Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bencn17

hayırlı olsun kaya xenon yapmıssın valla ınsallah problemsız kullanırsın ben gorursem problem yaparım ona gore bende yok cunku.....
    senın ıbızaya artık yenı donanım ısmı bulmak lazım IBIZA 1.2+KAYA PAKET.....

çok sert oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

hayırlı olsun kaya xenon yapmıssın valla ınsallah problemsız kullanırsın ben gorursem problem yaparım ona gore bende yok cunku.....
    senın ıbızaya artık yenı donanım ısmı bulmak lazım IBIZA 1.2+KAYA PAKET.....

"Kaya donanımı" fiyatlandırması yapayım o zaman sana:

-Llumar 1no Cam filmi, ön cam dahil: 320TL
    -Çift egzoz çıkışı, ikisi de aktif: 200TL(kafalar 50lira, takması 150lira)
    -Ön:2,5cm Arka 4cm H&R marka yay: 400TL(takması 70lira, yaylar 330lira)
    -17" Lenso Samurai Jant: 830TL
    -215/40/17 Kumho Ecsta KU19 performans lastikleri: 520TL
    -Diallo 8000K H4(uzun-kısa) Xenon: 350TL

Yapılacaklar da:

-Sis farı: Tahminen 250TL herşeyi dahil.
    -Ibiza Sport spoileri: Spoiler yapan bir firmadan alıcam, tahminen 200TL boyası dahil.

Bu arada Opeth ve Jimbeam, vallahi bugun de baya gidişli gelişli yolda araba sürdüm hava kararınca ama bir Allah'ın kulu sellektör yapmadı. Gerçekten aşağı bakıyo kısa farlar

Uzunlar dediğin gibi zaten Allah'a emanet ama "çakar" gibi çakması çok zevkli oluyo, hemen yol veriyo millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 10 Nisan 2009; 21:18:17 >

• hayırlı olsun kaya gule gule kullan valla aracın cok dehset oldu su halıyle....

keyfını sur aracın...
  • h7 olsaydı eski ampüllerini alabilirdim. malum osramlar çok uzun ömürlü değil.
  • Tesekkür ederim bncn.

opeth, şansına küs
  • amacım cam filmi yaptırmak ve xenon taktırmak ama kafamda soru işaretleri var değermi o parayı vermek xenon a fln bide bu muayene de geçiyormu fln?

daha 3 sene var aracın muaneye gitmesine ama olsun
  • Sonuçta zevk meselesi, değer mi değmez mi sana kalmış tamamen.

Ne cam filmini içeri daha az güneş gelsin diye yaptırdım ne de xenonları önümü daha iyi göreyim diye taktırdım

Bu arada senin araca H7 xenon takılıyo benimkiler gibi pahalı değil, 250liraya kaliteli bişey taktırabiliyosun. Hatta 150liraya da Kamasonic takıyolar 2 sene balast 1 sene ampul garantili

edit: Ayrıca en açık tondaki cam filmleri muayeneden geçiyo. Xenonlar da hafif kusurlu olarak geçiyo. Hoş 3 sene sonra kim öle kim kala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 11 Nisan 2009; 14:11:14 >
  • kaç gündür giremiyorum foruma napmışsın öyle arabayı kaya ya dehşet olmuş özellikle imzadaki resim.
    egzoz sisteminede bittim maşallah kazasız belasz kullan tekrardan. ayrıca siyah gözüme daha güzel
    gelmeye başladı sayende
    bize gelince karar verdik yeni poloyu bekliyoruz ne dersiniz? resmi olan koyarsa sewinirim
  • Dostum xenonlar da hayırlı olsun. Karşıdakinin gözünü almıyorsa ve aydınlatması da iyiyse çok sevindim.

İyi günlerde kullan.
  • Sağolasın dostum, karşıdakinin gözünü almıyo. Belki bazı açılardan alıyordur yalan olmasın ama baya sürdüm gidiş gelişli yollarda henüz küfür-korna-sellektör yemedim :)

Aydınlatma olarak süper olmasa da iyi. Baya aşağı bakıyo farlar, biraz kaldırtsam daha da iyi aydınlatacak ama bu sefer de millietin gözünü alcak o yuzden böyle bırakmaya karar verdim.
  • Dostum maşallah çok güzel oldu
    Xenonlar vs. derken eksikleride tamamladın.
    Sana birşey danışacağım; senin egzos çıkışı çift değildi dimi?
    Bende bu tarz bir işleme girmeyi düşünüyorum.
    Senin ses olayı nasıl çok fazla ses çıkarmıyordur heralde?
    Ben çok gürültülü sesli bir sistem istemiyorum çünkü..
    Orjinal gibi olsun çok az sesi olsun yeter..
  • Tesekkür ederim Levent. Normalde benim egzoz sol tarafta ve tekti. Hatta tamponun altındaydı ve görünmüyodu.

