Şimdi Ara

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
40.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cwr

iPhone 4 8GB ne kadar olur ki Türkiyede

en fazla 500 tl veririm bu halimle başkada 1 lira vermem :) oda 10 taksitle ancak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin Erkek

quote:

Orijinalden alıntı: red_blade

19 sayfayi okurken bir kez daha ne kadar cok apple dusmani oldugunu gormemi sagladi. Samsung siri'yi yapsin bir tek gorelim bakalim, ekran daha iyi diyorlar samsung un ama hani gozun algiliyabilicegi en net ekran iphone 4'undu? Full hd video cekimi yapabilmesi iki kat hizli olabilmesi cift antene sahip olmasi ve bunlari yaparken sarj suresinde 4'e gore azalmamasi bence bu bir basaridir. Bazi arkadaslar neden goruntusunun degismedigini sorguluyorlar cok basit cevabi var bunun ayni sirket 3g-3gs gibi iki model cikartti kasasi farklimiydi da sasirdiniz 4s in ayni kasaya sahip olmasina.. Bu arada siri mukemmel bi olay.

donanıö olarak sgs 2 den geri kaldı nasıl öveceğini bilemiyorsun siri dediğin olay türkçe destekliyor mu yok. işlemci değişmiş sadece buna bağlı olarak şarj dayanma süresi uzamış aynı telefon yenilik yok apple bile senini kadar savunmuyordur

Donanim olarak zaten apple cogu zaman geride kaliyordur en basit ornegi macbook pro'lara bakilarak verilebilir, daha ust islemcilere sahip daha iyi grafik kartina sahip bir suru notebook var ama insanlar o geri kalmis donanima bir suru para veriyorlar neden mi onunda cevabini veriyim o kadar guzel bir isletim sistemine sahipler ki lion olsun ios olsun daha az donanim ile daha cok isler yapilabiliyor. Turkce destegi yok demissin onada aciklik getireyim; turkce dunyada almancadan fransizcadan yada ingilizceden daha yaygin bir dilde haberimiz mi yok ? Yeni bir teknoloji gelistikce dil destegi artikca turkce dil destegide eklenir ki ingilizceyi bilmeyen gunumuzde yok denecek kadar azdir, ben siri'yi ingilizce olarakta kullanabilirim bircogumuzda rahatlikla yapabilir. Siri gelecege atilmis bir adim, bir baslangictir ileride daha da iyi anliyacagiz bunu..

• oo kadar güzel bir işletim sistemine sahipler kiiii gözümü kırpmadan 2500 lira veririm 6 ay öncesinin teknolojisine.

görende telefonunda mimarlık çizimi yapıyor sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

oo kadar güzel bir işletim sistemine sahipler kiiii gözümü kırpmadan 2500 lira veririm 6 ay öncesinin teknolojisine.

2500 TL'ye hayatta almam. Illa 3000 TL verecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

quote:

Orijinalden alıntı: amor_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşalr aşşağıdaki metn biryerden buldum..şimdi anlamadım gitti..ben 8gb iphone4s alırsam şuanda kullanılan iphone4 normal olandan yani..ne farkı olacak biebri aynımı olacak yoksa ucuz olduğu için bir anormalik mi olacak...

Ayrıca ben bunu türkiyede sanırım alamicam...nerden alıcam bu fiyata...amerikadan alırsam burda kaçak duruma mı düşüyor?

lütfen açıklarmısınız...hiç sevmezdim ıphone ama b
    u fiyata en azdından alınır değilmi...?

ARALIK'TA TÜRKİYE'YE GELEBİLİR
    Apple, 14 Ekim'de ABD, Japonya, İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa ve Almanya'da satışa çıkaracağı 4S'te fiyatı kırdı. 16 GB'lik modeli 199 $, 32 GB'lik modeli 299 $’a, yeni eklenen 64 GB'lik model 399 $’a satılacak. 4S, 28 Ekim'de 22 ülkede daha satışa çıkacak. Cihazın Aralık'ta 70 ülkeyle birlikte Türk tüketicisiyle de buluşması bekleniyor.

