Şimdi Ara

Yeni iş bankalı olup kredi kart kullanana 3000 TL indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
19
Favori
21.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç günlerdir (anlatım bozukluğı var biliyorum) kredi kartına başvuruyum eksi bakiyemi 3 binden 20 bin yaptılar ama kredi kartını vermiyorlar limitim yokmuş limit yok eksi hesabı nasl 20 bin yaptınız madem limitim var kredi kartını neden vermiyorsunuz maaş müşterisi olduğum halde günlerdir uğraşıyorum yok 15000/1500 kampanyası için yoksa töbe almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 5 sene oldu iş Bankası hesabı kapatalı ben faydalanabilir miyim acaba. 5bin faizsiz kredi alsak 20 binlik kart isteyip iPhone 13 alsam 2 bin karta iade olur tel 19a gelir 0 faizde gelince çok tatlı olur

• ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Üstüne eskiyi yenile kampanyası var bi tane dandik cihaz gönderirsin 3binde ordan alırsan cihaz 16 bine temiz gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Benim telefonda 5 eder 11 e mal ediyoruz:) tadından yenmez şuan yalnız. Sabah ilk işim müşteri hizmetleri aramak olucak lakin 20 bin direk kredi kartı verir mi bilmiyorum Garanti Bankası limitim 16 bin kredi puanım 1700

Teşekkür ederim

• bu kampanya nerede yazıyor. link falan yok mu.. boşyere hesap açmayalım şimdi..

Yapabilirsen haber ver bizede

• Nereleri geçiyor birisi aydınlatabilir mi ? mesela decathlonda geçer mi ?

Yaparsan bizede söyle :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 gün önce 15000 e 1500 için karta başvurdum kredi kartı onaylandı. Sanal kart açamadığım için müşteri hizmetleri ile görüşmemde bu kampanyayı sordum. Yararlanamayacağımı belirtti. Yeni müşterilere özelmiş. 10 yıl önce bir hesap açmışım kalmış kapatmamışım. Sistem onu gördüğü için yararlanamazmışım falan filan derken onaylanan kartı da kapattım. Hesabı da kapatmak için uğraşıyorum. Naçizane tavsiyem bundan sonra kullanmadığınız kart hesap ne varsa bankadan sildirin kapatın. Bilginize.

• E devlette hangi bankalarda hesabımız olduğunu gösteren bir hizmet var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deliler gibi "görüntülü görüşme" istemeye başladı çakallar. Ne halt edeceklerini bilen var mı?

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    Evet
    www.turkiye.gov.tr
    Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/bddk-mevduatkatilim-fonu-hesabi-bulunan-banka-sorgulama

• İş Bankası vermez şimdi ,limiti bahane edip akbanktan alamadım kredi kartını bu yüzden,bildiğim kadarıyla bunlar da gıcık

Sitelerine girin hepsi "görüntülü görüşme kaydıyla" 100TL'den başlayıp binlerce TL'ye kadar para vereceklerini söylüyorlar. Sadece kimlik değil bir sürü biyometrik veriyi de aldıkları düşünülünce, -güvenlik alanında biraz okuma yapmış- insanın aklına "Bunları ne yapacaklar?" sorusu geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Bddk zorunlu kılıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.