Şimdi Ara

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
40.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: 484532

Kim ne diyosa desin iphone nun kullanilisi, elde tutuldugunda verdigi o (malzeme kalitesi) hissiyat ve yakisikliligi apayri bisey plastik yigini cirkin samsung gibi degil. Bmw m3 var bide 50-100 beygir fazla audi yada vesaire diger araclar var hangisini tercih edersiniz?

BMW m3, Audi r8'in yanina bile yaklasamaz

ya ne r8 i ya.. a5 in yanına yaklaşamaz.. asaleti yeter a5 in ama bmw 320d alırsın daha mantıklı tabi.. hem daha ucuz hem az yakıo.. ama tip ve şekil olarak aynen apple gibi.. samsung değilde asaleti için iphone almak gibi..

• ben cep telefonu tartışmaya geldim
    siz çoktan arabaya geçmişsiniz
  • vay arkadas bır arkadasım var teknolojı bılgısayar mekanik ne varsa manyak deli gibi forumlarda bir karış yazılar yazıyor neyse valla cep telefonu hakkında bir karış yazdıgını görmedim :) saka bir yana

anladıpın kadarıyla ıphone 5 cıkarıcagına 4s cıkarmıs vatana mıllete hayırlı olsun:)

üstte niye ole yazdım valla bayıde almadıgım hızmetı burda aldım
    Arkadas biri ...gb biri ... hız ...ram ... bilmemne bu konuyu yenı okuycak arkadaslara yardımım dokunsun özet bu

Ayrıca sunu belırtıym ıphone alıcam tabıkı ilk cıktıgında alıyodum 2 ay gectı bı sure gectı yanı dedıler galaxy cıkacak s..2 denılen ne telefon aldım ne galaxyden haberım var abartmıyorum gecen hafta ısyerınde bı baktım galaxy ılk defa gordum ulan dedım harbı galaxy kafasında teşefon ıphone ole ekran cıkaracaksa cıkarmasın arkdas baktım masanın ustunde bı ekran var dedım ne bu aynamı masaustu bılgısardan daha cok dıkkat cekıo ıgrenc bı tasarım yemın ederım telefon oldugunu ustunde samsung yazınca anladım.Gelın sız telefonları kapıstırmayın 2500 3000 basın 4s ı alın yada 4 alın arkadas .ben 4 alıcam :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanpolat

vay arkadas bır arkadasım var teknolojı bılgısayar mekanik ne varsa manyak deli gibi forumlarda bir karış yazılar yazıyor neyse valla cep telefonu hakkında bir karış yazdıgını görmedim :) saka bir yana

anladıpın kadarıyla ıphone 5 cıkarıcagına 4s cıkarmıs vatana mıllete hayırlı olsun:)

üstte niye ole yazdım valla bayıde almadıgım hızmetı burda aldım
    Arkadas biri ...gb biri ... hız ...ram ... bilmemne bu konuyu yenı okuycak arkadaslara yardımım dokunsun özet bu

Ayrıca sunu belırtıym ıphone alıcam tabıkı ilk cıktıgında alıyodum 2 ay gectı bı sure gectı yanı dedıler galaxy cıkacak s..2 denılen ne telefon aldım ne galaxyden haberım var abartmıyorum gecen hafta ısyerınde bı baktım galaxy ılk defa gordum ulan dedım harbı galaxy kafasında teşefon ıphone ole ekran cıkaracaksa cıkarmasın arkdas baktım masanın ustunde bı ekran var dedım ne bu aynamı masaustu bılgısardan daha cok dıkkat cekıo ıgrenc bı tasarım yemın ederım telefon oldugunu ustunde samsung yazınca anladım.Gelın sız telefonları kapıstırmayın 2500 3000 basın 4s ı alın yada 4 alın arkadas .ben 4 alıcam :)))

Sonra neden iPhone Avrupa Amerika'nın 5 katı fiyata yok satıyor al işte. Hiç kafa yormayalım en iyisi deliririz...

• quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Telefonun ekran büyüklüğü dışında her şeyi değişmiş, hala daha hiçbir şey değişmemiş diyorsunuz ve bunu dile getirince ben Apple fanatiği oluyorum. Demek ki ekran 4" olup bütün donanım eski seriyle aynı kalsa büyük değişiklik olmuş olacaktı. Bir de yukarıda Iphone ses kalitesi kötü diyen arkadaş var. Onu da GSMArena'nın Iphone4 inceleme sayfasına alayım. Öyle subjektif sallamalarla olmuyor bazı şeyler.

+1905
  • Apple her şeyin sonuna kadar bilincinde olan bir firma .
    Çıkardığı her telefondan sonra vay efendim rezalet , milleti keriz yerine koyuyor denildi ama deli gibi de sattı .
    Apple , Iphone 4'ün aynısını üretip sadece bir 's' harfi bile taksa sonuna , sırf daha yeni diye alabilecek bir çok fanatiği var .
    Performans , tasarım vs. olarak beğenmeyebilirsiniz ama bu bir fenomen olduğu , Çinli kızların Iphone için bekaretlerini sattığı veya masaya koyarım şeklim olur anlayışını değiştirmez .
    Ben çok uzun süredir Android kullanıyorum ve vazgeçeceğimi de düşünmüyorum ama şunu da kabul etmek gerekir ; "Apple ve diğerleri" .
  • Apple iPhone 4S Türkiye { iPhone Türkiye } Sayfamız Acıldı.
    Link:http://www.facebook.com/pages/Apple-iPhone-4S-T%C3%BCrkiye-iPhone-T%C3%BCrkiye-/296646477015950
  • quote:

Orijinalden alıntı: 484532

Kim ne diyosa desin iphone nun kullanilisi, elde tutuldugunda verdigi o (malzeme kalitesi) hissiyat ve yakisikliligi apayri bisey plastik yigini cirkin samsung gibi degil. Bmw m3 var bide 50-100 beygir fazla audi yada vesaire diger araclar var hangisini tercih edersiniz?

Audi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen dövüşün,kavga edin,laf sokun birbirinize.Şunlara bak.Benim telefonum senin telefonunu döver.Ben 3'e aldım siz 5'e aldınız enayisiniz.Benim telefonumun içinde 1000 mbps internet var.Benimki 3 boyutlu.Süper sid.k yarıştırıyorsunuz hayran kaldım.Forum kimlere kalmış hay Allahım.Ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum.Android,windows,iOS,macintosh olsun varsın ne var?Hepsinin amacı aynı değil mi?Birbirinizin zevklerini ve beklentilerini böyle yerin dibine sokmakla neyi kazanacağınızı sanıyorsunuz?Kör olmuşsunuz siz bildiğin.
    Araya girdim azıcık aklınızı başınıza alın diye,kaç yaşında insnalarsınız azıcık düzeltin şu konuşmalarınızı çocuk gibi olmuyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

quote:

Telefonun ekran büyüklüğü dışında her şeyi değişmiş, hala daha hiçbir şey değişmemiş diyorsunuz ve bunu dile getirince ben Apple fanatiği oluyorum. Demek ki ekran 4" olup bütün donanım eski seriyle aynı kalsa büyük değişiklik olmuş olacaktı. Bir de yukarıda Iphone ses kalitesi kötü diyen arkadaş var. Onu da GSMArena'nın Iphone4 inceleme sayfasına alayım. Öyle subjektif sallamalarla olmuyor bazı şeyler.

+1905

-1907

apple yavaşmıydı çift çekirdekli işlemci konuldu ? hani çok hızlıydı gerek yoktu çekirdek çitlemeye ?

yoo bende sinyal sorunu yok diyordunuz peki niye anten sorunu çözümünü yeni birşey gibi lanse ettiler ?

