Şimdi Ara

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
40.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Hemen dövüşün,kavga edin,laf sokun birbirinize.Şunlara bak.Benim telefonum senin telefonunu döver.Ben 3'e aldım siz 5'e aldınız enayisiniz.Benim telefonumun içinde 1000 mbps internet var.Benimki 3 boyutlu.Süper sid.k yarıştırıyorsunuz hayran kaldım.Forum kimlere kalmış hay Allahım.Ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum.Android,windows,iOS,macintosh olsun varsın ne var?Hepsinin amacı aynı değil mi?Birbirinizin zevklerini ve beklentilerini böyle yerin dibine sokmakla neyi kazanacağınızı sanıyorsunuz?Kör olmuşsunuz siz bildiğin.
    Araya girdim azıcık aklınızı başınıza alın diye,kaç yaşında insnalarsınız azıcık düzeltin şu konuşmalarınızı çocuk gibi olmuyor böyle.

Git o zaman bu forumdan

Esas sen git. Adam insanlıktan bahsetmiş. Çaktın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Tek beklediğim şey farklı tasarım ve büyümesini istediğim ekrandı.Adamlar hala 2007deki ön yüzü kullanıyor.Neden bu kadar beklentiyi boşa çıkardılar anlamış değilim yazık ettiler kendilerine yakın zamanda iphone4 ü satıp farklı bir markaya terfi edicem.

Ios 5 geliyor arayüz falan değişicek biraz sabır.

arayüzü değiştireyim derken o kadar laf ettiğniz widget lı anaekrana geçerseniz işte o zaman çok gülerim.

Hocam ben sana gayet güzel cevap verdim,sanki ben zenciymişim sende bir beyazmışsın gibi bana resmen ırkçılık yapılmışcasına hissi verdin bana.Benim elimdeki telefon iphone 4.Kimseyle münakaşayada girmedim,senin verdiğin cevap sence sana yakışıyor mu ? Gerçekten teknoloji için kavgayı tartışmayı ilk kez bu topicte görüyorum.Normalde siyasette kavga vardı demek ki buraya kadar,sıçradı...Çok üzüldüm valla.Forumda gerçekten bir seviye düşüşü yaşanıyor.Samsung bana göre değil kullanmıyorum ne yani gidip zorla samsung mu alayım anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 5 Ekim 2011; 10:38:07 >

• keşke yine barda felan unutsalardı da boyle bi telefonu tanıtmasalardı!
  • Laser keyboard Iphone 5'de gelir mi sizce?

Daha iyi kamera, daha iyi ekran, daha hızlı foto çekimi, daha hızlı menü gezimi vs.

Bunlar bir yere kadar, böyle küçük özellikler ile mi çıkacak o da?

En merak ettiğim lazer klavye. Ama lazer klavye için birileri de imkansız diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

8GB lık model amerikada 99$ olacak diyor...Tr de satış fiyatları ne olacak?

4s ile 4 farkına bakmayı tercih etseniz fiyat az çok ortaya çıkar. İngiltere fiyatları olarak arasında 70 Siterlin gibi bir fark var yani 200 tl civarı.

Fiyatını buna göre daha rahat hesaplayabilirsiniz. 500 siterlin 4s, 430 sanırım 4.
  • adamlar aynı modelden para kaazanıcak yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

4s ile 4 farkına bakmayı tercih etseniz fiyat az çok ortaya çıkar. İngiltere fiyatları olarak arasında 70 Siterlin gibi bir fark var yani 200 tl civarı.

Fiyatını buna göre daha rahat hesaplayabilirsiniz. 500 siterlin 4s, 430 sanırım 4.

sanırım ingilteredeki ve amerikadaki 99$ veya 70 sterlin gibi fiyatlar kontratlı satış fiyatıdır yoksa bu cihazlar 500$ dan aşağı olamaz...?
  • quote:

quote:

quote:

sanırım ingilteredeki ve amerikadaki 99$ veya 70 sterlin gibi fiyatlar kontratlı satış fiyatıdır yoksa bu cihazlar 500$ dan aşağı olamaz...?

Yok o şekilde değil. İngiltere'de kontratlı fiyat yok. Amerika'da 99$ kontratlı yani sizin için anlamı olmayan fiyat. 99$ a satılan burada telekom şirketlerinin sattığı peşin alınan para. Aylık ödemeleri de var yani.

Asıl fiyat kontratsız fiyatı o da 550 $ gibi birşey sanırım.

• quote:

quote:

quote:

İngiltere 4S satış fiyatı 499 Sterlin

4G 8GB 429 Sterlin.

