Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı bugun teslim aldım... şuana kadar gayet memnunum özellikle yol tutuşu virajlarda gayet başarılı...

bu arada cidden çok dikkat çekici bi araç dikiz aynamdan arkadaki şoför yanındaki arkadaşına arabayı gösterip bişiler gösteriodu ibiza yazısını okutuyordu

allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

içini a3 e benzettim direksiyon hassasiyeti fln havalandırma kapakçıkları sanki audi de gidiyormuşsun havası yaratmış

park sensörüde çok güzel türkçe sesli geri vitese takınca geri vites diyor yaklaştıkçada hangi yöne çok yaklaşmışsam sağ-sol veya orta diyor birde son 60 cm son 50 cm diye düşüp bilgilendiriyor.

radyo kanallarını nasıl kaydedeceğimi henüz bulamadım biraz radyosu karışık gibi geldi ama kitapçıktan okuyup örenicem.

güler yüzlü hizmetlerinden dolayıda aygüv otomotivdeki emrah ve kamil abiye de sonsuz teşekkürler çok memnum bıraktılar her şeyiyle...

• Dennis aracın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Bir arkadaş garanti süresini sormuş, 2 yıl.

Bu da benim kara yılan :) Bu resmi çok begendim de foruma koyayım dedim:

Yeni İbiza aldım, görüşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 9 Nisan 2009; 23:46:29 >
  • alırken bu sıfır arabara koruma yapıyorlarmış öyle bişeyler yaptırdın mı kaya?
  • Yok ya kendim polish(cila) yapıyorum arada bir hava güzel olursa, yıkattıktan sonra. Fakat yaza girmeden önce boya koruma yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alıyorum da 200-300 arası fiyatlar :/
  • cila ne kullanıyosun benim de koyu renk ya boyaya daha fazla eziyet çektimeyip öyle bişeyler yapmam gerek sanırım. en azından kullandığım fırçanın çiziklerini azaltsın o bile yeter
  • Ya tam hatırlamıyorum ama üstünde Formula yazıyo galiba. İyi mi kötü mü bilmiyorum, parlatıyo mu parlatıyo :)
  • Kaya sırf ön cam için ne kadar aldılar?numarası nedir bide:)
    bnm 2 numara lumar film var aldıgımda serviste yaptırdım.hafta içi protacta tavanı kaplamayı düşünüyorum o arada ön cama filmdemi çeksem diyorum.
    cok pahalı değilse yaparım bizim arktan 100 lira istemişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Dennis aracın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Bu da benim kara yılan :) Bu resmi çok begendim de foruma koyayım dedim:

edit: ön cama da film yaptırdım :)

İlk bakısta güöz sis lambası arıyor kaya bana cok sırıtıyor gibi geldi o bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 6 Nisan 2009; 22:14:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

öncelikle selamlar herkese..

kız arkadaşım için araba bakmaktayız. seçeneklerimizi önce 3'e (Fiesta, Jazz ve İbiza) sonrasında ise Fiestayı boya sorunları yüzünden eleyip jazz ile ibiza olarak 2'ye indirdik.

İlk önceliğimiz arabanın otomatik vites olması. Ben Jazz'a sıcak bakarken o İbizaya daha sıcak bakıyor.
    Acaba bu iki araç arasında Jazz Fun ile İbiza Sport 5kapı arasında bir karşılaştırma yapacak olursak hangi araç daha ağır basar ve neden? Bir de İbiza tercih edersek Sport ile Style arasında hangisi tercih edilmeli, aradaki farka değer mi?

Aracı bir bayanın kullanıcağınıda göz önüne alarak yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Seat Ibiza'da özel renk seçeneklerinde Turuncu mevcut. Sanırım bu fotoğrafta o özel renklilerin içine ait. Seçenek olarak eklemekte fayda gördüm. Yalnız bu aracın tek kapısı, yani SC modeli çok daha şık gibi geliyor gözüme. Aracı genellikle 2 veya daha az kişi kullanacaksa Coupe alınmasında fayda var diye düşünüyorum. Gelir seviyeniz yüksekse kesinlikle Coupe alın derim. sanırım Ford Fiesta'da 3 door gelecek yakında. Unutmadan ekleyeyim, Renault Megane 3 ( III ) (Üç) Coupe da çok ciddi bir seçeneğiniz olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

Kaya sırf ön cam için ne kadar aldılar?numarası nedir bide:)
    bnm 2 numara lumar film var aldıgımda serviste yaptırdım.hafta içi protacta tavanı kaplamayı düşünüyorum o arada ön cama filmdemi çeksem diyorum.
    cok pahalı değilse yaparım bizim arktan 100 lira istemişler.