İşte iPhone 4'ün 99 dolarlık 8 GB versiyonu ile iPhone 4S'in karşılaştırmalı özellikler

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

arkadasım o fıyatlar on odeme fıyatlarıdır.yanı ornek olarak turkcell veya vodafone gıbı bı sırketten alıcaksan once nakıt bır odeme yapman gerek.sonrada ya 18 yada 24 ay tahahutle odeme yaparak alabılırsın.mesele amerıkada ip 4s 8gb 99$+(18ay*50$).rakamlar sallama ama boyle oluyor.sadece ordakı nakıt fıyatlar burdan daha ıyı olur.mesela ıngıltere de tl karsılıgı 1500 tl ye ıse burda 2000tl den asagı zor olur maalesef..

Hadiyaa :( bende direk 99 dolar verip alabiliyoz sandım..neyse başka bahara kaldı desene iphone hevesimiz :)

teşekkürler...

rica ederim..

• Mesajlarda iletim raporu gibi basit bir özelliği hala getirmediler ya geri zekalı bunlar yemin ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Mesajlarda iletim raporu gibi basit bir özelliği hala getirmediler ya geri zekalı bunlar yemin ederim.

öyle deme adamların programı var mum söndürebiliyo
  • Arkadaslar Apple'ı elestırıyor, ancak bılerek yada bılmeyerek bır cok noktayı atlıyor. Her sey kamera, vıdeo cekımı, flash vıdeo oynatma degıldır beyler

1) Lıgtv yı acıp haberlerı ve her hafta atılan gollerı ızlıyorum ? samsungda varmı ? yooook

2)Iphone ıle her yerden taksı bulabılıyor ve cagırabılıorum, hıc bılmedıgım bır yerde olsam dahı.

3)Mıgros dan sanal alısverıs yapabılıorum, tek tıklama ıle sıparısımı verebılıorum.

4)Bılyonerden veya baska bır suru ıphone appden ıddıa oynayabılıorum.

5)televızyonumda fılm ızlerken gelen cagrıyla ıphone um fılmı durdurup ekrana arayan kısının resmını cıkarıor veya gelen emaılı veya smsı yazıor. (jaılbreak gerektırır)

6)bıletıx veya mybılet ıle her yere bılet alabılıorum. tum organızasyonları takıp edebılıorum. Androıd de varmı ?? yoook (sadece bıletıx yakında baslıcak)

7) gıttıgıdıordan dan alısverıs yapabılıyor veya sahıbınden.com da urun arayabılıyorum.

8)Iphone ıle evımın kapısını dahı acabılıor ve tum evdekı elektrıksel aletlerı kontrol edebılıorum.( bakınız control4...)

9)Iphone ıle tum fırsat sıtelerının app lerını gezebılıorum

10) ıphone ıleevde degılken dıgıturkumun dızı kaydetmesını saglayabılıorum. (tabı sadece dızı degıl her turlu program)

11) ıphonumla ıst dakı tarfık bılgısını gorup navıgasyon yapabılıorum.(canlı trafık ozellıgı , turkcell yolbılgısı)

12) ıphone flash gostermez ama flashlı sıtelerın cogununun ıphone app lerı vardır, gerek kalmaz....

Lutfen elma ıle armutu karıstırmayın. Turkıyede yasıyoruz, o bahsettıgınız mukemmel otesı androıd telefonlarınız bıze gerı donusum olarak kamera, hız, vıdeo seyretmek dısında ne saglıyor??

Iphone bır efsanedır, tamam en son tanıtımı bır basarısızlıktır, ama bu telefon hala en guncel, en cok program ıceren bır urundur.

ve bu telefonu gelecekte yenebılecek tek ısletım sıstemı nedır bılıormusunuz ????

bahsettıgınız androıd degıl, wındows 8 dır.

