Şimdi Ara

YENİ IPAD ŞARJ VE ISINMA SORUNU DÜZELTİLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. (yeni ipad ısınma ve şarjın çabuk bitmesini nasıl çözümlediğimi anlatarak yardımcı olma amacı ile yazıyorum)
    Yeni İpad 4G 64 gb jailbreak'siz orjinal 5.1.1 ios yüklü, Siyah Turkcell data hatlı.
    .........
    Bende ipad 2 vardı ve hiç sorunsuz kullanıyordum, şarj tam dolu iken günde 2-3 saat kullanarak haftada 1 ya da 2 defa şarj ederdim hiç bir problemi olmuyordu.
    .........
    Neyse yeni Ipad aldım, 5.1 den 5.1.1 e yükseltip, eski ipad 2 yedeğimi itunesden yeni ipad e geçirdim, biraz kullandım. ve tam şarj için gece prize taktım. 7-8 saat uyuduktan sonra sabah kalktım ve şarjın %97 de olduğunu gördüm şaşırdım! 8 saat geçmişti ve %100 değildi. kablo ile oynadım çıkartıp taktım 10 dkda şarj %100 oldu. çekmedim prizden bir yarım saat sonra baktım ki şarj yine %98 e düşmüş ve yeni ipad sol tarafı epey sıcak. (ÖNEMLİ: 3G KAPALIYKEN DAHA SOĞUK ÇALIŞIYOR VE BEKLEME MODUNDA BATARYA NORMAL SEYREDİYORDU) başladım gözlemlemeye ve testlere... (tabi endişeli ve üzgünüm) :(
    .....
    yeni ipad'i kullanmaya başladığımda (3g hep açık) çok ısınıyordu. (örnek güneşte 1-2 saat kalmış gibi!) yeni ipadlerin ısındığını bildiğim için bu normal diye düşündüm... (ancak canım sıkılmıştı hemen ısınıyordu çalışmayınca bile sıcaktı) sonra baktım yarım saatte %20 azalmıştı bataryası, çok şaşırdım! (alarm çanlarım çalıyordu, ürün arızalı çıktı diye)
    ......
    bekleme konumunda bıraktım (3g açık) bekleme konumunda 2-3 saatte %20-30 şarjı bitmişti!!! (herhangi bir şey arka planda çalışmıyordu)
    ........
    daha fazla beklemeden itunes e bağladım ve geri yükle ye tıkladım
    .....
    ios 5.1.1. itunes üzerinden yeniden kuruldu. yeni ipad i pc den ayırdım. ipad i ilk almış gibi apple kullanıcı adımı girip HİÇ BİR YEDEKTEN GERİ YÜKLEME YAPMADAN uygulamalarımı yavaş yavas itunes üzerinden kurdum müziklerimi ve videolarımı otomatik yükledi, kalan resimleri pc den aldım. dergilerimi ebooklarımı internetten indirdim (çok zaman alıyor) maillerimi tek tek yeniden girdim, facebook u twitır ı kurdum şifreleri girdim.
    kısacası ilk kullanıcıymışım gibi kurdum.
    .....
    SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜ
    şimdi çok az ısınıyor ve şarjı 2-3 gün günde 2-3 saat kullanarak anca bitiyor.
    şarj daha kısa sürede %100 dolu oluyor.

.................
    Arkadaşlar bunları sizinle paylaşmak istedim, böyle bir sorunum vardı ve basit bir yeniden kurulumla sorun çözüldü.
    anlatım hatalarımı affedin acele ve hızlı yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kory -- 29 Mayıs 2012; 17:43:15 >

• yeni ipad 2 ? " kafam karıştı
  • teşekkürler
  • yeni ipad
    ipad 3
    suç bende değil apple da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

yeni ipad 2 ? " kafam karıştı

sağolun düzelttim:)
    yeni ipad
    ipad 3
    suç bende değil apple da :)
  • ok ...sorun yok ama aklımızda olsun....(zaten yapacak başka bir sey de yok..)))
  • Malesef ne yaparsan yap ozellikle oyunlarda cihaz isiniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Off arkadaslar su isinma sorunu gereginden fazla abartilmiyor mu???tekno marketlerde bile urune bakmaya gittiginizde yaklasik 15-20 kadar uygulama acik oluyor.ve gun boyuda cihaz acik.ayrica 3-5 cocugun gelip dakikalarca oyun oynadiginida sayin.yinede sicakligi normal seviye.bence abartilmamasi gerekir.sahsen bende bir masaustu pc var.actiktan yarim saat sonra sahin,toros motorlari gibi ses cikariyo :)tabi alev alev oluyor pc.onun uzerine bu ipad bana viz gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası ben fazla ısınma problemi yasamıyorum yaşadığım zamanda deri kılıfından çıkarıyorum pek duydugum bir sorun değil ısınma bence de abartılıyor kngnl arkadasa katılıyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.