Benim bütün camlar 1 numara llumar. 100TL'ye yaptırdım bende. Tanıdık olmasına ragmen daha inmedi iki dükkana da sordum. Galiba daha azına kimse yapmıyo ön cama kaliteli film...

dhci16,
    İnşallah yaza dogru sis farı ve sislere xenon uygulaması yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 7 Nisan 2009; 1:40:52 >
  • Arkadaşlar, 2-3 hafta önce Seat Ibiza Sportcoupe tesadüfen yakından incelemiştim galeride. Fotoğraflarda, nette filan pek beğenmemiş olmam rağmen, ilk 10 sn sonra, waww 22.500 lira, çok çok iyi bu araba filan olmuştum. Şimdide forumu bayağı bi güzelce okudum, hatta bir yerde dizaynı beğendiğime dair bişiler yazmışım. Sevindim...

Dikkatimi çeken bişiydi şu, herkes lastikleri genişletiyor, büyütüyor. İçimde kaldı, alamadım bir türlü şu lastikleri kendi arabama. Bari önereyim oldum. deseni hoşuma gidiyor. Yokohama V102. Gidip hamuruna bakmadım ama fiyatına bakılırsa kaliteli bişiye benziyor. Alternatif olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 7 Nisan 2009; 1:58:17 >

• Bu desen gözüme pek iyi gelmedi performans olarak malum V çizgili lastik üretimi artık pek yapılmıyo diye biliyorum. Biizim PAssat'ta var geçi fena değil Dunlop sp9000.

Yokohama'nın AS01 di galiba o modelini alıcaktım baya iyimiş diye duydum da sonra gittim Kumho aldım 500küsür liraya :)

Yokoham'da genelde 4 al 3 öde kampanyası oluyo ve erken aşınması dışında çok kaliteli lastiklermiŞ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Dennis aracın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

teşekkürler kaya aynı dilekler senin içinde geçerli
  • cila olayını bende yaptım gerçekten süper bişeymiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_26391567/mpage_2/key_//tm.htm#30944193
  • Buluşma fotolarınıza da bakmıştım da, onla karşılaştrdım şimdi arabanın yüzü gözü açılmış valla :)

Bu arada sağ kolundan naber, işlevini yerine getirebiliyo mu hâlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 9 Nisan 2009; 20:25:23 >
  • arkadaşla beraber yaptık. ben cilaladım o çilayı temizledi daha az yorulduk. kolum değilde göğüs kaslarını iyi çalıştırıyor
  • Bu arada geçen gün dayanamadım gittim benim kerataya XENON taktırdım :)

Vallah kimsenin gözünü almıyo baya aşagı ayarlı farlar Zaten dün gidiş gelişli yollarda baya sürdüm kimse sellektör yapmadı.

Aslında H4 farlar genelde iyi performans göstermez xenon takıldıgında hatta Polemik de uyardı beni bu konuda sağolsun ama ben baya memnun kaldım xenonlardan, o kadar aşağı bakmasına ragmen baya iyi aydınlatıyo.

Malum H4 farlar tek yuvadan(çanaktan) oluşuyo ve xenon çok dağılıyo bu yuzden etrafa ve yola odaklanmada zorluk çekebiliyo.

Fakat Öndeki arabaya sellektör yapınca etraf bayram yerine dönüyo çok güzel bir duyguymuş

Bunlar da fotolar:

Kısalar:

Uzunlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 10 Nisan 2009; 12:11:28 >

• Hocam hiç selektör yapmıyor mu geceleri diğer sürücüler. Sanırım merceksiz olmasından dolayı fotoğraftan bile gözümü aldı benim
  • kısalar düzgün gibi ama tam değil uzunlardada çok alakasız bir aydınlatması oluyormuş. karşılaşırsak camı açar küfrederim haa
  • hayırlı olsun kaya xenon yapmıssın valla ınsallah problemsız kullanırsın ben gorursem problem yaparım ona gore bende yok cunku.....
    senın ıbızaya artık yenı donanım ısmı bulmak lazım IBIZA 1.2+KAYA PAKET.....
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.