Şimdi Ara

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
40.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Mesajlarda iletim raporu gibi basit bir özelliği hala getirmediler ya geri zekalı bunlar yemin ederim.

öyle deme adamların programı var mum söndürebiliyo

harbi ya.. o kadar applede çalışn mühendisin, teknikerin aklına gelmemiş hayret.. sizin gibi adamlar lazım apple şirketine
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: amor_bjk

aplle ın beyan ettıgı sımkılıtsız fıyatlar bence gayet guzel arkadaslar.16 gb lık model 650$ yanı yaklasık 1000tl.boyle bı cıhaz sızce 1000tl etmezmı.bence eder cunku bır apple urunu ve o fıyata satılan dıger cıhazlardan daha kalıtelı.yanı enazından plastık degıl dımı.ulkemıze gelısı de bence uygun olacaga benzıyor.tahmınım 1300-1500 tl cıvarı.son olarak ta ben bu fıyat polıtıkasından sunu aklıma getırıyorum.bırkac ay sonra ıphone 5 lanse edılebılır...

Sizin orada dolar kaç lira?
    650 x 1,85 = 1.202,50 Tl

Simkilitsiz kontratsız iPhone 4S Fiyatları

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

Simkilitsiz kontratsız iPhone 4 8 Gb Fiyatı

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

haklısın dostum yanlıs hesap yapmısım,ama belkı o gelene kadar dolar 1,60 sevıyesıne duserse o o zaman olur ıste o fıyata :)

• Iphone4s = ip4s = I Pray for Steve ?
  • hala samsung htc bilmem ne diye fark arayan üstünlük arayan arkadaşlara yukarıdaki berkans'ın mesajlarını ve bu topici göstermek yeter sanırım..fazla söz kalmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

hala samsung htc bilmem ne diye fark arayan üstünlük arayan arkadaşlara yukarıdaki berkans'ın mesajlarını ve bu topici göstermek yeter sanırım..fazla söz kalmamış...

uuu nasıl mesajlarmış öyle.. kanım dondu. valla neredeyse gidip alacağım ben de bir tane. arkadaş öyle bir reklamını yapmış ki . apple el altından 50 dolar vermezse yazık eder.

htc samsung vs i4 ü ezen telefonları çoktan çıkardı. sığındığınız tek şey yazılım. onun da bir dünya eksiği var. ha tabi fan olup da gözü kör olan göremez orası ayrı.

nasıl derler apple yüzünüze tükürse nisan yağmuru yağıyor diyeceksiniz. hatta diyorsunuz da. iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

hala samsung htc bilmem ne diye fark arayan üstünlük arayan arkadaşlara yukarıdaki berkans'ın mesajlarını ve bu topici göstermek yeter sanırım..fazla söz kalmamış...

uuu nasıl mesajlarmış öyle.. kanım dondu. valla neredeyse gidip alacağım ben de bir tane. arkadaş öyle bir reklamını yapmış ki . apple el altından 50 dolar vermezse yazık eder.

htc samsung vs i4 ü ezen telefonları çoktan çıkardı. sığındığınız tek şey yazılım. onun da bir dünya eksiği var. ha tabi fan olup da gözü kör olan göremez orası ayrı.

nasıl derler apple yüzünüze tükürse nisan yağmuru yağıyor diyeceksiniz. hatta diyorsunuz da. iyi forumlar.

Arkadasım sen hangı dergıde yazıorsun bakayım, At dünyasında filan mı ?

Kafanı kaldır satış rakamlarına bak, tum dunyada ezıcı ustunlukle gıdıor adamlar tek modelle,

Kımse kımseyı bır sey bılmeden savunmaz

demekkı bır seyler yapmıslar

yazılımsal eksıklerıde neymıs solersen sevınırız, mutlu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 9 Ekim 2011; 16:28:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

quote:

Arkadasım sen hangı dergıde yazıorsun bakayım, At dünyasında filan mı ?