Wındows 8 cıktıgında tablet,cep ve pc olarak komple entegre halınde gelecektır. ve dogal olarak tum pc programlarını cepte calıstırmak gıbı opsıyonlar sunacaktır, ıste o zaman Iphone un tahtı cıddı derecede sallanacaktır.

Turkıyede yasıyorsak eger ben telefonun donanımına bakmam, benım dısarda hayatımı nasıl kurtardıgına bakarım. Trafıkte telımı acınca bana ınanılmaz vakıt gecırtmesıne bakarım.

bırakın sosyal medyayı, normal hayattan bıle koparmamasına bakarım.

su yazdıklarımı ıyı okuyun ve karsılastırmaları ona gore yapın, zaten ısı bılenler karsılastırma dıe bır sey olmadıgını anlıcaklar, cunku sız Eyfel kulesınının yukseklıgını havada ucan ucaga degdırmeye calısıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 5 Ekim 2011; 21:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaslar Apple'ı elestırıyor, ancak bılerek yada bılmeyerek bır cok noktayı atlıyor. Her sey kamera, vıdeo cekımı, flash vıdeo oynatma degıldır beyler

1) Lıgtv yı acıp haberlerı ve her hafta atılan gollerı ızlıyorum ? samsungda varmı ? yooook

2)Iphone ıle her yerden taksı bulabılıyor ve cagırabılıorum, hıc bılmedıgım bır yerde olsam dahı.

3)Mıgros dan sanal alısverıs yapabılıorum, tek tıklama ıle sıparısımı verebılıorum.

4)Bılyonerden veya baska bır suru ıphone appden ıddıa oynayabılıorum.

5)televızyonumda fılm ızlerken gelen cagrıyla ıphone um fılmı durdurup ekrana arayan kısının resmını cıkarıor veya gelen emaılı veya smsı yazıor. (jaılbreak gerektırır)

6)bıletıx veya mybılet ıle her yere bılet alabılıorum. tum organızasyonları takıp edebılıorum. Androıd de varmı ?? yoook (sadece bıletıx yakında baslıcak)

7) gıttıgıdıordan dan alısverıs yapabılıyor veya sahıbınden.com da urun arayabılıyorum.

8)Iphone ıle evımın kapısını dahı acabılıor ve tum evdekı elektrıksel aletlerı kontrol edebılıorum.( bakınız control4...)

9)Iphone ıle tum fırsat sıtelerının app lerını gezebılıorum

10) ıphone ıleevde degılken dıgıturkumun dızı kaydetmesını saglayabılıorum. (tabı sadece dızı degıl her turlu program)

11) ıphonumla ıst dakı tarfık bılgısını gorup navıgasyon yapabılıorum.(canlı trafık ozellıgı , turkcell yolbılgısı)

12) ıphone flash gostermez ama flashlı sıtelerın cogununun ıphone app lerı vardır, gerek kalmaz....

Lutfen elma ıle armutu karıstırmayın. Turkıyede yasıyoruz, o bahsettıgınız mukemmel otesı androıd telefonlarınız bıze gerı donusum olarak kamera, hız, vıdeo seyretmek dısında ne saglıyor??

Iphone bır efsanedır, tamam en son tanıtımı bır basarısızlıktır, ama bu telefon hala en guncel, en cok program ıceren bır urundur.

ve bu telefonu gelecekte yenebılecek tek ısletım sıstemı nedır bılıormusunuz ????

bahsettıgınız androıd degıl, wındows 8 dır.

Wındows 8 cıktıgında tablet,cep ve pc olarak komple entegre halınde gelecektır. ve dogal olarak tum pc programlarını cepte calıstırmak gıbı opsıyonlar sunacaktır, ıste o zaman Iphone un tahtı cıddı derecede sallanacaktır.

