Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dennis, bizim sisler(daha dogrusu seninkiler, bende yok) viraja duyarlı. Yani direksiyonu cevirince otomatik yanıyo. Muhtemelen sen de bundan bahsediyorsundur.

karamamba,

Elegance seçimi ile ilgili, 1" fark aleminyum jant, sis farı ve yolcu koltugu yukseklik ayarı farkı olarak 1500TL tamamen sana kalmış. Ben zaten jant alacaktım o yuzden elegance düşünmedim bile.

Fakat standart olarak uzun süre bineceksen tercih edilebilir. Şahsi görüşüm bu 3 şey için 1500TL fazla.

1.2-1.4 farkına gelince de şehir içinde 1.2nin daha az yakacagı kesin 1.2nin. Performansı ise şehir içinde kesinlikle yeterli. Çeker mi çekmez mi diye bişey yok. Arkaya 5 arkadaşımın da oturdugu zamanlar oluyo ve yine yokuş çıkıyorum. Üstüne klima artı rezistans açıoyurm tabi o zaman kalkmak için biraz fazla gaz vermek gereliyo

Fakat 1.6 astra ile 2.viteste çıkamadıgım yokuşlar bununla çok rahat 2.viteste çıkıyorum mesela. Zaten test edin anlayacaksınız, sürüşü çok zevkli.

Uzun yolda ise içerisi motor sesi oluyo eger 120yi geçerseniz. O açıdan 1.4 daha iyi olur. Hem daha performanslı olur hem da benzin sarfiyatı olarak fark olmaz.

• kaya sen aygüv otodan almıstım herhalde ben gecen gittim araba kalmamıstı gumrukden 2 tane sadece dizel geliyormus 1.2 modelleri anca siparis verildiginde mayıs 20 vede sonunda gelirmiş.

seat almamı bana dogus otoda motor ustası bir tanıdık tavsiye etti ayrıca kendisi bu arabaların test surusunu de yapıyor.
  • karamamba bende arabayı aygüvden aldım gerçekten çok ilgilenip yardımcı oluyorlar bence önce git bi test sürüşü yap yeşil 1.2 ibiza ile yaptırıyorlar=)

satış memnuniyeti yardımları harika kamil bey veya emrah bey size yardımcı olacaklardır.

bazen kapora bırakıp vazgeçenler oluyor o konudada yardımcı oluyorlar
  • Ben Aygüv'den almadım ama 2-3 hafta içinde yolum düşecek Aygüv servise, kapı kollarını boyatmak için.

Ben Maslak Doğuş'tan aldım arabamı. Orda belki vardır, telefonla bütün bayileri ara havada kaparlar zaten. Bence kesin birinin stoklarında vardır 1.2 ibiza.

Bu arada Seat ile pek ilgilenmezdim eskiden ama şimdi araştırıyorum da sorunsuzluk olarak Japon'lara en yakın olan firma diyebilirim. Ufak problem dışında kaç senelik Seat kullanıcıları var hepsi memnun araçlarından.,

Zaten Seat'ın bilmem ne CEO'su açıklama yapmıştı 7-8 ay önce: "Yeni Ibiza ile sorunsuzk ve kalitede Toyota'yı yakaladık-yakalayacagız" demişti.
  • kayahttp://www.sahibinden.com/xenon_mercekler-25WQQaXQQ10105774WQQpXQQdisplayitem&keyword=xenon linkindeki ilker kemal beyle mesajlaştım mercekli xenon için. boyama temizleme mercek ile birlikte 350 lira dedi. 300 lirasını kendisi alıcak 50 lira da elektrikçi çıkarma takma yapar dedi. ama hiç colt'ta çalışmadım. önce çıkmasını alıp denemem lazım dedi. istersen sende bi sor. gerçi senin arabanın çıkma farını bulması çok zor ama eski ibizalara yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 16 Nisan 2009; 23:43:02 >
  • fazla tecrubem olmadıgı icin test surusu yapmam biraz zor gibi

suan tum seat bayilerinde 1.2 modeli yok yarın dogus ototda calısan abimizin yanına gidecez para konusunu konusacaz aracı konusacaz daha detaylı bir sekilde herseyni ogrenecez renk secenegi nasil olacak kırmızı varsa ilk tercihim olacak ailem kırmızıya bayilir bende tam tersi siyah renk hastasıyım

referance modeli benim icin ideal zaten 1 ay anca ogrenme asamasında olacam 1-2 ay icindede belki o kadarda surmez trafige karısırım.
  • Yeni kasa ibizayı ilk defa görüyorum ve geçekten bayıldım, harika bir araç olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Ben Aygüv'den almadım ama 2-3 hafta içinde yolum düşecek Aygüv servise, kapı kollarını boyatmak için.

Ben Maslak Doğuş'tan aldım arabamı. Orda belki vardır, telefonla bütün bayileri ara havada kaparlar zaten. Bence kesin birinin stoklarında vardır 1.2 ibiza.

Bu arada Seat ile pek ilgilenmezdim eskiden ama şimdi araştırıyorum da sorunsuzluk olarak Japon'lara en yakın olan firma diyebilirim. Ufak problem dışında kaç senelik Seat kullanıcıları var hepsi memnun araçlarından.,

Zaten Seat'ın bilmem ne CEO'su açıklama yapmıştı 7-8 ay önce: "Yeni Ibiza ile sorunsuzk ve kalitede Toyota'yı yakaladık-yakalayacagız" demişti.