• 19 sayfayi okurken bir kez daha ne kadar cok apple dusmani oldugunu gormemi sagladi. Samsung siri'yi yapsin bir tek gorelim bakalim, ekran daha iyi diyorlar samsung un ama hani gozun algiliyabilicegi en net ekran iphone 4'undu? Full hd video cekimi yapabilmesi iki kat hizli olabilmesi cift antene sahip olmasi ve bunlari yaparken sarj suresinde 4'e gore azalmamasi bence bu bir basaridir. Bazi arkadaslar neden goruntusunun degismedigini sorguluyorlar cok basit cevabi var bunun ayni sirket 3g-3gs gibi iki model cikartti kasasi farklimiydi da sasirdiniz 4s in ayni kasaya sahip olmasina.. Bu arada siri mukemmel bi olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_blade

19 sayfayi okurken bir kez daha ne kadar cok apple dusmani oldugunu gormemi sagladi. Samsung siri'yi yapsin bir tek gorelim bakalim, ekran daha iyi diyorlar samsung un ama hani gozun algiliyabilicegi en net ekran iphone 4'undu? Full hd video cekimi yapabilmesi iki kat hizli olabilmesi cift antene sahip olmasi ve bunlari yaparken sarj suresinde 4'e gore azalmamasi bence bu bir basaridir. Bazi arkadaslar neden goruntusunun degismedigini sorguluyorlar cok basit cevabi var bunun ayni sirket 3g-3gs gibi iki model cikartti kasasi farklimiydi da sasirdiniz 4s in ayni kasaya sahip olmasina.. Bu arada siri mukemmel bi olay.

donanıö olarak sgs 2 den geri kaldı nasıl öveceğini bilemiyorsun siri dediğin olay türkçe destekliyor mu yok. işlemci değişmiş sadece buna bağlı olarak şarj dayanma süresi uzamış aynı telefon yenilik yok apple bile senini kadar savunmuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

bu doğru mu

Amerikadaki kullanıcıların tablosu gayet normal...

gördüğünüz gibi 4 ekimden sonra o yüzde onluk farkta kapanacak.. Apple sana kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

quote:

Orijinalden alıntı: miraclees

ya kardeş yapma allah aşkına yüksek donanımlı cihazı 1500 tl gibi bir rakama almakmı sömürmek yoksa düşük bir donanımlı cihazı 2500 tl ye almakmı sömürmek bu konuda katılmıyorum ama şu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum bunu android için söylüyorum işletim sistemini daha düşük donanımda daha stabil daha iyi verim alınacak şekilde geliştirilmesi gerek

Demek istediğimi yanlış anlatmışım yukarıda. tabiki yüksek donanımlı cihazı 1500 TL ye almak mantıklı fakat işletim sistemini geliştirmek yerine sürekli daha yüksek donanım koyup sorun işletim sisteminde değilde donanımda gibi göstermek te bir nevi sömürme bana göre. Android optimize edilse yukarıda bahsettiğim özellikli telefonlar ile flash videoda açılır kasmadan oyun da oynanır. 800-1000TL fiyatı olur. Yine maximum hız isteyenler için daha yüksek donanımlı telefon çıkartırsın, alan da olur ama insanları donanımla kandırmazsın.

dostum yanlış anlama ama malesef bir hatan var.

android sürekli gelişiyor. meseal ben galaxy s kullanıyorum ve ilk işletim sistemim android 2.1 di tarayıcısı kasıyor rehbere girmek 2 saniye sürüyor ara sıra kitleniyor reset atıyor.. yahu dedim nedir bu çile.

sonra 2.2 çıktı . kurdum. rehbere girmek 1 saniyeye düştü ( daha iyi ama hala yavaş ) aleti inanılmaz zorlayınca aynı anda 9-10 uygulama açınca anca reset atar oldu. ( daha iyi ama yine de reset atıyor ) flash lı videolar hala kasıyor.

şimdi 2.3.3 galnet çıktı. herşey. ama herşey anlık. yani dokunur dokunmaz herşey anında daha parmağımı kaldıramadan açılıyor.
    flash lı videoları asla takılmadan TAM EKRAN izliyorum. ve aynı anda 20 uygulama açsan bile en ufak bir yavaşlama yok reset zaten yok.

android sürekli gelişiyor dostum. 3 ay iphone 4 kullandım 1 yıl iphone 1g kullandım. size olabildiğimce objektif olayım.

eğer 1000 liradan aşağı bir andorid telefonu alırsanız android sizi hayalkırıklığına uğratır.

eğer 1000 liradan pahallı bir android telefonu alırsanız andorid için ios severlerin ne kadar boş konuştuğunu anlarsınız.

malesef düşük donanımlı telefonlara göre değil bu android. galaxy s2 asla asla kasılmaz yani alıp bir süre kullanmalısınız ancak o zaman anlarsınız.

galaxy s ise bence miadını doldurmak üzere olan bir telefon. 1.3ghz de kullanıyorum. ancak iphone 4 hızına erişebildi.

