıyormu?
  • Rica ederim Dennis.

Evet, aynalar yukarıya dogru katlanıyo ama ELLE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 29 Mart 2009; 1:08:43 >
  • heh olsun otomatiğinde gözüm yoktu :D katlanabilir aynalar ın yanında - varda özellik sayfasında onun için sordum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

kaya ibiza kaç km oldu?

5555
  • garanti süresi ne kadar acaba bu yeni araçlarda bilgisi olan var mı?
  • Bence beyaz veya turuncu iyi bir seçim olur bu araç için. siyah zaten bir renksizlik durumudur ve çoğu aracı öldürür. bu tarz ucuz bir araç için tercih edilmemesi çok daha elit bir hal gibi geliyor bana..

• resmi ekleyemedimi ne oldu anlamadım????

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.