RAM NE OLDU 1GB OLDUMU ? 2-3 ay sonra 2012 olacak. hatırlatırım.

siz bütün gün elinizde iphone ile dolaşıp fotoğraf mı çekiyorsunuz kamera iyileştirmesine bu kadar sevindiniz ?

ben size söyleyeyim bütün bunlar için 1.5 yıl beklediniz işte bu yüzden bunun acısıyla sağa sola sallama filan diye çirkin çirkin konuşuyorsunuz.

ASIL EN BÜYÜK SORUNU ATLAMIŞ APPLE.. EKRAN HALA .ÜK KADAR.. ÜSTELİK KASA HALA AYNI. BARİ İNCELTSEYDİ.

büyüteçle gezersiniz artık. ama apple onun da uygulamasını çıkarmıştır 3 parmağınızla aynı anda ekrana vurunca büyüteç açılmıyormuydu

bu kadar insan '' apple yapamadı bu sefer '' '' rezalet '' vb şeyler söylüyor ve siz de hala apple ı savunuyorsanız içinizdeki acıyı dindirmek için bunu yaptığınızı düşünürüm. kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 5 Ekim 2011; 9:06:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Nexus Prime sallayacak ortaligi, ne HTC ne Motorola...

Eğer ekran pentile ise benim gibi ekrana ayrıca önem verenler için iyi bir tercih olmaz.
    Ekranı fazla önemsemeyenler için gerçekten en iyi seçenek olacak.
  • iphone 5 i bekleyecez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

quote:

Orijinalden alıntı: miraclees

ya kardeş yapma allah aşkına yüksek donanımlı cihazı 1500 tl gibi bir rakama almakmı sömürmek yoksa düşük bir donanımlı cihazı 2500 tl ye almakmı sömürmek bu konuda katılmıyorum ama şu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum bunu android için söylüyorum işletim sistemini daha düşük donanımda daha stabil daha iyi verim alınacak şekilde geliştirilmesi gerek

Demek istediğimi yanlış anlatmışım yukarıda. tabiki yüksek donanımlı cihazı 1500 TL ye almak mantıklı fakat işletim sistemini geliştirmek yerine sürekli daha yüksek donanım koyup sorun işletim sisteminde değilde donanımda gibi göstermek te bir nevi sömürme bana göre. Android optimize edilse yukarıda bahsettiğim özellikli telefonlar ile flash videoda açılır kasmadan oyun da oynanır. 800-1000TL fiyatı olur. Yine maximum hız isteyenler için daha yüksek donanımlı telefon çıkartırsın, alan da olur ama insanları donanımla kandırmazsın.

dostum yanlış anlama ama malesef bir hatan var.

android sürekli gelişiyor. meseal ben galaxy s kullanıyorum ve ilk işletim sistemim android 2.1 di tarayıcısı kasıyor rehbere girmek 2 saniye sürüyor ara sıra kitleniyor reset atıyor.. yahu dedim nedir bu çile.

sonra 2.2 çıktı . kurdum. rehbere girmek 1 saniyeye düştü ( daha iyi ama hala yavaş ) aleti inanılmaz zorlayınca aynı anda 9-10 uygulama açınca anca reset atar oldu. ( daha iyi ama yine de reset atıyor ) flash lı videolar hala kasıyor.

şimdi 2.3.3 galnet çıktı. herşey. ama herşey anlık. yani dokunur dokunmaz herşey anında daha parmağımı kaldıramadan açılıyor.
    flash lı videoları asla takılmadan TAM EKRAN izliyorum. ve aynı anda 20 uygulama açsan bile en ufak bir yavaşlama yok reset zaten yok.

android sürekli gelişiyor dostum. 3 ay iphone 4 kullandım 1 yıl iphone 1g kullandım. size olabildiğimce objektif olayım.

eğer 1000 liradan aşağı bir andorid telefonu alırsanız android sizi hayalkırıklığına uğratır.

eğer 1000 liradan pahallı bir android telefonu alırsanız andorid için ios severlerin ne kadar boş konuştuğunu anlarsınız.