Benim değindiğim noktada zaten bu. 2,2 ile 2,3,3 sürümleri arasında bu kadar fark varsa yazılımla mutlaka daha da iyileştirilebilir demek bu. 4 sürümünü bu yüzden dört gözle bekliyorum bende de xperia neo var dizimag sitesindeki videoları laglı izleyebiliyordum flash player 11 güncellemesinden sonra daha da iyileştirmişler şimdi sadece ilk başta yüklerken atlamalar yapıyor. Yazılım tarafına daha çok odaklanılsaydı 1500 TL seviyesindeki telefonların hızlarına 1000TL seviyesinde ulaşılabilirdi bence.

• Arkadaşalr aşşağıdaki metn biryerden buldum..şimdi anlamadım gitti..ben 8gb iphone4s alırsam şuanda kullanılan iphone4 normal olandan yani..ne farkı olacak biebri aynımı olacak yoksa ucuz olduğu için bir anormalik mi olacak...

Ayrıca ben bunu türkiyede sanırım alamicam...nerden alıcam bu fiyata...amerikadan alırsam burda kaçak duruma mı düşüyor?

lütfen açıklarmısınız...hiç sevmezdim ıphone ama b
    u fiyata en azdından alınır değilmi...?

ARALIK'TA TÜRKİYE'YE GELEBİLİR
    Apple, 14 Ekim'de ABD, Japonya, İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa ve Almanya'da satışa çıkaracağı 4S'te fiyatı kırdı. 16 GB'lik modeli 199 $, 32 GB'lik modeli 299 $’a, yeni eklenen 64 GB'lik model 399 $’a satılacak. 4S, 28 Ekim'de 22 ülkede daha satışa çıkacak. Cihazın Aralık'ta 70 ülkeyle birlikte Türk tüketicisiyle de buluşması bekleniyor.

İşte iPhone 4'ün 99 dolarlık 8 GB versiyonu ile iPhone 4S'in karşılaştırmalı özellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşalr aşşağıdaki metn biryerden buldum..şimdi anlamadım gitti..ben 8gb iphone4s alırsam şuanda kullanılan iphone4 normal olandan yani..ne farkı olacak biebri aynımı olacak yoksa ucuz olduğu için bir anormalik mi olacak...

Ayrıca ben bunu türkiyede sanırım alamicam...nerden alıcam bu fiyata...amerikadan alırsam burda kaçak duruma mı düşüyor?

Apple, 14 Ekim'de ABD, Japonya, İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa ve Almanya'da satışa çıkaracağı 4S'te fiyatı kırdı. 16 GB'lik modeli 199 $, 32 GB'lik modeli 299 $’a, yeni eklenen 64 GB'lik model 399 $’a satılacak. 4S, 28 Ekim'de 22 ülkede daha satışa çıkacak. Cihazın Aralık'ta 70 ülkeyle birlikte Türk tüketicisiyle de buluşması bekleniyor.

İşte iPhone 4'ün 99 dolarlık 8 GB versiyonu ile iPhone 4S'in karşılaştırmalı özellikler

arkadasım o fıyatlar on odeme fıyatlarıdır.yanı ornek olarak turkcell veya vodafone gıbı bı sırketten alıcaksan once nakıt bır odeme yapman gerek.sonrada ya 18 yada 24 ay tahahutle odeme yaparak alabılırsın.mesele amerıkada ip 4s 8gb 99$+(18ay*50$).rakamlar sallama ama boyle oluyor.sadece ordakı nakıt fıyatlar burdan daha ıyı olur.mesela ıngıltere de tl karsılıgı 1500 tl ye ıse burda 2000tl den asagı zor olur maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: amor_bjk

quote:

Arkadaşalr aşşağıdaki metn biryerden buldum..şimdi anlamadım gitti..ben 8gb iphone4s alırsam şuanda kullanılan iphone4 normal olandan yani..ne farkı olacak biebri aynımı olacak yoksa ucuz olduğu için bir anormalik mi olacak...

arkadasım o fıyatlar on odeme fıyatlarıdır.yanı ornek olarak turkcell veya vodafone gıbı bı sırketten alıcaksan once nakıt bır odeme yapman gerek.sonrada ya 18 yada 24 ay tahahutle odeme yaparak alabılırsın.mesele amerıkada ip 4s 8gb 99$+(18ay*50$).rakamlar sallama ama boyle oluyor.sadece ordakı nakıt fıyatlar burdan daha ıyı olur.mesela ıngıltere de tl karsılıgı 1500 tl ye ıse burda 2000tl den asagı zor olur maalesef..

Hadiyaa :( bende direk 99 dolar verip alabiliyoz sandım..neyse başka bahara kaldı desene iphone hevesimiz :)

teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Hadiyaa :( bende direk 99 dolar verip alabiliyoz sandım..neyse başka bahara kaldı desene iphone hevesimiz :)

teşekkürler...

kardeş artık öğrenin iphone un 99$ a satılmadığını ya..

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

kardeş artık öğrenin iphone un 99$ a satılmadığını ya..

Bildiğim için şaşırmış olmayayaım kardeşş

• iPhone 4 8GB ne kadar olur ki Türkiyede
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.