Şimdi Ara

Yeni ilişki istemiyorum ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 ay önce bi kızla tanıstım . 2 hafta yuz yuze konustuk sonra kız memlekete gitti. Konusamadik gittigi yerde tel. az cekiyordu bazen hic konusamadik. Ama o 2 hafta cok iyi gecti ozellikle 2. haftası sevgili gibi ayni hatta 2. haftanin sonunda cikma teklifi edecektim. Bi sorun cikti edemedim. Ama yani tam sevgili gibi askimlar,bitanemler,neredeyse sanaldan yiyisiyoduk o derece. Ama memlekete gitti gideli bi uzaklastik bisey oldu kiza. Yeni birine hazir degilim diyor surekli. Soruyorum size simdi tam olarak hatam nerde ? Sevgili olmadan cokmu abarttim sizce ? Diyecem kizin tipi degilim o zaman 2 hafta niye takildi ? Hic yuz vermezdi oyle degil mi ? Bi yardim edin kizla konusmaya devam mi ediyim kesiyim mi nedir ?

• Up up up
  • Başka birini buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Up up up
    halkın kendi kendini yönetmesi demek
  • Adnan bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Başka birini buldu.

Simdi bulsa 1 saat sonra olur o kadar. Kızin cevreside bunu kaldirmaz boyle biseyi onu unutun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    git iki tokatla, bi daha beni aramıcaksın falan de o düşer peşine zaten
  • kız güzelse gideri varsa konuşmaya devam et ama kesinlikle o mevzulara girme biraz süre geçtikten sonra kız teklif edecektir nereden mi biliyorum ilk ve tek ilişkim böyle oldu
  • Memketine gidince uhlevi bi ortam olmuştur, haram-yasak-günah çelişkisine girmiştir.

Ailesinden çekiniyordur, öğrenirse babası ağzını burnunu kırabilir

Yanımda değil zaten , ammaaan diye düşünmüştür

Başka erkek bulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Alıntıları Göster
    ne olmuştur bilmem ama bu işin olmayacağını nazik bir dille sana söylemiş. Ayrıca sorun sende değil. Kızların genlerinde var böyle olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

hep ayni cevabi vermekten skldm. imzama yazicam artik. 1-2 hafta yüz verme düşer eline. kizina gore sana bakis acisina gore sure degisir. istedigini yapmakta ozgursun

Onu denedim 2 hafta yazmadim 2 hafta sonunda bi yazdim kiz iyice sogumus. Beyler sunuda belirtiyim okuz gibi seviyorum ben bunu
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Alıntıları Göster
    kızın çıkmak istemediği erkeğe söylediği yalandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

kız güzelse gideri varsa konuşmaya devam et ama kesinlikle o mevzulara girme biraz süre geçtikten sonra kız teklif edecektir nereden mi biliyorum ilk ve tek ilişkim böyle oldu

Bunu deneyecegim zaten. Kizin guzelligi 10 uzerinden 9 diyebiliriz. Kezban degil. Biyik filan yok yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Memketine gidince uhlevi bi ortam olmuştur, haram-yasak-günah çelişkisine girmiştir.

Başka erkek bulmuştur.

Babasi fotomu filan gormus beyler ses etmemis fazla. Memlekete gidince harbiden oyle mi olmustur
  • quote:

quote:

quote:

hep ayni cevabi vermekten skldm. imzama yazicam artik. 1-2 hafta yüz verme düşer eline. kizina gore sana bakis acisina gore sure degisir. istedigini yapmakta ozgursun

Onu denedim 2 hafta yazmadim 2 hafta sonunda bi yazdim kiz iyice sogumus. Beyler sunuda belirtiyim okuz gibi seviyorum ben bunu

bosuna zorlama desemde yazicaksin. kaderine mahkum olucaksin.

Hocam sen tecrubelisin anladigim kadariyla . Kiz sonunda bana mesaj atmazda ortada kalirsam nolacak hocam ? Hic blofmus gibi durmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celatx

kız güzelse gideri varsa konuşmaya devam et ama kesinlikle o mevzulara girme biraz süre geçtikten sonra kız teklif edecektir nereden mi biliyorum ilk ve tek ilişkim böyle oldu

Bunu deneyecegim zaten. Kizin guzelligi 10 uzerinden 9 diyebiliriz. Kezban degil. Biyik filan yok yani :D

Moktan işler evlenene kadar uğraşmam ben bir daha. Ömür kısa onun bunun kezbanının nazını çekeceğine eğlen gitsin. Senenin başınd bu hataya düşecektimde Allahtan ben kezbanım diye uyandırdı beni kurtuldum. Abi kız gelip siyasi görüşün ne diye soruyor ülkücüymüş kızımız daha marşına bayrağına milletine saygısı yok babadan miras siyaset yapıyor başıma

• quote:

quote:

Memketine gidince uhlevi bi ortam olmuştur, haram-yasak-günah çelişkisine girmiştir.

Başka erkek bulmuştur.

Babasi fotomu filan gormus beyler ses etmemis fazla. Memlekete gidince harbiden oyle mi olmustur

Kızın babası namazında niyazında bi adamsa çevresi de öyle adamlardan oluşuyorsa kusura bakma dostum kızına demediğini bırakmamıştır. Hatta dövmüştür, e haketmiş kızda şimdi duyulursa kimse almaz o kızı o çevreden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Varos mahalelerde olmasi mumkun bu dediginin
  • quote:

quote:

quote:

Başka erkek bulmuştur.

Kızın babası namazında niyazında bi adamsa çevresi de öyle adamlardan oluşuyorsa kusura bakma dostum kızına demediğini bırakmamıştır. Hatta dövmüştür, e haketmiş kızda şimdi duyulursa kimse almaz o kızı o çevreden.

Alıntıları Göster
    Bahane

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.