Kafanı kaldır satış rakamlarına bak, tum dunyada ezıcı ustunlukle gıdıor adamlar tek modelle,

Kımse kımseyı bır sey bılmeden savunmaz

demekkı bır seyler yapmıslar

yazılımsal eksıklerıde neymıs solersen sevınırız, mutlu oluruz

dostum yanlış anlama. al telefonumu senin olsun 3 kuruşluk telefon için düzgün insanlarla tartışmaya girmem. ama belirteyim ki :

ios u yıllarca kullandım. ve çok fazla kısıtlaması var.

mesela ilk hayalkırıklığım şu şekilde yaşadım. şarkılarımı yükleyip yazlığa gittim. ve beğenmediğim şarkıları silmek için bir saat menü de gezindim. ve istemediğim birşeyi silmek için bile itunes a bağlamam gerektiğini öğrenince önce bir şok geçirdim. nasıl yaa dedim olamaz bu kadar. sonra kabullenince sindirdim. yapıcak bişey yoktu cunku cihaz çok şık hoşuma gidiyor. kullanmaya devam ettim.

sonra ben bluetooth u çok kullanan biri değildim ama çektiğim bir videoyu kuzenimin eşi istedi. yemin ediyorum. telefonum bluetoothla dosya yollayamıyor demeye utandım.

sonra bu ios un eksiklerini iyice araştırdım ve öğrendiğim şeyler güldürdü beni. ha telefonu yine cılkı çıkana kadar kullanmaya devam ettim orası ayrı.

3g görüntülü konuşma kardeşim skype neye yarıyor diyenleri anlamıyorum. herkes de skype kurulumu ? ayrıca adamı arayan benim eğer skype ile konuşsak önce mesaj atıcam skype ı açarmısın. sonra adam önce 3g sini açıcak ( ben genelde data off kullanıyorum ) sonra skype ı açacak. eğer kayıtlı değilse kayıt olucak sonra konuşmanın bedelini ortak ödücez falan filan. allahınızı severseniz bu size mantıklı geliyormu ? ve şu merhuma biri sordumu YAHU NEDEN 3G İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞAMIYORUZ. ha ben 3g görüntülü konuşma meraklısı değilim ama o kadar para verip bu kısıtlamaya maruz kalırsam sebebini sorarım.

mesaj iletim raporunu hiç merak etmem. ama ios4 te alamadığımızı öğrenince hiç yadırgamadım..

şimdi asıl bombaya geleyim. bu bazılarına komik gelebilir ama ciddi bir sorun. şimdi mesela 3.5 inç bana küçük geliyor ama idare ediyorum. bu ekran boyutunın en önemli olduğu yer web gezintileridir. safari programını severim çünkü herkesin ağzında. hata da vermiyor ve hızlı da. ben operadan alıştığım için full screen yapmayı denedim. aradım aradım aradım bulamadım. sonra acaba bilmediğim bir ayar varmı diye nette baktım. ve ne göreyim. safari fullscreen yapamıyoruz. NEDEN ? YAHU NEDEN ??? ha fullscreen yapmak için ne yapmak gerekiyormuş. add on kuracağız. ve paralı. sonra geelde o telefonu kırma gelde apple a sövme. kusura bakmayın cihaz çok kaliteli ama kısıtlamalar adamı verem eder.

• quote:

dostum yanlış anlama. al telefonumu senin olsun 3 kuruşluk telefon için düzgün insanlarla tartışmaya girmem. ama belirteyim ki :

ios u yıllarca kullandım. ve çok fazla kısıtlaması var.

mesela ilk hayalkırıklığım şu şekilde yaşadım. şarkılarımı yükleyip yazlığa gittim. ve beğenmediğim şarkıları silmek için bir saat menü de gezindim. ve istemediğim birşeyi silmek için bile itunes a bağlamam gerektiğini öğrenince önce bir şok geçirdim. nasıl yaa dedim olamaz bu kadar. sonra kabullenince sindirdim. yapıcak bişey yoktu cunku cihaz çok şık hoşuma gidiyor. kullanmaya devam ettim.

sonra ben bluetooth u çok kullanan biri değildim ama çektiğim bir videoyu kuzenimin eşi istedi. yemin ediyorum. telefonum bluetoothla dosya yollayamıyor demeye utandım.

sonra bu ios un eksiklerini iyice araştırdım ve öğrendiğim şeyler güldürdü beni. ha telefonu yine cılkı çıkana kadar kullanmaya devam ettim orası ayrı.

