Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki siz hangi opsiyonları aldınız? Ben daha almadım hatta ibiza da bile karar kılamadım ama alsa şunları düşünüyorum: Sice fazla mı oluyor ?

Park sensörü 380 TL
    Katlanabilir yan aynalar 95TL
    Alarm 440TL
    ESP + Hill holder+ Lastik basınç kaybı göstergesi 750TL
    Yan ve perde hava yastıkları + Emniyet kemeri uyarı sistemi 930TL
    Koyu yeşil karartılmış arka camlar 210TL
    Saklama gözleri paketi 190TL
    Baş ve göğüs hava yastıkları + Emniyet kemeri uyarı sistemi 615TL
    _______________________________________________ 3610 TL tutuyor :/

ailemi ikna etmem imkansıza yakın olsa da bir de Panaromik sunroof 1500 TL

Bir de birkaç sorum olacak
    Mesela bu park sensörlerini aracı aldıktan sonra da taktırabilir miyim servise veya başka bir yere?

Alarm gerekli mi yoksa sıradan bir şeymi yani dışardan daha kaliteli bir şey alınabilir mi?

Yan,perde,baş ve göğüs havayastıkları nerelerde oluyor ve bunların hepsi toplamda kaç havayastığı ediyor?

Hilldolder otomatik mi devreye girer yoksa bir tuşla mı ve gerçekten işe yarayan bir sistem mi? Acemi sayılırım ve yokuşlar kabusum olur da

1.2lt reference alırsam kaç " lik lastikler geliyor? Opsiyonlardaki aluminyum jant seçeneğini seçmeden 17"lik plastik jant taktırabilir miyiz? Bir de çünkü aluminyum jant isteyemem yüzüm yok artık ama ilerde kendi yapmak istediğimde bir de lastikleri değiştirmem gerekir.

Teşekkürler

• park sensörünü sonradan daha ucuza taktırabilirsin. koyu arka cam çakma xenonlara karşı baya iyi olacaktır. perde havayastığı taktırmak iyi olacaktır. esp ve hillholder da iyi bişey.
  • pirate hangı donanımı alıyorsun dırek 1.6 sport alsana saydıgın cogu ozellık ıcınde standart ben oyle yaptım aynalar alarm esp lastık basınc perde hava yastıkları spor koltuklar usb bluetooth standart .
    ve unutmakı donanımı standart olan bı aracı cok daha cabuk temın edersın otekı sekılde bı saklama gozu bıle ıstesen sıparıosının mınumum 1 2 ay sarkar kaldıkı su anda bıle dogru duzgun arac bulunamıyor kıtlık var memlekette nasıl bı krızse :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

pirate hangı donanımı alıyorsun dırek 1.6 sport alsana saydıgın cogu ozellık ıcınde standart ben oyle yaptım aynalar alarm esp lastık basınc perde hava yastıkları spor koltuklar usb bluetooth standart .
    ve unutmakı donanımı standart olan bı aracı cok daha cabuk temın edersın otekı sekılde bı saklama gozu bıle ıstesen sıparıosının mınumum 1 2 ay sarkar kaldıkı su anda bıle dogru duzgun arac bulunamıyor kıtlık var memlekette nasıl bı krızse :)

1.6 hem vergi yönünden kötü hem fiyatı pahalı hem de daha fazla yakar benim ki tam öğrenci arabası olacağı içinm mecburen 1.2 oluyor. Ama opsiyonlar nedeniyle bekleme hiç aklıma gelmemişti benim için o güvenlik opsiyonları en önemlisi zaten :/

• Pirate bence direk 1.2 referance al, ben de ögrenciyim. Gerçekten de tam ögrenci arabası. Güvenlik ekipmanları biraz eksik tabi. 1.6 sport alsan çok daha iyi olur ama benim maddi sınırımı aşmıştı mesela o.