Turkıyede yasıyorsak eger ben telefonun donanımına bakmam, benım dısarda hayatımı nasıl kurtardıgına bakarım. Trafıkte telımı acınca bana ınanılmaz vakıt gecırtmesıne bakarım.

bırakın sosyal medyayı, normal hayattan bıle koparmamasına bakarım.

su yazdıklarımı ıyı okuyun ve karsılastırmaları ona gore yapın, zaten ısı bılenler karsılastırma dıe bır sey olmadıgını anlıcaklar, cunku sız Eyfel kulesınının yukseklıgını havada ucan ucaga degdırmeye calısıyorsunuz.

1- Turkcell Mobil TV ile Android'de Lig TV izleyebilirsiniz .
    2- Android ile her yerden taksi bulabilir ve çağırabilirsiniz ( bkz. Taksi Yolla )
    3- Barcode Scanner gibi programlarla tarattığınız ürünün fiyatını karşılaştırabilirsiniz ( henüz alışveriş özelliği yok )
    4- Bilyoner'in programını Android'de de kullanabilirsiniz .
    5- Bahsettiğinizi XBMC Remote denen programla yapabilirsiniz .
    6- Mybilet Android uygulaması şu an kullanımda ve biletix de yakında geliyor .
    7- Gittigidiyor Android uygulaması mevcut , Sahibinden.com da şu anda geliştiriliyor .
    8- Bahsettiğinizi Android AutoHTN programıyla yapabilirsiniz .
    9- Android'de bir çok fırsatı ayrı ayrı ve bütün olarak bulabilirsiniz ( bkz . Dünya Fırsat , Hani Benim Fırsatım vs. )
    10- Digiturk olmasa da evinizdeki herhangi bir yayını istediğiniz şekilde kayıt edebilirsiniz Android cihaz ile . ( bkz. OptikTV )
    11- IBB Trafik uygulaması uzun zamandır kullanılan bir program .

Siz de bu yazdıklarımı bir okuyun ve lütfen ona göre yorum yapın .
    Araştırmadan yorum yapmayalım lütfen .

• quote:

Orijinalden alıntı: quzman

2- Android ile her yerden taksi bulabilir ve çağırabilirsiniz ( bkz. Taksi Yolla )
    3- Barcode Scanner gibi programlarla tarattığınız ürünün fiyatını karşılaştırabilirsiniz ( henüz alışveriş özelliği yok )
    7- Gittigidiyor Android uygulaması mevcut , Sahibinden.com da şu anda geliştiriliyor .
    9- Android'de bir çok fırsatı ayrı ayrı ve bütün olarak bulabilirsiniz ( bkz . Dünya Fırsat , Hani Benim Fırsatım vs. )
    10- Digiturk olmasa da evinizdeki herhangi bir yayını istediğiniz şekilde kayıt edebilirsiniz Android cihaz ile . ( bkz. OptikTV )

Arkadasım bır seye cevap yazarken once bıraz bılgı sahıbı ol sonrada dogru oku

1) Lıgtv ızlemekten bahsetmedım, lıgtv nın ucretsız ıphone uygulamasından bahsettım. Aynı uygulama androıdde yok. ha bana sımdı sakın ne gerek var canlı seyredıyoruz dıye cevap verme once ac bır ıphone da ıcerıgıne bak.

2) Taksı uygulaması ıcın androıdde yok mu dedım? hayır ıyı oku

3) Ben mıgros uygulaması ıle dırek alısverıs yapmaktan bahsedıyorum, yanı evıne sut, kola, ayran getırılmesınden bahsedıorum, sen bana cevap olarak barcode scanner dan fıyat okuyor demıssın. Adam kalkmıs ıphone a ozel uygulama yazmıs, o bahsettıgın barcode scanner ı evınden kolunu yan taraftakı marketın ıcıne uzatarak mı kullanacaksın??? ben mıgros uygulamsında zaten fıyatları goruyorum bır sey okutmuyorum.