3g görüntülü konuşma kardeşim skype neye yarıyor diyenleri anlamıyorum. herkes de skype kurulumu ? ayrıca adamı arayan benim eğer skype ile konuşsak önce mesaj atıcam skype ı açarmısın. sonra adam önce 3g sini açıcak ( ben genelde data off kullanıyorum ) sonra skype ı açacak. eğer kayıtlı değilse kayıt olucak sonra konuşmanın bedelini ortak ödücez falan filan. allahınızı severseniz bu size mantıklı geliyormu ? ve şu merhuma biri sordumu YAHU NEDEN 3G İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞAMIYORUZ. ha ben 3g görüntülü konuşma meraklısı değilim ama o kadar para verip bu kısıtlamaya maruz kalırsam sebebini sorarım.

mesaj iletim raporunu hiç merak etmem. ama ios4 te alamadığımızı öğrenince hiç yadırgamadım..

şimdi asıl bombaya geleyim. bu bazılarına komik gelebilir ama ciddi bir sorun. şimdi mesela 3.5 inç bana küçük geliyor ama idare ediyorum. bu ekran boyutunın en önemli olduğu yer web gezintileridir. safari programını severim çünkü herkesin ağzında. hata da vermiyor ve hızlı da. ben operadan alıştığım için full screen yapmayı denedim. aradım aradım aradım bulamadım. sonra acaba bilmediğim bir ayar varmı diye nette baktım. ve ne göreyim. safari fullscreen yapamıyoruz. NEDEN ? YAHU NEDEN ??? ha fullscreen yapmak için ne yapmak gerekiyormuş. add on kuracağız. ve paralı. sonra geelde o telefonu kırma gelde apple a sövme. kusura bakmayın cihaz çok kaliteli ama kısıtlamalar adamı verem eder.

Dedıklerınde haklısın bır sey dıyemem

Itunes kısıtlaması cok kotu bır sey, ancak jaılbreak ıle bu sorun gecılıor, sımdı ıse artık ıos5 ıle bır cok sey degısıcek,

3g goruntu yok, ama bır cok alternatıfı var, ha aynı alternatıfler dıgerlerındede var, eksıklıkmı evet bana gore degıl ama bazılarına gore buyuk eksıklık

mesaj ıletım raporu benım telefonumda var, jaılbreak ıle cok kolay yapılan bır sey, safarı fullscreen olayıda ole, tabı bır cok ınsan jaılbreak yapmak ıstemıor korkuyor

ama bu cıhazı jaılbreak yapınca ınan ınanılmaz ozellıkler eklenebılıor ve full kapasıte kullanabılıorsunuz

ornegın evımde xbmc kullanıorum ve normal telefonda mesaj, maıl gıbı popupların fılm ızlerken ekrana aktarımı yok, ancak jaılbreakde notıfy pro ıle bunu yapabılırsınıoz.

cok kısıtlama var asırı, apple ın bu yonu cok kotu, cok ınatcılar,

ama solede bır sey var, yaptıklarıda en ıyısı,

hıc bır telefonda apple dakı dokunmatıgı yakalayamadım, yok kesınlıkle yapamıorlar

hıc bır telefonda appstore gıbı bır yazılım harıkası dukkan yok

kısaca sıkayet ettıgın her sey dogru ancak cozumlerıde yok degıl hepsının var

ancak bu telefonun dıger yonlerı o kadar ustun kı

o yuzden dunyada acık ara onde gıdıor

salı gunu merakla ıos5 ı beklıorum bakalım neler degısecek

• vala uygulama konusunda haklısın. android de saçma sapan uygulamaları çıkarınca geriye pek de birşey kalmıyor.

her zaman derim 300-400 liraya android telefon bence hüsranla sonuçlanır. sadece en üst segmentler işe yarıyor.(malesef)

eğerki ekran büyümüş olsaydı ve incelmiş olsaydı alırdım. amerikada okuyan çok tanıdığım var .( ekran büyürse incelmenin kolay olacağına inanıyorum cunku hacim aynı kalıyor. bileşenler yine sığar )

bu gidişle iphone 5 ile bir süpriz yapmasını bekleyeceğim. iyi forumlar.
  • quote:

vala uygulama konusunda haklısın. android de saçma sapan uygulamaları çıkarınca geriye pek de birşey kalmıyor.

her zaman derim 300-400 liraya android telefon bence hüsranla sonuçlanır. sadece en üst segmentler işe yarıyor.(malesef)

eğerki ekran büyümüş olsaydı ve incelmiş olsaydı alırdım. amerikada okuyan çok tanıdığım var .( ekran büyürse incelmenin kolay olacağına inanıyorum cunku hacim aynı kalıyor. bileşenler yine sığar )

bu gidişle iphone 5 ile bir süpriz yapmasını bekleyeceğim. iyi forumlar.

