Şimdi Ara

Yeni ipad uluslararası garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ABD'den aldığım yeni ipad de donanım sorunu ortaya çıktı. Tekrar ABD'ye gitme imkanım yok ama Almanya olabilir. Sizce Almanya'daki bir apple store'a gitsem garanti kapsamında işlem yapılır mı. Ne kadar beklemem gerekir. Forumdaki arkadaşlardan buna benzer bir yol izleyen var mı acaba

• yurtdışını bilemiyorum ama, eğer türkiyedeyseniz yurtdışı ipadlere bilkom 1 yıl bakıyor mesela, oradada buna benzer bir uygulama olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Ekim 2012; 10:26:15 >
  • Heryerde gecerli garanti bende londrada yasiyorum turkiyeden aldigim ipad sorun cikardi hemen yenisini verdiler yanliz apple in sitesinden hangi store a gidicekseniz genius bar dan rezarvasyon almaniz gerekiyor yapamazsaniz pm atin yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaykoc

Heryerde gecerli garanti bende londrada yasiyorum turkiyeden aldigim ipad sorun cikardi hemen yenisini verdiler yanliz apple in sitesinden hangi store a gidicekseniz genius bar dan rezarvasyon almaniz gerekiyor yapamazsaniz pm atin yardimci olurum

Teşekkürler. Deneyeceğim.
    Peki talebinizin karşılanması ne kadar sürdü. Ben Almanya'da en fazla 10 gün kalmayı planlıyorum.
  • Apple o konuda 1 numara aninda degisim yapiyolar bekleme derdi yok

• Turkiyede yapiliyor. Almanyaya gitmeye gerek yok. Bilkom'un sitesinden size yakin yetkili servis bulup goturun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Turkiyede yapiliyor. Almanyaya gitmeye gerek yok. Bilkom'un sitesinden size yakin yetkili servis bulup goturun.

Acaba ürün arızalıysa Türkiye'de de yenisini hemen verirler mi? Sürünmeyelim buralarda sonra.
    Ayrıca garanti kapsamında değerlendiriyor mu bilkom yurtdışında alınmış cihazları?
  • Evet 1 yıl uluslararası garanti kapsamında.Bakarlar cihaza tamir ederlerse ederler olmuyorsa yenisini verirler.
  • bilkom yurtdışı cihazlarda, cihaz faturasını istiyor, bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 15 Ekim 2012; 14:18:00 >
  • Yerinizde olsam almanyada yapardim bilkom falan ugrasmak sacma gidin apple store a 2 dk da degistirsinler bilkom hemen vermez kim bilir kac gun bekleticekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.