malesef düşük donanımlı telefonlara göre değil bu android. galaxy s2 asla asla kasılmaz yani alıp bir süre kullanmalısınız ancak o zaman anlarsınız.

galaxy s ise bence miadını doldurmak üzere olan bir telefon. 1.3ghz de kullanıyorum. ancak iphone 4 hızına erişebildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

quote:

+1905

-1907

apple yavaşmıydı çift çekirdekli işlemci konuldu ? hani çok hızlıydı gerek yoktu çekirdek çitlemeye ?

yoo bende sinyal sorunu yok diyordunuz peki niye anten sorunu çözümünü yeni birşey gibi lanse ettiler ?

RAM NE OLDU 1GB OLDUMU ? 2-3 ay sonra 2012 olacak. hatırlatırım.

siz bütün gün elinizde iphone ile dolaşıp fotoğraf mı çekiyorsunuz kamera iyileştirmesine bu kadar sevindiniz ?

ben size söyleyeyim bütün bunlar için 1.5 yıl beklediniz işte bu yüzden bunun acısıyla sağa sola sallama filan diye çirkin çirkin konuşuyorsunuz.

ASIL EN BÜYÜK SORUNU ATLAMIŞ APPLE.. EKRAN HALA .ÜK KADAR.. ÜSTELİK KASA HALA AYNI. BARİ İNCELTSEYDİ.

büyüteçle gezersiniz artık. ama apple onun da uygulamasını çıkarmıştır 3 parmağınızla aynı anda ekrana vurunca büyüteç açılmıyormuydu

bu kadar insan '' apple yapamadı bu sefer '' '' rezalet '' vb şeyler söylüyor ve siz de hala apple ı savunuyorsanız içinizdeki acıyı dindirmek için bunu yaptığınızı düşünürüm. kusura bakmayın.

lafı tam gediğine roketlemiş...

• ben pek beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Hemen dövüşün,kavga edin,laf sokun birbirinize.Şunlara bak.Benim telefonum senin telefonunu döver.Ben 3'e aldım siz 5'e aldınız enayisiniz.Benim telefonumun içinde 1000 mbps internet var.Benimki 3 boyutlu.Süper sid.k yarıştırıyorsunuz hayran kaldım.Forum kimlere kalmış hay Allahım.Ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum.Android,windows,iOS,macintosh olsun varsın ne var?Hepsinin amacı aynı değil mi?Birbirinizin zevklerini ve beklentilerini böyle yerin dibine sokmakla neyi kazanacağınızı sanıyorsunuz?Kör olmuşsunuz siz bildiğin.
    Araya girdim azıcık aklınızı başınıza alın diye,kaç yaşında insnalarsınız azıcık düzeltin şu konuşmalarınızı çocuk gibi olmuyor böyle.

Git o zaman bu forumdan
  • 8GB lık model amerikada 99$ olacak diyor...Tr de satış fiyatları ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Tek beklediğim şey farklı tasarım ve büyümesini istediğim ekrandı.Adamlar hala 2007deki ön yüzü kullanıyor.Neden bu kadar beklentiyi boşa çıkardılar anlamış değilim yazık ettiler kendilerine yakın zamanda iphone4 ü satıp farklı bir markaya terfi edicem.

Ios 5 geliyor arayüz falan değişicek biraz sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

bu doğru mu

Amerikadaki kullanıcıların tablosu gayet normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Tek beklediğim şey farklı tasarım ve büyümesini istediğim ekrandı.Adamlar hala 2007deki ön yüzü kullanıyor.Neden bu kadar beklentiyi boşa çıkardılar anlamış değilim yazık ettiler kendilerine yakın zamanda iphone4 ü satıp farklı bir markaya terfi edicem.

Ios 5 geliyor arayüz falan değişicek biraz sabır.

arayüzü değiştireyim derken o kadar laf ettiğniz widget lı anaekrana geçerseniz işte o zaman çok gülerim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.