Ekranının buyumesını herkes beklıyordu, o yuzden soke oldu mıllet

Apple ı hıc anlamam, yap sunları, dunyanın bır numarası ol (tum satıslarda)

4.ınch yapmak cok mu zor

ama yaptıklarınıda o kadar guzel yapıorlar kı, adamın aklında yoksa bıle aklına gırıor

Ingılterede apple magazında gozlerımle gordum, ıphone veremıorlar, stokları kısıtlı, ıcerısı mahser gunu ve her kapıdan cıkanın elınde ıphone

ve bu anlattıgım ıphone 4 un tanıtımından 9 ay sonra

gercekten kıtaplara konu olucak bır olay bu

toplamda 20 tane urunle actıkları kocaman magazalar ınanılmaz cırolar yapıor

ılgınc

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

1- Turkcell Mobil TV ile Android'de Lig TV izleyebilirsiniz .
    2- Android ile her yerden taksi bulabilir ve çağırabilirsiniz ( bkz. Taksi Yolla )
    3- Barcode Scanner gibi programlarla tarattığınız ürünün fiyatını karşılaştırabilirsiniz ( henüz alışveriş özelliği yok )
    4- Bilyoner'in programını Android'de de kullanabilirsiniz .
    5- Bahsettiğinizi XBMC Remote denen programla yapabilirsiniz .
    6- Mybilet Android uygulaması şu an kullanımda ve biletix de yakında geliyor .
    7- Gittigidiyor Android uygulaması mevcut , Sahibinden.com da şu anda geliştiriliyor .
    8- Bahsettiğinizi Android AutoHTN programıyla yapabilirsiniz .
    9- Android'de bir çok fırsatı ayrı ayrı ve bütün olarak bulabilirsiniz ( bkz . Dünya Fırsat , Hani Benim Fırsatım vs. )
    10- Digiturk olmasa da evinizdeki herhangi bir yayını istediğiniz şekilde kayıt edebilirsiniz Android cihaz ile . ( bkz. OptikTV )
    11- IBB Trafik uygulaması uzun zamandır kullanılan bir program .

Siz de bu yazdıklarımı bir okuyun ve lütfen ona göre yorum yapın .
    Araştırmadan yorum yapmayalım lütfen .

Arkadasım bır seye cevap yazarken once bıraz bılgı sahıbı ol sonrada dogru oku

1) Lıgtv ızlemekten bahsetmedım, lıgtv nın ucretsız ıphone uygulamasından bahsettım. Aynı uygulama androıdde yok. ha bana sımdı sakın ne gerek var canlı seyredıyoruz dıye cevap verme once ac bır ıphone da ıcerıgıne bak.

2) Taksı uygulaması ıcın androıdde yok mu dedım? hayır ıyı oku

3) Ben mıgros uygulaması ıle dırek alısverıs yapmaktan bahsedıyorum, yanı evıne sut, kola, ayran getırılmesınden bahsedıorum, sen bana cevap olarak barcode scanner dan fıyat okuyor demıssın. Adam kalkmıs ıphone a ozel uygulama yazmıs, o bahsettıgın barcode scanner ı evınden kolunu yan taraftakı marketın ıcıne uzatarak mı kullanacaksın??? ben mıgros uygulamsında zaten fıyatları goruyorum bır sey okutmuyorum.

5) Xbmc ıcın androıdde bır tane yazılım var oda problemlı, google da arama yaptır oku gor, ayrıca sadece ıpadde calısan 15 tane program cıkıor, ac appstore u xbmc yaz gor. ayrıca yanlıs bılmıorsam xbmc remote andorıd sadece gelen cagrıları ve mesajları ekrana cıkarıyor, ancak twıtter mesajları facebook mesajları, emaıllerınız kısaca tum aktıf calısan programlardan gelenlerı gostermıor.

