Şimdi Ara

Yeni iş bankalı olup kredi kart kullanana 3000 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
19
Favori
21.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iş bankası 7 temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında görüntülü görüşme ile iş bankalı olanlara kredi kartı çıkartıp market akaryakıt ve seçili e-ticaret sitelerinde kullanımında azami 3000 TL indirim kazanıyor bilginiz olsun.

Benim çember içine aldığım yerde Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.12.2022 tarihine kadar kredi kartı çıkartanlar %10 indirim kampanyasına dahil olmuş sayılacaktır yazıyor

Benim hesap açılışı 2 temmuz kampanya tarihleri arasında iş bankası müşterisiyim kredi kartı çıkarırsam yararlanmam gerekmez mi ?

Yeni iş bankalı olup kredi kart kullanana 3000 TL indirim

• Mevcut müşteriyi salak yerine koyan uygulamalara karşı toplu bir tepki vermek lazım ama nasıl? Birkaç ay önce maaş anlaşmasını iş bankası ile yaptılar diye mecburen iş bankalı olduk. Öyle olmasaydı bu kampanyaya katılabilirdim. Takip etmesi zor olduğundan diğer kartları kapatıp iş bankası ile devam edeyim diyordum ama bu mesele yüzünden iş bankasını kapatıp başka kart ile devam edeceğim. Daha geçen gün arayıp "Harcama yapmadığınızı görüyoruz, sebebini öğrenebilir miyiz?" diyerek puan falan tanımladılar. Niye senden harcayayım bir avantajı yoksa?
    Kampanyaya detayları ve dâhil olmayan işlemler:
    • Kampanya Giyim & Aksesuar, Market, Akaryakıt ve seçili E-Ticaret* kategorilerindeki kampanyaya dâhil işyerlerinde geçerlidir.

(*: Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama firmalarını kapsamaktadır.)

Bir müşteri en az 100 TL tutarındaki her bir işlem başına en fazla 100 TL, toplamda en fazla 3.000 TL indirim kazanabilir.

Dikkat edilmesi gereken yer, 30 kez 1000tl lik işlem yapılması.

Telefon vs. alacaklar sonra neden puan gelmedi mağdur olduk demesin
  • 3000 lik indirim için 30 bin lira harcamalısın, heç de kârlı bir oran değil bana göre

• Link var mı?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Diğer maximum kampanyalar ile kombo olacaksa %10 güzel bir oran.
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Hocam oran olarak bakmak lazım. Zaten rutin harcama yapıyoruz onları ıvır zıvır buna latsak fena sayılmaz

• Mevcut müşteriyi salak yerine koyan uygulamalara karşı toplu bir tepki vermek lazım ama nasıl? Birkaç ay önce maaş anlaşmasını iş bankası ile yaptılar diye mecburen iş bankalı olduk. Öyle olmasaydı bu kampanyaya katılabilirdim. Takip etmesi zor olduğundan diğer kartları kapatıp iş bankası ile devam edeyim diyordum ama bu mesele yüzünden iş bankasını kapatıp başka kart ile devam edeceğim. Daha geçen gün arayıp "Harcama yapmadığınızı görüyoruz, sebebini öğrenebilir miyiz?" diyerek puan falan tanımladılar. Niye senden harcayayım bir avantajı yoksa?
  • %10 düşük oran. Birde seçili yerlerde geçerli...
    Akbank %20 veriyor.
  • yeni bir maceraya atılmak için yüzde 10 az....

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt

Akbank hangi kartına yüzde 20 veriyor hocam ?

• voldemort1923 kullanıcısına yanıt
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız 2 temmuzda iş bankalı olduk MH göre 5 günle kaçırıyoruz

Kampanya tarihleri arasında iş bankası müşterileri kredi kartı çıkarması halinde yararlanır diye madde var ama MH kabul etmiyor

Link atabilir misiniz?

• Kampanya bana dolu dolu gözüktü.
    5000 TL Faizsiz kredi
    %10 indirim (puan değil)
    1 yıl blu tv aboneliği
    Yanlış anlamıyorsam hepsinden aynı anda faydalanıyoruz.
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt

Evet kampanya baya dolu lakin 7 temmuzdan sonra ilk kez iş bankalı olanlara biz 2 temmuzda olduk

Aslında yazıyor Kampanya tarihleri arasında iş bankalı olanlar kredi kartı çıkarması halinde kampanyaya dahil edilmiş sayılır diye ama bilemedim

• leon1881 kullanıcısına yanıt

https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/ilk-kez-basvuranlara-chip-para-kampanyasi.aspx

• leon1881 kullanıcısına yanıt

Üstad bunu biliyorum yüzde 20 veriyor fakat maksimum 500 TL chip-para kazanabiliyorsun , iş bankasında ise maksimum 3000 TL indirim alabiliyorsunuz

Akbank burada kelime oyunu yapmış biraz

Üstad bunu biliyorum yüzde 20 veriyor fakat maksimum 500 TL chip-para kazanabiliyorsun , iş bankasında ise maksimum 3000 TL indirim alabiliyorsunuz

Akbank burada kelime oyunu yapmış biraz

• Bütün sektörler yapsalardı tadından yenmezdi. Kısıtlayıcı olması üzdü.
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Evet daha iyi olurdu

• altın kategorisi için kampanya yapan yok mu?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.