O zaman Toyota-Ibiza yapalım senin aracın ismini

• Bana uyar Toyota Corolla, Toyota Ibiza... baya da uydu hani :)

Sorunsuz demişim de koltuk nanay benim bu aralar. Önceden de arakdaşlarla 5-6-7kişi bindiğimiz hep olurdu. En son Onur-Berk-Doğukan gibi 75-90 kg arası arkadaşlarla 8 kişi binince bu sefer koltuk gıcırdaması doruk noktaya vardı Bi baktım koltuk çıkmış, taktım sandım da takamamışım meğerse. Bir ara servise gidip halletmem lazım..
  • hayırlı olsun.güle güle kullan.güzel araç.ben de bir ara almayı düşünmüştüm..
  • Teşekkür ederim han01.

İmzandan anladıgım kadarıyla sen daha da güzel bir tercih yapmışsın "köpek balığını" alarak. Sen de güle güle kullan.

Bu arada mobilecom, araç tercih kıyaslama bölümünde gördüm araba bakıyosun galiba ama ibizaya bütçe yetmiyo demişsin. Eski ibiza'lar da çok güzel ama yeni ibiza'da ikinci elde bulmak mümkün. Sahibinden.com'da olması lazım 7-8 tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Bana uyar Toyota Corolla, Toyota Ibiza... baya da uydu hani :)

Sorunsuz demişim de koltuk nanay benim bu aralar. Önceden de arakdaşlarla 5-6-7kişi bindiğimiz hep olurdu. En son Onur-Berk-Doğukan gibi 75-90 kg arası arkadaşlarla 8 kişi binince bu sefer koltuk gıcırdaması doruk noktaya vardı Bi baktım koltuk çıkmış, taktım sandım da takamamışım meğerse. Bir ara servise gidip halletmem lazım..

Kusura bakma Melih, sanırım arabanın nazar boncuğunu biz taktık...
  • Ne kusuru Onur. Ne yapıyım ben içinde güzel anılar yaşamadıgım arabayı. Gerçekten de sizlerle tanıştıgıma çok memnun oldum o gün, iyi ki gelmişim. Yine benzer durum olsa yine bindiririm arabaya 8-9 kişi

Zaten gıcırdama da gitti kendi kendine, servise gitmeye gerek kalmadı. Gitsem bile yapacakları ortadaki bi klipsi yerine oturtmak, kolay iş yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 13 Mayıs 2009; 19:28:23 >
  • Teşekkürler dostum.

Yanlız bir dahaki sefere sen izin versen de ben bindirmem 8 kişiyi, arabaya da yazık.

Bu arada yukarıda bir arkadaş 1.2 motor yeterli mi diye sormuş, test ettik onayladık. Fazlasıyla yeterli.

Şöyle ki: Bostancı'da Bağdat Caddesi'nin başında trafik ışıklarının olduğu yerde tatlı bir yokuş vardır. Melih'in 1.2 Ibiza'sına 8 kişi binmiştik (bu arabaya 8 kişi nasıl binilir diye sormayın, biniliyor) ve kırmızı ışıkta durmak zorunda kalmıştık. Bu araba buradan kalkamaz dedik ama motor hepimizi yalancı çıkarttı ve araba rahatça kalktı yokuşta.

Arkada 5, önde 3 kişiydik. Ben 85 kiloyum, Coşkun 75-80 civarı, Berk 80 rahat vardır, Doğukan 70'ten fazladır, Emre de zayıftı, 65 kilo diyelim.

Önde de Yusuf faktörü +95 kilo vardı. Zayıf olan Candan ve Melih'in açığını kapatmıştı resmen.

• Herkese selam,

Mayısın sonunda yeni ibiza 1.6 sport rider teslim alıcam. Sunrof yok maalesef, ötv indirimine yetişmesi için de bu şekilde alıyorum aracı. Sunrof serviste yapmıyorlarmış, dışarda kaça yaptırabilirim ve orjinal olmıyacağı için araca herhangi bir zararı olur mu. Şimdiden tşk
  • bu arada yeni forum açtım gerçi pek ilginizi çekmez ama gelirseniz memnun olurum.http://mitsubishiclubturkey.forums-free.com/
  • İbiza 1.2 veya 1.4 DSG gelir mi acaba ileride?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

İbiza 1.2 veya 1.4 DSG gelir mi acaba ileride?

ibiza 1.2 modeli ayın 20-25 inde turkiyeye gelmesi lazim bende bekliyorum ama istanbula ibiza 1.2 secenegi 2 tane geliyormus vede satılmıs bilgin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: miliçko

Herkese selam,

Mayısın sonunda yeni ibiza 1.6 sport rider teslim alıcam. Sunrof yok maalesef, ötv indirimine yetişmesi için de bu şekilde alıyorum aracı. Sunrof serviste yapmıyorlarmış, dışarda kaça yaptırabilirim ve orjinal olmıyacağı için araca herhangi bir zararı olur mu. Şimdiden tşk

sonradan sunrooftan uzak dur neyse o aracı oyle kullan kesınlıkle yaptırma derım
  • Evet araştırdım birazcık sonradan sunroof pek sağlıklı olmuyormuş :)) .....orjinal haliyle kullancam, yarın alıyorum aracımı, tşk
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.