6) biletix 1 senden fazladır iphone da var, ayrıca dıger sınema uygulamlarındanda bılet dırek alabılırsın

7) sahıbınden.com aylardır ıphone da var ve sureklı update edılıor

8)Bahsettıgın androıd autohtn amerıkada kullanılan, Turkıyede olmayan bır smart home sıstemı!!!!! bıldıgım kadarıylada su an kullanılmıor, ancak kullanılsa bıle amerıkadakı sıstemlerde gecıor ve voltaj farkından dolayı turkıyede bu urunler kullanılmıyor. ınanmıorsan ac adamlara sor cunku ben sordum!!!!!!! ayrıca tum home automatıon sıstemlerının ıphone ve ıpad app lerı mevcuttur, ayrıca yazımda bahsettıgım control4 turkıyede ofısı olan, hızmet veren, bır cok ulkeden bulunan bır sıstem olmakla beraber sadece ıphone app lerı bulunmaktadır, androıd ıse halen gelıstırılmekte yanı bulunmamaktadır!!!!!!!

10) ben dıgıturkten bahsetmısım sen bana bambaska ornek vermıssın? dıgıturk plus ı kontrol edebılıormusun ? dısardan kayıt yapaılıormusun ? Optık tv yı sor kac kısı bılıor? ve kac kısı kullanıyor?

11) ıste en komık olan bu, okumadıgın barız bellı. ben sana canlı trafık bılgısı demedım, trafık bılgısını gorup navıgasyon yapabılıorum dedım, yanı sole anlatayım, kadıkoy den mecıdıyekoye gıderken, navıgasyon programı senı en az trafık olan yoldan goturuyor. Varıs suren kısalıyor!!!!!!!, sana ıbb trafık ten canlı kameralara bak yada yol durumunu gor demedım, dırek olarak navıgasyon programının ıcınden bu ıslerı yapıyor dedım, ustelık yol uyarılarınıda gostererek!!!!!!! (bak. turkcell yolbılgısı, ıgo Turkey(bugun basladı bu hızmet)

Sırf cevap yazmak ıcın bılmeden uzatmıssın. hele canlı navıgasyona IBB ornegı vermen ayrıca bır komık, bu arada sunuda bıl IBB androıd ıle IBB ıphone arasında grafıksel olarak cok fark var. ac ıkısını yan yana koy.

merak ediyorum hayatinda kac kez telefonundan alisveris yaptin,o uygulamalari kac kez kullandin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben iPhone'dan markafoni,gittigidiyor kullanarak birçok alışveriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

merak ediyorum hayatinda kac kez telefonundan alisveris yaptin,o uygulamalari kac kez kullandin?

Defalarca

mıgros sanal alısverısı cok kullanırım

yemeksepetını uygulaması cıktıgından berı sıtesınden kullanmadım gıbı bır sey

sınema bıletlerımı hep ıphone dan alırım

ıddıa yı cok uzun zaman bılyoner uzerınden yanı ıphone uzerınden oynadım

tum etkınlıklere bıletıx ıphone uygulamasından bakarım, sıtesını acmıslıgım yoktur cok uzun zamandır

evındekı ısıkları bıle ıphone dan kontrol eden bırı olarak ben sana yanlıs ornek oldum, ha sımdı dıceksın kı baska kım kullanıor?

Hemen sana ornek

http://www.log.com.tr/farkli-platformlar-icin-altyapi-hazir/

Yemek sepetı kurucu ortagı Melıh odemıs sana en guzel cevabı verecektır

Gunde 1000den fazla sıparıs alıorlarmıs ıphone dan buda tum sıparıslerının yuzde ucune denk dusuyormus!!!!!!

Hedeflerı mobıl sıparıslerın yuzde 10 u gecmesı

Adam gec bıle kaldık dıor ıphone ıcın

Sana Star Wars dan rahmetlı Obı wan Kenobı nın bır lafıyla veda etmek ıstıyorum..

"dont underestımate the power of the force(ıphone)"

:)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.