17" plastik jant gibi bi şansın yok. Hatta o dediğin donanımların hiç birini sonradan ekleyemiyorsun senin şevkini kırmak gibi olmasın ama :)

Ben sormuştum geçenlerde satış temsilcisine ve siz o listeye bakmyın demişti bana :/ Senin yerinde olsam 1.2 referance tek kapı alırım bir de üstüne jant-yay takarım bir de cam film. Keyfime bakarım

Vedat, evet o resmi Levent'e gösterdiğin iyi olmuş. Sağlam çizmişsin maşallah Yan rüzgarlardan yine etkilecek araba yay taksan da. Bence sırf bu yuzden 400lira masraf etme.

• neyse zaten parasızlık içinde şunu alıcam bunu alıcam deyip duruyorum . bu ara stripe a taktım ama muayenede nolur bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Pirate bence direk 1.2 referance al, ben de ögrenciyim. Gerçekten de tam ögrenci arabası. Güvenlik ekipmanları biraz eksik tabi. 1.6 sport alsan çok daha iyi olur ama benim maddi sınırımı aşmıştı mesela o.

17" plastik jant gibi bi şansın yok. Hatta o dediğin donanımların hiç birini sonradan ekleyemiyorsun senin şevkini kırmak gibi olmasın ama :)

Ben sormuştum geçenlerde satış temsilcisine ve siz o listeye bakmyın demişti bana :/ Senin yerinde olsam 1.2 referance tek kapı alırım bir de üstüne jant-yay takarım bir de cam film. Keyfime bakarım

Vedat, evet o resmi Levent'e gösterdiğin iyi olmuş. Sağlam çizmişsin maşallah Yan rüzgarlardan yine etkilecek araba yay taksan da. Bence sırf bu yuzden 400lira masraf etme.

O opsiyonları neden alamıyoruz yani ben 1-2 ay beklemeyi göze alsam bile olmaz mı ? Tüm planlarım değişti şu an

• O zaman bana öyle demişti. Bir daha yolum düşerse sorarım tekrar. Gerçekten saçmalık...
  • kaya5789 pm attım yay konusunda
  • merhaba herkese,
    ben de yeni sea ibiza 1. elegance, beyaz renk aldim..daha cok yeni :)))
    bazi sormak istedigim sorular var, yardimci olursaniz cok sevinirim..

1. lastiklerin havalari kac olmali?
    2. beyaz renk oldugu icin firca ile yikatma diyorlar, dogru mudur nasil yikatmaliyim?
    3. henuz ne kadar benzin yaktigini anlayamadim dogal olarak, 1.4'e sahip olan arkadaslar bu konuyla ilgili bilgi verebilirler mi?

simdiden tesekkurler..
  • Merhaba Penguen67, yeni aracın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan.

1. Lastiklerin havaları benzin depo'su kapağında yazıyo, tam olarak aklımad değil şu an benim de.

2. Beyaz renk olmasa da fırça ile yıkatmaz zaten, çiziyo arabayı fırça. Ki çoğu yer artık ilaçla yıkama hizmeti veriyo. Bizim burda ilaçla yıkama 8 fırça ile yıkama 5 lira ( Sadece dış yıkama ücretleri tabi bunlar)

3.Benim araba 1.2 o yuzden yorum yapamayacagım ama 1.4 sahipleri de genelde memnun yaıt sarfiyatından.
  • Melih dün İbiza'ya bindim aklıma geldin, gelip bir halini hatırını sorayım dedim:) Beyaz Leon'u olan arkadaşımın ablasına Beyaz Ibiza 1.4 Elegance alınmış, okula gidip geldik onunla. Kurcaladık baya sağını solunu, hatta bir türlü radyo kanallarını hafızaya almayı beceremedik İçi senin aracınla aynı sanırım, alüminyum alaşımlı orijinal jantları vardı sanırım farklı olarak sadece:)

Bu arada yarınki Ticaret Hukuku sınavıma çalışırken canım çok sıkılmıştı, yukarıda yay takmak isteyen opeth arkadaşımızın aracını görünce biraz yere yaklaştırayım dedim izniyle. Bir de jant taktım hatta hızımı alamadım, bayadrı photoshop yapmamıştım özlemiş ve paslanmışım:)