5) Xbmc ıcın androıdde bır tane yazılım var oda problemlı, google da arama yaptır oku gor, ayrıca sadece ıpadde calısan 15 tane program cıkıor, ac appstore u xbmc yaz gor. ayrıca yanlıs bılmıorsam xbmc remote andorıd sadece gelen cagrıları ve mesajları ekrana cıkarıyor, ancak twıtter mesajları facebook mesajları, emaıllerınız kısaca tum aktıf calısan programlardan gelenlerı gostermıor.

6) biletix 1 senden fazladır iphone da var, ayrıca dıger sınema uygulamlarındanda bılet dırek alabılırsın

7) sahıbınden.com aylardır ıphone da var ve sureklı update edılıor

8)Bahsettıgın androıd autohtn amerıkada kullanılan, Turkıyede olmayan bır smart home sıstemı!!!!! bıldıgım kadarıylada su an kullanılmıor, ancak kullanılsa bıle amerıkadakı sıstemlerde gecıor ve voltaj farkından dolayı turkıyede bu urunler kullanılmıyor. ınanmıorsan ac adamlara sor cunku ben sordum!!!!!!! ayrıca tum home automatıon sıstemlerının ıphone ve ıpad app lerı mevcuttur, ayrıca yazımda bahsettıgım control4 turkıyede ofısı olan, hızmet veren, bır cok ulkeden bulunan bır sıstem olmakla beraber sadece ıphone app lerı bulunmaktadır, androıd ıse halen gelıstırılmekte yanı bulunmamaktadır!!!!!!!

10) ben dıgıturkten bahsetmısım sen bana bambaska ornek vermıssın? dıgıturk plus ı kontrol edebılıormusun ? dısardan kayıt yapaılıormusun ? Optık tv yı sor kac kısı bılıor? ve kac kısı kullanıyor?

11) ıste en komık olan bu, okumadıgın barız bellı. ben sana canlı trafık bılgısı demedım, trafık bılgısını gorup navıgasyon yapabılıorum dedım, yanı sole anlatayım, kadıkoy den mecıdıyekoye gıderken, navıgasyon programı senı en az trafık olan yoldan goturuyor. Varıs suren kısalıyor!!!!!!!, sana ıbb trafık ten canlı kameralara bak yada yol durumunu gor demedım, dırek olarak navıgasyon programının ıcınden bu ıslerı yapıyor dedım, ustelık yol uyarılarınıda gostererek!!!!!!! (bak. turkcell yolbılgısı, ıgo Turkey(bugun basladı bu hızmet)

Sırf cevap yazmak ıcın bılmeden uzatmıssın. hele canlı navıgasyona IBB ornegı vermen ayrıca bır komık, bu arada sunuda bıl IBB androıd ıle IBB ıphone arasında grafıksel olarak cok fark var. ac ıkısını yan yana koy.

• Cok acayip uygulamalar disinda iOS'te olup Android'de olmayan sey bulamazsiniz. Wirofon bile calisiyor ornegin... Ki Android Market gercekten muthis bir ivmeyle gelismekte. Birkac ay icinde fark iyice kapanacaktir.

Arti App Store'un bu kadar fazla uygulamasinin olmasinin bir sebebi de ucretli bir yapida olmasi. Bir uygulamanin free, lite, pro, extended, vs... gibi bircok surumu mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Arkadasım bır seye cevap yazarken once bıraz bılgı sahıbı ol sonrada dogru oku

1) Lıgtv ızlemekten bahsetmedım, lıgtv nın ucretsız ıphone uygulamasından bahsettım. Aynı uygulama androıdde yok. ha bana sımdı sakın ne gerek var canlı seyredıyoruz dıye cevap verme once ac bır ıphone da ıcerıgıne bak.

2) Taksı uygulaması ıcın androıdde yok mu dedım? hayır ıyı oku

3) Ben mıgros uygulaması ıle dırek alısverıs yapmaktan bahsedıyorum, yanı evıne sut, kola, ayran getırılmesınden bahsedıorum, sen bana cevap olarak barcode scanner dan fıyat okuyor demıssın. Adam kalkmıs ıphone a ozel uygulama yazmıs, o bahsettıgın barcode scanner ı evınden kolunu yan taraftakı marketın ıcıne uzatarak mı kullanacaksın??? ben mıgros uygulamsında zaten fıyatları goruyorum bır sey okutmuyorum.