Bende ses olayı yok gibi bişey. O gördüklerin sadece kafa. Son susturucu filan değil yani. Fakat yine de inceden pır pır titreme sesi çıkarıyo. O da güzel oluyo ama

Senin arabaya biraz daha büyük egzoz uçları ile tercihen elips şeklinde Leon'larda iflan görmüşsündür tampona birazcık gömdürerek güzel bir uygulama yapılabilir. Çok daha güçlü gösterir arabayı. Maliyet olarak da çok tutmaz, tamamen ustanın insafına kalmış. Adam şaka maka sanat yapıyo orda biraz aslında :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tesekkür ederim Levent. Normalde benim egzoz sol tarafta ve tekti. Hatta tamponun altındaydı ve görünmüyodu.

Bende ses olayı yok gibi bişey. O gördüklerin sadece kafa. Son susturucu filan değil yani. Fakat yine de inceden pır pır titreme sesi çıkarıyo. O da güzel oluyo ama

Senin arabaya biraz daha büyük egzoz uçları ile tercihen elips şeklinde Leon'larda iflan görmüşsündür tampona birazcık gömdürerek güzel bir uygulama yapılabilir. Çok daha güçlü gösterir arabayı. Maliyet olarak da çok tutmaz, tamamen ustanın insafına kalmış. Adam şaka maka sanat yapıyo orda biraz aslında :)

Haftaya benim ustaya gidip öneri alırım o zaman bende
    Sağolsun dün yayları taktı dışarının yarı fiyatına işçilik alarak.
    Ben de elips şeklinde düşünüyorum çünkü benim aracın arkası yuvarlak, o tarz egsozlar daha şık olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tesekkür ederim Levent. Normalde benim egzoz sol tarafta ve tekti. Hatta tamponun altındaydı ve görünmüyodu.

Bendede Getz var. 2 side aktif, çift egzoz nasıl yapılıyor ?

• kaya 240 kadranla 200ü görebilirmiyiz ne dersin :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennis87

kaya 240 kadranla 200ü görebilirmiyiz ne dersin :P

Benim ki 1.2 motor biliyosun, 183km/h gördüm hafif eğim varken daha da hiç artmadı düzlüğe geldiğimde ama azalmadı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Bendede Getz var. 2 side aktif, çift egzoz nasıl yapılıyor ?

Vallahi ustaya söyledim o yaptı

Fakat işin mantığı belli basit gibi duruyo ama biraz ugraşrıcı 3-4 saatlik iş.

Araya hava geçişi için köpri kaynak yapıyo. Tamponun altından biraz kesiyo. Sonra diğer ucu kaynak yapıyo filan.

Ben 3 yere sormuştum 2si yapılmaz filan senin tamponda yer yok dedi. Bir tanesi tamam ben yaparım dedi ama ugraştırır filan dedi. Sonunda yaptı. 100-200 arası işçilik alırlar. Ben 140-150TL gibi bişey vermiştim.
  • kaya bişi daha sorcam sana

arada bi benim sis farları yakmadığım halde farı açınca otomatik olarak kendisi yanıyor bi bilgin var mı bu konuda?

gündüzleri oluyor geceleri herhangi bi sorun yok içinde sensör fln mı var acaba anlamadım
  • arkadaslar bende seat ibiza 1.2 referance almak istiyorum arabanın performansı nasıl arasira yazın memlekete gidecem ortalama 450-500 km mesafe hafta sonuda ailece 4-5 kişi gezmek icin alacaz arabadan pek anlamadıgım icin 1.2 motorda araba cekmez 4-5 kişi ile yokusu zor cıkarsın gibi sozler soylediler bu konu hakkında goruslerinizi bekliyorum.
  • 1.2 hem daha fazla benzin yakar hemde belki dediğin aile sürüşlerinde biraz can sıkıcı olabilir. bence az bişi daha zorla bütçeni 1.4 al. ayrıca referance yerine de elegance ı seçebilirsin fiyat farkına değicektir
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.