Yeni İbiza aldım, görüşlerim
     Yeni İbiza aldım, görüşlerim

• güzel olmuş ama ben jantlarımdan memnunum. bide bizimkilere yay takınca sanırım lastiğin üst kısmı görünmeyecek kadar aşağı iniyor. bkz yay takılmış başka colt
  • hey gidi heyyyy :)
    2003 haziraninda aldigim 6 yasini bitirip 7'den gun alan ibizam eski kasa olmus , yenisinin grubu kurulmus :)
    hepinize hayirli olsun gule gule binin arkadaslar.
    ben eskitemedim valla , umarim sizde eskitemezsiniz.
    benim canavar 180.000'i devirdi.lpg taktirali 40.000 km oldu , tik yok cok sukur.
    bu 6 sene icinde daha bir kere mars almazlik yapmadi , -14 derece ankara sogugunda bir hafta yatmis araba tek marsla calisti ,
    yeri geldi fayans cimento kalekim tasidim :) , yeri geldi yavrumu.
    yeri geldi akusu bitti , vurdurdum calistirdim devam ettim...
    sagolsun ne yolda birakti , ne basimi agritti.
    yagini suyunu lastigini degistir devam et.
    insallah bu yeni kasalarda boyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 17 Haziran 2009; 23:47:58 >
  • bugün rot balansa girdim maşallah 4 lastik birden yamulmuş. ya ben ya eski kullanıcısı yamultmuş. daha öncede jantlardan biri işlem görmüş oksi asetilen kaynağıyla. kara kara belli oluyodu.
  • Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• Melih merhaba , sana cam filmiyle ilgili sorum olucakti.Sen direkt koyu siyah cam filmimi taktirdin?Bunlarin biraz açik tonlu olanlari varmiş galiba bende yaptirmayi düşünüyorumda çok siyah olursa bir sıkıntı çıkartirmi acaba bize.
    Birde efe polyestera gitmeyi planliyormusun bu aralar bilmiyorum ama ben ön kanat ve marşbiyeller için gidebilirim bu haftasonu eğer Fatih Abi iyi bir fiyat verirse.Oyle bir planin olursa haberleşiriz hem görüşmüş oluruz .
  • Merhaba Erdem, bende en ön cam dahil 1nolu açık tonda cam filmi var. En ön camdaki yarım numara yani en açıgı.

Şimdiye akdr bir problem yaşamadım ben. En ön cama yaptırmayacaksın sen heralde ki o zaman hiç sorun olmaz öünkü 1 nolu cam filmi gayet açık, sabahları çok rahat görülüyo içerisi.

EFE polyestere gitmeyi düşünüyorum ama bir süreliğine yalan oldu. Ayna kırılmıstı işte geçen ay ona bi sürü para verdim, malum yaz geldi habure geziyoruz, geçende de Ayvalıktaydım yeni geldim vs vs. Anlicagın para yok şu aralar arabaya harcayabilecegim

Heralde Ağustos ayında tavan spoilerini takırmaya giderim ben de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Melih dün İbiza'ya bindim aklıma geldin, gelip bir halini hatırını sorayım dedim:) Beyaz Leon'u olan arkadaşımın ablasına Beyaz Ibiza 1.4 Elegance alınmış, okula gidip geldik onunla. Kurcaladık baya sağını solunu, hatta bir türlü radyo kanallarını hafızaya almayı beceremedik İçi senin aracınla aynı sanırım, alüminyum alaşımlı orijinal jantları vardı sanırım farklı olarak sadece:)

Merhaba Yusuf aklına geldiğime sevindim, iyilik valla ne olsun. Yaz okulu başladı işte sabahları ordayım oglen okulun havuzunda akşam da dışarda. Çok monoton bi hayatım oldu valla bu aralar

Radyo kanallarını hafızaya almayı ben bile dogru dürüst bilmiyorum :)

Sen nasılsın, okulun da bitti heralde sonunda ?

• merhaba arkadaşlar,

bende bugün altur'dan 1.4 elegance beyaz renk ibiza mı teslim aldım. hepinize kazasız belasız sürüşler. bir tek sorun yaşadım acemilikten aracı park ederken elim direksiyonun yanındaki silecek koluna değdi uzun bir süre kapatamadım. 0 noktası neresiyse artık sabah ilk bu kolu öğrenmeye çalışmak olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.