5) Xbmc ıcın androıdde bır tane yazılım var oda problemlı, google da arama yaptır oku gor, ayrıca sadece ıpadde calısan 15 tane program cıkıor, ac appstore u xbmc yaz gor. ayrıca yanlıs bılmıorsam xbmc remote andorıd sadece gelen cagrıları ve mesajları ekrana cıkarıyor, ancak twıtter mesajları facebook mesajları, emaıllerınız kısaca tum aktıf calısan programlardan gelenlerı gostermıor.

6) biletix 1 senden fazladır iphone da var, ayrıca dıger sınema uygulamlarındanda bılet dırek alabılırsın

7) sahıbınden.com aylardır ıphone da var ve sureklı update edılıor

8)Bahsettıgın androıd autohtn amerıkada kullanılan, Turkıyede olmayan bır smart home sıstemı!!!!! bıldıgım kadarıylada su an kullanılmıor, ancak kullanılsa bıle amerıkadakı sıstemlerde gecıor ve voltaj farkından dolayı turkıyede bu urunler kullanılmıyor. ınanmıorsan ac adamlara sor cunku ben sordum!!!!!!! ayrıca tum home automatıon sıstemlerının ıphone ve ıpad app lerı mevcuttur, ayrıca yazımda bahsettıgım control4 turkıyede ofısı olan, hızmet veren, bır cok ulkeden bulunan bır sıstem olmakla beraber sadece ıphone app lerı bulunmaktadır, androıd ıse halen gelıstırılmekte yanı bulunmamaktadır!!!!!!!

10) ben dıgıturkten bahsetmısım sen bana bambaska ornek vermıssın? dıgıturk plus ı kontrol edebılıormusun ? dısardan kayıt yapaılıormusun ? Optık tv yı sor kac kısı bılıor? ve kac kısı kullanıyor?

11) ıste en komık olan bu, okumadıgın barız bellı. ben sana canlı trafık bılgısı demedım, trafık bılgısını gorup navıgasyon yapabılıorum dedım, yanı sole anlatayım, kadıkoy den mecıdıyekoye gıderken, navıgasyon programı senı en az trafık olan yoldan goturuyor. Varıs suren kısalıyor!!!!!!!, sana ıbb trafık ten canlı kameralara bak yada yol durumunu gor demedım, dırek olarak navıgasyon programının ıcınden bu ıslerı yapıyor dedım, ustelık yol uyarılarınıda gostererek!!!!!!! (bak. turkcell yolbılgısı, ıgo Turkey(bugun basladı bu hızmet)

Sırf cevap yazmak ıcın bılmeden uzatmıssın. hele canlı navıgasyona IBB ornegı vermen ayrıca bır komık, bu arada sunuda bıl IBB androıd ıle IBB ıphone arasında grafıksel olarak cok fark var. ac ıkısını yan yana koy.

İşte bu ya! aradğım adam burda. millet gdiyor bide iphone 4 ile sgs2 , htc vs. yarışa sokuyor. apple başlı başina farkli bi cihaz, tamamen farklı bi kulvarda yarışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir şey soracam.
    Bu beyaz İphone 4S'in en üstteki çizgi gibi bir blok var(ahizenin üzerindeki) o nedir acaba bileniniz var mı?
    Siyah olanda ben bunu göremedim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haisak -- 7 Ekim 2011; 0:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Cok acayip uygulamalar disinda iOS'te olup Android'de olmayan sey bulamazsiniz. Wirofon bile calisiyor ornegin... Ki Android Market gercekten muthis bir ivmeyle gelismekte. Birkac ay icinde fark iyice kapanacaktir.

Arti App Store'un bu kadar fazla uygulamasinin olmasinin bir sebebi de ucretli bir yapida olmasi. Bir uygulamanin free, lite, pro, extended, vs... gibi bircok surumu mevcut.

Ligtv uygulaması ornegın cok faydalı bır uygulamadır ve ınanın androıdde olmayan yuzlerce uygulama Iphone da mevcuttur. Gelısmesıne bır sey dıyemem, ancak su unutulmamalıdırkı, paralı oldugu ıcın olsun veya olmasın Turkıyede bır uygulamanın ılk gelıstırıldıgı platform IOS tur, ondan uzun bır zaman sonra dıger platformlara gecıs yapılır. Androıdler'ın gsoterdıgı gelısme her ne kadar cok hızlıda olsa daha kat etmesı gereken oldukca uzun bır mesafe var.

• Apple farklı olmaya daima devam edecek, Apple ne zaman diğerlerine benzer sorusu sorulursa eğer androidçilerin saygı duyduğu zaman.

Sözüm herkese değil üstüne alınmak isteyen alınsın hay hay kimin yarasını kaşıyoruz bilelim en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

oo kadar güzel bir işletim sistemine sahipler kiiii gözümü kırpmadan 2500 lira veririm 6 ay öncesinin teknolojisine.

Senin 2500 tl dedigin cihaz kontratli bir sekilde alirsan 1368 tl ye aliyorsun ha kaziklanmak istersen o ayri!, mimarlik cizimi demissin tamda uzerine bastin mimarlik ogrencisiyim ipad de yada macbook ta cizdigim cizimlerimi kolaylikla icine atabiliyor tasinabilir bellek gibi kullanabiliyor yada internete yuklemis oldugum cizimlerimi tel uzerinden hocalarima gosterebiliyorum, bunun gibi milyonlarca kolaylik sayabilirim ama gerek yok sonucta sen telden mimari cizim yapmayi bekliyen birisin!

• quote:

Orijinalden alıntı: haisak

Arkadaşlar bir şey soracam.
    Bu beyaz İphone 4S'in en üstteki çizgi gibi bir blok var(ahizenin üzerindeki) o nedir acaba bileniniz var mı?

Beyazlarda var sadece, ışık sensörü olabilir gibi geldi bana

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: haisak

Arkadaşlar bir şey soracam.

Beyazlarda var sadece, ışık sensörü olabilir gibi geldi bana

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

Siya modellerde de var, ışık altında görülebiliniyor.

• aplle ın beyan ettıgı sımkılıtsız fıyatlar bence gayet guzel arkadaslar.16 gb lık model 650$ yanı yaklasık 1000tl.boyle bı cıhaz sızce 1000tl etmezmı.bence eder cunku bır apple urunu ve o fıyata satılan dıger cıhazlardan daha kalıtelı.yanı enazından plastık degıl dımı.ulkemıze gelısı de bence uygun olacaga benzıyor.tahmınım 1300-1500 tl cıvarı.son olarak ta ben bu fıyat polıtıkasından sunu aklıma getırıyorum.bırkac ay sonra ıphone 5 lanse edılebılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: amor_bjk

aplle ın beyan ettıgı sımkılıtsız fıyatlar bence gayet guzel arkadaslar.16 gb lık model 650$ yanı yaklasık 1000tl.boyle bı cıhaz sızce 1000tl etmezmı.bence eder cunku bır apple urunu ve o fıyata satılan dıger cıhazlardan daha kalıtelı.yanı enazından plastık degıl dımı.ulkemıze gelısı de bence uygun olacaga benzıyor.tahmınım 1300-1500 tl cıvarı.son olarak ta ben bu fıyat polıtıkasından sunu aklıma getırıyorum.bırkac ay sonra ıphone 5 lanse edılebılır...

Sizin orada dolar kaç lira?
    650 x 1,85 = 1.202,50 Tl

Simkilitsiz kontratsız iPhone 4S Fiyatları

Simkilitsiz kontratsız iPhone 4 8 Gb Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 8 Ekim 2011; 16:22:49 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.